יובל כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
יובל כתב:
למה לא איליץ'? אה כן, השחקן הראשון בהיסטוריה שעשה שטות וקיבחל אדום ישיר.
מאמן אפס, תעוף מפה כבר.
כן יובל, משעמם למאמן האפס והוא מעיף שחקנים סתם כי בא לו. הוא משתעשע ברעיון של חיימוביץ׳ בלם על חשבוננו וצוחק.
הבנאדם עם עבירות משמעת, אדום טיפשי, ורואים באופן כללי שפשוט לא בא לו להיות כאן מאז הקיצוץ ויש האומרים מאז שאבד הסיכוי לתארים. אתה לא נמצא באימונים, לא חי את הקבוצה, אבל מספיק חוצפן כדי להחליט שהמאמן סתם מעיף שחקנים בכירים כי הם קיבלו אדום. מה הקשר בין העובדה שאתה שונא את המאמן ליכולת שלך להבין שהמטרה שלו זהה לשלך? מה גורם לך לחשוב שהוא מעיף שחקנים סתם ככה? זה פשוט מגוחך. ביקורת הזויה, אין מילה אחרת
מי שהזוי זה המאמן ולהקת המעריצים שלו.
אפשר לחשוב שהוא לא משתעשע ברעיונות הזויים כל העונה שבוע אחר שבוע בכל מיני תואנות קלושות. ספורי ופדידה וצ'קול ואנטבי ורן יצחק ועוד כל מיני יצורים, ועכשיו הוא שם את חיימוביץ' בהרכב במשחק קריטי אחרי שלא שיחק חודשים. אגב עד האדום שבו קפץ לאיליץ' פיוז היללו פה את בן שמעון שההשעייה סידרה לאיליץ' את הראש ועכשיו פתאום בדיעבד מוחקים את זה.
עכשיו אתה אומר שהמטרה שלו זהה לשלי, המטרה שלי היא שהקבוצה תנצח והמאמן הזה קיבל מספיק החלטות הזויות במהלך העונה ששידרו שניצחון אפילו לא בראש סדר העדיפויות שלו, או לחילופין שהוא פשוט גרוע מאוד בזה. להעלות את חיימוביץ' למשחק קריטי זו דוגמה קלאסית שממחישה בדיוק את זה.
ההשעיה של אבוטבול אגב היא אפילו יותר הזויה אבל מכיוון שבלשון המעטה הוא לא יחסר לי מקצועית או אישית אז לא אכפת לי ממנה.
מה קשורה עכשיו הטענה המאוסה שלך של הctrl+v על פדידה צקול ושות? בוא תסביר לי.
כמו שאמרתי, אתה פשוט שונא אותו וזה גורם לך לשפוט כל דבר שקשור אליו באופן מתלהם ומגוחך. אין בסיס לדיון עם בנאדם שמעלה בדעתו שהנצחון הוא לא המטרה העיקרית של המאמן, זה פתטי.
לגבי איליץ - העובדה שהמשיך בקו המוזר שלו מעידה אך ורק על הרצון שלו להתחפף מכאן. רב״ש לא היה צריך לנסות להעמיד במקום שחקן שמתנהג ככה, כי גם ככה זה לא יעזור? אתה קורא מה שאתה כותב?
ההתנהגות של איליץ (אני לא יודע את כל הפרטים, אפילו לא את חלקם הקטן, אבל במקרה שלו יש מקרים ממשחקים וגם ציטוטים של שחקנים) לא יכולה להשאיר שיקול דעת. שחקן שלא רוצה להיות כאן, אסור שיהיה בסגל. גם אם רמי חליס זה המחליף היחיד שלו.