תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 22:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 מאי 2014, 23:27 
סליחה על השאלה, אבל מה הלחץ לגדל כלב? מאיפה העניין הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מלטז או שי-צו?
הודעהפורסם: 08 מאי 2014, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
טוב זה כבר הפסיק להיות מצחיק. אז רק שתדעו שצחקתי איתכם, אני לא באמת הולך להוציא לכלב שלי את מיתרי הקול או לתת לו רצועה מחשמלת או כל דבר סדיסטי כזה. מקווה שתקחו את כל זה בהומור ובקלילות ותצחקו גם. אז שיהיה לכולנו לילה טוב הא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2014, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
סמיילית כתב:
EROS IS RED כתב:
סמיילית כתב:
אחרי שלא נכנסתי לפה יומיים ועכשיו קראתי את כל השתלשלות העניינים האחרונה, לא ידעתי אם לבכות או לצחוק.

מר ירדן היקר,
אני לא יודעת בן כמה אתה ומה הניסיון שלך בכלבים, אבל גידול כלב זה לא דבר שמתאים לכולם. כלב הוא כמו תינוק והוא ישאר ככה לכל ימי חיו הוא תלוי בך 100% מהזמן כל הזמן. אם אתה בוחר לקחת כלב אתה צריך לדעת שאתה נותן לו את התנאים המיטביים לגדול ולהתפתח - להשאיר אותו נעול במרפסת רוב היום זה מתכון לבעיות התנהגות ולא משנה איזה גזע תבחר לקחת, מהסיבה הפשוטה שכלב כמו ילד צריך תעסוקה וצריך חברה (בייחוד גור). ואם אתה חושב שערוץ dogTV הוא תחליף לחברה אז באמת אין לי מה להגיד...
זה מעציב ומקומם שאתה בודק עם ווטרינרים אפשרות לפגיעה במייתרי הקול וקולרים חשמליים לפני שבכלל לקחת כלב. בתור אחת שעובדת במרפאה ווטרינרית יותר מעשור ואהיה ווטרינרית בעצמי בעוד 2.5 שנים מעולם לא נתקלתי ברופא שעשה ניתוח כזה ואם תבדוק אם כל הווטרינרים שהם לא חאפרים וייעשו הכל בשביל הכסף אתה תראה שזה גם ניתוח שלא נעשה באופן רוטיני אם בכלל.
אז בקיצור נמרץ, כולי תקווה שאף מגדל או עמותה אחרי שישמעו על הכוונות שלכם לא יסכימו למסור לכם כלב (תאמין לי שאם זה היה תלוי בי לא הייתי נותנת לכם כלב בחיים ) כי הרי זה ברור שבעוד 3 שנים (במקרה הטוב) הכלב הזה יישב באחת הכלביות ויהיו עוד כלב שנקנה באלפי שקלים ונזרק מהר כי יש לו בעיות התנהגות שהם אשמתכם הישירה. :bang:

היי סמיילית,
את חושב שהקולר מזיק להם?

קולר חשמלי הוא טיפול ולא מניעה. עדיף לחנך נכון ולהימנע מלהגיע לבעיות שצריך לפתור.
אני לא מתנגדת לקולרים חשמליים באופן עקרוני ויש מקרים שבהחלט זהו הפתרון אחרון , עם זאת הוא לא פתרון לבעיית נבחנות אלא לבעיות אחרות (דוגמאת תוקפנות). עם זאת לא הייתי משתמשת בקולר חשמלי על כלב ששוקל פחות מ 15 ק"ג.

כל מילה!

קולר חשמלי הוא אמצעי טוב להשגת משמעת, אבל לחלוטין לא לפתרון בעיות התנהגות כמו נבחנות או תוקפנות. פשוט מפני שהוא יכול רק להחריף אותן! להפוך כלב חרדתי לחרדתי עוד יותר, להפוך כלב נבחן לכלב תוקפן, להפוך כלב נוירוטי לכלב עם בעיות נוירוזה חמורות.

בטח לא כשמדובר בנבחנות או תוקפנות או חרדתיות (שלוש בעיות שלרוב כרוכות אלה באלה, ונמצאות כולן על מיקומים שונים באותה הסקאלה).

לשים קולר חשמלי נגד נביחות על כלב משול ללשים על תינוק בן חצי שנה קולר חשמלי נגד בכי. (ובכי של תינוק באמצע הלילה הוא דבר מטריד מאוד. גם להורים ובוודאי לשכנים).

אלא שעל השני ההורים ייענשו, במלוא חומרת הדין, ייכנסו לכלא ותינוקם יילקח מהם. על הראשון, לצערי - לא.

ולא סתם אני משווה נביחות של כלב (בטח גור) לבכי של תינוק. לאו דווקא בהיבט המוסרי של העניין, יותר בהיבט הפרקטי, המעשי - כשתינוק בוכה אנחנו לא מחפשים דרך או אמצעי להשתיק אותו אלא מבקשים להבין מה גורם לו לבכות, למה הוא בוכה ומה מציק לו. כלבים, כמו תינוקות, אינם יכולים לדבר והדרך היחידה שלהם לומר לנו שמשהו מציק להם זה לנבוח/לבכות. אין דרך לפתור את זה אלא באמצעות פתרון המקור לנביחות - מה שמציק לכלב, מה שמטריד אותו, מפחיד אותו או מחריד אותו. ניסיון לפתור את זה באמצעים חשמליים עלול בהחלט רק לגרום לו לעלות בסקאלה לרמה הבאה של חרדתיות ומשם לריאקטיביות והלאה לתוקפנות (שלא לדבר על נוירוזה אמיתית ועל שריטות נפש אמיתיות שעלולות להתפתח כתוצאה מטיפול חשמלי שכזה. ובתי המחסה מוצפים, מוצפים בכלבים שעברו את המסכת הזאת בדיוק, את אותו דפוס בדיוק - לוקחים גור, הוא קצת נובח, מחשמלים אותו בחשמל, הוא מתחרפן ונהיה תוקפני, וכמובן עוד יותר נבחן, ואז, כשהוא כבר לגמרי שרוט, הוא מגיע לצער בעלי חיים, כמובן במצב מנטלי מעורער ולא ניתן לאימוץ. אז נדרשת מלאכת שיקום נפשי ארוכה מאוד שנעשית ע"י מתנדבים ומאלפים שעושים זאת בהתנדבות. אני יודע, לצערי אני רואה את הכלבים הללו כל יום, וגם מכיר את המסכת שהביאה אותם למצב הנפשי המעורער הזה).

מוקדש לכל מי ששוקל את האופציות הגרועות הללו ברצינות. (אגב, לא סתם המוצרים הללו מיוצרים בסין. במרבית מדינות אירופה למשל המוצרים הללו, קולרים חשמליים וקולרי "אנטי-בארק", הוצאו זה מכבר אל מחוץ לחוק ואינם חוקיים - לא לשימוש ולא למכירה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 00:04 
מי שקונה קולר סיני הוא פסיכופט, אבל הקולרים של פט סמארט או אינוטק נותנים זרם ממש חלש שמתחזק ועמידים בגשם ועבדו לי מצוין עם כלב שנבח המון בחוץ בלילות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 01:35 
Frank Serpico כתב:
סמיילית כתב:
אחרי שלא נכנסתי לפה יומיים ועכשיו קראתי את כל השתלשלות העניינים האחרונה, לא ידעתי אם לבכות או לצחוק.

מר ירדן היקר,
אני לא יודעת בן כמה אתה ומה הניסיון שלך בכלבים, אבל גידול כלב זה לא דבר שמתאים לכולם. כלב הוא כמו תינוק והוא ישאר ככה לכל ימי חיו הוא תלוי בך 100% מהזמן כל הזמן. אם אתה בוחר לקחת כלב אתה צריך לדעת שאתה נותן לו את התנאים המיטביים לגדול ולהתפתח - להשאיר אותו נעול במרפסת רוב היום זה מתכון לבעיות התנהגות ולא משנה איזה גזע תבחר לקחת, מהסיבה הפשוטה שכלב כמו ילד צריך תעסוקה וצריך חברה (בייחוד גור). ואם אתה חושב שערוץ dogTV הוא תחליף לחברה אז באמת אין לי מה להגיד...
זה מעציב ומקומם שאתה בודק עם ווטרינרים אפשרות לפגיעה במייתרי הקול וקולרים חשמליים לפני שבכלל לקחת כלב. בתור אחת שעובדת במרפאה ווטרינרית יותר מעשור ואהיה ווטרינרית בעצמי בעוד 2.5 שנים מעולם לא נתקלתי ברופא שעשה ניתוח כזה ואם תבדוק אם כל הווטרינרים שהם לא חאפרים וייעשו הכל בשביל הכסף אתה תראה שזה גם ניתוח שלא נעשה באופן רוטיני אם בכלל.
אז בקיצור נמרץ, כולי תקווה שאף מגדל או עמותה אחרי שישמעו על הכוונות שלכם לא יסכימו למסור לכם כלב (תאמין לי שאם זה היה תלוי בי לא הייתי נותנת לכם כלב בחיים ) כי הרי זה ברור שבעוד 3 שנים (במקרה הטוב) הכלב הזה יישב באחת הכלביות ויהיו עוד כלב שנקנה באלפי שקלים ונזרק מהר כי יש לו בעיות התנהגות שהם אשמתכם הישירה. :bang:

סמיילית, אל דאגה. האשכול הזה (עם השמות האמיתיים) כבר הופץ על ידי בקרב לא מעט עמותות ומגדלים של שיצו ומלטזים, כולל בקבוצות פייסבוק של כלבנות גזעית, מגדלי גזעים ובתי גידול, וגם בקבוצת הפייסבוק הסגורה של ההי"ל . לא מאמין שהרבה מגדלים או עמותות יסכימו למסור או למכור לירדן או למשפחתו כלב לאור התנאים שמצפים לכלבלב האומלל (ניתוח להסרת מיתרי הקל, שימוש בקולרים אלקטרוניים, מרפסת, ארון שירות סגור ובוידעם).

נשמע מעניין מאוד העניין הזה. זה כמו הבונים החופשיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 06:10 
ירדן כתב:
טוב זה כבר הפסיק להיות מצחיק. אז רק שתדעו שצחקתי איתכם, אני לא באמת הולך להוציא לכלב שלי את מיתרי הקול או לתת לו רצועה מחשמלת או כל דבר סדיסטי כזה. מקווה שתקחו את כל זה בהומור ובקלילות ותצחקו גם. אז שיהיה לכולנו לילה טוב הא?

הבעיה שזה לא היה מצחיק מעולם, ואני שמעתי כבר אחרים שדיברו ככה ברצינות וזאת בדיוק הבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
לברדור 3>
לגבי שאר הדברים שנאמרו כאן-
הנסיון שלנו עם קולר חשמלי (לא סיני) הוא חיובי לשיפור התנגהגות הכלב וציות שכן מדובר בכלב מאוד אי צייתני גם לאחר אילוף. אף על פי שאם זה היה תלוי בי לא הייתי קונה את זה רק מהחשש הכי קטן לפגיעה חרדתית בכלב. דבר שאני לא מבחין בלברדור שלנו..
ואני ככבר קנדי טיפוסי אשמור על נימוסיי ואגיד שכלב לא נראה לי מתאים לך בשלב הזה ירדן. אלא אם מדובר בחצר גדולה ותוכל להשיג שני כלבים כמו שמושקו הציע. אם היה לך תינוק היית מבודד אותו 23 שעות ביממה?!כלב צריך הרבה תשומת לב אהבה והקדשה של זמן ואנרגיה.

נ.ב. לא הבנתי את ההקבלה של כלב לצעצוע. זה שאנשים קונים כלבים בין היתר כדי לשחק איתו וכי זה עושה להם טוב על הלב לא הופך אותו לגיימבוי או טמגוצ'י

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
למה אין בארץ קולרים חשמליים לבני אדם? בטח בסין כבר יש כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 10:40 
ומי אמר שאין....
https://www.funstuff.co.il/קולר-אימון-עם-שלט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
ומי אמר שאין....
https://www.funstuff.co.il/קולר-אימון-עם-שלט

אכנס לשם עם הכלב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 11:35 
שלא תכניס אותו רק לדיכאון במקרה שסרסת אותו..
;-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 14:44 

שיצו :HEART2: :HEART2:
דומה מאוד לכלבה שלי, מאוד.
יש ביוטיוב עוד המון סרטים/מידע עליהם וגם על אחרים, בכל אופן, ממליץ בחום.
הכלבה שלי בת 4 אוטוטו, כמו שאמרתי, ופשוט חמד של דבר, יש בשכונה שלי עוד לא מעט כאלה ודומיהם.
רק שוב, זה מאוד חשוב שיהיה מי שיטייל ויטפל, אחרת הם משתגעים ויעשו לך דברים לא נעימים בבית, תשקול טוב טוב את זה לפני שאתה עושה צעד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
KingAlpaca כתב:
שלא תקנו כלב (אחד הרעיונות המטומטמים שיש) ותאמצו אחד (אחד הרעיונות הטובים שיש)?

:ROSE:

!!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: