תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 279 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: השלט שהונף
הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:27 
אני חושב שהפועל צריכה לצאת למאבק על חופש הביטוי. אני חושב שהעונש שהפועל קיבלה הוא ביזיון שאין כדוגמתו.
אבל
קצת שכל לא הזיק לאף אחד. וההתנהגות היום הייתה פשוט מטומטמת. אין לי מילה אחרת. אני עדיין חושב שאם יעמידו את הפועל לדין בעקבות השלטים זה ביזיון. אבל אני חושב שמי שמניף שלטים כאלה, בשבוע כזה (אני בכלל נגד השירים האלה, אבל זה לדיון אחר) הוא, איך נאמר, ממש לא רוצה בטובתה של הפועל.
וזה מאוד מכעיס אותי.
צריך ללכת לבג"צ. צריך להיאבק.
לא צריך להיות טמבל ולהעמיד את ההנהלה במצב גרוע. ובנוסף, לדפוק את פתיחת העונה הבאה.
אז תודה רבה על המלחמה על חופש הביטוי של המניפים הגאונים. רק שבדרך הם שכחו שטובת הפועל תל אביב יותר חשובה.
אבל מה אכפת להם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: השלט שהונף
הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:31 
מסכים איתך שלא צריך להתגרות בכוונה ברשעים, אבל עדיין אם נועמד לדין בגלל שלט (שלא מדבר וצועק הוא רק פלקט, לעומת עשרות שירים כל הזמן ולא מבין איך
הוא יותר פוגעני מאשר שירים) זה ביזיון שלא היה כדוגמתו ופופוליזם זול של שמעון ואדוניו באיגוד ובתקשורת שדוחפת את הנושא בכל הכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
הפעם אני לא מסכים. לעיתים יש פעמים שמספיק להיות רק חכמים כל הזמן. לעיתים יש פעמים שמותר וצריך ללכת עם הצדק שלך עד הסוף. גם אם זה אומר לשלם מחיר.

אין שום פסול בשלט שהונף. הוא לא יפה, הוא לא מכובד, הוא לא פסול. ונדמה לי שהפעם, לעומת מקרים אחרים, יש סביב זה גם קונצנזוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
בפעם הראשונה בכמעט עשור, אני לא מסכים.
כן, זה לא היה "חכם", כן, זאת הייתה התגרות ברורה,
אבל אני מבין את הרצון להביא את הדבר לידי פיצוץ.
הגיע הזמן לגמור את העניין הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
מלחמה צודקת על חופש הביטוי.
שמעון תתאבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:39 
אלפקה, יש דרך לגמור עם העניין הזה. ללכת לבית המשפט. לעתור לבג״צ ופעם אחת להעמיד את איגוד הכדורסל מול בית משפט אמיתי, פעם אחת לעמת את איגוד הכדורסל עם חופש הביטוי, עם חוק יסוד כבוד האדם וחירותו.
זו הדרך הנכונה. מה שנעשה היום זו לא הדרך הנכונה. זו סתם התרסה לשם התרסה שלא תורמת שום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
שמעון תתאבד

מצידי הוא יכול גם סתם למות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:43 
יש לי חבר יקר עו"ד שעובד במחלקת בג"צים של פרקליטות המדינה.
אני אצטט אותו ואומר "אתה חי בסרט, שום בית משפט אזרחי אפילו לא יסכים לדון בעתירה שלכם"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
1. מי יעתור לבג"צ?
2. עד שבג"צ יחליט, עוד 4 שנים, מה? דממה? ציות מוחלט?
3. נניח שבג"צ יחליט שזה חוקי (כאילו שבג"צ יתערב), מה הבעיה שלהם לדפוק לנו עונשים על זה בדרכים יצרתיות?
ההחלטה צריכה לבוא מגוף הכדורסל עצמו, לא מאף אחד אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:48 
אני לא יודע למה אני תמיד מתייחס לזה- אבל, הטוקבקים, פאקינג וואו. איזה עם מפגר יש פה.
כל מיני אנשים נייטרלים שנחדרים מהשלט האלים ודורשים עונשים מטורפים שתשים סוף לאלימות בלה בלה בלה
ואין על הפנינים על האלה של אוהדי הפועל (הם באמת כאלה, אני מדבר על תגובות בפייסבוק") שמצדיקים את העליהום.

שימון מזרחי תתאבד כבר וכל התקשורת פה על הרגליים. זה פשוט הזוי.
מדינה בדרך לתהום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:48 
אני מאוד לא אוהב את ה-"דוקא", ה-"לא יחנכו אותנו" וה-"עקרונות עאלק" של חלק מהקהל שלנו. אני גם חושב שיותר מדי אנשים משתמשים בנושא של "חופש הביטוי" בצורה צינית.

אבל לגבי היום ספציפית, אני חושב שברור שאי אפשר היה לעבור לסדר היום על סתימת הפיות של האיגוד בראשות הדון. לשון השלט היתה סבירה כי זה הביטוי שאנחנו נאבקים עליו, והיה שלט מעל שהסביר את הקונטקסט ("חופש הביטוי 1948-2014").

מה שהיה נניח לא חכם זה אם היו תולים שלט מטומטם (כמו "שימון לגז" או כל מיני יציאות אחרות שהיו גורמות נזק למאבק) אבל השלט שנתלה כלשונו הוא סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:49 
purvis short כתב:
אני חושב שהפועל צריכה לצאת למאבק על חופש הביטוי. אני חושב שהעונש שהפועל קיבלה הוא ביזיון שאין כדוגמתו.
אבל
קצת שכל לא הזיק לאף אחד. וההתנהגות היום הייתה פשוט מטומטמת. אין לי מילה אחרת. אני עדיין חושב שאם יעמידו את הפועל לדין בעקבות השלטים זה ביזיון. אבל אני חושב שמי שמניף שלטים כאלה, בשבוע כזה (אני בכלל נגד השירים האלה, אבל זה לדיון אחר) הוא, איך נאמר, ממש לא רוצה בטובתה של הפועל.
וזה מאוד מכעיס אותי.
צריך ללכת לבג"צ. צריך להיאבק.
לא צריך להיות טמבל ולהעמיד את ההנהלה במצב גרוע. ובנוסף, לדפוק את פתיחת העונה הבאה.
אז תודה רבה על המלחמה על חופש הביטוי של המניפים הגאונים. רק שבדרך הם שכחו שטובת הפועל תל אביב יותר חשובה.
אבל מה אכפת להם?

יש דברים שהם מעבר ל"פגיעה בפתיחת העונה הבאה". למשל שפותחים לנו את התחת עם
החלטות הזויות שלא היה להן תקדים בהסטוריה. השלט הזה צריך להיות מונף בכל משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
אם המטרה היא לעשות דווקא זה שלט מצוין. אם המטרה היא לנצח במאבק זה שלט חסר טעם שלא תורם לכלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אני לא יודע למה אני תמיד מתייחס לזה- אבל, הטוקבקים, פאקינג וואו. איזה עם מפגר יש פה.
כל מיני אנשים נייטרלים שנחדרים מהשלט האלים ודורשים עונשים מטורפים שתשים סוף לאלימות בלה בלה בלה
ואין על הפנינים על האלה של אוהדי הפועל (הם באמת כאלה, אני מדבר על תגובות בפייסבוק") שמצדיקים את העליהום.

מדינה בדרך לתהום

למה ללכת רחוק?
תסתכל על הדף של הפועל בפייסבוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:52 
NARKOTIKA כתב:

מדינה בדרך לתהום

הטוקבקים הם תוצאה של הסיקור התקשורתי.
לא ראיתי אף סיקור של הנושא שהזכיר אפילו בשורה שהשלט הזה הוא חלק ממחאה על החלטת בית הדין ומאבק על חופש הביטוי (למרות שזה כתוב בשלט ממש מעליו שגם מצולם בצילומים).

מה שכתוב זה "השלט המכוער שיביא לעונש קשה" וכו', וזו גם ההתייחסות שהיתה בשידור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:53 
KingAlpaca כתב:
NARKOTIKA כתב:

מדינה בדרך לתהום

למה ללכת רחוק?
תסתכל על הדף של הפועל בפייסבוק.

הפועל "מקלט לנשים מוכות" תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:56 
Fez כתב:
NARKOTIKA כתב:

מדינה בדרך לתהום

הטוקבקים הם תוצאה של הסיקור התקשורתי.
לא ראיתי אף סיקור של הנושא שהזכיר אפילו בשורה שהשלט הזה הוא חלק ממחאה על החלטת בית הדין ומאבק על חופש הביטוי (למרות שזה כתוב בשלט ממש מעליו שגם מצולם בצילומים).

מה שכתוב זה "השלט המכוער שיביא לעונש קשה" וכו', וזו גם ההתייחסות שהיתה בשידור.

זה הכל בגלל קריאות השואה, וההם שצבעו את היונה בזמנו, אה והבובה של הבן של אוברוב.
מגיע לנו, וכו'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
עזבו את השלט רגע. רבע גמר פלייאוף, משחק ראשון נגד קבוצה טובה יותר, הפועל צריכה את כל התמיכה והעידוד והעזרה שבעולם, ההמנון נגמר, השחקנים שלנו נערכים למשחק, ו...
כל הגוש המעודד שר "שמעון מזרחי תתאבד כבר", ואחר כך "שמעון מזרחי הוא יתום", ואחר כך "אני שונא את בית שאן".
זה באמת מה שדחוף עכשיו? זאת באמת הדרך הכי טובה לדחוף את הקבוצה ולתת מוטיבציה?
בחיאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 23:18 
לדעתי מחאה לגיטימית ובמקום. אני אהבתי את זה.
מכיוון שבמאבק התקשורתי אין לנו סיכוי לא הייתי משקיע אפילו לענות לטלפון לקבל תגובה. פשוט להתעלם.
את כל האנרגיות להפנות למאבק משפטי בבתי משפט אמתיים.
1.חופש הביטוי
2. אכיפה סלקטיבית. מה מותר ומה אסור?
גיא פניני מת היה בדרבי ולא זכה להתייחסות בבית הדין או בכתב האישום או בדיון הציבורי. אני מבין שזה מותר
נשחט את כל האדומים יש בכל משחק של מכבי. אני מבין שזה מותר.
3. בעבר בית הדין לא הרשיע אותנו על קריאות דומות. התקנון לא שונה,מוזר שדווקא ששימון מזרחי הוא יושב ראש האיגוד התקבלה החלטה הפוכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 23:34 
ה"מאבק" הזה הוא ללכת ראש בקיר
אנחנו חיים במדינת ישראל, ללא ספק אחת ממדינות הספורט העלובות בעולם המערבי
המטרה של רוב הישראלים שמתעניינים בספורט (וגם אלו שלא) היא פשוטה- שתהיה להם סיבה כמה שיותר פעמים לצאת לכיכר רבין יחד עם עוד 100 אלף איש, להניף דגלי ישראל ולחגוג את זה שהם "אלופי אירופה" .
זה לא מעניין אותם שמדובר בטורניר שבקושי מעניין מישהו באירופה, שמדובר בקבוצה שמורכבת כולה משחקנים זרים שמתחלפים מידי עונה, קבוצה שחיסלה את הכדורסלן הישראלי והרגה את הליגה ב40 שנה האחרונות. העיקר שתהיה סיבה לחגוג. רוב הישראלים לא מבינים איך אתם בכלל מעזים לצאת נגד הבעלים של הקבוצה הזו, "חתן פרס ישראל" שהביא למדינה הישגים כל כך גדולים.
מבחינת כולם אתם לא בסדר בראש.
זאת מדינת ישראל (וזאת הסיבה שנבחרת הכדורסל נראית כמו פח אשפה, בכדורגל לא נגיע למונדיאל גם עוד 100 שנה ובאולימפיאדות אפילו לא מתקרבים למדליות)
אנחנו אלה שלא שייכים ולכן אין טעם להילחם בשטויות האלה (מאבקים תקשורתיים, בג"צים וכו') כי נפסיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 23:57 
סמל אישי של המשתמש
שלט ענק. כל הכבוד ליוצרים ולמבצעים, למרות שהכניסו ע' מיותרת לשם שימון. הדבר היחיד שלא ברור זה איך לא חשבנו על שלט כזה עד היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 00:10 
אם יהיה רדיוס זה בלי קהל או בגלבוע ? והעונש למשחק 3 עם אילת או עונהבאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 00:16 
מעניין שעל השירים לפנאן, פניני, רגב, ובכלל למכבי - הפועל לא נענשה.

אבל על השיר למזרחי כן... מעניין מאוד ממי זה הגיע..

בושה וחרפה שקיבלנו קנס על זה ואסור להבליג על הניסיון לחנך להשתיק ולסרס שירים שלא באים בטוב לדון.

אם לא רוצים אותנו לא נהיה שם, כשנוח לתקשורת אז הקהל שלנו נותן צבע ועניין לליגה וממלא אולמות - וכשלא נוח אז מציגים את השלט הזה כאילו אסון ורסאי קרה.

שמעון מזרחי תתאבד כבר זו קריאה לגיטימי - קללות הן חלק מהספורט. מספר שיא של נשים וילדים ומשפחות מגיע למשחקי הכדורסל למרות כל הקללות, ויש יותר עידוד מקללות בכל משחק נתון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 00:31 
אדום בכל מקום כתב:

בושה וחרפה שקיבלנו קנס על זה ואסור להבליג על הניסיון לחנך להשתיק ולסרס שירים שלא באים בטוב לדון.

אם לא רוצים אותנו לא נהיה שם, כשנוח לתקשורת אז הקהל שלנו נותן צבע ועניין לליגה וממלא אולמות - וכשלא נוח אז מציגים את השלט הזה כאילו אסון ורסאי קרה.

שמעון מזרחי תתאבד כבר זו קריאה לגיטימי - קללות הן חלק מהספורט. מספר שיא של נשים וילדים ומשפחות מגיע למשחקי הכדורסל למרות כל הקללות, ויש יותר עידוד מקללות בכל משחק נתון.

הפועל כן נענשה על השירים לרגב. ומה זה "אם לא רוצים אותנו לא נהיה שם"? מי קובע שלא נהיה? למי יש לגיטימציה להחליט עבור המועדון ועבור כל האוהדים אם הוא צריך להיות שם או לא?
המאבק נגד החלטת האיגוד הנפשעת חייב להיעשות ובכל הכוח, אבל אפשר גם להיות חכמים ולא רק צודקים, בטח כשזה על הגב של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 00:37 
dorz כתב:
עזבו את השלט רגע. רבע גמר פלייאוף, משחק ראשון נגד קבוצה טובה יותר, הפועל צריכה את כל התמיכה והעידוד והעזרה שבעולם, ההמנון נגמר, השחקנים שלנו נערכים למשחק, ו...
כל הגוש המעודד שר "שמעון מזרחי תתאבד כבר", ואחר כך "שמעון מזרחי הוא יתום", ואחר כך "אני שונא את בית שאן".
זה באמת מה שדחוף עכשיו? זאת באמת הדרך הכי טובה לדחוף את הקבוצה ולתת מוטיבציה?
בחיאת.

סוף סוף מישהו שמבין עניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 05:58 
אדום בכל מקום כתב:

הפועל תל אביב הוקמה מחדש וחזרה לליגת העל לא כדי לממש את שאיפות חופש הביטוי של כמה אוהדים בודדים, אלא כדי שתהיה קבוצה כדורסל מצליחה ויציבה לאלפי אוהדיה. רוצה לנהל מאבק על חופש הביטוי? תעשה את זה במקומות הנכונים ולא על גב הקבוצה. אם הפועל תחטוף רדיוס בעקבות השלטים אתמול (וזה יהיה ביזיון ענק. אבל לביזיונות של האיגוד כבר התרגלנו), אז מה בדיוק השיגו השלטים?
במקום זה עדיף לאסוף כסף וללכת עם איגוד הכדורסל לבג״צ. להיאבק בו כמו שצריך.
מה שנעשה אתמול זה טמטום לשמו שלא מועיל בשום דבר ורק פוגע במועדון. אבל מה אכפת לאותם אנשים. לא נראה לי שזה מזיז להם.
בחיים לא מזיק מדי פעם להיות קצת חכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 06:19 
אני אוהד הפועל ולא אוהד חופש ביטוי,השלט הזה טיפשי.זה ברור שנענש עליו עכשיו.אבל מה אכפת לכם,יוצא מהכיס שלכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 06:58 
סמל אישי של המשתמש
קללות הן לא חלק מהספורט..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 07:33 
קללות היו במגרשי הספורט ויהיו תמיד. העובדה היא שרק הפועל תל אביב מוענשת על קללות שנשמעות בכל המגרשים.
אבל זו לא הנקודה. הנקודה היא חבורה של אנשים שהקבוצה לא מעניינת אותם, לפחות זו דעתי, שמניפים שלט כזה בשבוע כזה טעון, כשהם יודעים שזה עלול לגרום נזק. אלה לא לוחמי חופש הביטוי, אלה סתם אנשים שהפועל תל אביב לא מזיזה להם.
יש דרכים להיאבק למען חופש הביטוי במדינת ישראל. דרכים מגוונות אפילו. מה שנעשה אתמול זו לא הדרך. ואם הקבוצה תיענש אז צריך להפנות אצבע מאשימה לאיגוד, אבל גם למניפי השלטים ולא צריך לסלוח להם על זה.
מעבר לזה שכל ההתעסקות הזו גם מונעת מהנהלת הקבוצה להיאבק כמו שצריך בבתי הדין.
וגם מונעת מהנהלת הקבוצה להיאבק על הדברים הבאמת חשובים בכדורסל הישראלי.
אבל מה אכפת לאותם אנשים. הם יעשו מה שבא להם ואחרים תמיד ישלמו את המחיר.
העיקר שהם יספרו שהם רוצים בטובתה של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 07:41 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
קללות הן לא חלק מהספורט..

איפה בדיוק הן לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 279 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: