אוגוסטוס היל כתב:
כולם מבלבלים את השכל ולאף אחד אין באמת מושג מה תהיה השפעה.
זה שאתה לא יכול לתת תחזיות מדויקות ב-100% לא אומר שאתה לא יכול לתת תחזיות בכלל או שאין בהן טעם.
זה כמו להגיד "דני רופ הבטיח שיהיה גשם אבל לא היה, כולם מבלבלים את השכל, לסגור את הבאסטה של המטאורולוגיה".
רבאק, זו לא תהיה הפעם הראשונה בהיסטוריה של העולם שהעלו שכר מינימום ב 30%.
MANDALA כתב:
משהו שראיתי בפייסבוק
"אישית אינני חושב שישנו צורך בשכר מינימום. במדינות מערביות רבות אין שכר מינימום, או שהוא איננו אפקטיבי. בחלק מאותן המדינות שכר המינימום בפועל לא נקבע בחוק אלא בהסכמים בין איגודי עובדים למעסיקים, וזה נראה לי כמו מנגנון עדיף (כשהוא מחוץ למגזר הציבורי).
אך העמדה הזו שלי היא לא איזו "אמת כלכלית אובייקטיבית" אלא בעיקר העדפה אידיאולוגית. יש כלכלנים אחרים שכן תומכים בשכר מינימום. כמובן ששכר מינימום באופן כללי מגדיל את האבטלה, אבל מישהו אחד יכול לטעון שהוא מעדיף לחיות עם שמונה אחוזי מובטלים שיקבלו דמי אבטלה כאשר כל השאר מקבלים שכר הגבוה משלושים שקלים לשעה, ומישהו אחר יעדיף חמישה אחוזי אבטלה ושכר מינימום נמוך יותר.
קשה לי להוכיח שמשק אחד עדיף אובייקטיבית על האחר. התחושה שלי היא שבעקבות המחיר הפסיכולוגי של אבטלה והלחץ על מעסיקים לעבור על החוק ולשלם פחות משכר מינימום המשק השני עדיף, אבל זו רק תחושה. התגובה של חברי התנועה הליברלית החדשה לעניין, "למה לא להעלות ל-40?", נראית לי פחות רלוונטית כאן. למה לא להעלות ל-40? כי דב חנין חושב ש-30 זה מספר טוב ו-40 לא. ממילא אין כאן אמת אובייקטיבית אלא העדפה אישית.
אם שיעור גבוה ממרוויחי שכר המינימום הוא במגזר הממשלתי או אם שוק העבודה הוא לא תחרותי אז גם הקשר לאבטלה לא ברור כל כך. מבחינה אמפירית יש ויכוח על העניין, חלק מהמחקרים מוצאים כך וחלק אחרת, יש גם סיבתיות בכיוון ההפוך שמפריעה לזהות את הסיבתיות בכיוון שמעניין אותנו (מדינות עם אבטלה נמוכה יהיו מוכנות ליישם שכר מינימום גבוה יותר) ואין הרבה "ניסויים טבעיים" שמאפשרים לבחון את זה בצורה טובה.
לדעתי הבעיה עם הדרישה הנוכחית להקפיץ את שכר המינימום לשלושים שקלים לשעה היא פחות הגובה של שכר המינימום החדש, ויותר הדרמטיות. אף אחד לא יכול לחזות מראש את תוצאותיה של מדיניות כלכלית ולכן תמיד רצוי להפעיל את המדיניות בזהירות, בהדרגה. להעלות קצת, לראות איך הדברים משתנים וכך להמשיך הלאה.
נניח שישנו בעל עסק קטן שמעסיק חמישה אנשים בשכר המינימום הנוכחי. אם העלאת השכר נעשית בהדרגה בעל העסק יראה את הוצאותיו גדלות, ומכיוון שבסך הכל מעסיקים לא אוהבים לפטר עובדים הוא ינסה להתאים את עצמו, למכור יותר, לפרסם, להתייעל וכו'. אולי הוא יצליח. אם ההעלאה נעשית בבת אחת הוא יגיע מאוד מהר להפסדים כבדים, לא יהיה לו זמן לנסות להתאים את עצמו. באותו אופן קפיצה דרמטית לא תאפשר למשרד האוצר להתאים את שיעורי המס לגידול הצפוי בהוצאות הממשלה.
בכל מקרה העלאת שכר המינימום לא תשנה שום דבר מהותי במשק ישראלי. הבעיות המרכזיות כאן, הסיבה שבגללה החיים שלנו גרועים יותר מהחיים בשוויץ או הולנד, הם בעיות מבניות וכוחן של קבוצות לחץ. הסיבה לגידול באי השוויון היא הקדמה הטכנולוגית והגלובליזציה. העלאת שכר המינימום לא תשנה את מאזן הכוחות של קבוצות הלחץ במשק, לא תתרום לצמיחה במשק ולא תשנה את מגמות הקדמה הטכנולוגית והגלובליזציה, ולכן הנושא כולו לא נראה לי חשוב או מעניין במיוחד."
כמה דברים, דבר ראשון, שכר מינימום לא "כמובן" מעלה את האבטלה, אם האיש הזה מהפייסבוק היה מוצא הוכחה מוצקת לזה הוא היה מקבל פרס נובל לכלכלה.
דבר שני, בהחלט אידיאולגיה נכנסת פה, אבל היא בתחום של "מה רמת אי השיוויון הרצויה?", "איזה חלק מההכנסה הלאומית צריך ללכת לעובדים לעומת בעלי הון" ו"איזו רמת חיים צריכה להיות לכל אדם שעובד משרה מלאה". מה השפעה של העלאת שכר המינמום בשיעור מסויים היא לא שאלה אידאולגית, וזה שמתייחסים אליה כמו שאלה אידיאולוגית זה חצי מהבעיה שלך.
ולסיום, בהחלט מומלץ לבצע עליה כזו באופן הדרגתי, ככה בדר"כ עליות כאלו מתנהלות בשביל למנוע זעזועים יותר מדי גדולים לעסקים. ולבדוק את ההשפעות של מדיניות מסוימת ולתקן אם צריך זה תמיד רעיון טוב, אבל אתה מאמין אידיאוגלית ששכר מינימום זה רע, מה יש לבדוק?
כי זה בסופו של דבר מה שכל ערמת המילים הזו שווה - הוא
מאמין שאי השיוויון נובע בקדמה טכנולוגית וגלובליזציה, הוא
מאמין שאין מה לעשות נגד זה, הוא
מאמין שהעלאת שכר לא תוריד את אי השיוויון.
אני חושב שהעלאת שכר המינמום ב 30% במצב הנוכחי לא תעלה את האבטלה, אבל אם אני טועה ואלפי עובדים יפוטרו בגלל זה אני לא ימשיך להאמין בזה. שכר מינמום זה כלי שמנסה להוריד את אי השיוויון ולהבטיח שאנשים עובדים יוכלו לחיות בכבוד, האידולגיה שלי היא סביב הנקודות האלו, לא לגבי איזה כלים הכי מתאימים לקידום המטרה.