Red or Dead כתב:
התיאוריה שלי היה שאורי כהן היה ילד בן 19 שרצה להתחנף לשער 11 ואיך עושים את זה? הולכים להתגרות בקהל של הפועל
לאחר מכן הוא היה שחקן כושל בקבוצת תחתית בליגה הלאומית ומשום מה הגיע אלינו
חשבתם שהוא לא יתנצל? שחקן חלש בליגה הלאומית שמקבל צ'אנס בפאקינג הפועל תל אביב? מי לא היה מתנצל במקומו?
תמיד עודדתי ואעודד שחקנים בלי קשר ליכולת שלהם
עודדתי גם שחקנים שהגיעו ממכבי כמו פנטסיל ודגו
הייתי מעודד את אורי כהן אם אחרי הגול בדרבי הזה הוא היה מסתובב והולך לחגוג עם השחקנים שלהם ולא מתייחס לקהל שלנו
שחקן צריך להבין שיש השלכות לללכת לקהל שלנו ולהתגרות בטח כשהוא סתם ילד מסכן שהרגע עלה מהנוער ועושה את זה כדי להתחבב על הקהל שלהם
מקווה שיעוף כמה שיותר מהר
בחייך, ילד בן 19 שקיבל דקה של זרקורים ועשה על אוטומט מה שחשב שיאריך את הדקה שלו לאורם. זה שווה ערך בדיוק ל״פטיש ומגל״ שכל שחקן (זר, ישראלי, אדום או צהוב מלידה) עושה פה - כלום, לא מעניין, מנסה ליצור באז.
אוהדי הפועל קיבלו בחזרה את יוסי אבוקסיס, קפטן בית״ר באליפות השרוכים וסמל בית״רי עם זיקה מאד חזקה לשנאת הפועל, שידע להתגרות בקהל של הפועל לא מעט. לא נראה לי שבכלל יש מקום להשוואה, ויוסי קיבל מגוון שירים משער חמש. את יוסי לא אהבתי מעולם, וגם כשהצליח אצלינו זה תמיד היה קצת מריר, אבל מעולם הוא לא קיבל (גם לא ממני) בוז או קללות בגין עברו. אז להתחיל לדבר על אורי כהן? נו באמת. כשיבוא לפה קובי מוסא או קובי מויאל נדבר.