תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 00:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 241 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אשכול המלפפונים הרשמי ע"ש אור סולומון
הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
לפי מקומוני ראשל"צ הוא עוזב את הקבוצה. להביא? שחקן צעיר ומבטיח, שירצה שדרוג לקבוצה גדולה עם קהל. אם ארז נשאר אז גם יהיה אטרקטיבי מבחינתו לשחק תחת מאמן הנבחרת.

עריכה: הפך לאשכול מלפפונים אז השם שונה

נערך לאחרונה על ידי הפועל בתאריך 07 מאי 2014, 17:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אור סולומון
הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
אין סכוי. ילך לירושלים או למכבי

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 12:49 
שחקן שהוא אכזבה גדולה מאוד בשנים האחרונות. קיבל הרבה קרדיט בראשון אבל לא עשה שום התקדמות. קולע באחוזים מזעזעים מהעונשין ומבחוץ (למרות שהוא חושב שהוא קלעי), ויש לו ליקויים בסיסיים בטכניקה ובהבנת המשחק. אני מניח שהוא יותר טוב מיותם שירן אבל לא נראה לי שיגיע לגדולות ונצורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 12:57 
גיא ברזל כתב:
אין סכוי. ילך לירושלים או למכבי

הרבה זמן לא צחקתי ככה. סיכוי יותר גבוה שהוא ישחק בלאומית מאשר הקבוצות שהזכרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אור סולומון
הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 16:14 
Fez כתב:
שחקן שהוא אכזבה גדולה מאוד בשנים האחרונות. קיבל הרבה קרדיט בראשון אבל לא עשה שום התקדמות. קולע באחוזים מזעזעים מהעונשין ומבחוץ (למרות שהוא חושב שהוא קלעי), ויש לו ליקויים בסיסיים בטכניקה ובהבנת המשחק. אני מניח שהוא יותר טוב מיותם שירן אבל לא נראה לי שיגיע לגדולות ונצורות.

כל מה שהוא צריך זה את ארז ועופר. לדעתי אם אפשר צריך ללכת על זה בלי לחשוב פעמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
בשביל מה להמר על כשרונות? מה זה נותן? צריך להביא רק שחקנים בשלים שנמצאים בשיא שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 19:11 
כי כשאתה מהמר על כישרונות אתה יכול להביא שחקן יותר זול ולהרוויח ממנו יכולת של שחקן יקר.
בנוגע לסולומון. אני מחזיק ממנו. לא חושב שבכלל אפשר להשוות את יותם שירן אליו. לא אותה רמה. ואם הוא לא יקר הייתי מאוד שמח להביא אותו.
אבל הוא בדיוק על העמדה של מתן. ואני חושב שבתור ישראלי מהספסל הפועל צריכה מישהו שיכול לשחר בכמה עמדות, מישהו שהוא יותר גארד מסמול פורוורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
אז שיהיה המחליף של מתן. מתן לא נהיה יותר צעיר, ואם יהיה לנו מישהו שיתן 15 דקות למשחק במקומו זה מאד יעזור. זה מאד חסר לנו מאז שעלינו ליגה, הירידה ברמה כששירן עולה במקומו היא פשוט מזעזעת. הוא לרוב עולה לתת כמה עבירות מהירות, לאבד כדור שניים והופ לספסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
כי כשאתה מהמר על כישרונות אתה יכול להביא שחקן יותר זול ולהרוויח ממנו יכולת של שחקן יקר.
בנוגע לסולומון. אני מחזיק ממנו. לא חושב שבכלל אפשר להשוות את יותם שירן אליו. לא אותה רמה. ואם הוא לא יקר הייתי מאוד שמח להביא אותו.
אבל הוא בדיוק על העמדה של מתן. ואני חושב שבתור ישראלי מהספסל הפועל צריכה מישהו שיכול לשחר בכמה עמדות, מישהו שהוא יותר גארד מסמול פורוורד.

בפועל זה לא עובד. כמעט כל הישראלים המובילים שנתנו תרומה משמעותית בליגה העונה הם שחקנים מבוגרים (או לפחות לא צעירים) עם ניסיון. בעצם כולם חוץ מדאוסן שהוא כישרון מטורף וזליקוביץ' שהוא גם כבר בן 24. מהצד השני אפשר לראות שהפועל הימרה על יותם שירן ואריאלי והם היו אולי שני שחקני הרוטציה הכי גרועים בכל הליגה. גליל נתנו את המפתחות לטישמן ושמחון ואפשר לראות מה הם נתנו ולאן הם הביאו את הקבוצה.
עדיף להביא ישראלים משמעותיים שאנחנו יכולים ואת שאר הכסף להשקיע בזרים. 5-10 דקות מהספסל גם גולן גוט יכול לתת ובהרבה פחות כסף.

הפועל, להגיד שמה שהפועל צריכה זה מישהו ברמה של סולומון שייתן מנוחה למתן זה גובל בחוסר תחרותיות. אם רוצים לעשות קפיצת מדרגה בעונה הבאה יחד עם האולם החדש ותקציב מוגדל, מתן בגיל 34 לא צריך להיות שחקן חמישייה מוביל שאיזה ילד נותן לו כמה דקות מנוחה אלא שחקן משלים שנותן 20 דקות במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
הפועל לא תקפוץ בשנה אחת מקבוצה של מרכז טבלה ומטה להפועל ירושלים. עושים את זה בהדרגה. להביא מישהו שיתחלק עם מתן על הדקות שלו, זה הגיוני מאד.
אנחנו לא מכבי, ולא ירושלים ולא חיפה. יש תקציב מוגבל, אי אפשר להביא 5 ישראלים בכירים. אז לפעמים מקבלים שירן ואריאלי, לפעמים יוצא משהו יותר טוב. אי אפשר לשבת על התחת ולא לעשות כלום בינתיים. צריך לתת צ'אנס.
סולומון הוא בהחלט הימור סביר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 22:22 
קודם כל תמצאו מס' 4 ישראלי נורמלי כמו רוזפלט או בלייזר במקופ הוויקינג

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
הפועל לא תקפוץ בשנה אחת מקבוצה של מרכז טבלה ומטה להפועל ירושלים. עושים את זה בהדרגה. להביא מישהו שיתחלק עם מתן על הדקות שלו, זה הגיוני מאד.
אנחנו לא מכבי, ולא ירושלים ולא חיפה. יש תקציב מוגבל, אי אפשר להביא 5 ישראלים בכירים. אז לפעמים מקבלים שירן ואריאלי, לפעמים יוצא משהו יותר טוב. אי אפשר לשבת על התחת ולא לעשות כלום בינתיים. צריך לתת צ'אנס.
סולומון הוא בהחלט הימור סביר

למה במקום להתמודד עם מה שאני אומר אתה מקצין את הדברים? אני אמרתי חמישה ישראלים בכירים, אמרתי הפועל ירושלים? בסך הכל להוסיף לסגל הקיים ישראלי אחד מוכח ברמה גבוהה יש ולא להמר על משהו שרוב הסיכויים ייכשל, וגם אם יצליח התרומה שלו תהיה מינורית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 23:30 
אם זה אשכול מלפפונים אני אומר נעימי שגומר חוזה באילת ואחרי העונה הזו אמור להיות במחיר סביר.
אם זה לא אשכול מלפפונים אין לי מה לתרום לדיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 00:44 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
אם זה אשכול מלפפונים אני אומר נעימי שגומר חוזה באילת ואחרי העונה הזו אמור להיות במחיר סביר.
אם זה לא אשכול מלפפונים אין לי מה לתרום לדיון

לדעתי האופציה הכי טובה שהפועל יכולה לכוון אליה. שחקן מעולה שנתן כמה עונות מצוינות במגדל והמניה שלו אמורה להיות ברצפה אחרי העונה האחרונה (לא ממש באשמתו לדעתי). וגם בדיוק בעמדה שאנחנו צריכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 05:45 
לא רואה שום סיטואציה שבה נעימי יהיה במחיר סביר עבור הפועל. גם בעונה הבאה הוא יהיה יקר מאוד. למרות העונה הגרועה שלו.
להשוות את סולומון לגולן גוט זו טעות. כרגע גוט לא באזור חיוג של סולומון בכלל. סולומון שחקן שכבר הוכיח שהוא שחקן ליגת על. יש לו גוף טוב יןתר מגולן גוט, הוא גבוה יותר, ולדעתי גם מוכשר הרבה יותר.
מובן שיש אם.רות שסולומון יהיה כישלון. אבל לדעתי הוא הימור שבהחלט שווה לקחת, במיוחד אם המחיר שלו יהיה נמוך. הוא שחקן שאפשר לבנות אותו בתור המחליף של מתן.
לגבי גארד ישראלי, לא רואה מישהו ברמה גבוהה שנוכל להביא. הכי ריאלי זה מישהו כמו יועד בית יוסף, או לנסות ולהגיע לאיזה הסדר עם אלבה ברלין, שבר טימור יגיע לעונת שיקום בהפועל. אבל אחרי עונת השיקום הוא יחזור לגרמניה, אז לא יודע כמה זה כדאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 08:44 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב שאם אנחנו נקבל עוד כסף שנה הבאה מהאולם החדש צריך לזרוק את זה על נעימי. הסגל הישראלי שלנו הוא בין הטובים בליגה, ואפשר להסתפק בלהשאיר אותו כמות שהוא או בשפצורים קלים (כמו סולומון).
הבעיה היא בזרים, ועדיף לשדרג משמעותית את מדיניות הזרים בשנקל שלנו שגורמת לנו לטבוע בים של קאונסילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 08:48 
אם נצליח להישאר עם - מתן, יונתן, רביב וגוט ונביא עוד 2 ישראלים לספסל במקום אריאלי ושירן זה סגל ישראלים מספק ביותר.
כמובן שאם ארז (שאני מקווה שימשיך בהפועל) מתכנן לתת לרום הזדמנויות להראות את הפוטנציאל שלו אז הלוואי וגם הוא ישאר, יכול להיות שעדיף להשאיל אותו לקבוצה אחרת על מנת שיקבל דקות משחק רציניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 09:35 
בוריס כתב:
קודם כל תמצאו מס' 4 ישראלי נורמלי כמו רוזפלט או בלייזר במקופ הוויקינג

אם ליד הויקינג היה 5 אמיתי ולא 4 שמתחפש היית רואה כמה יונתן משפיע בהתקפה.
ההגנה שלו העונה מול כל מי שזרקו מולו היתה טובה מאוד במיוחד שהוא תמיד היה בנחיתות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 09:48 
הפועל כתב:
אני לא חושב שאם אנחנו נקבל עוד כסף שנה הבאה מהאולם החדש צריך לזרוק את זה על נעימי. הסגל הישראלי שלנו הוא בין הטובים בליגה, ואפשר להסתפק בלהשאיר אותו כמות שהוא או בשפצורים קלים (כמו סולומון).
הבעיה היא בזרים, ועדיף לשדרג משמעותית את מדיניות הזרים בשנקל שלנו שגורמת לנו לטבוע בים של קאונסילים.

בעיקרון אני מסכים, אבל שחקנים בטופ הישראלי כמו נעימי אם יש לך הזדמנות להחתים במחיר סביר לכמה שנים אז זה יתרון משמעותי. כמו שאמרתי בתחילת העונה הזאת כשהחתימו את רביב - באופן עקרוני צריך למקד את רוב המשאבים בתקציב הזרים, ובטח שמיותר לבנות סגל ישראלי לרוחב עם שחקנים כמו יוני ניר, יותם שירן וטמיר אריאלי (כולם מיותרים לחלוטין), אבל אם שחקן כמו לימונד/נעימי מוכן לחתום אצלך לכמה שנים ב-100 אלף דולר (נניח) צריך לקפוץ על ההזדמנות בלי לשאול שאלות.

הבעיה שלנו כרגע היא שההתנהלות הנוכחית של הצוות המקצועי בתחום הזרים לא תאפשר לנו לנצל את תקציב הזרים גם אם הוא יגדל משמעותית. כשלא מסוגלים להחליף זר כושל אז זה כבר לא כל כך משנה אם הוא יקר (ג'סטין הארפר) או זול (וינסנט קאונסיל). לקראת סוף העונה היה לצוות המקצועי תקציב מכובד מאוד לזרים ועדיין הקבוצה לא שודרגה אפילו בקצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
לא רואה שום מצב שנעימי מגיע אלינו ב100 אלף דולר. רביב הגיע לנו במחירים האלו כי הוא אחרי כמה עונות בינוניות וכבר רואה את סוף הקריירה.
נעימי נמצא בשיא הקריירה, ואלמלא התנהלות של מפגר בקיץ לפני שנה, הוא היה מבלה את העונה האחרונה בקבוצה מובילה כלשהי באירופה, ולא מגרד דקות באילת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
נעימי באותו גיל שהגיע אלינו לימונד (צעיר ממנו בשנה) ואחרי עונה די כושלת (דווקא רביב הגיע אלינו אחרי עונה יחסית טובה). לא בטוח שהוא ירצה להגיע להפועל אבל בהחלט יש סיכוי.

בדומה למה שפז אמר, כל הישראלים הבינוניים (ומטה, בעיקר ומטה) מיותרים לגמרי. או שמביאים ישראלים ברמה גבוהה או שלא מביאים בכלל ומשקיעים עוד כסף בזרים. אגב גם מבחינת עמדה אני לא חושב שהוא מתאים, אם הוא בא אז יש יותר מדי ישראלים בעמדות 2-3 ואז אין זר בעמדות האלה וזה לא טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
נעימי באותו גיל שהגיע אלינו לימונד (צעיר ממנו בשנה) ואחרי עונה די כושלת (דווקא רביב הגיע אלינו אחרי עונה יחסית טובה). לא בטוח שהוא ירצה להגיע להפועל אבל בהחלט יש סיכוי.

בדומה למה שפז אמר, כל הישראלים הבינוניים (ומטה, בעיקר ומטה) מיותרים לגמרי. או שמביאים ישראלים ברמה גבוהה או שלא מביאים בכלל ומשקיעים עוד כסף בזרים. אגב גם מבחינת עמדה אני לא חושב שהוא מתאים, אם הוא בא אז יש יותר מדי ישראלים בעמדות 2-3 ואז אין זר בעמדות האלה וזה לא טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 11:38 
אם אנחנו במלפפונים. אזכיר שוב את רביב פיטשון.
שחקן שנותן הגנה וגוף מתחת לסל.
קיבל מעט מדי הזדמנות בראשון אבל נותן עונות מדהימות בלאומית.
מתאים לקבוצה גם באופי.

שון דאוסון הוא שחקן מוכשר אבל הוא לא שומר.

אני חושבת שהבעיה של אריאלי היא שהוא לא שיחק שנים. הוא שחקן מוכשר אבל כאשר אתה יושב שנים על הספסל אתה לא משתפר.
גם בלאומית אין מספרי 3 ממש טובים. (לפחות לא מישהו שאני זוכרת כרגע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
יש לי הרגשה שגם אחרי עונה כזו נעימי יהיה יקר מדי, גם יש לי הרגשה שהוא די ילד זין כזה ועם אגו בשמיים ומעניין איל הוא יסתדר עם רביב. אני הייתי הולך על ניב ברקוביץ׳. שחקן סולידי במחיר יותר סביר מנעימי, שנראה לי יפרח בסגנון קבוצתי כמו שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 13:03 
להשוות את ברקוביץ לנעימי זה בדיחה ולהעדיף את ברקוביץ על נעימי זה בכלל מצחיק.
גם לימונד היה נחשב לילד חרא. אז מה?
ולדעתי בארץ האפשרויות של נעימי מאוד מוגבלות ולכן המחיר שלו יהיה בהתאם
ירושלים-לא
אילת-לא
חולון-לא
מכבי-אולי, אבל אחרי עונה בלי משחק ממש זה יהיה סוף הקרירה שלו
נשאר לו חיפה וקבוצות בלי קהל שהתקציב של רובם לא שונה משלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
לא השוותי אותו לנעימי , מה אתה מתנפח? אמרתי שלדעתי הוא לא בטווח מחירים שלנו והלוואי ואני טועה ואפשר יהיה להביא אותו. לדעתי אם מחפשים גארד זר ברמה גבוהה לא יישאר יותר מדי כסף לגארד ישראלי שיעלה מהספסל זה הכל, מה אתה עף? חוצמזה מי אמר לך שהוא לא ינסה לצאת שוב לחו"ל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 14:35 
זה אולי בדיחה. אבל להביא לקבוצה שבחמישייה שלה יהיו את לימונד פלוס גארד זר את נעימי מהספסל זה מתכון לבלגן ואני לא בטוח שהייתי עושה את זה. לתפקיד הזה הייתי מעדיף את ניב ברקוביץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
זה אולי בדיחה. אבל להביא לקבוצה שבחמישייה שלה יהיו את לימונד פלוס גארד זר את נעימי מהספסל זה מתכון לבלגן ואני לא בטוח שהייתי עושה את זה. לתפקיד הזה הייתי מעדיף את ניב ברקוביץ'.

מסכים, מתכון לבלאגן. במיוחד אחרי עונה כזו לדעתי נעימי יחפש קבוצה שבה הוא יהיה הטופ דוג לפחות הישראלי, להראות מה הוא שווה וכל זה. הוא גם שחקן שאוהב את הכדור בידיים שלו רוב ההתקפה, לא משהו שנראה לי שארז אוהב כ"כ.
דרך אגב האופציות של נעימי לא מוגבלות כ"כ כמו שנכתב פה. אם קטש לא ישאר באילת יש מצב חזק שהוא נשאר שם כי ככל הנראה כרגע אפיק ניסים חושב בכיוון מגדל. למה למשל חולון לא אופציה בשבילו? למה איזה גארדים מדהימים יש להם סקוורר? יזרעאלי? קיצר יש לו הרבה יותר אופציות ממה שנדמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 17:13 
purvis short כתב:

למה נעימי לספסל? אני הייתי הולך על נעימי לימונד ושלושה זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 18:48 
סמל אישי של המשתמש
זה לא כזה קשה להיות יותר טוב מיותם שירן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 241 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: