Frank Serpico כתב:
MANDALA כתב:
Frank Serpico כתב:
סומך כתב:
r200 כתב:
אם מיצו את השד העדתי וושבים שיותר מעניין ריבים של טבעונים וכאלו שלא אז באמת התכנית הזאת הגיעה לקיצה
בכל מקרה לא ממש מתכוון לצפות העונה
מיצו את השד העדתי?! אני מציע לך להיכנס לפרופיל של אורטל בן דיין
היא אושיית פייסבוק עם עמדות העצמה מזרחית על גבול הגזענות נגד אשכנזים
אם הם מכניסים אותה לשם, הם בודאות מחפשים אקשן וסינקים סטייל הפרידמנים המתים של העונה הראשונה.
ג.נ. מאז ימי האח הגדול VIP לא צפיתי ולא אצפה בתכנית הביבים המחורבנת הזאת.
על גבול? נסה אולי עמוק עמוק בתוך שנאת אשכנזים, ועמוק עמוק בתוך שנאת גברים.
ביקרתי בדף שלה כמה פעמים בשנה האחרונה בערך ולא מצאתי משו שמצביע על זה.לפי מה שהבנתי, היא מנסה לגלות כל מיני סיטואציות שבהן יוצאים מנקודת הנחה גזענית/שובינסטית נסתרת, גם אם זה ברור לכולם שכיום אין כמעט גזענים/שובינסטים גלויים.
יש לציין שאני לא עוקב, רק ביקרתי מספר פעמים בדף שלה ויכול להיות שפספסתי דברים מסוימים.
נ.ב
אני גבר אשכנזי
תעקוב אחרי אמירות חיות שלה בבית האב הגדול, תראה ("אני בזה לכל הגברים").
נ.ב
מת לשמוע מה גרם לה להצביע בבחירות לבל"ד, המפלגה הפאן-ערבית הלאומנית.
סמי שלום שטרית (אם תרצה, מנהיג "היהודים-הערבים") וחלק מחבריו לדרך ולתפיסת העולם מצביעים לבל"ד מתקופת בשארה.
ציטוט:
התיאוריה שלהם אומרת: בארץ מוצאנו הערבית היו לנו חיים נפלאים. פיתחנו שם תרבות יהודית-ערבית שהציונות האשכנזית מחקה מאתנו והפכה אותנו למיעוט מדוכא, כשם שדיכאה את הפלסטינים. הביטוי הפוליטי של קבוצה זו הוא "הקשת הדמוקרטית המזרחית", שאחד ממייסדיה סמי שלום שיטרית, הצביע בל"ד והסביר: "אני חייב לתמוך בקבוצה המדוכאת ביותר כאן".
שטרית אמר לא אחת שהוא בוחר במפלגה שנמצאת בקצה השני של המפה הפוליטית מול המפלגות הציוניות-אשכנזיות.
והוא הוסיף שאם במלחמת העולם השניה הוא היה אזרח גרמני, הוא היה מצביע באופן תיאורטי למפלגה יהודית ולא למפלגה קומוניסטית למשל. כלומר, למפלגה שממוקמת הכי רחוק בסקאלה הפוליטית מהשלטון הנתעב.
בנוסף, הוא וחבריו מוצאים יותר קווים משותפים עם הרעיונות המרכזיים של בל"ד לעומת חד"ש, בתחום המדיני, הדמוקרטי והכלכלי.