תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 22:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 176 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חתולים על האש
הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
http://reshet.tv/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7% ... 51805.aspx
מחאה מזעזעת בפארק הירקון: חתולים על האש
מחזה מחריד נגלה לעיניהם של החוגגים בפארק הירקון, לאחר שפעילי זכויות אדם מחו על המנגלים הרבים במקום באמצעות צליית חתולים ועכברים.
"זה היה דוחה, המשטרה הגיעה למקום והפרידה בינם לבין ההורים", סיפרה עדת ראייה. 13 פעילים נעצרו

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
כל הכבוד להם..
מצחיק השיצוש במילה מזעזע..
וגם, חתולים אני מבין אבל למה עכברים? זה זעזוע מסוג אחר.. אנשים שונאים לראות גם עכברים חיים. .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חתולים על האש
הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 17:10 
סמל אישי של המשתמש
הייתי מקלל אותם, אבל הבנתי שאלה לא באמת חתולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 17:28 
אנשים אומללים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
הם כתבו בפייסבוק שהם לקחו את גופות החתולים ממרפאות וטרינריות. לא אמרו מאין גופות העכברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 18:14 
לא יודע כמה זה אפקטיבי בלטבען אנשים, אבל מאוד אפקטיבי בלחשוף צביעות מוסרית של אנשים.

ציטוט:
13 מהם עוכבו על ידי השוטרים בחשד להתעללות בבעלי חיים
:bang: :bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 18:25 
אדום נחמד כתב:
כל הכבוד להם..
וגם, חתולים אני מבין אבל למה עכברים? זה זעזוע מסוג אחר.. אנשים שונאים לראות גם עכברים חיים. .

למה כל הכבוד להם?
אני אוכל בשר ולא מתעלל בבע״ח, אז שאותם קיצונים לא יחנכו אותי
ובטח שלא יכפו עלי לא לאכול בשר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 18:29 
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
כל הכבוד להם..

למה כל הכבוד להם?
אני אוכל בשר ולא מתעלל בבע״ח, אז שאותם קיצונים לא יחנכו אותי
ובטח שלא יכפו עלי לא לאכול בשר

הדבר הקיצוני היחיד שיש פה זו שואת בעלי החיים, בטח לא המחאה נגדה.
ואם אתה אוכל בשר אתה לוקח חלק בהתעללות בבע"ח ומממן אותה. תחשוב על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 18:34 
מעניין אם כשהילד שלהם היה שואל למה לא אוכלים בשר, הם היו צולים לו חתול מול העיניים בשביל להעביר את הנקודה. או שרק על ילדים של אחרים זה בסדר.
כל אחד מחנך את הילדים שלו איך שנראה לו, בטח שלא זרים יתערבו לובחינוך שלהם.
ואני לא אוכל בשר כמעט 20 שנה כבר.

אנשים שפלים. מיץ של זבל. החמאס של עולם האוכל. רק הם ראו את האור, רק הם צודקים, והם יגרמו לכולם להבין את זה, אם הם רוצים ואם לא. ולא משנה הדרך, כל האמצעים כשרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 18:44 
מי שבאמת קרא לילדים להראות להם את החתולים הוא דפוק בשכל.
אבל זה לא שהם עשו את זה בגן ילדים או משהו, אלא בתוך פסטיבל הגופות שהיה בפארק הירקון (כמובן כשזה גופות של פרות ותרנגולות זה בסדר כי הילדים רגילים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 18:53 
זה בסדר כי זו הנורמה של האנושות היום.
מי שזה מפריע לו, יכול לא לאכול, זה מה שאני עושה.
אני הייתי בעל האש היום, כולם מסביבי אכלו בשר, אני אכלתי דברים שהם לא בשר.
הם חיים בסדר עם מה שהם אוכלים? יופי, אני חי בסדר עם מה שאני אוכל? גם יופי.

מה דעתך שפעילים ירוקים יזרקו לך על האוטו ריאות שחורות של אנשים שהתפגרו מזיהום אוויר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 18:57 
סמל אישי של המשתמש
https://www.facebook.com/ronit.tzach/po ... 1329024757
Ronit Tzach כתב:
אירגון זכויות בעלי החיים מחה נגד חג המנגל הלאומי - בהנחת כמה פגרי חתולים ועכברים על מנגל סמלי בפארק הירקון.
שימו לב לסיקור האירוע ב'החדשות 2': "מחאה מזעזעת בפארק הירקון", "מחזה מחריד נגלה לעיני החוגגים", "ניסו להפריע לחוגגים הרבים שציינו בפארק את יום העצמאות באלפי מנגלים הפזורים על הדשא". "הם הניחו את הפגרים פשוטי העור לעיני כל, ואף קראו לילדים, חלקם צעירים מאוד להתבונן במחזה המזעזע". "13 מהם עוכבו על ידי השוטרים בחשד להתעללות בבעלי חיים, התעללות בחסרי ישע והפרת הסדר הציבורי".
פארק שלם מלא במאות טונות של בעלי חיים טבוחים, שמאות אלפי ישראלים על טפם וכל קרוביהם חוגגים עליהם בלי למצמץ - ודוקא כמה פגרי חתולים שמתו בנסיבות טבעיות (נאספו במרפאות וטרינריות) והובאו לשם בידי אנשים שלא יגעו לרעה בזבוב - הם המחזה המחריד ומזעזע, ההתעללות בבעלי חיים חסרי ישע וההפרעה "לחוגגים"? יש לכם את זה ביותר אבסורדי, מטורף וחסר מודעות עצמית?
אני מסכים עם כל מה שהם אומרים, אבל אני לא באמת חושב שהם עוזרים למישהו להיות צמחוני ככה
אם כבר, הם גורמים לאנשים לשנוא צמחונים, סתם בגלל שאף אחד לא אוהב שמתערבים לו בחיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
Ronit Tzach כתב:
אירגון זכויות בעלי החיים מחה נגד חג המנגל הלאומי - בהנחת כמה פגרי חתולים ועכברים על מנגל סמלי בפארק הירקון.
שימו לב לסיקור האירוע ב'החדשות 2': "מחאה מזעזעת בפארק הירקון", "מחזה מחריד נגלה לעיני החוגגים", "ניסו להפריע לחוגגים הרבים שציינו בפארק את יום העצמאות באלפי מנגלים הפזורים על הדשא". "הם הניחו את הפגרים פשוטי העור לעיני כל, ואף קראו לילדים, חלקם צעירים מאוד להתבונן במחזה המזעזע". "13 מהם עוכבו על ידי השוטרים בחשד להתעללות בבעלי חיים, התעללות בחסרי ישע והפרת הסדר הציבורי".
פארק שלם מלא במאות טונות של בעלי חיים טבוחים, שמאות אלפי ישראלים על טפם וכל קרוביהם חוגגים עליהם בלי למצמץ - ודוקא כמה פגרי חתולים שמתו בנסיבות טבעיות (נאספו במרפאות וטרינריות) והובאו לשם בידי אנשים שלא יגעו לרעה בזבוב - הם המחזה המחריד ומזעזע, ההתעללות בבעלי חיים חסרי ישע וההפרעה "לחוגגים"? יש לכם את זה ביותר אבסורדי, מטורף וחסר מודעות עצמית?

כל מילה! :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 19:03 
its-sick כתב:
Ronit Tzach כתב:
אני מסכים עם כל מה שהם אומרים, אבל אני לא באמת חושב שהם עוזרים למישהו להיות צמחוני ככה
אם כבר, הם גורמים לאנשים לשנוא צמחונים, סתם בגלל שאף אחד לא אוהב שמתערבים לו בחיים

זה ברמת הדביל שימכור הרואין בבית מרקחת, ואז יגלגל עיניים וישאל איך זה שבמקום שבו יש מאות סמים מותרים ומיוצרים על ידי המדינה, דווקא אותו עוצרים.

פה לא מקובל לאכול חתולים, אז אנשים נגעלים מזה. בהודו אנשים יגעלו מפרה ולא מתרנגולת. וואו, איזה צבועים ההודים האלה. ואלה שאוהבים עגבניות אבל לא מלפפון? שמע, אלה הצבועים הכי גרועים. זה ירק וזה ירק.

אבל זה בכלל לא משנה, כי כמו כל מיסיונר חמאסניק רגיל, אי אפשר לדבר איתם בהגיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 19:04 
דווקא כאן אני חושב שהם עושים בחכמה. בני אדם צריכים זבנג לפנים בשביל להטיל ספק בעצמם.
יכעסו קצת ואחרי יום יומיים יהיו אנשים שיילכו לישון ויגידו לעצמם שתכלס יש פה קייס לא רע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
בניגוד לפוסטים הפתטיים של יום השואה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אוגוסטוס היל כתב:
דווקא כאן אני חושב שהם עושים בחכמה. בני אדם צריכים זבנג לפנים בשביל להטיל ספק בעצמם.
יכעסו קצת ואחרי יום יומיים יהיו אנשים שיילכו לישון ויגידו לעצמם שתכלס יש פה קייס לא רע...

בוא נגיד שאני מאמין (ומקווה) שמי שקיבל זבנג לפנים, ואולי אפילו יותר מאחד, אלה לא אוכלי הבשר :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 19:07 
לא יודע.. זו שאלה שיווקית. זה מה שנראה לי, אבל אני לא איזה מומחה גדול בתחום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 19:11 
19 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

בוא נגיד שאני מאמין (ומקווה) שמי שקיבל זבנג לפנים, ואולי אפילו יותר מאחד, אלה לא אוכלי הבשר :SMOKE:

מקסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 19:11 
אוגוסטוס היל כתב:

אתה חושב שאם פעילי איכות סביבה יזרקו לך לתוך האוטו המזהם שלך ריאות של אנשים שמתו מנפחת ריאות, בשביל לתת לך זבנג, זה יגרום לך להתחיל לנסוע באוטובוס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 19:13 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

יותר נכון לומר שעל כל שלושה שיכעסו וייצרו אנטגוניזם, אחד אולי יזדעזע בכנות, יעצור ויחשוב, ואולי גם ישנה משהו. זה כנראה עדיף מלא לעשות כלום. אז לא תוכל לשנות שום דבר אצל כל הארבעה.

לפעמים כדי לגרום לשינוי, צריך שידברו עליך, ב-YNET, ב-NRG, בפייסבוק או בפורום שדים. אם לא היה ה"זעזוע" הזה, איציק לא היה פותח אשכול על כך בפורום שדים, והדיון בנוגע לאכילת בעלי חיים והצביעות שמאחוריה כלל לא היה מתקיים.

עובדה היא עובדה היא עובדה שמאז פעילותם של ארגונים כמו 269, ALF, ויג'ן פרנדלי ודומיהם, יש עליה משמעותית בהיקפי הנהירה לצמחונות ולטבעונות בארץ (הרבה ותר מאשר בשאר העולם המערבי, אגב). יהיו שיקראו לזה "טרנד", אני נותן לזה יותר צ'אנס וקורה לזה שינוי - שינוי תפיסתי, שינוי תודעתי ושינוי בהרגלי הצריכה.

אז כמה אנשים הזדעזעו. יופי טופי. בינתיים הפעילות הזאת מוכיחה את עצמה. יש דיבור חזק בנושא (שימו לב כמה אשכולות בעניין נפתחו רק בפורום הכדורגל של אוהדי הפועל תל אביב בחודשים האחרונים), ויש שינוי אמיתי בשטח.

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 06 מאי 2014, 19:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 19:15 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

הוא לא רע, הוא נוראי.
כל מה שזה יגרום זה לאנשים לשנוא אותם יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 19:18 
19 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אתה חושב שאם פעילי איכות סביבה יזרקו לך לתוך האוטו המזהם שלך ריאות של אנשים שמתו מנפחת ריאות, בשביל לתת לך זבנג, זה יגרום לך להתחיל לנסוע באוטובוס?

אתה מסתכל ישירות. הם מנסים ליצור חשיבה ושיח בנושא. אחרי שלב הזעזוע יכול להתחיל שלב של התייחסות לעצם הטענה שלהם ברמה האישית והציבורית.
ואגב, הם גם לא זרקו לי לאוטו, הם שמו, נניח, בתחנות דלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 19:19 
לסיכום
לכל אחד מפריע משהו
אני מציע שהטבעונים יהרסו לאנשים על האש
פעילים ירוקים יפריעו לאנשים לנסוע במכוניות
אלה שמפריעים להם סווט שופס יטרידו אותך כשאתה עושה קניות
המשוגעים שנגד הפלות ימשיכו להציק במרפאות
וככה כולנו לא נפסיק לאמלל אחד את השני, עד שלא יהיה אדם אחד שלא יוטרד בשום אספקט של חייו.

החמאס של האוכל.

פרנק
ציטוט:
מה זה "לא מקבל"? מקבל גם מקבל (אני מוקף באוכלי בשר, גם האנשים הקרובים לי ביותר, ו אני לא שופט אותם או מנסה לשכנע אותם אחרת ), רק טוען תמיד שמדובר במוסר לקוי.
בסופו של דבר מדובר בדיון, חילופי דיעות, שבו אתה מביע את דיעותיך ומנסה גם לשכנע (עד גבול מסויים, כי בכל זאת זה רק דיון ולא מסע תעמולה). אין פה עניין של קבלת או אי קבלת דעת האחר. אני מעולם לא ניסיתי לשכנע. המקסימום זה רק להביע את דיעותי.

זה כבר לא תקף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חתולים על האש
הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 19:21 
19 כתב:
לסיכום
לכל אחד מפריע משהו
וככה כולנו לא נפסיק לאמלל אחד את השני, עד שלא יהיה אדם אחד שלא יוטרד בשום אספקט של חייו.

החמאס של האוכל.

עם זה אני מסכים. זה בעייתי מאוד ואני לא רוצה לחיות בחברה שבה כולם מחנכים את כולם בצורה כל כך אגרסיבית .
התייחסתי לאפקטיביות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 19:25 
אין ספק שבעלי המכוניות אוכלי הבשר שקונים מוצרי סווט שופס הם הקורבנות האמיתיים כאן. תודה שהזכרת לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 19:26 
אני יודע שרק אתה ראית את האור ואת האמת ואתה פה בשביל לספר לכולנו, גם אם אנחנו אומרים לך שאנחנו לא רוצים לשמוע, ולא תעזוב אף אחד עד שכולנו נסכים איתך ונתאסלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
19, אתה לא מנסה לשנות, סבבה, מכבד את זה. יותר מכך - גם אני כמוך, לא מנסה לשנות ואפילו לא מנסה לשכנע (חוץ מאולי התייחסויות שלי לנושא פה בפורום. בחיים האמיתיים אני פסיבי לגמרי בעניין הזה. מעולם לא העליתי את העניין בשיחה). אבל אחרים כן מנסים לשנות, וזו זכותם.

גם פעילים פוליטיים מנסים לשנות מצב ע"ע שכנוע, ע"י הפגנות, ע"י הטחת האמת בפנים. זה לא שונה מזה.

ואגב, הם לא מטילים כלום על אף אחד, כולל לא על מכוניות של אף אחד, הם אפילו לא נכנסים לאף אחד לצלחת ואפילו אפילו לא "הורסים את המנגל" לאף אחד. כולה הגיעו, פתחו שולחן, עשו "כאילו" על האש (אפילו לא הבעירו אש). מי שהיה רוצה לא להתייחס לזה היה יכול להישאר גם ממרחק 50 מטר, 100 מטר ו 500 מטר ולהמשיך בשלו בסבבה ובכיף. לא הפריעו לאף אחד, לא נדחפו לאף אחד, לא זרקו ולא הטיחו שום דבר על אף אחד וגם לא על שום אוטו של אף אחד.

המיצג, כמו כל מיצג שלהם, היה פסיבי לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 19:30 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
לסיכום
לכל אחד מפריע משהו

שכחת עוד כמה נודניקים: פעילי זכויות האדם, אנשי יש גבול, הנודניקים שמפגינים נגד הגדר, הנשים המעצבנות בשחור בקינג ג'ורג', אלו שמניפים שלטים בצמתים, אלו שצועקים לי במגפונים ברמזור.

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 06 מאי 2014, 19:31, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 176 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: