בוז'אן קרקיץ' כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
מש"ל
מה לא נכון במה שאמרתי?
ואולי תענה גם על השאלה-איזה דברים חיוביים יש ברב"ש?
http://www.youtube.com/watch?v=YR05hVXDuUIתצפה ב10 דקות מהמשחק הזה (שלא מהווה משהו חריג בעונה הקודמת, ואני רק מזכיר שזו קבוצה שירדה ליגה) ותבין מה חיובי ברב"ש.
למען השם, כ"כ מהר שכחתם איזה חורבן היה כאן בדיוק לפני שנה?
את הדרבים המשפילים? את רמה"ש עושה משולשים בחצי שלנו?
http://www.youtube.com/watch?v=8BxvAx3eox0מוזמן לצפות במשחק הזה... לא יותר טוב
דרבי משפיל היה גם השנה. גם 2 הפסדים לחיפה הכי חלשה שאני זוכר, 3 הפסדים לב"ש
ובמקום שקבוצות יעשו משולשים בחצי שלנו, אנחנו עשינו משולשים בחצי שלנו עד שחטפו לנו את הכדור והבקיעו גול כי אין לנו הגנה
אני כן מסכים שהקבוצה יותר איכותית מבשנה שעברה.
אבל מה זה עוזר אם אנחנו מוציאים אותו מספר נקודות כמו בשנה שעברה כשהשנה יש סגל יותר איכותי? זה לא כישלון של המאמן?
קודם כל לפני שאנחנו ממשיכים לדבר, בוא נעשה הסכם - אם שוב תגיד לי "זה לא כשלון?" אין בסיס לדיון. אני בעצמי אמרתי מאה פעמים - רב"ש נכשל במבחן התוצאה. אסור לך להגיד את זה.
אפילו לגבי המשחק הספציפי שנתת - הפועל נראית בו הרבה יותר טוב ממה שאני הבאתי כדוגמה, משחקת בחוץ מול קבוצת פלייאוף עליון, ולא בבית מול קבוצה שיורדת ליגה. כמה פעמים הפועל נראתה העונה כמו שנראתה בסכנין? פעמיים? שלוש?
אתה רוצה שנספור כמה פעמים הפועל נראתה בעונה הקודמת כמו במשחק שאני נתתי?
איזה דרבי בדיוק השפיל אותך העונה? אם יצאת מושפל מקצועית מאיזשהו דרבי העונה אתה צריך ללכת להסתכלות, במיוחד אחרי העונה הקודמת שאנסו לך את הצורה.
הוא עשה מלא טעויות, אבל למה אי אפשר להגיד גם שהוא קיבל קבוצה גוססת? עם דמארי וגילי בלי רגל?
כל האקסטרים הזה של להיכנס בו הפך כבר מזמן לבדיחה. שום שיקול דעת, רק אוסף של דעות של אנשים שציפו מהפועל להיות ריאל מדריד והדעות שלהם כ"כ התקבעו אי שם בסביבות ינואר שכבר קשה להם לצאת מזה. הכל שחור, הכל חרא. "הכשלון הכי גדול אי פעם" (הבנאדם הפסיד לקבוצת צמרת מרומניה בפלייאוף הליגה האירופית וסיים רביעי עם התקציב השלישי בליגה). "עשה כל טעות אפשרית". "אחראי למצב הכלכלי שהפועל נמצאת בו" (הוא פשוט אשם בכך שאין להפועל בעלים ועונה אחת בלי בתים היא מתפוררת). תקרא שנייה את הדברים האלה, זה מגוחך.
ושוב - בוא ניצמד שנייה אחת להחלטה שאנחנו מדברים עליה - האם כדאי שרב"ש יישאר.
1. אין אף מאמן יוצא מגדר הרגיל בחוץ, בטח לא כזה שיסכים להגיע להפועל הנוכחית
2. תראה מה קורה לנו מאז גוטמן: קשטן, שירזי, אבוקסיס, פרדי דוד. זכור לך איזשהו גרף שיפור בסדר הכרונולוגי הזה? רק רגרסיה אני רואה כאן. אחד דפוק, חייבים להחליף אותו. השני על הפנים, צריכים מאמן אמיתי. השלישי זבל, מה זה הזרים האלה? זה הכל לופ אחד גדול של מאמנים בינוניים שבונים שוב ושוב ושום דבר לא השתפר. מה גורם לך לחשוב שדווקא הפעם זה ישתנה?
3. אלישע לוי - נשאר בליגה במחזור האחרון של העונה שעברה עם תקציב של פלייאוף עליון. העונה - מקום 2 וחצי גמר גביע.
מה קרה לו בקיץ? היה בסדנה אצל פרדי דוד, מר אחוזי הצלחה? איך אתה מסביר את זה?