תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 13:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 428 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל | יום ו'
הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
ורמוט לפני חודשיים התארח באולפן one ונשאל אם אי פעם הוא יסכים לעבור למכבי והוא אמר לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 13:39 
ככה בועטים בדלי, כל כך דחוף לפרסם את כל הדברים האלה היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 13:46 
כנראה כבר חושבים שהבטחנו את המקום הרביעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
גביזון כתב:
אדום נחמד כתב:
גביזון כתב:
אדום נחמד כתב:
לפחות גביזון השחיל עוד הודעה צינית ומורעלת. תקליט שבור.

הבאת בי.
עכשיו בוא תסביר לכולנו מה אתה מצפה שהקהל יעשה, ובאיזה מצב נמצא הקהל אל מול רמון.

השאלה שלך לא קשורה להודעה הקודמת שלך.
אני מתנצל, אבל כבר מזמן לא ראיתי ממך הודעה שאינה בפורמט המרעיל נגד העמותה. כשזה מתבקש וגם כשזה לא.

סלמתק.
עכשיו שסיימת להגיד מה אתה חושב על ההודעות שלי, ענה על השאלה.

מה אני מצפה ממי?
מהרוב המכריע אני לא מצפה לכלום. מן הסתם. רק מקווה שיהיה ברור לרמון שהתנהלות לקויה תגרור ירידה במנויים של המעגל הרחב. זה מספיק.
יהיה קשה לצאת להפגנות שוב וזה לא קשור בכלל לעמותה.
ובכל מקרה יש מעט מאוד דברים שאפשר לעשות במצבנו.
אבל במקום לבקש ממני להיות ענייני, מה דעתך אתה להיות ענייני? אין לי בעיה איתך, אבל לפני חצי שנה קיבלת סיבוב ומאז לא תרמת לאף דיון בשום צורה. זה מציק. זה סוג של טרוליזם. בלי לפגוע :)

אבל הוא לא דיבר על המעגל הרחב אלא התייחס ישירות לעמותה, או יותר נכון לועד המנהל, ולעמדה הבעייתית בה הם נמצאים. מבחינתו, או שהם איתם או שהם איתנו, כשברור לכל מי באמת רוצה בטובת הפועל ומי מונע מאינטרסים כאלו ואחרים.
משקרים לכל האוהדים כשעושים קולות של להביא רוכש בעוד שהמועדון בכלל לא נמצא במצב שאפשר למכור אותו בשל ההתנהלות המחפירה של העומדים בראשו. את ההתנהלות הזו היה צריך לעצור מזמן, ביי הוק אור ביי קרוק, עכשיו אין לאף אחד מה באמת לעשות חוץ מלשבת ולקוות לטוב.
המחמירים יגידו שמכיוון שלעמותה אין באמת השפעה על מה שקורה במועדון, מוטב יעשו אם ישימו את המפתחות ויתפטרו.

ערן,
זה היה צריך להתחיל בבוקר ה 5/7/12.
הבחירות ו/או זהבי לא היו אמורים להשפיע על התהליך הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 14:08 
יש עוד מישהו שלא שיחק שנתיים ורוצים שיעלה במשחקים הקריטיים שנשארו ? חוטבא שייך עדיין למועדון ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל | יום ו'
הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
כנראה כבר חושבים שהבטחנו את המקום הרביעי.

מה אכפת להם בכלל מקום רביעי או חמישי אם התכנון הוא לשחק במוקדמות עם רמזי ספורי ועומר פדידה כברגים מרכזיים בקישור ועם רן יצחק על תקן עומר דמארי(או משהו הסגנון)? חבל על המאמץ, שייותרו ולפחות השחקנים ישיגו עוד שבועיים חופש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
כנראה שצפוי עוד כישלון בצומת מרכזית העונה.
יאללה שיסגור כבר בקפריסין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד, שאלוהים יעזור לך ויברא לך מודעות עצמית.
בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל | יום ו'
הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 15:34 
לא ראיתי קבוצה כ״כ לא יציבה בשדרה הניהולית כמונו. כמות הכותרות השליליות שיצרנו השנה שוברת שיאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
למה לא איליץ'? אה כן, השחקן הראשון בהיסטוריה שעשה שטות וקיבחל אדום ישיר.

מאמן אפס, תעוף מפה כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 17:24 
עונה שעברה רב"ש היה בקפריסין עם רגל וחצי באירופה ומרגע שהתחילו השמועות על הפועל הוא רק הפסיד בכל המשחקים ולא עלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

מאמן אפס, תעוף מפה כבר.

כן יובל, משעמם למאמן האפס והוא מעיף שחקנים סתם כי בא לו. הוא משתעשע ברעיון של חיימוביץ׳ בלם על חשבוננו וצוחק.
הבנאדם עם עבירות משמעת, אדום טיפשי, ורואים באופן כללי שפשוט לא בא לו להיות כאן מאז הקיצוץ ויש האומרים מאז שאבד הסיכוי לתארים. אתה לא נמצא באימונים, לא חי את הקבוצה, אבל מספיק חוצפן כדי להחליט שהמאמן סתם מעיף שחקנים בכירים כי הם קיבלו אדום. מה הקשר בין העובדה שאתה שונא את המאמן ליכולת שלך להבין שהמטרה שלו זהה לשלך? מה גורם לך לחשוב שהוא מעיף שחקנים סתם ככה? זה פשוט מגוחך. ביקורת הזויה, אין מילה אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 18:03 
רב"ש נותן לחיימוביץ' הזדמנות להוכיח את עצמו כשחקן ספסל בעונה האה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 18:06 
Eros Ramazzotti כתב:
יובל כתב:

מאמן אפס, תעוף מפה כבר.

כן יובל, משעמם למאמן האפס והוא מעיף שחקנים סתם כי בא לו. הוא משתעשע ברעיון של חיימוביץ׳ בלם על חשבוננו וצוחק.
הבנאדם עם עבירות משמעת, אדום טיפשי, ורואים באופן כללי שפשוט לא בא לו להיות כאן מאז הקיצוץ ויש האומרים מאז שאבד הסיכוי לתארים. אתה לא נמצא באימונים, לא חי את הקבוצה, אבל מספיק חוצפן כדי להחליט שהמאמן סתם מעיף שחקנים בכירים כי הם קיבלו אדום. מה הקשר בין העובדה שאתה שונא את המאמן ליכולת שלך להבין שהמטרה שלו זהה לשלך? מה גורם לך לחשוב שהוא מעיף שחקנים סתם ככה? זה פשוט מגוחך. ביקורת הזויה, אין מילה אחרת

לפחות כך נראה לפי הירידה החדה ביכולת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 18:28 
Eros Ramazzotti כתב:
יובל כתב:

מאמן אפס, תעוף מפה כבר.

אף אחד מאיתנו (כמעט) לא נמצא באימונים ואף אחד מאיתנו לא יודע את כל הפרטים לגבי הכל. זה שהמאמן נמצא באימונים לא נותן להחלטות שלו תוקף אלוהי, יש לנו בהחלט מספיק מידע כדי לבקר את ההחלטות שלו ואין קשר לזה ש-"המטרה שלו זהה לשלנו". לפחות במקרה של איליץ', עוד לפני האדום המטומטם רב"ש עשה איתו קטע סטייל אבוטבול לפני דרבי חשוב והשעה אותו בגלל איזה ויכוח במהלך האימון, ועכשיו גם הסיפור ההזוי הזה עם אבוטבול (שאף אחד בקבוצה לא מבין על מה ולמה הוא מושעה) זה די מוטיב חוזר אצל רב"ש שעושה סדנאות חינוך הזויות שיכולות לעלות לנו ביוקר.
לגבי איליץ' אמרתי אחרי האדום שהיית מעיף אותו על מטוס אם היה לנו מי שיחליף אותו, משום שאין אצלנו דבר כזה בלם מחליף (ובמיוחד כשגרזיצ'יץ' פצוע) אין לנו את הפריבילגיה הזאת ואנחנו צריכים אותו כדי להגיע לאירופה. אותו דבר עם אבוטבול, שעם גריזיצ'יץ' פצוע אין לנו את הפריבילגיה להיות עם קשר אחורי אחד בסגל. זו התנהלות לא אחראית של בן שמעון והיא בטח לא מתאימה לשלב הזה של העונה. זה ממש לא הזמן לחנך שחקנים ולעשות פוזות של קשוח, יש לנו שלושה משחקים עד הסוף ורב"ש מקבל החלטות אימפולסיביות ולא רציונליות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 19:29 
adomi כתב:
אם ורמוט הולך לזבלים או לחיפה הזהות תיאבד לנו לחלוטין ואני עם הפועל גמרתי.

איי איי איזו היסחפות.
אחרי סיני וגרשון, כלום לא מזיז לי.
בטח לא ורמוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 19:30 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
בהצלחה.

הודעה די דוחה, וגם לא קשורה למציאות. באמת בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 19:48 
Fez כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
יובל כתב:

מאמן אפס, תעוף מפה כבר.

אף אחד מאיתנו (כמעט) לא נמצא באימונים ואף אחד מאיתנו לא יודע את כל הפרטים לגבי הכל. זה שהמאמן נמצא באימונים לא נותן להחלטות שלו תוקף אלוהי, יש לנו בהחלט מספיק מידע כדי לבקר את ההחלטות שלו ואין קשר לזה ש-"המטרה שלו זהה לשלנו". לפחות במקרה של איליץ', עוד לפני האדום המטומטם רב"ש עשה איתו קטע סטייל אבוטבול לפני דרבי חשוב והשעה אותו בגלל איזה ויכוח במהלך האימון, ועכשיו גם הסיפור ההזוי הזה עם אבוטבול (שאף אחד בקבוצה לא מבין על מה ולמה הוא מושעה) זה די מוטיב חוזר אצל רב"ש שעושה סדנאות חינוך הזויות שיכולות לעלות לנו ביוקר.
לגבי איליץ' אמרתי אחרי האדום שהיית מעיף אותו על מטוס אם היה לנו מי שיחליף אותו, משום שאין אצלנו דבר כזה בלם מחליף (ובמיוחד כשגרזיצ'יץ' פצוע) אין לנו את הפריבילגיה הזאת ואנחנו צריכים אותו כדי להגיע לאירופה. אותו דבר עם אבוטבול, שעם גריזיצ'יץ' פצוע אין לנו את הפריבילגיה להיות עם קשר אחורי אחד בסגל. זו התנהלות לא אחראית של בן שמעון והיא בטח לא מתאימה לשלב הזה של העונה. זה ממש לא הזמן לחנך שחקנים ולעשות פוזות של קשוח, יש לנו שלושה משחקים עד הסוף ורב"ש מקבל החלטות אימפולסיביות ולא רציונליות.

איך אתה יודע אם יש לנו מספיק מידע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
יובל כתב:

מאמן אפס, תעוף מפה כבר.

מה זה רב״ש עשה איתו קטע סטייל אבוטבול? מאיפה אתם מביאים את השטויות האלה? אם מאמן מרגיש התרופפות משמעת אצל שחקן הוא חייב להשעות אותו. גם אם זה גמר מונדיאל.
זה שהסגל קצר - ידוע. זו תולדה של הרבה טעויות שרב״ש אחראי להן. זה שזה משחק חשוב - ידוע. אוי לנו אם שחקן ישתמש בפרטים האלה כדי לזרוק זין באימונים, משחקים או וואטאבר. יש דברים שהם מעל הכל בחיי קבוצת כדורגל, וזה אחד מהם. גם אם נפסיד מחר 5-0 (ונעזוב את זה שעם שי זה היה גרוע יותר), אני אתמוך בהחלטה של מאמן שמוצא לנכון להשעות שחקן בגלל עבירות משמעת.
אתה קורא לזה ״לחנך, קשוח, החלטה אימפולסיבית״ כשאין לך שום פרט אודות המקרה, על איזה מידע בדיוק אתה נשען?

עכשיו השאלה היא האם אתה באמת מתכוון לטעון שרב״ש (סליחה, ״האפס״) סתם משעה שחקנים שלא באמת עשו משהו. אם כן, אין לנו בסיס לדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 20:25 
זה שמבחינתו הוא לא משעה "סתם" זה ברור. אבל זה שהוא רואה את הדברים בצורה מסוימת, או ש-"יש לנו אותה מטרה" וכו' זה לא קשור לכלום. אתה כל הזמן מתייחס לכוונות במקום להתייחס למעשים ותוצאות. אני לא מייחס לבן שמעון זדון ולא ברורה לי בכלל ההתמקדות שלך בנושא הזה. אני כן מפקפק בחלק מההחלטות שלו וכן מייחס לו אימפולסיביות מוגזמת במקרה הזה (כמו גם שחקני הקבוצה שכן "נכחו באימון" ואף אחד מהם לא הבין על מה הוא השעה את אבוטבול) ובמקרים אחרים. קרא את הדיווחים.
גם ההחלטה שלו לזרוק את איליץ' מכל המדרגות כשאין לנו אפשרות להביא מחליף היא החלטה מטופשת, והגישה שלך לא מקובלת עלי. מה זה "התרופפות משמעת"? דבר סובייקטיבי לחלוטין ונע על סקאלה מאוד מאוד רחבה. יש עבירת משמעת של למכור משחק למהמרים, יש עבירת משמעת של להכות אוהד ויש "עבירת משמעת" של לפלוט מילה באימון. להפוך את זה לעניין דיכוטומי שגורר עונש אחד ויחיד בכל מקרה ומצב זה פשוט מגוחך ולא עומד במבחן המציאות. לפי הגדרה כזאת כל השחקנים בכל הקבוצות בליגת העל היו מושעים כרגע.

ורק הערה - הטענה הזאת ש-"אנחנו רק אוהדים מסכנים ואנחנו לא נמצאים באימונים אז לעולם אנחנו לא יכולים להטיל דופי במאמן היודע-כל" זו טענה שפג תוקפה בדיונים פה איפשהו לפני 10-15 שנה. לפי הטענה הזאת גם אי אפשר לפקפק בהרכב כי הרי רק המאמן רואה את השחקן באימונים, ואי אפשר לפקפק בתפקוד ובטקטיקה כי רק המאמן רואה את השחקנים באימונים, ובכלל אי אפשר לדבר על כלום וכל המאמנים הם חסינים לביקורת ומקבלים אך ורק החלטות נכונות. עזוב'תך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 20:31 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
גביזון כתב:
בהצלחה.

הודעה די דוחה, וגם לא קשורה למציאות. באמת בהצלחה.

נכנס לנעלי הטרול שקנית לי.
שוב, מודעות עצמית.
היה שלום ותודה על הדגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
ה״דיווח״ הוא שהשחקנים לא ממש הבינו מה קרה, אבל רב״ש ואבוטבול דיברו ביניהם ולאחר מכן הוא החליט לזרוק אותו מהאימון. לא יודע מה נאמר שם, אבל לא צריך ששחקן ישבור רגל לחבר באימון ושכולם יבינו מה קרה.
ברור לי שיש רמות שונות של בעיות משמעת, אבל איליץ לצורך הדוגמה ממש לא הפיל כאן אף אחד מהכסא כשנזרק מהאימון, זה היה באוויר (וגם נראה היטב על הדשא) שהוא פשוט לא רוצה להיות כאן. אחרי שהוחזר ע״י רב״ש המשיך בעבודת הקודש וחירב לנו את ההזדמנות לנצח בק״ש. הוא בלם נהדר מבחינה מקצועית, אבל אתה לא יכול לקרוא לשחקן שמושעה פעמיים בתוך חודש ימים סדרת חינוך.

התגובה הראשונית שלי הייתה מופנית ליובל, שהתייחס לנושא של איליץ בבוז הרגיל שלו כלפי רב״ש כאילו רק בגלל האדום הוא יושב ביציע, מה שרחוק כאמור מהאמת.
יכול להיות שרב״ש הגזים, אבל לא אני ולא אתה יודעים כי אין לנו מושג מה קרה, בטח לא משורה עמומה בוואן. לכן הגבתי ככה - לא טענתי שההשעיה מוצדקת ושרק המאמן צודק. אמרתי שאם ישנן עבירות משמעת (כמובן מעל רף רציונלי מסוים) שיקולים של משחק, מחליף וכו׳ צריכים עם כל הצער להידחק לפינה. ולא, לא צריך למכור משחק בשביל להגיע לרף הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 20:53 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד,הנח לגביזון ראש טלוייזיה.
הוא חבר שלי הטוב כמו שאומרים,איש רוח ואדם יוצא מן הכלל טוב.
אם בגופך יותר מדי אחוזי שומן בדם,סור אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
אדום נחמד,הנח לגביזון ראש טלוייזיה.
הוא חבר שלי הטוב כמו שאומרים,איש רוח ואדם יוצא מן הכלל טוב.
אם בגופך יותר מדי אחוזי שומן בדם,סור אליו.

סבבוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
הוא אכן עושה הרבה רוח

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
יובל כתב:

מאמן אפס, תעוף מפה כבר.

מי שהזוי זה המאמן ולהקת המעריצים שלו.
אפשר לחשוב שהוא לא משתעשע ברעיונות הזויים כל העונה שבוע אחר שבוע בכל מיני תואנות קלושות. ספורי ופדידה וצ'קול ואנטבי ורן יצחק ועוד כל מיני יצורים, ועכשיו הוא שם את חיימוביץ' בהרכב במשחק קריטי אחרי שלא שיחק חודשים. אגב עד האדום שבו קפץ לאיליץ' פיוז היללו פה את בן שמעון שההשעייה סידרה לאיליץ' את הראש ועכשיו פתאום בדיעבד מוחקים את זה.
עכשיו אתה אומר שהמטרה שלו זהה לשלי, המטרה שלי היא שהקבוצה תנצח והמאמן הזה קיבל מספיק החלטות הזויות במהלך העונה ששידרו שניצחון אפילו לא בראש סדר העדיפויות שלו, או לחילופין שהוא פשוט גרוע מאוד בזה. להעלות את חיימוביץ' למשחק קריטי זו דוגמה קלאסית שממחישה בדיוק את זה.

ההשעיה של אבוטבול אגב היא אפילו יותר הזויה אבל מכיוון שבלשון המעטה הוא לא יחסר לי מקצועית או אישית אז לא אכפת לי ממנה.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 09 מאי 2014, 22:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 21:35 
בלי קשר למצב של הפועל אלא בכללי -
כשמאמן מוציא שחקן מהסגל בגלל משמעת הוא לא צריך לעשות חושבים מה מצב השחקנים שלו באותו רגע.
אם הוא יתחיל לחשוב "אה אין לי מגנים אז אסור לי להשעות אותו" אז שחקנים ידרחו עליו ויהפכו אותו לסמרטוט.

לפי הטענה שלכם "מה הוא עושה אין לנו סגל" אז דמארי וגילי יכולים לשים זין באימונים ולא לבוא ולהגיע רק למשחק לדוגמא. הרי בכל מקרה הם חייבים להיות בהרכב.

אין לי מושג מה היה בין שי לרב"ש אבל מאמן לא יוציא שחקן ,שפתח ברוב המשחקים העונה, מהסגל בשביל פוזה או משהו.
כנראה שיש סיבה טובה.
*אותו דבר לגבי איליץ

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע על מה שי הורחק.
אבל מאחר ואנחנו ללא שני הבלמים שרן רצה בתחילת השנה, וללא בריאן אז זאת החלטה בזיונית. ורן יהיה אשם באי ההפעלה לאירופה באופן ישיר ולא מגיע לו להמשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
מקווה שלא סכסוך שימשיך לעונה הבאה בינו לבין שי חיימוביץ עד כדי כך רע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 22:08 
לעשות לשחקן סדרת חינוך שבועיים לסוף הליגה זה בדיחה.
גם ההשעיה של איליץ בגלל אדום טיפשי זה בדיחה.
אבל רן בן שמעון מראה כבר עונה שלמה שהוא בדיחה אז זה לא מפתיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 428 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: