teknoboy כתב:
הטרגדיה פה היא שיש אנשים שחושבים אותו דבר בדיוק עליך.
לא יודע מי זה אותו מישהו,
אבל זה בטח לא נכון ובטח לא לגיטימי.
להזכיר בנשימה אחת (או בטקס אחד) חיילי צהל יחד עם הרוצחים של איתמר, או מחבלים שהתפוצצו בלב אוכלוסיה אזרחית, זה פשוט פסול. לא מעניין מה תגידו, וזה שכל אחד יכול לציין את המוות של אהובו בדרכו שלו,
לנסות להשוות בדרך מעוותת של "ככה הם רואים אותנו" את רוצחי משפחת פוגל, או את המחבלת ממסעדת מקסים, או את ברוך גולדשטיין לצורך העניין, זה פשוט לא נכון, מעוות, ואין לו שום צידוק מוסרי.
ואני בטוח שגם משפחות שכולות השמאלניות ביותר לא יסכימו שיקריהן יונצחו באותה נשימה יחד עם רוצחים נתעבים כאלה (והנה, בשבילך גם הוספתי את ברוך גולדשטיין ואני מרשה לעצמי לכלול גם את מאיר כהנא וכל שאר המחבלים מהמחתרת היהודית).
לצערי חשבתי שהטקס יעסוק בהנצחת חפים מפשע פלשתינאים שנהרגו כתוצאה מפעולות צהל ("סיכול ממוקד" למשל שפוגע לא רק במבוקש) וכשנכחתי בו נחרדתי לגלות את הדמויות שהוזכרו שם.
נכון שלא יעלה על דעתך שמשפחת גולדשטיין תנציח אותו באותה נשימה וכאילו כקורבן לאותו תהליך יחד עם יקירך? אז אותו דבר. נשמע לי הזוי שלמישהו זה לא טריוויאלי.
*משנים קודמות זכור לי שלהיכנס לויכוח פה בפורום הזה זו טעות אחת גדולה, ובכל זאת אני הולך על הטעות הזו, כי זה ממש בוער בעצמותיי. חג עצמאות שמח, ולעולם לא נשכח שעבור מיליוני חפים מפשע, יום העצמאות שלנו הוא הנכבה שלהם.