ראצ'ו כתב:
הפייסבוק שלנו מאז ומתמיד פעל תמיד על הקו הדק בין העובדה שמדובר בעמוד רשמי לבין העובדה שמדובר בקבוצת אוהדים ורצה לבטא את העקרונות של המועדון שאנחנו מאמינים בו - משפחתיות, שיתוף, חיבור בין האוהדים לקבוצה ואמירה של האמת שלנו גם אם היא לא תמיד מה שכולם רוצים לשמוע. אני לא מאמין שעמוד פייסבוק של הפועל תל אביב בכדורסל צריך להיות ממלכתי ולהתנהל לפי הקודים המסודרים אלא צריך לבטא את הייחודיות שלנו כמועדון.
בזכות זה אני גם מאמין שהדף שלנו הפך להיות עמוד הכדורסל השני בארץ מבחינת הלייקים ואחד מעמודי הספורט עם הכי הרבה פעילות, תגובות ושיתוף של אוהדים ובגלל זה גם עלינו בשנתיים האחרונות מ-8,900 לייקים ל-25,000 שאנחנו היום.
הפוסט אתמול נועד לענות על אותם העקרונות והוא היה כלפיי האוהדים בתחושה שכולנו היינו באותה הסירה ושלא צריך להתבייש במה שאנחנו חושבים דווקא ביום כזה.
אגב זה הפך להיות הפוסט הכי נקרא אי פעם של העמוד עם תפוצה של כמעט 400,000 איש שנחשפו אליו ושהגדיל את כמות החברים בדף ב-500 אנשים ביממה וזכה להמון תגובות שקיבלנו מאוהדי קבוצות אחרות (ראשון, חולון, חיפה, ירושלים שאמרו שהלוואי שגם אצלם היה מי שכותב את זה). אז אני יכול להבין את הדרישה לשתוק ולהוריד את הראש עד יעבור זעם אבל לתחושתי לפחות הפוסט גרם ללא מעט אנשים גם להרגיש יותר טוב בכל הטירוף שהיה פה אתמול ולא להתבייש במה שאנחנו.
"ששבוע הבא כבר ירדוף אחר איזו דמות באח הגדול ושבבחירות הבאות ירוץ כעיוור אחרי עוד פוליטיקאי פופוליסט"
תחשוב מה שאתה רוצה, השורה הזאת הייתה מעולה אם הייתה נכתבת בתור טור דעה או מפרופיל אישי של מישהו. שורה כזאת שהיא הודעה רשמית של מועדון היא בושה וחרפה. כאילו אין אוהדי הפועל שרואים האח הגדול או שהצביעו יש עתיד.