תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 08:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 6 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אנתוני מארשל
הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 21:00 
מבחינתי, הבחור הזה מסכם את כל ההתנהלות עם הזרים. בשורה התחתונה הפועל שילמה 10-11 אלף דולר לחודש לשחקן ששיחק, כמה? שלושה משחקים?
עונה שלמה חיפשו מחליף לקאונסיל ובסוף שילמו לשחקן טונה כסף על אפס תרומה.
והפועל לא מועדון עשיר שיכול לזרוק את הכסף הזה. בתכלס, השחקן השני הכי יקר בקבוצה הזאת היה שחקן אימונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אנתוני מארשל
הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 21:03 
מסכים, אבל ממה שהבנתי חלק מהכסף הגיע דרך תורמים במיוחד לנושא של הבאת זר נוסף.
למרות שהכסף הזה נזרק לפח בסוף. היום שוב ראינו כמה עוד זר ברמה גבוה היה יכול להוסיף לנו ובהחלט חבל
שלא קיבל את הצ'אנס יותר משניים וחצי משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 21:05 
לא חושב שזו חוכמה לבוא בטענות שלא מחליפים את קאונסיל ואז לבוא בטענות שניסו להחליף ולא הצליחו, ושזה בזבוז כסף. זו פשוט ביקורת לא הוגנת.

כן צריך להגיד שזה היה מאוחר מדי, אחושרמוטה מאוחר מדי (בערך 6 חצי שנה מאוחר מדי). כן צריך להגיד שהוא לא קיבל צ'אנס אמיתי, ושעצם זה שהוא הוחתם כשקאונסיל נשאר בסגל זה היה מחשיד והזוי (והראה שארז לא באמת קיבל החלטה). כן צריך להגיד שאם קאונסיל היה מוחלף בזמן, עוד היה אפשר להחליף את המחליף של המחליף של המחליף ובכלל לא היתה לנו בעיה.
אבל לבוא בטענות על בזבוז הכסף זה לא רציני. זו לא ביקורת שמשרתת את המטרה ומבחינתי היא לא לגיטימית.

אני בהחלט מעדיף את המצב שבו לפחות ניסו להביא שחקן טוב במקום קאונסיל (גם אם מאוחר מדי וגם אם בצורה מוזרה ולא החלטית) מאשר מצב בו לא היו עושים כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 21:19 
ברור שהיה עדיף להביא מאשר לא להביא.
אבל מה שהיה פה זה חצי היריון. הביאו שחקן והשאירו את קאונסיל. הביאו שחקן ולא נתנו לו צ'אנס אמיתי. הביאו שחקן ברגע האחרון כשלא ניתן היה להחליף גם אותו.
ובשורה התחתונה גם לא חיזקו את הקבוצה וגם בזבזו כסף על כלום. זה מסכם את כל ההתנהלות עם הזרים: חוסר יכולת לקבל החלטה, התעקשות על שחקן עלום שם על פני אנתוני גודס מוכח שהיה על המדף, לא לתת צ'אנס אמיתי לשחקן. ובשורה התחתונה: כישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 21:25 
אני מסכים עם רוב מה שכתבת אבל רק את החלק של "בזבוז כסף" אני לא מקבל. לנסות לחזק את הקבוצה (גם אם זה לא הולך) זה לא בזבוז כסף. זה יפה מאוד שהקצו כסף לחיזוק הקבוצה ושהביאו שחקן במטרה לשדרג את הקבוצה. נכון שלא עשו את זה בזמן ונכון שזה לא השתלם בדיעבד אבל על "בזבוז הכסף" אני מברך וגם אתה צריך לברך. זה היה מהלך שהיה צריך להעשות.

כל שאר הביקורת נכונה אבל זה ספציפית לא ופשוט חבל להתרכז בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 04:53 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
אני מסכים עם רוב מה שכתבת אבל רק את החלק של "בזבוז כסף" אני לא מקבל. לנסות לחזק את הקבוצה (גם אם זה לא הולך) זה לא בזבוז כסף. זה יפה מאוד שהקצו כסף לחיזוק הקבוצה ושהביאו שחקן במטרה לשדרג את הקבוצה. נכון שלא עשו את זה בזמן ונכון שזה לא השתלם בדיעבד אבל על "בזבוז הכסף" אני מברך וגם אתה צריך לברך. זה היה מהלך שהיה צריך להעשות.

כל שאר הביקורת נכונה אבל זה ספציפית לא ופשוט חבל להתרכז בזה.

מארשל זה כמו בחור שרוצה להרזות וקונה הליכון חשמלי אבל משתמש בו כמתלה כביסה אחרי שבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 6 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: