תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 13:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 113 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: יאללה, לעבודה
הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
kobster כתב:
kobster כתב:
מגניב שכולם רושמים את גילי כבאנקר בסגל אבל קשה לי לראות אותו נשאר בהפועל אם הוא לא מקצץ משמעותית בשכר שלו. מכאן והלאה זה רצון שלו ועד כמה הוא מוכן לוותר על לא מעט כסף כדי להישאר בהפועל ועוד עם סגל שחקנים שכנראה יהיה יותר חלש מהעונה הנוכחית.

נרקוטיקה,
מתחיל לרדת האסימון ?

אז הנה קיבלת תשובה מורמוט שגם בסגל של ארצית ובקיצוץ בשכר הוא מוכן להשאר. מה עכשיו? להכנע לטמבלים?

בוא נגיד שגילי הסכים להוריד 15% ובתנאים מסויימים 20%.
הפועל רצו שיוריד 40% והיו מוכנים להגיע ל 35%.
במציאות התקציבית של הפועל, ובחוזה שגילי הולך לקבל מחיפה, אפשר להבין את שני הצדדים.
גילי ורמוט זה שחקן שמגדיר מועדון, שחקן פרנצ'ייז כמו שי.סוס מעדיף להגדיר אותו. השאלה היא כמה מוכנים להתאבד עליו וכנראה שלא מספיק לצער כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: יאללה, לעבודה
הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 10:58 
dino כתב:
joshsoos כתב:
האפקט של עזיבת גילי ודמארי קטלני, וההפסד ממנויים וכרטיסים גדול בהרבה מההפרש בינו בין שחקנים שיביאו במקומו.
אם סנטה קלאוס עד כדי כך חסר מושג שינסה את זה ויראה לבד. אם יהיו 5000 באיש במשחק זה נס.

צריך לבדוק אם זה מעניין אותו המנויים. יכול להיות שהוא בונה על מבנה קבוצה קטנה של קומבינות על שחקנים צעירים וזולים ורווח אישי מסויים.

הוא איש של כספים, לא מעניין אותו שום דבר אחר. ההפסד ממנויים וכרטיסים גדול בהרבה מחסכון אפשרי בשכר של הסגל. קח חשבון קצר: מנויים רגילים יתקצצו בחצי לפחות והתמורה הכספית עוד יותר כי ייאלצו להוריד מחירים. מנויי זהב? עוד יותר, בספק אם יימצאו עשרות כאלה. אנחנו מדברים על הפסד של 6-7 מיליון לפחות. קבוצה כזו גם תעוף מהר מאירופה, ואני לא מדבר כבר על השפעות הלוואי של בלגן אצל האוהדים שיופנה ישירות לסנטה. איזה רווח בראש שלך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
יאללה, לעבודה
Lol

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
dino כתב:
kobster כתב:
kobster כתב:
מגניב שכולם רושמים את גילי כבאנקר בסגל אבל קשה לי לראות אותו נשאר בהפועל אם הוא לא מקצץ משמעותית בשכר שלו. מכאן והלאה זה רצון שלו ועד כמה הוא מוכן לוותר על לא מעט כסף כדי להישאר בהפועל ועוד עם סגל שחקנים שכנראה יהיה יותר חלש מהעונה הנוכחית.

נרקוטיקה,
מתחיל לרדת האסימון ?

אז הנה קיבלת תשובה מורמוט שגם בסגל של ארצית ובקיצוץ בשכר הוא מוכן להשאר. מה עכשיו? להכנע לטמבלים?

במציאות התקציבית של הפועל, ובחוזה שגילי הולך לקבל מחיפה, אפשר להבין את שני הצדדים.
גילי ורמוט זה שחקן שמגדיר מועדון, שחקן פרנצ'ייז כמו שי.סוס מעדיף להגדיר אותו. השאלה היא כמה מוכנים להתאבד עליו וכנראה שלא מספיק לצער כולם.

איפה אפשר פה להבין את הפועל? זה שיקול מקצועי מטומטם. מה יחסכו פה או יותר נכון מה יביאו בהפרש בין ה20 אחוז שהוא מוכן לקצץ לבין ה35 שהם מוכנים להגיע איתו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
ידעתי שצפוי לנו קיץ קשה בחלון ההעברות, רווי בהתקפי לב, ועצבים. אבל לא תיארתי לעצמי שזה יתחיל יום אחרי שהבטחנו את אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
אחרי שימכרו את דמארי ושכטר לא יהיה להם כסף להשאיר את גילי? חלאס עם זה כבר הפכו אותנו לקבוצה קטנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
ידעתי שצפוי לנו קיץ קשה בחלון ההעברות, רווי בהתקפי לב, ועצבים. אבל לא תיארתי לעצמי שזה יתחיל יום אחרי שהבטחנו את אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: יאללה, לעבודה
הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
kobster כתב:
dino כתב:
kobster כתב:
kobster כתב:

נרקוטיקה,
מתחיל לרדת האסימון ?

איפה אפשר פה להבין את הפועל? זה שיקול מקצועי מטומטם. מה יחסכו פה או יותר נכון מה יביאו בהפרש בין ה20 אחוז שהוא מוכן לקצץ לבין ה35 שהם מוכנים להגיע איתו?

מבין, לא מסכים.
לא יודע מה באמת ההפרש, אם זה באזור החצי מיליון שקל זה באמת מהלך מטומטם. אם זה יותר לכיוון המיליון זה כבר משמעותי ועל זה תוסיף את הכסף מהמכירה שלו. כשאתה עם תקציב מוגבל, זה יכול לסדר לך שלושה שחקנים אחרים.
לי ברור שגילי צריך להישאר בכל מחיר, למי שמנהל את המועדון זה כנראה פחות ברור. נראה איך הקהל יגיב בשבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 11:19 
Daniel כתב:
אחרי שימכרו את דמארי ושכטר לא יהיה להם כסף להשאיר את גילי? חלאס עם זה כבר הפכו אותנו לקבוצה קטנה

אם לא הבנת כל עוד אלו בעלי הבית אנחנו קבוצה קטנה! כזו שמתחננת להלוואות, נכנסת לחובות, ולא יודעת מימין ומשמאל.
אירופה? מי שקפץ אתמול משמחה בגול של חלבי וכתב על זה בפייסבוק לא מבין כנראה איפה הוא חי.
כל בעלי הבית האחרים (סימון כץ תושב וכו'...) הגיע הזמן שיצאו מהחורים שלהם וישימו כסף בקופה במקום לדבר בפייסבוק ולתפוס
כותרות כל היום. אם הם לא רוצים שישימו את הקבוצה בחינם על המדף!

לא נצליח להגיע לאירופה עם סגל שהשחקן הכי מנוסה בו הוא זגורי אם לא הצלחנו להגיע השנה עם גילי שכטר וכו'...

פליאוף עליון שנה הבאה יהיה הישג! :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
3 שחקנים בינוניים או הימורי קצב את חג'ג' בע"מ. זה ההפרש. מעדיף ורמוט אחד על 3 פדידות. או 2 פדידות וזר כאורלנדיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 11:24 
ואיך בדיוק אתה מוכר את גילי ורמוט אחרי שכולם יודעים שאין לך את הכסף לשלם לו שכר, אני לא מבין איך האנשים האלה הגיעו למיליונים שיש להם בבנק, אפס הבנה במו"מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 12:27 
gigs כתב:
Daniel כתב:

אם לא הבנת כל עוד אלו בעלי הבית אנחנו קבוצה קטנה! כזו שמתחננת להלוואות, נכנסת לחובות, ולא יודעת מימין ומשמאל.
אירופה? מי שקפץ אתמול משמחה בגול של חלבי וכתב על זה בפייסבוק לא מבין כנראה איפה הוא חי.
כל בעלי הבית האחרים (סימון כץ תושב וכו'...) הגיע הזמן שיצאו מהחורים שלהם וישימו כסף בקופה במקום לדבר בפייסבוק ולתפוס
כותרות כל היום. אם הם לא רוצים שישימו את הקבוצה בחינם על המדף!

לא נצליח להגיע לאירופה עם סגל שהשחקן הכי מנוסה בו הוא זגורי אם לא הצלחנו להגיע השנה עם גילי שכטר וכו'...

לא לא תהיה אירופה שנה הבאה אני מקווה בשבילך שזה לא יפתיע אותך כל כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 12:48 
joshsoos כתב:
dino כתב:
joshsoos כתב:
האפקט של עזיבת גילי ודמארי קטלני, וההפסד ממנויים וכרטיסים גדול בהרבה מההפרש בינו בין שחקנים שיביאו במקומו.
אם סנטה קלאוס עד כדי כך חסר מושג שינסה את זה ויראה לבד. אם יהיו 5000 באיש במשחק זה נס.

צריך לבדוק אם זה מעניין אותו המנויים. יכול להיות שהוא בונה על מבנה קבוצה קטנה של קומבינות על שחקנים צעירים וזולים ורווח אישי מסויים.

הוא איש של כספים, לא מעניין אותו שום דבר אחר. ההפסד ממנויים וכרטיסים גדול בהרבה מחסכון אפשרי בשכר של הסגל. קח חשבון קצר: מנויים רגילים יתקצצו בחצי לפחות והתמורה הכספית עוד יותר כי ייאלצו להוריד מחירים. מנויי זהב? עוד יותר, בספק אם יימצאו עשרות כאלה. אנחנו מדברים על הפסד של 6-7 מיליון לפחות. קבוצה כזו גם תעוף מהר מאירופה, ואני לא מדבר כבר על השפעות הלוואי של בלגן אצל האוהדים שיופנה ישירות לסנטה. איזה רווח בראש שלך...

אתה מדבר כאילו אכפת להם מה יהיה עם הקבוצה מקצועית. לא יהיה כסף, לא יהיה תקציב, נראית לי משוואה פשוטה. הם לא ישימו שקל גם אם הקבוצה תרד ליגה. הרי רמון כבר כמעט הוריד אותנו פעם אחת, למה שלא יוריד אותנו פעם שנייה.
טביב דה-יורה, רמון,חג'ג', תאומים דה-פקטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
מה שעצוב מבחינתי בעונה הזאת זה לא ההדחה מאירופה, מהגביע או המיקום הבינוני בליגה. מה שעצוב זה שבעונה הבאה אנחנו צריכים להתחיל הכל מההתחלה. הפועל הזאת קידמה אך ורק את ליאור לוי ודגני, וטיפה את זגורי. היא גם לא הצליחה להחזיר לכושר את גילי ושכטר. היא גם לא נתנה יותר מדי הזדמנויות לשחקנים מהנוער או רכישות צעירות כגון פדידה. הפועל בעונה הבאה צריכה להביא עוד שמונה שחקנים שמתוכם חמישה יגיעו להרכב. זה בערך מה שהיה לנו בעונה שעברה.

אחרי שיטופל עניין הבעלים, אני רוצה הנהלה וצוות מקצועי שיגידו שהפועל תיקח אליפות בעוד שנתיים-שלוש. שיחשבו טיפה על העתיד ולא ישקשקו עקב חוסר הצלחה בעשרת המחזורים הראשונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 13:17 
סימרוטיץ כתב:
שאלה ליודעי דבר
האם חג'ג' שם כסף רסמי שלו במועדון או שיש לנו טביב חדש ששם רק ערבויות וברגע שצריך לפרוע אותן מגלגל את החוב ?

אני מאמין שהוא שם כסף, אחרת לא היו כל כך מהללים אותו עם קריאות "סנטה קלאוס" כל העונה...
בניגוד לטביב, יש פה מתחת לאף מישהו טחון בכסף מוכח, אני מאוד מקוה שהוא ישאר איתנו עוד הרבה, אין בעיה גם שיהיה האיש החזק במועדון, לפחות עד שיבוא מישהו אף גדול יותר ממנו.
ההון של הקבוצה שלו ושל אח שלו גדל מאוד בשנה-שנתיים האחרונות, אני מעריך שהיום הוא יותר עשיר מאיש הרעש והצלצולים טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
רק יום אחד אחרי שהבטחנו את ההעפלה לאירופה, והכיף כבר בעיצומו. שבעה שחקנים בדרך החוצה:
גילי ורמוט
איליץ' - בYNET מדווח כי "נתניה הגישה עליו הצעה". ניסוח קצת מעורפל, אני מאמין שהכוונה היא שהם מציעים להשתתף בחלק נכבד מהשכר שלו. אם זה על הפרק, חייבים להשאיר אותו כאן.
קליימן - הפועל במו"מ מול בית"ר. הוא לא יכול ללכת בחינם או משהו כזה? בכל מקרה, אני מקווה מאוד שמישהו בהנהלה הקיקיונית שלנו לא חושב לחלק לעצמו דיבידנד רעיוני ולקזז מסכום החוב לטביב את בוריס קליימן. קליימן שייך להפועל, החוב שייך לרמון.
קולין, גרזיציץ', עבדורחימי ואורלנדיץ' - בYNET מדווח גם כי סאשה הוא הזר היחיד שיישאר בסגל. מקווה שימצאו איך להיפטר מקולין, לגבי גרזיציץ' הייתי מחכה עם זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 15:43 
שיתפשרו על קיצוץ של 35% ואם עולים לאירופה אז רק 10% (הלוואי שיעשו את זה גם עם רב"ש ושאר השחקנים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
נראה שהולכת להיות לנו הרבה מאוד עבודה בזמן הקרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 15:58 
gigs כתב:

הישג יהיה להשאר בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
Redfan כתב:
סימרוטיץ כתב:
שאלה ליודעי דבר
האם חג'ג' שם כסף רסמי שלו במועדון או שיש לנו טביב חדש ששם רק ערבויות וברגע שצריך לפרוע אותן מגלגל את החוב ?

אני מאמין שהוא שם כסף, אחרת לא היו כל כך מהללים אותו עם קריאות "סנטה קלאוס" כל העונה...
בניגוד לטביב, יש פה מתחת לאף מישהו טחון בכסף מוכח, אני מאוד מקוה שהוא ישאר איתנו עוד הרבה, אין בעיה גם שיהיה האיש החזק במועדון, לפחות עד שיבוא מישהו אף גדול יותר ממנו.
ההון של הקבוצה שלו ושל אח שלו גדל מאוד בשנה-שנתיים האחרונות, אני מעריך שהיום הוא יותר עשיר מאיש הרעש והצלצולים טביב.

מהללים אותו בסנטה קלאוס כי עבודת היחצנות שלו ניפלאה. איך הוא הוכיח לך עד היום שהוא ישים כסף בהפועל ולא יהפוך אותך למ.ס אשדוד2? זה שיש לו כסף גדול זה יפה מאוד, אבל בדומה לזין גדול, השאלה אם הוא יודע להשתמש בו. בנתיים כאיש חזק או בריון במועדון, הוא לא רוצה להשאיר את ורמוט גם בשכר מקוצץ ובונה על זרים בשקל. מאוד יפה הוא משתמש בהון שלו. יש לך זין גדול? תשתמש בו. אל תנפנף בו סתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו חייבים בקיץ לנסות ללכת על כמה שיותר טריידים
למשל להציע לרעננה את ינקו ועוד מספר שחקנים על נאווקמה
יש לנו מספיק שחקנים שאפשר להציע לקבוצות האלה על שחקנים טובים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שאם לא מצליחים לסדר את כל הסיפור עם איליץ' ולהשאיר אותו,
כדאי מאוד להשאיר את גרזיציץ' כבלם לצד דגני.
הוא כבר לא ילד, יש לנו חוזה לעוד עונה אחת איתו, ולמצוא לו קבוצה שתשלם לו 650 אש"ח זה בלתי אפשרי. במקרה הטוב קבוצה תקלוט אותו בשכר של 400 אש"ח, כשהפועל תצטרך לשאת ביתר ועוד להביא מחליף שבסכומים האלה מהווה הימור רציני מאוד. אם עושים תוחלת להחלטה הזו, רוב הסיכויים שבהשארת גרזיציץ' נקבל את התמורה הטובה ביותר, מה גם שהוא יכול לתפקד כקשר אחורי.

מבין חבורת הצעירים - ספורי, יחזקאל, מלכה, פדידה - אם הייתי חייב להשאיל מישהו מהם לעונה הייתי הולך על יחזקאל/מלכה. ספורי ופדידה שחקנים הרבה יותר שלמים ומגוונים (יכולים לשחק כקיצוניים ובשלישיית הקישור לפני סאשה, כפי שעשו אתמול יחד), בעוד מלכה ויחזקאל עדיין מתקשים להטביע חותם. לא יודע כמה הם עולים, אבל לא נראה לי שסכומים היסטריים. אפשר גם להשאיר את כולם, אבל זה בעיקר מעיד על השחקנים הבכירים שיהיו כאן בעונה הבאה.

לגבי עמדת המגן השמאלי - אין מה לחדש לאנטבי את החוזה (אם זה על הפרק מבחינתו). אורי כהן ככל הנראה לא פחות טוב ממנו, ואני עדין. לא ברור לי למה נאלצנו לקבל לפעמים את צ'קול כמגן שמאלי לפני שהוא קיבל הזדמנות במחזור האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
סארי פאלח קיבל הודעת שחרור מחיפה. הלוואי שאיכשהו הוא יגיע.. בלם עם פוטנציאל אדיר לדעתי, דגני 2 כזה. חייב לקבל ביטחון ע"י דקות משחק ואז הוא יפרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 14:48 
לוסיאנו דה ברונו כתב:
סארי פאלח קיבל הודעת שחרור מחיפה. הלוואי שאיכשהו הוא יגיע.. בלם עם פוטנציאל אדיר לדעתי, דגני 2 כזה. חייב לקבל ביטחון ע"י דקות משחק ואז הוא יפרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
דגני 2 זה אומר שהמאמן הבא ישים אותו מגן ימני 10 משחקים, אח"כ יגמור אותו על הספסל כי הוא לא עלה לו ב"בינגו" עם הילדים ואז יחזיר אותו שהבלם הזר יפצע?
יש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 15:56 
סארי פאלח שמאלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
אה, פרייסלס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 16:43 
לא רע :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
א. מסכים עם הכיוון של יובל

ב. מבחינת ישראלים + זרים מעונה מה שיש לנו זה (הרכב לא מעניין אותי מחליפים):
שוער : עמוס.
הגנה :דגני (בלם) וליאור לוי (ימין).
קישור אחורי: סאשה +
קישור התקפי : זגורי

ג. כפי שאתם מבינים נק ההנחה שלי היא שגילי עוזב, ולכן אין ברירה לנסות לעשות טרייד עליו מול חיפה (אם אפשר יחד עם קליימן), למשל טאוטחה, ידין ועמאשה, אם מצליחים זה משנה את המצס ונהיה במצב הזה:
שוער : עמוס.
הגנה :טאוטחה (שמאל) דגני (בלם) וליאור לוי (ימין).
קישור אחורי: סאשה + ידין
קישור התקפי : זגורי
חלוץ: עמאשה.
במצב הזה יש לנו 8 שחקני הרכב, ואופציה לעוד 4 זרים.

על הספסל יהיו שי, אל היג'א, בלם מהנוער (שידין יהיה בלם ושי בהרכב במידת הצורך) רן יצחק, ספורי יחזקאל, טליאס, שרם + זר.

נכון זה הרכב שיקום ויפול על הזרים אבל זה המצב, זה הרכב שאם הוא מתחבר יכול להפתיע ואני מאמין שהוא שווה פליאוף עליון בכל מצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
מה שלא מובן לי זה המספר הזה - 30 מיליון, שנדמה שהשלמנו איתו. מכירה של דמארי אמורה להכניס לקופת המועדון לפחות מיליון יורו, מכירה של שכטר זה עוד חצי מיליון יורו, מעבר של שלב או שניים בליגה האירופית גם אם לא עולים לבתים זו הכנסה לא רעה, אל כל זה מתווספים כל המענקי מיקום, זכויות שידור וכרטיסים. אין סיכוי שאם סוכמים את כל זה אי אפשר להעמיד תקציב של 40 מיליון גם בלי שמישהו יביא שקל מהבית (מה חדש?).

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 113 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: