תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 14:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 279 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: השלט שהונף
הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 19:57 
הפועל כתב:
SUI GENERIS כתב:
אפשר לעלות במשחקים הבאים עם שלטים ממיטב השירים:
אין אדומים אין פיגועים
סלים טוטמה מחבל
וכו וכו ושלט גדול,צבועים
או משהו בסגנון
האולטרס תמיד הוכיחו תחכום
וקצת ציניות.
גם כשצודקים לא צריך ללכת
עם הראש בקיר.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
NL כתב:
dorz כתב:
אנטיגונה כתב:
ציטוט:
במשחק אחד בא אליי שמואל פרנקל ושאל אותי למה חייב שיהיה לכם ביציע שלט עם גולגולת.

:bang:

אם כבר מדברים: אני מבין מה רמי ניסה לומר, אבל התגובה שלו בוואן ובוואלה יצאה מאוד מבולבלת ולא קוהרנטית. חבל.

לא יודע מה איתכם, אבל אני די אמביוולנטי לגבי כל הסיפור הזה (ונראה לי שגם רמי, ואולי זה מה שגרם לתגובה לצאת מבולבלת). מצד אחד ה"תתאבד כבר" היא קללה מותרת ונפוצה, ולא רק בקרב הקהל שלנו. העונש עליה הוא ביזיון והיא לא מהווה גזענות או הסתה או כל דבר אחר ששובר את הכלים. אפשר לראות דברים הרבה יותר אלימים כמעט בכל מגרש בארץ בכל משחק נתון, כולל אפילו ה"אין יציאה" לשופטים אתמול. אם רוצים למגר את זה - אז שיחליטו שכל הקללות אסורות. בלי אין יציאה, ובלי נשחט את כל האדומים, ובלי זאת עם האדום זונה (שנאת נשים דוחה, שהיא גרועה בעיני לא פחות מגזענות), וכן - גם בלי תתאבד כבר. אני לא בטוח שזה ניתן לאכיפה, אבל אם כבר, אז עד הסוף. העיסוק האינסופי בשלטים מסוימים ובאמירות מסוימות הוא מביך ומטופש.

מצד שני, השלט הזה מפגר. לא רק בגלל העניין התקשורתי וניהול המלחמות וכל הדברים הנכונים שאמרו פה, אלא בעיקר כי זאת הצהרת עקרונות. [b] יש הבדל בין לקלל במשחק "שמעון מזרחי תתאבד כבר" (משהו שגם לי יצא לעשות יותר מפעם אחת, לא אתמם) לבין לשים את הדברים על שלט. יש סיבה שאתם לא רואים שלטים שכתוב עליהם "יא בן זונה". כשאתה מדבר או צועק או שר, אתה ספונטני, ומתרגש, וכועס, ובקיצור אמוציונלי. כשאתה יושב וכותב שלט אתה אמור להיות קצת יותר שקול, ולחשוב טוב מה אתה רוצה להעביר, במיוחד כשכולם מסתכלים עליך ומחכים לראות איך תתנהג.

עכשיו, לא שאני אבכה יותר מדי אם מר מזרחי ישים קץ לחייו, אבל זה ממש לא הדגל שאני רוצה שהקבוצה שאני אוהד תניף הכי גבוה, או תניף בכלל. וכשמניפים שלט כזה בפתיחת משחק חשוב, והוא מלווה ברצף שירי שנאה, האמירה היא: "אהלן, אנחנו הפועל 'תתאבד כבר' תל אביב". לא קבוצת אוהדים מרגשת, לא אופוזיציה למכבי, לא כלום. סתם חבורה של אנשים שאוהבים לשנוא. גם אם זה מותר, וזה מותר, זה באמת הדבר המרכזי שאנחנו רוצים להגיד לעולם?

אה וואלה? מעניין. כי הייתי בטוח שעל זה עמדנו לדין אחרי תקרית סופו. קללות במילים, לא בשלט.

מצחיק שאתה מציין את זה.

מי דיבר על בית הדין? ההעמדה לדין וההרשעה על הקללות למזרחי היא חתיכת ביזיון. אם יעמידו לדין על השלט הזה - זה גם יהיה ביזיון. ולמרות זאת, כמו שכתבו כאן קודם, קצת יצירתיות והומור במקום ראש בקיר לא היו מזיקים. היו כאן כמה הצעות מעולות, אפשר גם ללכת על "טוב, אז אל תתאבד" או "שמעון אל תמות :( " או משהו כזה.
אבל לי הפריעה קודם כל ההתמקדות במזרחי ממש רגע לפני אחד המשחקים הכי חשובים בעונה, שבאה לידי ביטוי גם בשלט וגם בשירים ממש לפני פתיחת המשחק. אני סבבה עם שנאה ספורטיבית, ההקנטות מול הקהל של ההם זה חלק מהכיף מבחינתי, ולשיר לאוהדים של חיפה "האליפות חזרה הביתה אל הכרמל" לפני כמה שנים היה מבריק. אבל כשזה הופך לדגל המרכזי שאתה מניף, גם על חשבון תמיכה בשחקנים - זה כבר פחות מגניב בעיני. גם אם אתה לא נקנס על זה אפילו בשקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
SUI GENERIS כתב:
אפשר לעלות במשחקים הבאים עם שלטים ממיטב השירים:
אין אדומים אין פיגועים
סלים טוטמה מחבל
וכו וכו ושלט גדול,צבועים
או משהו בסגנון
האולטרס תמיד הוכיחו תחכום
וקצת ציניות.
גם כשצודקים לא צריך ללכת
עם הראש בקיר.

ו-היום נשחט את הפועל

זו ההצעה הכי גאונית פה, פשוט כשיצלמו אותנו, כרגיל, אולי כולם יבינו שגם ההם מקללים בצורה לא פחות נוראה (אפילו יותר)

מי שתומך בזה שאוהדי הפועל יישפטו לפי אמות מידה אחרות בעניין הקללות הוא אדיוט במקרה הטוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 21:14 
מה שיקרה בפועל זה שיעמידו אותנו לדין על השלט "סלים טועמה מחבל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
אין בעיה
כמה שיותר הזוי, יותר טוב לנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
ועכשיו ברצינות, מה אתם חושבים שיקרה?
תרחיש אחד, אף אחד לא יתייחס לזה.
במקרה ה"טוב", יכתבו על זה בכמה כתבות משניות בתקשורת, זה לא יעשה שום הדים, ואחרי כמה שעות זה ייעלם.

והגישה הזאת, של "כמה שיותר הזוי יותר טוב לנו", מתי היא עבדה בדיוק? זה כבר כמה שנים רק הולך ונהיה יותר הזוי, ונחשו מה, עדיין לא יצא פעם אחת שזה יותר טוב לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
צודק. בוא נקבל את העונש בהכנעה ולא נגיב. הכי נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 22:33 
סמל אישי של המשתמש
האמת היא שאין לנו יותר מדי מה לעשות. דעת הקהל לחלוטין נגדנו, אין שום דרך לנצח את זה.
ההצעה הנ"ל אולי תעורר מעט דיון. זה עדיף מכלום, וחוץ מלהמשיך לקלל ולחטוף רדיוסים אין ממש דרכי פעולה נוספות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: השלט שהונף
הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 22:52 
הפועל כתב:
האמת היא שאין לנו יותר מדי מה לעשות. דעת הקהל לחלוטין נגדנו, אין שום דרך לנצח את זה.
ההצעה הנ"ל אולי תעורר מעט דיון. זה עדיף מכלום, וחוץ מלהמשיך לקלל ולחטוף רדיוסים אין ממש דרכי פעולה נוספות

דעת הקהל היא אנטי הפועל.
לאף אחד לא מזיז שחיפה שרים על פנאן, ראשון על מזרחי וכו' וכו'. העובדות לא משנות, ועדיין אוהדי הפועל משוכנעים שאם רק נסביר אותן, הכל יהיה בסדר.
כולם מודעים לזה, זה פשוט לא מעניין אותם. אלה בכלל לא אנשים שמתעניינים בכדורסל, סתם שונאי הפועל.
עכשיו כבר יש נשים מוכות שמציעים להיות חכמים ולהפסיק עם השיר הזה, כאילו שגם כשאין שירים לא מוצאים איזו "התפרעות קהל" ו"שופט שמרגיש מאויים" בשביל לדפוק את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
לרשימת שירים:
אין אדומים אין פיגועים
שער 5 הם מוסלמים
שופט אתה הולך למות היום
טועמה מחבל
שער 5 נראה כמו מחנה פליטים
היום נשחט את הפועל
שכטר מת
אני מודה לה' שהוא שונא ת'אדומים
כל אדום צריך לרגום
ביבראס נאתכו ז"ל
אבוקסיס חולה סרטן
הפועל חיזבאללה

שכחתי משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
צודק. בוא נקבל את העונש בהכנעה ולא נגיב. הכי נכון

לא, הכי נכון זה להעלות הצעות "גאוניות" שלא יזיזו לאף אחד. ומי אמר לקבל את העונש בהכנעה? אתה מתווכח עם טיעונים שאתה ממציא לצד השני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
אז מה לטעמך כן צריך לעשות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 01:21 
סמל אישי של המשתמש
צריך להפנים קודם כל, שכמו ש-19 כתב, דעת הקהל היא אנטי הפועל. זה העיקרון העיקרי שמנחה את התקשורת (כמו שאתה בעצמך אומר תמיד אם אני לא טועה), את האיגוד, את אוהדי הספורט. ורעיונות יצירתיים לא יזיזו לאף אחד, כמו שפוסטים מנוסחים ומנומקים בפייסבוק וסירטונים ביוטיוב לא הזיזו לאף אחד, פשוט כי אף אחד לא מעוניין בטיעונים המנומקים והרציונליים שלנו. בגלל זה גם השלט שהונף היה מיותר ומטופש. אני מבין את התסכול שממנו הוא בא, אבל צריך להפנים שתנאי המשחק לא הוגנים ולשחק בהתאם, ואם ננסה לשבור את הכלים היחידים שייפגעו הם אנחנו.
ואחר כך צריך להשתמש בהסתה ודמגוגיה, זה מה שעובד פה. אפשר להעלות פוסט בפייסבוק של המועדון נגד היועץ המשפטי עם השם והתמונה שלו, שידע ש-20 אלף איש יודעים מי הוא ומה הוא עושה, ושיתחיל לחשוב פעמיים לפני שהוא מפלה אותנו לרעה ומשרת את מכבי. לא בטוח שגם זה יעבוד, לדעתי יש לזה יותר סיכוי. ואם שחורציאניטיס עולה לתקוף אוהדים אז צריך לעלות בכל במה אפשרית ולצעוק שצריך להשעות אותו לשנתיים, כמו שעושים לנו תמיד, ולא לגמגם בנחמדות שאנחנו לא קובעים את העונשים (ולצערי זה מה שקרה לרוב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 10:41 
במקרה סופו אני מסכים שלא הצלחנו (כרגיל) בהסברה. אם מהתחלה לא היו נותנים במה לכל מיני פרידמנים לחבק את אדלשטיין,
לאנשים להעביר את הדיבור על הקהל במקום על השחקן (בכל מדיה אפשרית) לא היינו בכלל עומדים לדין.
שוב אני אומר עשו הרבה אבל כנראה שלא מספיק. התקשורת ברור לנו שרואה רק צד אחד והוא הצד של מכבי (במיוחד הערוץ שלה),
גם ערוץ 1 יושבים שם עדיין אורי לוי ששנים אכל ושתה עם שמעון , וגור שלף שהוא מכביסט בעצמו. ולכן כל שטות קטנה תקבל במה
גדולה מאוד.
אני חושב שצריך ללכת למשחק של מכבי בשבת ולהקליט את השירים שלהם. (מספיק אחד עם טועמה או דברים בסגנון כמו שהם תמיד שרים).
לא במשחק נגדם שאנחנו תמיד נפסיד תקשורתית אלא להראות שזה כל הזמן קורה ואי אפשר רק ליפול עלינו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
כמה שיותר הזוי, יותר טוב לנו

מצ"ב הצעת הגשה:
http://cl.ly/0v2N2h0A0U2u/download/%D7% ... %D7%9F.mp3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 11:07 
purvis short כתב:
אדום בכל מקום כתב:
מעניין שעל השירים לפנאן, פניני, רגב, ובכלל למכבי - הפועל לא נענשה.

אבל על השיר למזרחי כן... מעניין מאוד ממי זה הגיע..

בושה וחרפה שקיבלנו קנס על זה ואסור להבליג על הניסיון לחנך להשתיק ולסרס שירים שלא באים בטוב לדון.

אם לא רוצים אותנו לא נהיה שם, כשנוח לתקשורת אז הקהל שלנו נותן צבע ועניין לליגה וממלא אולמות - וכשלא נוח אז מציגים את השלט הזה כאילו אסון ורסאי קרה.

שמעון מזרחי תתאבד כבר זו קריאה לגיטימי - קללות הן חלק מהספורט. מספר שיא של נשים וילדים ומשפחות מגיע למשחקי הכדורסל למרות כל הקללות, ויש יותר עידוד מקללות בכל משחק נתון.

הפועל תל אביב הוקמה מחדש וחזרה לליגת העל לא כדי לממש את שאיפות חופש הביטוי של כמה אוהדים בודדים, אלא כדי שתהיה קבוצה כדורסל מצליחה ויציבה לאלפי אוהדיה. רוצה לנהל מאבק על חופש הביטוי? תעשה את זה במקומות הנכונים ולא על גב הקבוצה. אם הפועל תחטוף רדיוס בעקבות השלטים אתמול (וזה יהיה ביזיון ענק. אבל לביזיונות של האיגוד כבר התרגלנו), אז מה בדיוק השיגו השלטים?
במקום זה עדיף לאסוף כסף וללכת עם איגוד הכדורסל לבג״צ. להיאבק בו כמו שצריך.
מה שנעשה אתמול זה טמטום לשמו שלא מועיל בשום דבר ורק פוגע במועדון. אבל מה אכפת לאותם אנשים. לא נראה לי שזה מזיז להם.
בחיים לא מזיק מדי פעם להיות קצת חכם.

בדבר אחד אתה צודק. יש הבדל בין איך אנחנו רואים את הפועל ת"א ואת מטרותיה, לבין איך אתה וההנהלה רואים אותה.
אתה רוצה להיות מגדל ירושלים. קבוצת צמרת בישראל, שלא זוכה בשום דבר, שהיא עלק אלטרנטיבה למכבי והיא בעיקר קבוצה שמוכנה לשחק לפי החוקים והכללים של מכבי. ולהבדיל מירושלים, לנסות (ללא הצלחה) לשנות.
הרי מה היה לנו עד עכשיו?
הפיינל-פור שהיה עוד לפנינו, בדרך הבטוחה לחזור לסדרות. כבר השנה יש מיני סדרה בגמר וסדרות בחצי.
הגביע נשאר ביד-אליהו.
מכבי ממשיכה לקבל 10% מהכרטיסים למשחק חוץ ואנחנו מקבלים אצלם 7%. וזה עוד נחשב להישג שלנו. למה מה קרה?
ועכשיו יש עוד הישג. במקום שעשרה עסקנים יצביעו לשמעון מזרחי בבחירות חשופות, הם יצביעו לו בבחירות אנונימיות. העיקר שהתקדמנו.
אז אנחנו לא רוצים להיות מגדל ירושלים. אנחנו רוצים להיות הפועל ת"א. אנחנו רוצים להיות כאן כדי לשנות את החוקים ואז יהיה אפשר לדבר על הישגיות.
כרגע זה בכלל לא מעניין. הענף הזה מת ואנחנו רק מספקים דם חדש ומשרתים את האינטרסים של מכבי ובשביל מה? כדי שכל שבוע נקבל עצבים מחדש, בגלל שדורשים מאיתנו להיות יפים ולשתוק? לשחק לפי החוקים של מכבי?
וזה עוד בעונה הכי כייפית שלנו בשנים האחרונות, אז הכי קל להתעלם מהמציאות.
אתם מדברים, שוב, על זה שצריך להיות חכם ולא צודק. אז להבדיל משלטים מטומטמים וחסרי מחשבה שהיו כאן (ואני הייתי הראשון לצאת נגדם). כאן הייתה מחשבה וידענו בדיוק לאן זה הולך.
גם ידענו שאחרי שייפסיקו עם האבוקות, תגידו להפסיק עם שירי השואה ואחרי שירי השואה תעברו לשמעון מזרחי. עכשיו הוספתם שלב ביניים. אפשר לשיר על שמעון מזרחי, אבל לא לעשות שלט. זה לא חכם. איך הייתה הכותרת בטור שלך פעם? "יאללה יאללה". שמענו עליכם.
ואם היינו רק שרים, מה היה קורה? היית גם עומד לדין, אז מה ההבדל? צריך לפוצץ את העניין הזה לכאן או לכאן.
וצריך לומר את האמת. אנחנו לא עומדים לדין בגלל הקהל של הפועל. אנחנו עומדים לדין כי מחפשים סיבה להעמיד אותנו לדין. כן, אם ממש ממש נתאמץ ונהיה הקהל של מגדל ירושלים, אולי נצליח לא לעמוד לדין וגם אז ימצאו דברים אחרים. למרות שהקהל של מגדל שר "פניני מת" והם לא עומדים לדין. אנחנו כן.
ההנהלה צריכה לשנות פאזה. להפסיק להתגונן ולהתחיל לתקוף. בכל כלי תקשורת לתת דוגמאות לשירים של מכבי ומגדל ("אני מודה לאלוהים ששונא ת'אדומים" שפוגע בציבור האוהדים הדתי שלנו, "היום נשחט את הפועל", "למה אריק לא בא לדרבי"? אז מה אם שרו בכדורגל. ממתי עובדות מעניינות אותם?, "טועמה מחבל", "שופט אתה הולך למות היום", "פניני מת", "סמי בכר מת"). ההגנה הכי טובה זו ההתקפה. את מה שמכבי שכחו מזמן, אנחנו עוד לא למדנו.
הרי גם בוכמן רשם שכל הדיון הזה סביב השירים שלנו, התחיל מנסיון של מכבי להסיט את הדיון מהעונש של סופו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
בדומה לכיבוש, מי שחושב שהבעיה היא HASBARA ושאם רק נאמר את המילים הנכונות מהאנשים הנכונים בזמן הנכון אז כולם יבינו שאנחנו צודקים, לא מתחיל להבין אפילו בכלל את עומק הבעיה.
אנחנו ניצבים מול קיר ודופקים בו את הראש. אבל הקיר הרבה הרבה יותר חזק. אנחנו יכולים לנצח נקודתית פה ושם, אבל לאורך זמן הקיר מנצח. דעת הקהל והתקשורת לא מתעניינים בכלל בכל הדקויות של הדיון הזה, לא משנה כמה אדלשטיין ורמי כהן היו עושים HASBARA נכונה, בכל ההזדמנויות שלכאורה לא עשו אותה.
הפתרון האפשרי האמיתי היחיד לאורך זמן הוא לבנות מועדון חזק ושנוכל להשתין בקשת על כל מי שמחפש לפרק אותנו. או שנצליח בזה או שהם יצליחו ויפרקו אותנו. אין אפשרות שלישית למרבה הצער.

וזה בלי לאמר מילה עוד על השיר לשמעון מזרחי (שהוא כמובן מוצדק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 11:18 
ההצעה שלי היא להציף את בית הדין בתלונות על כל קללה בכל מגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 12:07 
הפועל מה זה "מועדון חזק להגדרתך"
ואיך מגיעים לשם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 12:19 
הפועל כתב:
בדומה לכיבוש, מי שחושב שהבעיה היא HASBARA ושאם רק נאמר את המילים הנכונות מהאנשים הנכונים בזמן הנכון אז כולם יבינו שאנחנו צודקים, לא מתחיל להבין אפילו בכלל את עומק הבעיה.
אנחנו ניצבים מול קיר ודופקים בו את הראש. אבל הקיר הרבה הרבה יותר חזק. אנחנו יכולים לנצח נקודתית פה ושם, אבל לאורך זמן הקיר מנצח. דעת הקהל והתקשורת לא מתעניינים בכלל בכל הדקויות של הדיון הזה, לא משנה כמה אדלשטיין ורמי כהן היו עושים HASBARA נכונה, בכל ההזדמנויות שלכאורה לא עשו אותה.
הפתרון האפשרי האמיתי היחיד לאורך זמן הוא לבנות מועדון חזק ושנוכל להשתין בקשת על כל מי שמחפש לפרק אותנו. או שנצליח בזה או שהם יצליחו ויפרקו אותנו. אין אפשרות שלישית למרבה הצער.

ההודעה הכי נכונה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 13:25 
gigs כתב:
מסכים איתך שלא צריך להתגרות בכוונה ברשעים, אבל עדיין אם נועמד לדין בגלל שלט (שלא מדבר וצועק הוא רק פלקט, לעומת עשרות שירים כל הזמן ולא מבין איך
הוא יותר פוגעני מאשר שירים) זה ביזיון שלא היה כדוגמתו ופופוליזם זול של שמעון ואדוניו באיגוד ובתקשורת שדוחפת את הנושא בכל הכח.

יש לך ספק שנועמד לדין על כך? נועמד ונורשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 13:29 
הפועל כתב:

רק שהכיבוש באמת לא חוקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 14:32 
קרספו, אתה הרי יודע שדעתי בנוגע לפיינל פור היא בדיוק כמו דעתך. כנ"ל לגבי הכרטיסים. כנ"ל לגבי כמעט כל הנקודות העקרוניות בכדורסל הישראלי.
אני רק חושב ששלט כמו שהיה במשחק האחרון לא מקדם את המאבק של הפועל בדברים האלה, אלא פוגע בו. כי במקום להתעסק בסוגיות עקרוניות מתעסקים בזה. אני גם חושב שהוא פוגע במאבק למען חופש הביטוי כי הוא יוצר עליהום מיותר (אתה יכול לטעון שבכל מקרה מחפשים את הפועל והיו עושים עליהום על משהו אחר. צר לי, אבל אני מסכים עם הטענה הזאת. ובכל זאת).
המחלוקת ביני ובינך היא על הדרך להשיג את המטרות. אני חושב ששלט כזה פוגע בהשגת המטרות.
לומר שאני רוצה שהפועל תהיה כמו מגדל זה להעליב אותי באופן אישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
אז אתם מדמיינים עולם אידיאלי שבו הפועל הופכת למעצמת כדורסל חרף כל הקשיים, אף שכל המערכת פועלת נגדה, והכול בזכות "רוח הפועל" שחזקה מהכול ואז מראה לכולם מה ואיך. או משהו כזה.
באמת רעיון יפה לתסריט (יתכן שיהיה צורך להסב הכול לעולם של כדורסל המכללות משיקולים מסחריים), השאלה אם זה מציאותי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 14:35 
כל עוד תמשיכו שוב ושוב להוריד את הראש ולנסות לרצות את אלה שקובעים את החוקים, לא נגיע לכלום. הם לא ייתנו לאף אחד להצליח ויעשו סיכול ממוקד לכל מי שהם יתפסו כאיום.
כל עוד קבוצה אחת קובעת את החוקים, כלום לא ישתנה, גם אם נתרפס חזק חזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אז אתם מדמיינים עולם אידיאלי שבו הפועל הופכת למעצמת כדורסל חרף כל הקשיים, אף שכל המערכת פועלת נגדה, והכול בזכות "רוח הפועל" שחזקה מהכול ואז מראה לכולם מה ואיך. או משהו כזה.
באמת רעיון יפה לתסריט (יתכן שיהיה צורך להסב הכול לעולם של כדורסל המכללות משיקולים מסחריים), השאלה אם זה מציאותי.

אני אישית אכן חושב שזה יותר ריאלי שנהפך למועדון עם תקציב של 3 מיליון דולר, 300 מנויים ושמשתתף דרך קבע ביורוקאפ מאשר שננצח את האיגוד, בית הדין, התקשורת, דעת הקהל ומכבי.
לא יודע אם בהרבה. אבל ולאפשרות השניה יש אפס סיכוי. זה אין לי ספק.

בכל מקרה כאמור האפשרות שננצח תוך מאבק ראש בראש עם כולם לא קיימת. או שנפסיד ונתפרק, או שנמצא דרך איכשהו להלך בין הטיפות עד שנהיה מועדון חזק. מה הדרך? אין לי מושג (עוד סיבה לכך שאני לא בועד המנהל של העמותה :) )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 14:45 
אתה מהלך בין הטיפות כבר שנים. כל פעם שמים לך ענן חדש מעל הראש.
הפתרון הוא להיות עוד מועדון בובה נחמד שלא מהווה איום. אז יעזבו אותך בשקט. זה הפתרון הרצוי בעיני מכבי.

אמרו בלי פירו', אין פירו'
אמרו בלי שואה, אין שואה.עכשיו על המוקד מזרחי.
מי שמאמין שהנה פה זה הולך להסתיים וזה האחרון, הוא נאיבי. במקרה סופו זה כבר היה "קיללו את אישתו".

הגיע הזמן שנפסיק לקבל הוראות ממכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
teknoboy כתב:

אני אישית אכן חושב שזה יותר ריאלי שנהפך למועדון עם תקציב של 3 מיליון דולר, 300 מנויים ושמשתתף דרך קבע ביורוקאפ מאשר שננצח את האיגוד, בית הדין, התקשורת, דעת הקהל ומכבי.
לא יודע אם בהרבה. אבל ולאפשרות השניה יש אפס סיכוי. זה אין לי ספק.

בכל מקרה כאמור האפשרות שננצח תוך מאבק ראש בראש עם כולם לא קיימת. או שנפסיד ונתפרק, או שנמצא דרך איכשהו להלך בין הטיפות עד שנהיה מועדון חזק. מה הדרך? אין לי מושג (עוד סיבה לכך שאני לא בועד המנהל של העמותה :) )

שמע, אם עונשים בבית הדין בעקבות "התפרעות" אוהדים היו הנשק היחיד בארסנל של שימון אז אולי היית צודק.
אבל מחר ימצאו דרך לתקוע אותך בלי קשר לקהל (בדיוק כמו שמצאו בלי קשר לפירו), ומחרתיים ימצאו עוד אחת (בדיוק כמו שמצאו בלי קשר לשואה וכו').
ואז מה תעשה? איפה תתגמש אז? על מה תוותר? איך תתכופף?

עריכה: והכי חשוב - ואיך בדיוק נהפוך ככה לאימפריה?

* המציג אינו רופא

נערך לאחרונה על ידי teknoboy בתאריך 03 מאי 2014, 14:54, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 14:53 
19, מה זה אומר בפועל? מבחינת קיום המועדון וניהול המאבק (עם העקרונות שלך אני מסכים. רק שוב, הדרך להיאבק במציאות הקיימת לטעמי היא דרך מסויימת. מעניין אותי לשמוע על הדרך שלך למאבק תוך כדי פיתוח המועדון. אני לא פוסל את זה שאני טועה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 17:12 
פרוויס לצערי בסיטואציה הזו שיש חוק אחד לנו אחד לשאר לאורך זמן לא תהייה הפועל תל אביב.
איך משנים את המצב שיש חוק אחד לנו ואחד לשאר?
לצערי איבדתי השבוע אמונה שזה יכול לקרות. אולי שמזרחי יתאבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 279 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: