תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 13:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
זה לא בדיוק נכון. אני לא רוצה להתפזר לדיונים פילוסופיים/עקרוניים, אבל בכל העולם יש משמעות גדולה לכישלונות מקצועיים בהיבט הפיננסי. כמו שמויס למשל הזיק ליונייטד באי ההעפלה לצ׳מפיונס. או הסכנה שמרחפת מעל ארסנל בכל עונה עד שהיא מבטיחה את המקום הרביעי.

ברור, אגב, שהפועל מתנהלת בושה וחרפה בכל הנושא של כסף ומי מביא אותו (אם בכלל).

בכל אופן, הכישלון שלו במוקדמות לא עומד לבדו או שאפשר להחריג אותו, כי כאמור הוא אבטיפוס מחריד של חלק גדול מהבעיות שהרגו אותנו העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 23:21 
נותנים לחבית האידיוט את אירופה על מגש והוא בועט בדלי. עד שהתחלתי לפרגן לו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 23:56 
אבוטבוול והבלם חייבים לשחק ביום שלישי.ברגע שזה לא יקרה אני יבין שההוראה לא לשתף אותם הגיע דווקא מההנהלה ולא ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 23:56 
אבוטבוול והבלם חייבים לשחק ביום שלישי.ברגע שזה לא יקרה אני יבין שההוראה לא לשתף אותם הגיע דווקא מההנהלה ולא ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 02:10 
סמל אישי של המשתמש
נמאס כבר מהמאמן הזה, פדידה שהיה חלש מאוד מול חיפה שוב פותח בהרכב, שחקן לליגה לאומית.
חילופים הזויים להציל את המולדת, ריבים עם שחקנים, חיימוביץ', קישור אחורי של סאשה וסלים ואחר כך סאשה נשאר לבד מאחורה כי גורדנה זה לא שחקן, לא מתפלא שהוא קיבל אדום.

קפריסין מחכה לך, אל תשכח לקחת את היהלומים שהבאת לפה, אתה מוזמן לקחת איתך את איליץ', קולין, גרזיצ'יץ, פדידה, רן יצחק ואני מוסיף לך את גורדנה ומשלם לו כרטיס טיסה גם.
יאללה ביי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 03:07 
סמל אישי של המשתמש
הקטע הזה שהוא מעלה ילד להרכב שלא קשור לרמה, מכיר בכך שהוא לא טוב ומחליף אותו כל פעם אחרי 45-60 דקות, ואז שבוע לאחר מכן שוב שם אותו בהרכב. בתחילת העונה זה היה ספורי, אחר כך צ'קול, עכשיו פדידה. בכלל לא מעניין אותו ששבוע לפני כן הוא לא היה טוב, הוא שוב מקבל מקום בהרכב. כאילו מדובר בקבוצת כדורגל של מתנ"ס ולא בהפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 05:22 
כאילו מעצבן אותו שהקבוצה הייתה במומנטום טוב בגלל שינויים שלאו דווקא הוא היה האחראי עליהם,
אז הוא חייב לעשות דווקא ולעלות עם הרכבים וחילופים הזויים כדי שידברו עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 06:22 
אני מת לדעת את מי הייתם שמים במקום פדידה(שבלי קשר בחצי הראשון ניסה לשחק כדורגל בזמן שגילי היה רדום)?
האם את בסי? שי? רן יצחק? וואו ממש היינו נראים אחרת

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 06:52 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי פדידה היה מועיל יחסית ושיחק סביר מאוד. חוץ מזה שימוצ השמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 07:23 
רן לא אישיו רציני - או שיחתום בזריזות כולל תכנית רכש מאושרת.

או שנחתים את רוני לוי בזריזות גדולה יותר. אחרי חצי עונת טביב רוני כבר מבין שהחיים לא פשוטים ואפילו חיים זה אחלה.
חבל שלא ניצלנו את טוטו אחרי חצי עונה באוראל. אין מה לעשות חייבים לחשוב ומהר. ועכשיו זה רן או רוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 08:29 
יובל כתב:
הקטע הזה שהוא מעלה ילד להרכב שלא קשור לרמה, מכיר בכך שהוא לא טוב ומחליף אותו כל פעם אחרי 45-60 דקות, ואז שבוע לאחר מכן שוב שם אותו בהרכב. בתחילת העונה זה היה ספורי, אחר כך צ'קול, עכשיו פדידה. בכלל לא מעניין אותו ששבוע לפני כן הוא לא היה טוב, הוא שוב מקבל מקום בהרכב. כאילו מדובר בקבוצת כדורגל של מתנ"ס ולא בהפועל תל אביב.

בטח מול סכנין הוא יעלה עם יחזקאל.
ופדידה לא שחקן לרמות האלה. צר לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 08:40 
ערן כתב:
זה לא בדיוק נכון. אני לא רוצה להתפזר לדיונים פילוסופיים/עקרוניים, אבל בכל העולם יש משמעות גדולה לכישלונות מקצועיים בהיבט הפיננסי. כמו שמויס למשל הזיק ליונייטד באי ההעפלה לצ׳מפיונס. או הסכנה שמרחפת מעל ארסנל בכל עונה עד שהיא מבטיחה את המקום הרביעי.

ברור, אגב, שהפועל מתנהלת בושה וחרפה בכל הנושא של כסף ומי מביא אותו (אם בכלל).

בכל אופן, הכישלון שלו במוקדמות לא עומד לבדו או שאפשר להחריג אותו, כי כאמור הוא אבטיפוס מחריד של חלק גדול מהבעיות שהרגו אותנו העונה.

ברור שיש קשר, אבל אי אפשר להאשים מאמן שנכשל (או כל ספורטאי אחר) בהקשר פיננסי. אין מה לעשות, אין גרנטי פה.
הבעיה היא שפה בפורום אחרי כל משחק מתהפכים (לאו דווקא אתה). זה האיש על פלוסיו ומינוסיו. אנשים פה זורקים שמות של מאמנים שיבואו במקומו: רוני לוי, אלי כהן. אותם אנשים שטוענים שהבעיה הגדולה של רב"ש היא אישיותית. אותי זה מצחיק.
בעיניי, להעיף אותו ולהביא מאמן אחר שיהפוך שוב את הסגל (בהנחה שזה לא מאמן שבאמת יעשה את ההבדל) זו טעות ואני כותב את זה למרות שאני מאמין ברב"ש בגדול, הוא נופל בהמון דברים ובעיקר בתוצאות והפלייאוף הזה הוא דוגמא מצויינת לכך. מכל ה"שיפור" הפועל ניצחו 3 משחיקם מתוך 8. שם הוא עוד צריך להוכיח הרבה. אני הייתי נותן לו עוד עונה, בטח עונה כמו שהעונה הבאה אמורה להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לקבול על מצב המועדון שבו עתידו הכלכלי תלוי תמידית בהישגיו המקצועיים (שזה רחוק אידאלי אבל גם לא חריג, להפך) ולהאשים את האחראיים על כך, וגם לקבול על כך שהכישלון המקצועי הוביל לבור כלכלי ולהאשים את האחראי על כך. זה לא סותר אלא נמצא במקביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 08:55 
אני גם חושב שעדיף שהוא יישאר, אבל הבעיה איתו היא ממש לא רק התוצאות, אלא גם התהליך שמביא לשם.
ההתנהלות שלו אתמול היתה פשוט הזויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
רק אתמול? זו אותה התנהלות מאוגוסט. לפני ובתוך המשחק.

אגב אותו בור כלכלי, בלעדיו לא משאירים את בן שמעון במועדון רגע אחרי הרביעייה בסכנין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 09:02 
סליחה על השפה הגסה אבל רן בן שמעון במהלך השבוע האחרון חירבן על המועדון וחירבן על אוהדי הפועל תל אביב.
בסבירות גבוהה מאוד הוא עלה לנו באירופה עם הסאבוטאז' שלו.
כבר כתבו פה כמה אנשים שמדובר בדפוס חוזר אצלו, לא זוועה חד פעמית.
לא מובן איך אנשים רוצים כזה שור מועד שימשיך לעוד עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 09:04 
יובל כתב:

זה כדי שהוא יוכל להגיד שהוא מקדם צעירים ואת המילה "דרך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 09:39 
פדידה היה מעולה במחצית הראשונה, מקווה שימשיך באופן קבוע ולא יתחלף באחד הנגרים על הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
מה היה מעולה בפדידה? יחזקאל עשה ב30 דקות הרבה יותר ממה שהוא עשה ב60.
גם הסו קולד מומחיות שלו, לקבל כדור לשטח באגף ימין ולעשות איזו פעולה מסוכנת, לא הוכיחה את עצמה - הוא היה מבודד מול מגן עם שטח גדול בערך 3 פעמים רק במחצית השנייה, והדבר הכי טוב שקרה מזה היה קרן.

יחזקאל הגיע ל3 מצבים, אחד מהם הסתיים בשער, ובאופן כללי סיכן הרבה יותר את ב"ש מאשר פדידה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 09:51 
פדידה עשה איזה 2 דאבל פסים מרשימים עם לוי בימין שאף אחד לא עשה בהפועל כל העונה, עשה תנועה מעולה על הקו וגם הצליח לעבור שחקן איזה פעמיים שלוש. היה לו כדור מעולה שהוא הכניס לגיליבתחילת המשחק רק טיפה חזק מדי וגילי טיפה איטי מדי.

ומה הקטע בלהשוות אותו ליחזקאל? סחטיין על שניהם, שיחקו טוב אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
פדידה עשה איזה 2 דאבל פסים מרשימים עם לוי בימין שאף אחד לא עשה בהפועל כל העונה, עשה תנועה מעולה על הקו וגם הצליח לעבור שחקן איזה פעמיים שלוש. היה לו כדור מעולה שהוא הכניס לגיליבתחילת המשחק רק טיפה חזק מדי וגילי טיפה איטי מדי.

ומה הקטע בלהשוות אותו ליחזקאל? סחטיין על שניהם, שיחקו טוב אתמול.

משווה אותו לשחקן שנכנס במקומו לעמדה שלו, זה מתבקש לא?
פדידה בשני משחקים בהרכב לא עשה בסופו של דבר אף פעולה תכליתית ומסוכנת.
דאבל פסים זה נחמד, אבל אם זה מה שמנפנפים בו אחרי 60 דקות על הדשא, זה אומר הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 09:55 
ערן כתב:

אגב אותו בור כלכלי, בלעדיו לא משאירים את בן שמעון במועדון רגע אחרי הרביעייה בסכנין.

זה לא אומר שזה בהכרח היה צעד נכון.

ויובל, את האחראי על הצד המקצועי אפשר להאשים רק בכשלון מקצועי. לא צריך להפיל עליו את כל הרעות החולות של המועדון (אלא אם הוא גרם להם). זה נכון שבמועדון עקום כמו הפועל יש קשר, אבל זה עקום. כי גם אם היו מעפילים לאירופה, מועדון בריא שאין לו כסף, לא הולך ומבזבז הכל בעונה אחת בספטמבר, אלא פורס את הכסף הזה לכמה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 09:59 
פדידה היה בין הבודדים ששיחקו אתמול, הוא ממש לא שחקן לליגה לאומית, לא כל שחקן של רב"ש צריך להעיף לליגה ז', למרות שזה רב"ש והשנאה המקצועית אליו מובנת. אגב גם שגיב היה חילוף טוב בסופו של דבר, התחיל את המהלך של השער וסיים כמו גדול, ורואים שיש לו הרבה כדורגל.
הבעיה היא הפס פס רוחב רוחב פס איטי, אגף אחד מתפקד בקושי, שוער ליצן והגנה בדיחה. הקיצר הפועל תל אביב של רב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
בכיר בהפועל ת"א: "בן שמעון לא ימשיך"

ראשי המועדון האדום זעמו על המאמן שלא פתח עם עבדורחימי, בו הגיע לצפות נציג של ויטסה ההולנדית. גורם בקבוצה: "רן לא קשוב לדרישות המועדון. הוא סיים את דרכו". בהפועל אישרו: "אנחנו יודעים שקרויף פנה לוורמוט"

בהפועל ת"א מעריכים כי המתיחות החדשה בין ההנהלה לרן בן שמעון, שנחשפה ב-ynet ספורט, תוביל לסיום דרכו של המאמן במועדון עם תום העונה בשבת הבאה. כזכור, בן שמעון מחזיק בחוזה לעונה הבאה.

אחרי שהנהלת הפועל קיבלה עדכון כי איש הרכש המרכזי של ויטסה ארנהיים ההולנדית מגיע לבלומפילד על מנת לעקוב אחר שלושה משחקני הקבוצה, עומר דמארי, גילי ורמוט ובשארט עבודרחימי, הם ביקשו מבן שמעון להעלות בהרכב את הקשר הקרואטי, שמיועד למכירה בקיץ. למרות ניסונות שכנוע רבים, כולל שיחות והעברת הודעות למאמן עם דגש על כך שמדובר במהלך חשוב לעתיד המועדון, בחר האחרון שלא לפתוח עם השחקן.

ראשי הפועל זעמו ואחד מהם אמר ל-ynet ספורט: "רן סיים את דרכו בהפועל ת"א, הוא לא ימשיך. הסיפור הזה עם עבודרחימי, האגו שגרם לכך ששחקנים שכבר היו בבויעדם כמו זאביק חיימוביץ' ורועי גורדנה שיחקו, עוד גם יגמרו לנו את אירופה. זו בדיוק הבעיה, חוסר הקשב לדרישות המועדון".

במקביל, בן שמעון הכחיש כי הוא בוחן הצעות בקפריסין, ונראה כי הצדדים ינסו להגיע לפשרה לגבי הפיצוי הכרוך בעזיבת המאמן כבר בשבת הבאה, כשתג הפיצוי עומד על חצי מיליון שקלים.

בכל מקרה, נציגה של ארנהיים כבר הגיע שלוש פעמים לעקוב אחר שחקני הפועל, כולל בדרבי ובמשחק נגד חיפה. ההחלטה העקרונית היא ללכת על דמארי, שמבוקש גם בסלטה ויגו במידה שלואיס אנריקה יישאר.

החשיפה ב"ידיעות אחרונות" על המגעים בין מכבי ת"א לגילי ורמוט, שאושרה בין שני הצדדים, עוררה סערה במועדון ותגובות נזעמות של אוהדים. "זה בדיוק מה שיטרפד את העסקה, אנחנו יודעים שג'ורדי קרויף פנה לוורמוט", אמרו בהפועל. נראה כי במועדון האדום יבקשו מורמוט לקצץ בשכרו בתמורה להישארות.

בהפועל מבינים כי הם מצויים במצב כלכלי קשה, ועדיין ישנם ניסיונות למצוא רוכש. הבעלים חיים רמון יצא לארה"ב לטקס סיום הלימודים של בתו במרילנד, ללא קשר לאפשרות של רכישה כלשהי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 10:16 
באמת אני לא מבין את רב"ש, אם בסי היה פותח המחיר שלו היה בטוח קופץ לסביבות ה3-4 מיליון יורו :LOL2:

איך שבסי נראה בתקופה האחרונה זה דווקא יכול לעזור למועדון למכור אותו עם הוא ישחק חצי משחק ולא יפתח,
תמיד תהיה האפשרות להגיד שהיה לו קשה להכנס למשחק כיוון שהיינו בפיגור וככה אולי נצליח לדחוף אותו לפראיירים אחרים.....

בוואלה מציינים כי ישנם גומים במועדון שרוצים לתת לאסי דומב להיות המאמן הראשי בעונה הבאה :PUKE:
וכמובן שתאומים מנסה לקדם את אלי כהן השריף לתפקיד..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 10:17 
הטענה על בסי מגוחכת וברור מי הגורם הבכיר שמצוטט.
אבל מה שאמרו על גורדנה וחיימוביץ' מאה אחוז נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 10:38 
מה שיפה זה שאתה מצליח להגעל משני הצדדים במידה שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
פניה לאותו בכיר: אנחנו לא נהיה מ.ס אשדוד. אפשר להתפרסם יפה גם ברכישת קבוצה קטנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 13:41 
רק שילך כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 13:49 
ערן כתב:

יש לו אפס אנד דאונס. הוא ככה בעיקר במשחקים יוקרתיים או חשובים. אני חושב שהוא מאמן טוב, אבל יש לו בעיה אישיותית.
אני בעד שיישאר אבל רצוי מאוד שינהלו אותו ולא יתבכיינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: