kobster כתב:
ברגע שיהיה מי שיקבל החלטות במועדון, כלומר בעלים + תקציב + מאמן, יש מספיק מהלכים שיכולים להעמיד סגל לא רע בכלל גם במסגרת המגבלות הצפויות -
ינקו לרעננה תמורת השאלה של נוואקמה עם אופציה לקניה במחיר סביר.
קליימן לחיפה תמורת סלליך וידין או פלאח
להביא בהשאלה את עגייב מבני יהודה, אפילו תמורת שניים-שלושה שחקנים צעירים שיעברו אליהם בהשאלה.
נראה מתי האדונים יחליטו ביניהם מה ואיך קורה, בינתיים שאר הקבוצות עובדות.
- קליימן תמורת פלאח זה פצצה וגם די הוגן, אבל אני חושב שקליימן מחפש מקום שיתן לו להיות שוער ראשון - כרגע רק בבית"ר הוא יכול לקבל את זה
- לעגייב אני מקווה מאוד שלא נתקרב. לא הבנתי למה עפים עליו. שחקן ספסל בבני יהודה. אין לו מקום בהרכב שלנו, ופורסם גם שהוא קרוב למכבי (שמתכוונת לשלם על 75% מהכרטיס שלו 2 מיליון שקל - לך תבין). דווקא בעמדה שלו אנחנו בסדר (גילי וזגורי).
- לא יודע כמה ינקו שוער גודל, אבל אני לא רואה את רעננה משחררת את הנכס הכי גדול שלה תמורתו. אנחנו צריכים חלוץ מטרה, נוואקמה שחקן גדול אבל משחק על הקו - אולי אפשר להזיז את זגורי להיות הקדמי מבין שלישיית הקישור המרכזית ואת נווקאמה לצד שמאל.
סולליך הלוואי ועגייב לא להתקרב? זה בכלל לא אותן סקאלות כישרון. עגייב כשרון ענק, הרבה יותר מוכשר מזגורי (ואני מאוד אוהב את זגורי).
סולליך זה בעיקר מהירות וטכניקה סבירה אבל שחקן טיפש בצורה יוצאת דופן. כאלה יש לנו מספיק.
בכל אופן אני מסכים עם קובסטר, אפשר בכסף לא גדול לעשות יופי של דברים. כמובן שבשביל זה משהו צריך להתחיל לזוז אצלנו..