האדום הצורר כתב:
שחר כתב:
מה אדיש??? מה?
אין קהל שעשה ועושה יותר מהקהל של המועדון הזה שהתגייס בצורה מטורפת להעיף את טביב.
שמגיס אוהדים לשלם סכומים גבוהים באופן מגוחך ביחס לכלכלה הישראלית של המועדון, שמעורב יותר מכל מועדון אחר בניהול של הקבוצה בכל האספקטים, מקצועי, חברתי, תדמיתי, כלכלי, שגייס כספים כדי להביא שחקן.
והמשפט האחרון מביא למסקנה בדיוק הפוכה ממה שאתה טוען, התבלבתם לגמרי, אוהדי כדורגל צריכים להיות ביציע ולא לנהל מועדון. אם המועדון כושל ולא מספק תמורה לכסף, אז מי שרואה לנכון צריך להצביע ברגליים, לא צריך להיות שבויים של המועדון, אני לא שופט אנשים שמכורים לזה ונוסעים כעד לאילת כדי לראות משחק זניח בענף זניח. אבל הדבר הכי טוב והכי בריא שיכול לקרות למועדון הזה ויגרום למי שמנהל אותו להבין שאין להם את האוהדים בכיס, הוא שנתנהג כצרכנים ולא כקומונה חברתית.
בדיוק כמו הנאום הדרמטי שלך מתחילת העונה (או הקודמת כבר לא זוכר), הכל שטויות שהכנסתם לכם לראש. מועדון כדורגל יצליח רק בזכות מנהלים טובים ועשירים שינהלו נכון קבוצה עם פוטנציאל של קהל אוהדים גדול ונאמן. לא ערכים, לא סמל ולא שאר החירטוטים.
לא ערכים, לא סמל, ולא שאר החרטוטים!
כסף ומנהלים טובים זה כל מה שהפועל והקהל שמאחוריה צריכים? זה כל מה שאתה צריך בתור אוהד שלה?
הפועל זה אתה ואתה זה הפועל. הפועל זה אני ואני זה הפועל.
מכיר את "אם אתם רוצים לראות בידור, לכו תראו ליצנים"? אז אם אתה רוצה להיות צרכן, אני ממליץ שתקנה בסופר

יש מלא אנשים שאני שונא ואוהדים הפועל, מצד שני, יש לי הרבה חברים שאוהדים מכבי. המכנה המשותף היחיד ביני ובינך הוא שאנחנו אוהדים את אותה קבוצה. חוץ מזה אין בינינו כלום ושום דבר. זה היה יכול להיות גם מפלגה שאנחנו בוחרים בה, תוכנית טלויזייה שאנחנו רואים, או מוזיקה ואז סביר שהיינו מתכתבים בפלטפורמה אחרת שקשורה באותו נושא.
את העניין של הבידור והליצנים, אני ממצה בהודעות שלך בפורום, לעומת זאת אם אתה רוצה להיות מהפכן, או מחפש כל מיני קומונות של אנשים אנטי ממסדיות שיתאגדו יחד, ממליץ לך לחפש אותן במקום אחר. או להמשיך לדמיין שזה מה שקורה בהפועל, הדמיונות שלך הם ממילא רק חזיונות שלא קשורים למציאות.