תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 11:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 509 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקטשים ואילת - רבע פלייאוף מס. 1
הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 21:51 
אגב, אני חייב לציין שזה לא אסון כזה גדול להפסיד את הסדרה הזאת עם איך שהגענו לשלב הזה של העונה. על זה שתמנע מאיתנו "הזכות" לקבל סוויפ קל מול מכבי בחצי גמר עם שני רדיוסים לתחילת העונה הבאה אני לא אזיל דמעה. כלומר, ברור שהייתי מעדיף לנצח אבל זה לא סוף העולם.
רק חבל שמלכתחילה הגענו לשלב הזה של העונה בסגל כזה ובפורמה כזאת. לקבוצה הזאת הגיע יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 21:53 
Fez כתב:
אגב, אני חייב לציין שזה לא אסון כזה גדול להפסיד את הסדרה הזאת עם איך שהגענו לשלב הזה של העונה. על זה שתמנע מאיתנו "הזכות" לקבל סוויפ קל מול מכבי בחצי גמר עם שני רדיוסים לתחילת העונה הבאה אני לא אזיל דמעה. כלומר, ברור שהייתי מעדיף לנצח אבל זה לא סוף העולם.
רק חבל שמלכתחילה הגענו לשלב הזה של העונה בסגל כזה ובפורמה כזאת. לקבוצה הזאת הגיע יותר.

כן, רק שכמו שנראה איגוד הכדורסל לא אתפלא אם תקבל את הרדיוסים בכל מקרה בגלל השלטים היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
עם כל הכאב, הפסדו משחק ראשון בבית וזה כואב. מאוד כואב בעיקר ככה. אבל יש עוד סדרה שלמה.
ואולי דווקא הפסד מוחץ בבית במשחק הראשון יגרום לשחקנים להתעורר, לקום מהקרשים, לקחת את המשחק הבא, להילחם לתת את הדם, לעלות לנצח !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 21:55 
ChEGi כתב:

מאז שארז התמנה רשמית למאמן הנבחרת הקבוצה פשוט לא אותה קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
אתה מתחיל לשקר לעצמך בשביל שההדחה לא תכאב, אחרת אני לא מבין איך אתה יכול לקבל את זה בכזאת קלות
כל העונה נלחמנו בשביל הרגע הזה, אסור ליפול כבר ברבע גמר.
צריך להגיע לחצי, להתקדם עוד צעד ממה שעשינו בעונה הקודמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
אין קשר לנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 21:58 
אם אתה מסיים את העונה עם הארפר וקאונסיל בתור שניים מהזרים שלך - אז לא נלחמת בשביל זה.
כי לא עשית כלום בשביל לשפר את הקבוצה למרות שזה זועק לשמיים שאלה שני שחקני חרפה במונחים של ליגת העל.
הפועל עשתה עונה סדירה נהדרת, אבל זה לא סותר את העובדה שהיה צריך להחליף מזמן מזמן שני שחקנים כדי להגיע כמו שצריך למאני טיים.
וזה לא נעשה. ומי שלא עושה את זה לא מספיק רוצה להגיע רחוק. לא בגביע ולא בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
למרבה הצער לא השתנה כלום בהגנה. וגם נראה שארז לא ממש הגיע מוכן לאילת. חבל.
נקווה שנצליח לפחות להימנע מסויפ משפיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:09 
איכשהו שוב חזרנו ליכולת של תחילת העונה. קאונסיל והארפר חלשים, ידוע.
ושוב אף אחד לא מדבר על אוונס. נניח שההגנה שלו סבירה. והיא לא היתה היום, אבל נניח. בהתקפה הוא פשוט מביך.
אם הוא עושה סל באחד על אחד כולם קופצים. זה השחקן היחיד בעולם שמחטיא יותר דאנקים מלשים כאלה.
לאילת, מעבר לזה שיש להם את גייטס ו-וויט, שאין לנו תשובה להם, יש גם סגל ישראלי שכרגע הרבה יותר טוב.
אפיק ניסים וברקוביץ׳ היו הרבה יותר טובים מלימונד, וכדיר מול מתן/יונתן. יש להם סגל הרבה יותר מוכשר, ובמצב כזה
צריך לבוא עם אקסטרא שלצערי לא הבאנו. קטש הקריב את חנוכי שכל תפקידו היה להציק ולעשות 5 פאולים, וגם זאת
פריבלגיה שאין לנו. הם באו בטירוף ואנחנו כבויים, כמו שחששתי שיקרה.
אפשר להפסיד, בטח לקבוצה יותר טובה, אבל אחרי עונה כזאת, יכולת כזאת בפלייאוף זאת וואחד אכזבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:10 
משהו יכול להסביר לי איך קבוצת ההגנה הכי טובה בליגה הופכת לקבוצת ההגנה הכי גרועה בליגה?
השחקנים הם בדיוק אותם שחקנים, הם משחקים בדיוק באותה צורה(הארפר רך מתחילת העונה, שולדבראנד עושה את העבירה וסל כל משחק מתחילת העונה וכו.) ועם ה "לא נלחמים" אני לא מסכים כי השחקנים כן השקיעו היום וכן נתנו מעצמם 100%.
וכל זה לא קשור בכלל למשחק היום, כבר כמה חודשים שההגנה לא קיימת ואני לא מוצא שום הסבר הגיוני לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
אין מה לעשות, אנחנו עכשיו משלמים על עונה שלמה של התנהלות מבישה עם הזרים. אני לא חושב שיש טעם לנתח מעבר לזה, כן הגנה לא הגנה, שופטים, אגרסיביות, הכל מתחיל ונגמר בזה. כל הקבוצות, כמו בכל שנה, מנצלות את זה שאפשר להחליף זרים באופן כמעט חופשי עד מרץ, מביאות שניים-שלושה זרים טובים בקיץ, נופלות עם השאר, ואת כל העונה מנצלות כדי לעשות מקצה שיפורים כדי להגיע לפלייאוף במצב אידאלי עם ארבעה זרים טובים, מתאימים ומוכשרים. וייט שהגיע בסוף פברואר הוא השחקן הכי טוב של אילת היום (אגב, בשני המשחקים הראשונים הוא לא פגע והמשיכו לתת לו הזדמנות. מאז הוא הכי טוב שם). רק הפועל לא. הביאו את בראון בתחילת העונה, הלכו לישון, הנה עכשיו מתעוררים ואנחנו נשארנו רק עם בראון כשמנגד לכל היריבות יש שלושה-ארבעה זרים משמעותיים. ככה אי אפשר לעשות כלום. עצוב שככה מבזבזים עונה עם נקודת פתיחה נדירה (לימונד ובעיקר בראון) ובדרך לסיים בלי ניצחון אחד בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:14 
יובל כתב:
אין מה לעשות, אנחנו עכשיו משלמים על עונה שלמה של התנהלות מבישה עם הזרים. אני לא חושב שיש טעם לנתח מעבר לזה, כן הגנה לא הגנה, שופטים, אגרסיביות, הכל מתחיל ונגמר בזה. כל הקבוצות, כמו בכל שנה, מנצלות את זה שאפשר להחליף זרים באופן כמעט חופשי עד מרץ, מביאות שניים-שלושה זרים טובים בקיץ, נופלות עם השאר, ואת כל העונה מנצלות כדי לעשות מקצה שיפורים כדי להגיע לפלייאוף במצב אידאלי עם ארבעה זרים טובים, מתאימים ומוכשרים. וייט שהגיע בסוף פברואר הוא השחקן הכי טוב של אילת היום (אגב, בשני המשחקים הראשונים הוא לא פגע והמשיכו לתת לו הזדמנות. מאז הוא הכי טוב שם). רק הפועל לא. הביאו את בראון בתחילת העונה, הלכו לישון, הנה עכשיו מתעוררים ואנחנו נשארנו רק עם בראון כשמנגד לכל היריבות יש שלושה-ארבעה זרים משמעותיים. ככה אי אפשר לעשות כלום. עצוב שככה מבזבזים עונה עם נקודת פתיחה נדירה (לימונד ובעיקר בראון) ובדרך לסיים בלי ניצחון אחד בפלייאוף.

