תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 11:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רמון, תאומים, מני ויצמן, חג'ג', לובין ושות'
הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 13:52 
גילי ורמוט לא צריך להיות האישיו, הוא רק הסימפטום.
המסר שצריך להעביר עכשיו לרמון ותאומים הוא כזה - אתם מנהלים כושלים ואנשי הניהול שהעמדתם בקבוצה כשלו בצורה טוטאלית.
פנו את המקום שלכם! כמו שקנו את מכבי נתניה ואת ב"ש ואת כפ"ס, יקנו גם את הפועל במחיר שפוי. שום 30 מיליון שקל, שום כלום. אין רוכש בכל זאת? תנו את זכויות ניהול לאנשים שרוצים ומסוגלים לנהל טוב יותר גם בתקציב נמוך.
רק מהכוונה למנות את אסי דומב למאמן אפשר להבין שאין שום כוונה לשפר את איכות הניהול אלא רק להמשיך לרסק את המועדון בשיטת חבר מביא חבר ומשכון ההכנסות העתידיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רמון, תאומים, מני ויצמן, חג'ג', לובין ושות'
הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 14:06 
bergkamp כתב:
המסר שצריך להעביר עכשיו לרמון ותאומים הוא כזה - אתם מנהלים כושלים ואנשי הניהול שהעמדתם בקבוצה כשלו בצורה טוטאלית.
פנו את המקום שלכם! כמו שקנו את מכבי נתניה ואת ב"ש ואת כפ"ס, יקנו גם את הפועל במחיר שפוי. שום 30 מיליון שקל, שום כלום. אין רוכש בכל זאת? תנו את זכויות ניהול לאנשים שרוצים ומסוגלים לנהל טוב יותר גם בתקציב נמוך.
רק מהכוונה למנות את אסי דומב למאמן אפשר להבין שאין שום כוונה לשפר את איכות הניהול אלא רק להמשיך לרסק את המועדון בשיטת חבר מביא חבר ומשכון ההכנסות העתידיות.

אתה חושב שהם לא יודעים את זה?
השאלה שצריכה להישאל היא האם המניעים שלהם הם טהורים ונובעים רק מטובת הקבוצה?
אם כן, יהיה טוב. מתישהו.
אבל אנשים שהדבר היחיד שהם מתמחים בו זה שקרים וספינים וחושבים שכולם מטומטמים, קצת קשה לבטוח בהם שאין להם עוד אינטרסים. המון דברים מוזרים קורים סביב הקבוצה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 14:07 
שתהיה לכם פטריה באוזן, ציפורן חודרנית כרונית, ואימפוטנציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 14:19 
redrony כתב:
bergkamp כתב:

אם כן, יהיה טוב. מתישהו.
אבל אנשים שהדבר היחיד שהם מתמחים בו זה שקרים וספינים וחושבים שכולם מטומטמים, קצת קשה לבטוח בהם שאין להם עוד אינטרסים. המון דברים מוזרים קורים סביב הקבוצה הזו.

כן אינטרסים, לא אינטרסים - הניהול שלהם נכשל. קבוצה עם תקציב גבוה ובזבזני הצליחה לסיים במקומות 3-4 שנתיים רצופות כולל הדחות מביכות מהגביע ומאירופה. אין מנהל מקצועי, אין מערכת סקאוטינג, אין שיווק, אין מחלקת נוער טובה, יש בניית תקציב על סמך הכנסות עתידיות שיסנדלו כל רוכש שיגיע.
אפשר להתווכח על רב"ש מהיום עד מחר, אבל מי שנתן לו לעשות את הטעויות שהוא עשה בלי לשאול שאלות או להציב דמות ניהולית מעליו, הם אלה שאחראים לכישלון העונה. הם אלה שהאריכו חוזה לאבוקסיס בדצמבר רק כדי לפטר אותו בפברואר, הם אלה שמעדיפים את אסי דומב על אופציות עדיפות פי כמה (ולא בהכרח יקרות יותר) בארץ ובחו"ל.
הדרישה צריכה להיות ברורה - הבאתם את ורמוט ושכטר, העלתם מחירי מנויים, מיניתם מאמן יקר מאוד ונתתם לו סמכויות רחבות וכעת אתם חוזרים לנקודת ההתחלה שבו צריך לבנות קבוצה בלי שלושתם? אין בעיה, תנו למישהו אחר לבנות אותה ולנהל אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 14:32 
bergkamp כתב:
redrony כתב:
bergkamp כתב:

אם כן, יהיה טוב. מתישהו.

כן אינטרסים, לא אינטרסים - הניהול שלהם נכשל. קבוצה עם תקציב גבוה ובזבזני הצליחה לסיים במקומות 3-4 שנתיים רצופות כולל הדחות מביכות מהגביע ומאירופה. אין מנהל מקצועי, אין מערכת סקאוטינג, אין שיווק, אין מחלקת נוער טובה, יש בניית תקציב על סמך הכנסות עתידיות שיסנדלו כל רוכש שיגיע.
אפשר להתווכח על רב"ש מהיום עד מחר, אבל מי שנתן לו לעשות את הטעויות שהוא עשה בלי לשאול שאלות או להציב דמות ניהולית מעליו, הם אלה שאחראים לכישלון העונה. הם אלה שהאריכו חוזה לאבוקסיס בדצמבר רק כדי לפטר אותו בפברואר, הם אלה שמעדיפים את אסי דומב על אופציות עדיפות פי כמה (ולא בהכרח יקרות יותר) בארץ ובחו"ל.
הדרישה צריכה להיות ברורה - הבאתם את ורמוט ושכטר, העלתם מחירי מנויים, מיניתם מאמן יקר מאוד ונתתם לו סמכויות רחבות וכעת אתם חוזרים לנקודת ההתחלה שבו צריך לבנות קבוצה בלי שלושתם? אין בעיה, תנו למישהו אחר לבנות אותה ולנהל אותה.

אבל אתה אומר את הדברים הכי בנאליים שאפשר, לא מחדש כלום. הם לא רוצים ללכת, אלא אם זה ייעשה בתנאים מאוד ספציפיים שלהם שחלקם גלויים וחלקם כנראה שלא. וגם אם הם הולכים, יש לך אלטרנטיבה?
השאלה היחידה היא האם האנשים האלה הופכים את העולם בשביל למצוא רוכש לקבוצה. אם כן, זה מספק אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 14:35 
מה זה הופכים את העולם? העניין הוא שרמון רוצה שמישהו אחר ישלם על ההרפתקאות הניהוליות חסרות האחריות שהוא הוביל. כל עוד זה המצב, לא יהיה רוכש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 14:41 
בדיוק. אף אחד לא ישלם לך על הטעויות שלך - זה צריך להיות המסר.
והדברים "הבנאליים שלא מחדשים כלום" הם לא כל כך בנאליים עבור יותר מדי אנשים בקהל ששבויים בקונספציה שזה מה יש ועם זה צריך לחיות.
והשורה התחתונה צריכה להיות שאם החבר'ה האלה לא זזים הצידה בחודש הקרוב - אין סיבה להמשיך לעשות להם חיים קלים כמו עכשיו ומחאה נגדם צריכה להיפתח בכל הכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 14:43 
היתה צריכה להפתח ביום שכטר עזב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 14:54 
רק לחשוב מה היה קורה אם הנבלה היה מפרק אותנו כמו שהם מפרקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
היתה צריכה להתחיל עוד לפני שכטר, אבל אמרו לנו וימשיכו להגיד לנו שאי אפשר לגרש עוד בעלים, כי אף אחד לא ירצה לקנות אותנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 15:00 
לא מגרשים שום בעלים, ממילא אין כזה. דורשים דבר אחד פשוט, את מה שרמון בעצמו התחייב- למצוא קונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 15:03 
joshsoos כתב:
לא מגרשים שום בעלים, ממילא אין כזה. דורשים דבר אחד פשוט, את מה שרמון בעצמו התחייב- למצוא קונה.

אוקיי אז רמון אומר שאין קונה
מה הדרישה הבאה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 15:06 
bergkamp כתב:
בדיוק. אף אחד לא ישלם לך על הטעויות שלך - זה צריך להיות המסר.
והדברים "הבנאליים שלא מחדשים כלום" הם לא כל כך בנאליים עבור יותר מדי אנשים בקהל ששבויים בקונספציה שזה מה יש ועם זה צריך לחיות.
והשורה התחתונה צריכה להיות שאם החבר'ה האלה לא זזים הצידה בחודש הקרוב - אין סיבה להמשיך לעשות להם חיים קלים כמו עכשיו ומחאה נגדם צריכה להיפתח בכל הכוח.

אוקיי, עזוב בנאלי או לא. בשורה התחתונה, צודק בכל מילה, צריך לעשות להם את המוות, אבל בחוכמה.
כי ה"לעשות את המוות" בסוף צריך לספק תוצאות וזה עלול להיתקל בתקשורת עויינת שתתלבש על זה שהאוהדים מעיפים פה כל מי שבא (תתאר לך את התגובות של אופירה אם יפגינו נגד חג'ג', שלא לדבר על הקטע הגזעני שכולם יחגגו עליו), וגם אחרי שתעיף אותם, אתה עדיין צריך מישהו שיחזיק את הקבוצה.
לכן צריך להבין האם האנשים האלה מחפשים רוכש (לא יודע איך יודעים דבר כזה) ושיישארו בשביל להביא את הרוכש הזה. על זה צריכים לעשות להם את המוות, לאו דווקא לגרש אותם. גם אם רמון יילך, הוא עדיין נשאר עד שהוא לא מוכר את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
joshsoos כתב:

מה הדרישה הבאה ?

שיחפש אחד (ולא רק יעשה קולות של מחפש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 15:35 
לחפש רוכש ב-30 מיליון שקל זה מאוד נחמד, אבל כרגע זה לא קורה ואין אף אחד שרוצה לקנות. היה אחד כזה, אמריקאי, אבל בינתיים הוא כבר לא רלוונטי.
לדרוש שימצאו רוכש קל למסמס ב"מחפשים ולא מוצאים".
צריך לדרוש: א. מחיר הוגן (מקסימום 10 מיליון שקל) ב. אם אין רוכש, שרמון, תאומים וחג'ג' יזוזו הצידה ויתנו לאנשים אחרים לנהל. קוראים לזה קבוצת ניהול - בעבר מוני הראל ושחר בן עמי קיבלו זכויות ניהול אחרי שמר מושיק "אני מנהל כושל" תאומים זז כביכול הצידה. שאנשים מטעם העמותה או אנשים אחרים מבחוץ שרוצים לנהל ולהבריא את המועדון יקבלו את ההחלטות במקום מר חיים "הקברן" רמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 15:39 
bergkamp כתב:
לחפש רוכש ב-30 מיליון שקל זה מאוד נחמד, אבל כרגע זה לא קורה ואין אף אחד שרוצה לקנות. היה אחד כזה, אמריקאי, אבל בינתיים הוא כבר לא רלוונטי.
צריך לדרוש: א. מחיר הוגן (מקסימום 10 מיליון שקל) ב. אם אין רוכש, שרמון, תאומים וחג'ג' יזוזו הצידה ויתנו לאנשים אחרים לנהל. קוראים לזה קבוצת ניהול - בעבר מוני הראל ושחר בן עמי קיבלו זכויות ניהול אחרי שמר מושיק "אני מנהל כושל" תאומים זז כביכול הצידה. שאנשים מטעם העמותה או אנשים אחרים מבחוץ שרוצים לנהל ולהבריא את המועדון יקבלו את ההחלטות במקום מר חיים "הקברן" רמון.

ולדעתך אותם אנשים שיקבלו לידיהם את הזכויות לא ימכרו את ורמוט ודמארי עם תקציב של 30 מיליון שקל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 15:40 
אל באנדי כתב:
אני זה שפתחתי את הקבוצה בפייסבוק של "אין גילי אין מנוי" כתוצאה מהאשכול.
אבל אני לא אעמוד בהודעות הפרטיות שבאות ל"הגן על ההנהלה הנחמדה שעושה מאמצים" ושאני "בן זונה שהורס את הקבוצה"

מי שלא מתאים לו, שלא יסתכל על הקבוצה
אני לא מתכוון להתייחס להודעות שלכם
תחסכו לי את זה
במיוחד עם ה"ברכות היפות"

נו רדרוני, האם זה באמת כל כך בנאלי וברור לכולם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
joshsoos כתב:

מה הדרישה הבאה ?

אם רמון ותאומים אומרים לי שבבוקר זורחת השמש אני רץ לבדוק.
אז אמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 15:58 
bergkamp כתב:

יש בעיה עם ה"דרישה" הזו. רמון ערב לתביעה הענקית של טביב (ועכשיו כנראה שלכל מיני הלוואות אחרות) באמצעות מני וויצמן וחג'ג (או מי שזה לא יהיה מאחורי הקלעים).
לכן, רמון כנראה כבול לקבוצה גם אם הוא לא אומר את זה בקול, עד שמישהו יחזיר את הכסף לטביב או ייקח במקומו את ההתחייבויות, אני דווקא לא מאמין שזה עניין של אגו או פרסום. כל קומבינציה של קבוצות ניהול, דריקטוריון מוטציות אחרות לא הוכיחו את עצמן בעבר ולא רואה סיבה שיצליחובהווה או בעתיד, לא מאמין באנשים שמנהלים מועדון מכסף שלא שייך להם, ללא שום אינטרס ובאחריות רצינית.
מי שרוצה להבריא את המועדון, צריך להיות מחויב כלכלית אליו וערב לכל הכספים היוצאים והנכנסים, אחרת אנחנו נמשיך להסתובב במעגלים שאנחנו נמצאים בהם היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 16:27 
אני מניח שבשלב ראשון מחכים לפסיקת הבורר, בחודש הבא, לגבי הכספים שרמון חייב או לא חייב לטביב.
לפסיקה הזאת יש השפעה מכרעת על עתידה הקרוב של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 16:42 
אוגוסטוס היל כתב:
אני מניח שבשלב ראשון מחכים לפסיקת הבורר, בחודש הבא, לגבי הכספים שרמון חייב או לא חייב לטביב.

אני אפילו לא יודע כבר מה אני רוצה שתהיה הפסיקה. אם הוא פוסק נגד רמון זה אולי יחשוף דברים שאנחנו צריכים לדעת, ואולי גם יגרום לו לחפש רוכש ביותר אינטסיביות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
לא, גילי ורמוט הוא לא רק סימפטום.
כרגע כל הקבוצה שלנו בנוייה על 2 שחקנים: עומר וגילי.
עם עזיבת הראשון השלמנו כבר לצערי, עכשיו רוצים להעיף את השני ללא שום תחליף ראוי.
זה להרוג את הקבוצה. זה סימפטום כמו שמוות מוחי הוא סימפטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 17:04 
זה יהיה כואב מאוד אם גילי יעזוב, הוא ללא ספק שחקן הכדורגל הטוב בקבוצה (יחד עם דמארי), אבל הוא לא העניין המרכזי. אם היו דמות ניהולית רצינית, מנהל מקצועי שאומר: בכסף של ורמוט אני מחתים לדוגמא את כליבאת, מוגרבי וגדיר ויוצר התקפה שהביאה השנה את סכנין לצמרת, אז זה מהלך לגיטימי. הבעיה שבהפועל אין שום יד מכוונת שאשכרה בונה תכניות, הכל זה לחסוך ולשרוד ולסחוב עוד עונה בלי שחיים יצטרך לשים שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רמון, תאומים, מני ויצמן, חג'ג', לובין ושות'
הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 17:12 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
זה יהיה כואב מאוד אם גילי יעזוב, הוא ללא ספק שחקן הכדורגל הטוב בקבוצה (יחד עם דמארי), אבל הוא לא העניין המרכזי. אם היו דמות ניהולית רצינית, מנהל מקצועי שאומר: בכסף של ורמוט אני מחתים לדוגמא את כליבאת, מוגרבי וגדיר ויוצר התקפה שהביאה השנה את סכנין לצמרת, אז זה מהלך לגיטימי. הבעיה שבהפועל אין שום יד מכוונת שאשכרה בונה תכניות, הכל זה לחסוך ולשרוד ולסחוב עוד עונה בלי שחיים יצטרך לשים שקל.

מי שיביא את גאדיר להפועל הוא מטומטם ברמות הגבוהות ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 17:14 
bergkamp כתב:

לא
אם הוא היה אומר שבמקום ורמוט הוא יביא שחקנים אחרים הייתי כועס מאוד
מה שמצופה מהם לעשות בכסף של ורמוט זה לקזז מהמחיר שהם דורשים על הקבוצה כדי להזדיין מפה כמה שיותר מהר.
הבעיה היא שלדעתי לקבוצה אין מחיר והיא לא למכירה. ורמוט יעזוב וחבורת הזבל תישאר ותמשיך לתת בראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 17:18 
כל השמות האלה (ועוד) הביתה עם גילי או בלי גילי.
התפקיד שלהם היה למצוא רוכש, לא רק שהם לא מצאו רוכש הם הכניסו את הקבוצה לגרעון בהרפתקה כושלת.
הם חייבים את ה30 מליון שהם מבקשים מרוכשים פוטנציאלים לשלם. הם צריכים לשלם את זה וללכת הביתה. זהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 03:28 
סמל אישי של המשתמש
זו היתה טעות מקצועית וניהולית מלכתחילה להביא אותו ואת שכטר בכאלו סכומים. הגיע הזמן להתחיל להציג ניהול שפוי ולתקן.
גילי יושב על חוזה מוגזם והוא אוטוטו בן 30 והרבה מעבר לשיא. אם לא יעשו את המהלך וימכרו אותו עכשיו, נתקע עם החוזה הזה עד שהוא יהיה בן 33! כל עוד זה לא למכבי, מכירה שלו זה הדבר הכי שפוי ונכון לעשות.
מקווה שסוף סוף יעשו את הסוויץ' ויבינו שהגיע הזמן לבנות בסיס צעיר, רעב וחזק שיוביל אותנו כמה שנים קדימה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 05:11 
NARKOTIKA כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אני אפילו לא יודע כבר מה אני רוצה שתהיה הפסיקה. אם הוא פוסק נגד רמון זה אולי יחשוף דברים שאנחנו צריכים לדעת, ואולי גם יגרום לו לחפש רוכש ביותר אינטסיביות

מעולם לא חשבתי שאני ארצה שטביב ינצח בבוררות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 07:15 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
NARKOTIKA כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

לא הבנתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 07:18 
dino כתב:
Adom Bdam כתב:
NARKOTIKA כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

לא הבנתי

שביום שרמון רכש את הפועל כל התחושות היו רק נגד טביב אבל מסתבר שרמון גרוע כמעט כמוהו וכדי שזה יקדם את המועדון צריכים שטביב יזכה בבוררות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: