תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 15:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 304 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שאר משחקי המחזור והקרב על הירידה
הודעהפורסם: 04 מאי 2014, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
אורי קופר כבר הספיק לחגוג עם 2 טורים חדשים בynet מלאי פאר והדר כלפי מקקי.
אם לחבר את הטור שלו לאחר הניצחון שלנו בדרבי, אז ישנה אפשרות שהוא חובב מקקיה. חבל, הערכתי אותו עד שלושת הטורים האחרונים(גם אם בחלקם הגדול הוא צודק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2014, 10:36 
אין פה שום שכנוע עצמי.
התקציב שלהם הכי גדול בליגה בפער משמעותי וזאת הסיבה היחידה לזה שהם אלופים כבר פעם שנייה ברציפות, נכון שהתקציב שלהם גדול על הליגה כבר יותר משנתיים אבל מה לעשות שהמועדון הזה היה כל כך רקוב שתקציב שגדול על כל הליגה ב15 מיליון לא הספיק לו בשביל לקחת תואר במשך 10 שנים, רק אחרי שקונים את כל הישראלים הטובים, בין אם צריך אותם ובין אם זה רק להחליש את היריבות ומעמידים תקציב שגדול בלפחות פי 2 מכל קבוצה בליגה אפשר לקחת תואר.
בית"ר עשו את זה, פסז עשו את זה וכל קבוצה בכל ליגה בעולם שיהיה לה פער כזה בתקציב על כל הליגה תעשה את זה.
כל מי שמפעיל טיפת היגיון האליפות הזאת לא תזיז לו אפילו טיפה, זאת אליפות ברורה מאליו ואם הפער הזה בתקציב ישאר זהה גם בעונה הבאה אז הם גם יכולים להניף מעכשיו את הצלחת של העונה הבאה.
במידה והכסף הזה היה מגיע לרמת השרון, לפתח תקווה או לעוד קבוצה עם 12 אוהדים גם הם היו מצליחים באותה מידה אם לא יותר, זה פשוט לקנות אליפות בכסף, אין בזה שום ערך ספורטיבי.
הניצחון בדרבי על הכסף, על השחצנות, על הקהל המסריח הזה שעד לפני שנתיים היה הקהל הכי מביך במדינה ופתאום יצא מהחורים יותר מרגש מאליפות הכסף שהם לקחו, אין באליפות שלהם כלום, מלבד הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2014, 10:36 
אוהד שרוף ומוצהר של המחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2014, 10:42 
redrony כתב:
Maor7 כתב:
red-toro כתב:
לא משנה כמה תחגגו, לא משנה כמה תשמחו, אף אחד לא יוכל לשנות את הטעם החמוץ שיש לאליפות הזאת שלהם.
אכלתם זין בדרבי... ומילא שם זה היה נגמר...
רואים שחסר משהו בחגיגות שלהם...

תמונה

זה לא עניין שחסר. זה פשוט שונה. כמו שאמרו פה, זה כמו אליפות של באיירן. זה מתבקש.
מכבי שיחקה השנה עם שירן ייני (קצת דאבור וקצת מיכה) וכל השאר זרים. זרים למועדון. בא הכסף, לקח את כל השחקנים הישראלים הכי טובים (או לא הכי טובים, אבל מספיק טובים בשביל הפאזל) שמסתובבים ברחבי המדינה ולקח אליפות.
מכבי לקחה אליפות כמותג, לא כקבוצת כדורגל עם היסטוריה מפוארת. אם לא זהבי אז אפילו בדרבים אין עניין. אתמול ישבתי בקרית אליעזר, הסתכלתי על הקבוצה ממול ואמרתי לעצמי וואלה, אין לי כלום נגד אף שחקן שם. סתם עוד קבוצה. וזו גם מכבי בלי זהבי. עסק מצליח שמתקדם קדימה. בלי קשקושים רגילים של רגשות ורומנטיקה בכדורגל.

זה גם מה שיקרה בשנה הבאה למי שחי בספק. וגם בשנה שלאחר מכן. אין באמת מענה לדבר כזה. גם בית"ר של גאידמק לקחה אליפויות כי מישהו שם הבין שהנוסחה היא מאוד פשוטה. לא צריך לחפש זרים יותר מדי גדולים, לא מאמנים ענקיים ולא טקטיקות או מערכים מסובכים. צריך לקחת את הישראלים הטובים. זה כבר יספיק.

אני בספק גדול אם זו אכן הסיבה. גם בסגל הנוכחי של מכבי יש אולי 3-4 שחקנים שהייתי שם בהרכב של הפועל. מכבי אחת האלופות הבינוניות שאני זוכר פה ואם היו לה אלטרנטיבות, אז אולי היא עדיין היתה זוכה אבל זה היה נראה אחרת לגמרי.
גם הפועל וגם חיפה הן קבוצות שבטח מבחינת תוצאות היו יכולות להשיג הרבה יותר השנה.
זה נכון שיש להם יכולות כלכליות שלאורך זמן ינצחו אבל הם פשוט לקחו 2 אליפויות מול אוויר.

בערך מהדאבל שלנו בשנת 2000 , אני עוקב אחרי האמירה הזו וכל שנה אומרים ש"השנה הליגה חלשה"...ושה"אלופה בינונית"...אתה בכלל לא מבין כמה המרחק גדול בינם לבין השאר וכמה הוא עוד מסוגל לגדול. לגבי 3,4..כן נו..זו שוב תיאוריית ההכחשה.
זהבי, יצחקי, קרלוס, פריצה, גרסייה, טיבי, בן הרוש, מיכה, אלברמן, ראדי, טל בן חיים, ייני...אולי 3 מהם יכולים להיות בהרכב של הפועל...יה רייט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2014, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
redrony כתב:
Maor7 כתב:
red-toro כתב:
לא משנה כמה תחגגו, לא משנה כמה תשמחו, אף אחד לא יוכל לשנות את הטעם החמוץ שיש לאליפות הזאת שלהם.
אכלתם זין בדרבי... ומילא שם זה היה נגמר...
רואים שחסר משהו בחגיגות שלהם...

תמונה

זה לא עניין שחסר. זה פשוט שונה. כמו שאמרו פה, זה כמו אליפות של באיירן. זה מתבקש.
מכבי שיחקה השנה עם שירן ייני (קצת דאבור וקצת מיכה) וכל השאר זרים. זרים למועדון. בא הכסף, לקח את כל השחקנים הישראלים הכי טובים (או לא הכי טובים, אבל מספיק טובים בשביל הפאזל) שמסתובבים ברחבי המדינה ולקח אליפות.
מכבי לקחה אליפות כמותג, לא כקבוצת כדורגל עם היסטוריה מפוארת. אם לא זהבי אז אפילו בדרבים אין עניין. אתמול ישבתי בקרית אליעזר, הסתכלתי על הקבוצה ממול ואמרתי לעצמי וואלה, אין לי כלום נגד אף שחקן שם. סתם עוד קבוצה. וזו גם מכבי בלי זהבי. עסק מצליח שמתקדם קדימה. בלי קשקושים רגילים של רגשות ורומנטיקה בכדורגל.

זה גם מה שיקרה בשנה הבאה למי שחי בספק. וגם בשנה שלאחר מכן. אין באמת מענה לדבר כזה. גם בית"ר של גאידמק לקחה אליפויות כי מישהו שם הבין שהנוסחה היא מאוד פשוטה. לא צריך לחפש זרים יותר מדי גדולים, לא מאמנים ענקיים ולא טקטיקות או מערכים מסובכים. צריך לקחת את הישראלים הטובים. זה כבר יספיק.

אני בספק גדול אם זו אכן הסיבה. גם בסגל הנוכחי של מכבי יש אולי 3-4 שחקנים שהייתי שם בהרכב של הפועל. מכבי אחת האלופות הבינוניות שאני זוכר פה ואם היו לה אלטרנטיבות, אז אולי היא עדיין היתה זוכה אבל זה היה נראה אחרת לגמרי.
גם הפועל וגם חיפה הן קבוצות שבטח מבחינת תוצאות היו יכולות להשיג הרבה יותר השנה.
זה נכון שיש להם יכולות כלכליות שלאורך זמן ינצחו אבל הם פשוט לקחו 2 אליפויות מול אוויר.

בערך מהדאבל שלנו בשנת 2000 , אני עוקב אחרי האמירה הזו וכל שנה אומרים ש"השנה הליגה חלשה"...ושה"אלופה בינונית"...אתה בכלל לא מבין כמה המרחק גדול בינם לבין השאר וכמה הוא עוד מסוגל לגדול. לגבי 3,4..כן נו..זו שוב תיאוריית ההכחשה.
זהבי, יצחקי, קרלוס, פריצה, גרסייה, טיבי, בן הרוש, מיכה, אלברמן, ראדי, טל בן חיים, ייני...אולי 3 מהם יכולים להיות בהרכב של הפועל...יה רייט.

נאלץ להסכים עם שחר.
בן הרוש עולה על כל מגן שיש לנו בשמאל.
טיבי וגרסיה לא סופרים את הבלמים שלנו.
אלברמן ראדי זה שניים שבכיף הייתי לוקח במקום בריאן ושי.
את יצחקי הייתי לוקח בלי לחשוב פעמים במקום זגורי ואת זהבי במקום סאשה (עם כל האהבה / שנאה).
דר"א גם את חואן פבלו הייתי לוקח במקום עמוס.
כלומר מלבד דגני / ליאור לוי בימין, ורמוט ודאמרי) אין שחקן אחד שלא תופס אצלינו מקום בהרכב.
דר"א 2, במחשבה שניה הייתי משאיר את סאשה במקום ראדי)
-----------חואן פאבלו------------
בן הרוש----טיבי-----גרסיה------דגני
------------אלברמן-------------
-----סאשה--------זהבי---------
יצחקי----------------------ורמוט
-----------דאמרי---------------

זה הרכב שלוקח כאן אליפות במרץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2014, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אוהד שרוף ומוצהר של המחלה.

חשבתי שמספיק להם את שכניק לynet בשביל לכתוב טורים כאוהד מקקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2014, 13:27 
שחר כתב:
[

אני לא בהכחשה ואני לא אומר שהפער שלהם לא גדול, אבל ביחס לרמת ההשקעה שלהם, הקבוצה שלהם די בינונית ואני לא חושב שתקציבים של 45-50 מיליון שקל בהכרח אמורים להתבטל בפניהם.
העונה של חיפה היא כשלון בלי קשר לכסף שלהם ולסגל השחקנים שלהם, וגם הפועל עם כל הבעיות היו אמורים להיות היום עם הרבה יותר נקודות.
אלברמן, זיו ואפילו ראדי הם שחקנים שהיית חושב בכלל להביא להפועל של הדאבל? זה צריך להיות המדד שלך.
אז כן, זהבי, שני הבלמים, וכנראה גם פריצה הייתי לוקח. כל השאר שחקנים משלימים, לא יותר מזה. זה לא קשור לכמה מהם יכולים להיות עכשיו בהרכב של הפועל, זה כמה מהם היית מביא אם היית יכול.
לי אין ספק שאם בהפועל היתה יכולה להיות המשכיות, בתקציב של 45-50 מיליון שקל אפשר היה להעמיד קבוצה שתתמודד איתם (בהנחה שהם לא הולכים להעמיד פה משהו שונה ממה שראינו בשתי העונות האחרונות).
הפער הגדול שלהם הוא בניהול, בעיקר בכל מה שקשור לחומר האנושי של העומדים בראש המערכת שלהם. זה ההבדל הגדול בינם לליגה (והוא ללא ספק הדבר הכי חשוב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: שאר משחקי המחזור והקרב על הירידה
הודעהפורסם: 04 מאי 2014, 16:57 
NARKOTIKA כתב:
שחר כתב:
אני חייב להודות שאתם ממש טובים בשכנוע עצמי, עד שאתם עד שאתם כמעט מאמינים לשטויות שאתם אומרים.

עוד אחד עם אמת אחת ומוחלטת. למה כל אחד פה חושב שהוא יודע הכל? (וזה לא אישי, אני מדבר על הרבה אנשים באשכול הזה)

ככה אני מרגיש. ככה אחרים מרגישים. אם אתה דוקטורט בפסיכולוגיה וחושב שזה שכנוע עצמי אז לבריאות.
אם הפועל תיקח אליפות בתקציב 400 מיליון שקל אני פחות אתרגש ופחות אתלהב מכל אליפות שהייתה לנו עד היום. לך זה לא מזיז? אז לבריאות שוב.

הפסיכולוגיה תאמר שזה שכנוע עצמי אבל היא גם תתמוך לחלוטין במה שאתה אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2014, 05:15 
NARKOTIKA כתב:
שחר כתב:
אני חייב להודות שאתם ממש טובים בשכנוע עצמי, עד שאתם עד שאתם כמעט מאמינים לשטויות שאתם אומרים.

עוד אחד עם אמת אחת ומוחלטת. למה כל אחד פה חושב שהוא יודע הכל? (וזה לא אישי, אני מדבר על הרבה אנשים באשכול הזה)

ככה אני מרגיש. ככה אחרים מרגישים. אם אתה דוקטורט בפסיכולוגיה וחושב שזה שכנוע עצמי אז לבריאות.
אם הפועל תיקח אליפות בתקציב 400 מיליון שקל אני פחות אתרגש ופחות אתלהב מכל אליפות שהייתה לנו עד היום. לך זה לא מזיז? אז לבריאות שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2014, 05:20 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
אני בכלל שמח שהם לקחו אליפות. היא תקועה להם כמו עצם בגרון.

:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2014, 05:57 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
שחר כתב:
[

אני לא בהכחשה ואני לא אומר שהפער שלהם לא גדול, אבל ביחס לרמת ההשקעה שלהם, הקבוצה שלהם די בינונית ואני לא חושב שתקציבים של 45-50 מיליון שקל בהכרח אמורים להתבטל בפניהם.
העונה של חיפה היא כשלון בלי קשר לכסף שלהם ולסגל השחקנים שלהם, וגם הפועל עם כל הבעיות היו אמורים להיות היום עם הרבה יותר נקודות.
אלברמן, זיו ואפילו ראדי הם שחקנים שהיית חושב בכלל להביא להפועל של הדאבל? זה צריך להיות המדד שלך.
אז כן, זהבי, שני הבלמים, וכנראה גם פריצה הייתי לוקח. כל השאר שחקנים משלימים, לא יותר מזה. זה לא קשור לכמה מהם יכולים להיות עכשיו בהרכב של הפועל, זה כמה מהם היית מביא אם היית יכול.
לי אין ספק שאם בהפועל היתה יכולה להיות המשכיות, בתקציב של 45-50 מיליון שקל אפשר היה להעמיד קבוצה שתתמודד איתם (בהנחה שהם לא הולכים להעמיד פה משהו שונה ממה שראינו בשתי העונות האחרונות).
הפער הגדול שלהם הוא בניהול, בעיקר בכל מה שקשור לחומר האנושי של העומדים בראש המערכת שלהם. זה ההבדל הגדול בינם לליגה (והוא ללא ספק הדבר הכי חשוב).

כל הצוות המקצועי שלהם היה יקר מאוד ומשתלם מאוד. פה הפער הגדול בנינו לבינם. הבדל משמעותי. זה למה כל תרנגול שם בסגל יורה. קרוב לודאי ששחקן בינוני ככל שיהיה, ישחק שם בשיאו.
שים את פריצה או צמד הבלמים בהפועל עם אותו מאמן אבל עם אותה סביבת עבודה ותראה יכולת אחרת או לא יציבה. הכל כמובן יכול להתנהל טוב ובאין מפריע עם יש לך הנהלה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2014, 07:29 
dino כתב:
redrony כתב:
שחר כתב:
[

כל הצוות המקצועי שלהם היה יקר מאוד ומשתלם מאוד. פה הפער הגדול בנינו לבינם. הבדל משמעותי. זה למה כל תרנגול שם בסגל יורה. קרוב לודאי ששחקן בינוני ככל שיהיה, ישחק שם בשיאו.
שים את פריצה או צמד הבלמים בהפועל עם אותו מאמן אבל עם אותה סביבת עבודה ותראה יכולת אחרת או לא יציבה. הכל כמובן יכול להתנהל טוב ובאין מפריע עם יש לך הנהלה טובה.
ֿֿ
נכון לגמרי, לא כתבת שום דבר שאני לא כתבתי. אני רק אומר שיש לקבוצה כמו הפועל מרווח נשימה כלפי מעלה וגם בתקציב כמו 45 מיליון אפשר להתמודד עם מכבי עם שאר הדברים יהיו ברמה מספיק גבוהה. ועדיין אני אומר שאפשר היה לעשות העונה הרבה יותר. עם ההנהלה הזו ועם הצוות המקצועי הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2014, 14:21 
לא מבין את הקטע הזה שאומרים שהם עשו עונה ארוכה וקשה ושהם היחידים שלקחו אליפות בעונה כזאת. אנחנו בעונה פי מאה יותר ארוכה עם סגל קצר יותר בהרבה לקחנו דאבל וגם הגענו לאותו שלב באירופה! אני לא מבין את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2014, 21:29 
בני יהודה מוכרים כרטיסים ב20 שקל לשער 11 , כל הכבוד להם ! :ROSE:

היו המון משחקים העונה שהפועל פשוט וויתרו על שער 10 והעדיפו אותו ריק מאשר להוריד מחיר ולמלא אותו.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
אורי קופר מפרגן להפועל את המקום הראשון במצעד דירוג ההופעות הגדולות של ישראליות באירופה

1) הפועל ת"א - מילאן 0:1

מתי: גביע אופ"א, רבע גמר, 2001/02.

הכותרת בעיתון: "ניצחו גם את אופ"א".

המצטיין: יוסי אבוקסיס (8).

כמו הניצחון של חיפה על יונייטד גם זה של הפועל מול מילאן הושג בקפריסין ולא בישראל. כמו הניצחון של חיפה גם הוא הושג מול אחת הקבוצות בעלות השם הגדול בעולם. ההבדל, וזה הבדל מהותי, שהמשחק היה חשוב למילאן וההרכב שלה נראה כך: אביאטי, קונטרה, רוקה ג'וניור, קוסטקורטה, צ'אמוט, חסה מארי, אמברוזיני, אלברטיני, סרז'יניו, רוי קוסטה, חאבי מורנו. על הקווים: אנצ'לוטי. עולה מהספסל: פירלו. שמות אחד אחד. אבוקסיס המצוין הרים, קלשצ'נקו הפציץ מהאוויר ו-3,000 אדומים חגגו בניקוסיה את הניצחון הגדול ביותר של קבוצה ישראלית באירופה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4516450,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 12:02 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי התבלבלת בנושא.
מחר יקבעו היורדות, אני אישית מקווה שבני יהודה תישאר.
ומקווה גם שהפועל פת תעלה ואז הרווחנו שתי קבוצות עם קהל עולות ליגה במקום לוזוניה ורמהש המיותרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 12:42 
אורי קופר ונירוג זה אחלה צמד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
משחקי העלייה
רג-פת
נצרת-לוד

נצחון של פת והיא עולה היום ליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שאר משחקי המחזור והקרב על הירידה
הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 15:36 
nirog כתב:
משחקי העלייה
רג-פת
נצרת-לוד

פ״ת נגד נצרת עילית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:
nirog כתב:

פ״ת נגד נצרת עילית.

וואלה. צודק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
מה זה לעזאזל רג ופת ומה האדמין מתכוון לעשות בנידון. @zink @עזרא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 16:54 
זה גם לא האשכול הנכון. נירו ג'י מתפרק לנו מול הפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
חובה תיקו בסכנין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 16:53 
כל תוצאה חוץ מתיקו ואנחנו לא גומרים את העונה במקום הרביעי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 17:21 
1-0 חיפה, ראיוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 17:21 
1:0 חיפה, הדלי פעיל בצורה יוצאת דופן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
אם חיפה מנצחים היום במחזור הבא מכבי יפתחו נגדם רגליים כדי שאנחנו לא נהיה באירופה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 17:29 
לא חושב שמכבי יפתחו רגלים אבל מכבי מחר חוגגים אליפות. יגיעו לקריית אליעזר בהאנג אובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 17:31 
כמו שאנחנו מתנהלים, ואיך שנראה שהולכים להיראות עונה הבאה, אז אולי זה דווקא עדיף שלא הגיע לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 17:32 
אם כבר נצחון אז עדיף שחיפה תנצח.
שבוע הבא מול סכנין אני מעדיף לשחק כאשר לסכנין אין על מה לשחק מאשר פער של 2 נק'..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 304 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: