IdanTheLittle כתב:
Fez כתב:
mbracha כתב:
ChEGi כתב:
צ'קול וקליימן (למרות הפנדל) מוכיחים שאין להם מקום בהפועל.
צ'קול מגלה לטעמי הרבה פוטנציאל, עשה כמה דברים יפים המשחק כמו החילוץ הענק במחצית הראשונה על הקו. הוא עושה הרבה שטויות, אבל הוא פרגית ועוד ילמד וישתפר, מקווה שלא ימהרו להשליך אותו.
צ'קול נראה פשוט נורא, והאיבוד שלו לעאבד בחצי שלנו בלי שום מאבק (לא בפעם הראשונה ולא השניה העונה) זה משהו שלא קשור לרמות האלה. אני לא מצפה להרבה ממגן מחליף צעיר (ראבק בליגה הזאת אני לא מצפה להרבה אפילו ממגן פותח) אבל החולשה הפיזית של צ'קול והקלות שבה הוא מאבד כדורים זה לא מקובל.
מכל הצעירים בהרכב היום הוא נתן הכי פחות סיבות לאופטימיות.
גם פדידה לא ממש מתאים לרמה.
הוא משתדל ורץ המון, אבל זה לא מספיק.
פדידה היה לא טוב, אבל לפחות יש כמה דברים חיוביים במשחק שלו. הוא די מהיר, לא מפסיק לרוץ ומחפש כל הזמן את השער (לפעמים יותר מדי - אבל בעיקרון זו תכונה חיובית). יש לו משחק מאוד לא מלוטש אבל יש בו לפחות משהו. ובליגה הלאומית הוא לפחות היה אחד השחקנים הטובים בליגה, בניגוד לצ'קול.
אצל צ'קול יש ליקויים בסיסיים שקשה לי לראות איך אפשר להתגבר עליהם. הוא צריך לשפר משמעותית את כל הפן של הפיזיות והאינטנסיביות במשחק שלו, ואני לא רואה את זה קורה. אתה מצפה ששחקן כזה נמוך וחלש לפחות יהיה מהיר, אבל גם זה לא. אורי כהן אין לי מושג איך הוא בתור שחקן, אבל לפחות אתה רואה שחקן גבוה, מהיר, חזק, נראה כמו שחקן כדורגל. זה לא מבטיח כלום אבל לפחות יש לו נקודת התחלה.
אין לי מושג על מה אתם מדברים. פדידה היה מס' 1 במגרש.