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:17 
אבל העיקר שארז נבחר למאמן העונה.

אנחנו נראים בזיון מתחילת הפלייאוף/סיבוב שלישי.

רק תמימים חסרי מושג יכולים להאמין שזה ישתנה פתאום דווקא במשחק הזה כי הקהל יהיה נלהב.

ביכולת שלנו מאז תחילת הסיבוב השלישי לא היה לנו מה למכור מול אף קבוצה ברביעיה הראשונה ואין לנו יותר מדי מה למכור גם מול כמעט כל הקבוצות בשישיה הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:18 
הימים שהיינו "קבוצת ההגנה הטובה בליגה" היו איפשהו בסביבות נובמבר-דצמבר. מאז קרו הרבה מאוד דברים. שאר הקבוצות התחזקו ואתה נשארת מאחור.
יש גבול כמה אפשר "להוציא מים מן הסלע". הסגל הזה הוא סגל רך מאוד מתחת לסל וזו היכולת הריאלית שלו מול קבוצות עם כלים בסיסיים מתחת לסל (כמו אילת וכמו הקבוצות שהתמודדנו מולן בסיבוב השלישי). אי אפשר להגיע לשלבים האלה עם שחקנים כל כך רכים מתחת לסל ולחשוב שיהיה בסדר.

לאורך זמן קבוצה צריכה להתחזק ולא לבנות על "להוציא מים מן הסלע" עם סגל כל כך מוגבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:21 
הבעיה היא לא להוציא מים מהסלע. אלא כמו שמישהו פעם כתב פה (וסליחה שאני לא זוכר מי), הציעו לארז אדלשטיין יופי של ברזייה, קראו לה גודס, אבל הוא העדיף לחצוב בסלע.
זה כל הסיפור.
עודד קטש לא היה ממשיך לחצוב בסלע. הוא פשוט היה מחתים שחקן טוב במקום קאונסיל (וגם הארפר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:24 
והדבר שהכי מסמל בעיני את המצב זה אלישי כדיר, שפשוט ידעתי שהולך לחגוג לנו על התחת. הוא הגיע לסדרה הזאת בכושר מזעזע, עם 6 נקודות בממוצע בחמשת המשחקים האחרונים שלו, אבל מולנו כרגיל הוא חוגג בלי שום בעיה. בשלושת המשחקים שלו מולנו העונה הוא עם איזה 16 נק' בממוצע ו-8-9 ריבאונדים שזה בערך כפול מהממוצעים העונתיים שלו. והכל כל כך בקלות מול הארפר ושולדבראנד הלא קיימים, הוא עושה מולם מה שהוא רוצה ונראה כמו איזה סנטר NBA. פאקינג אלישי כדיר, ישראלי מוגבל של 2 מטר בלי שום יכולת יוצאת דופן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:30 
1. אולי הגעה לפליאוף עליון הרגה אותנו....
2. החלפת קאונסיל במארשל שהתבררה כטעות, מחזירה אותי לשחרור של יוני ניר והמשך האג'נדה
של רכז זר נוסף, אולי היה צריך להביא איזה 5 שיפרק כדירים, גיינסים ופרחובסקים ואז אולי טמיר אריאלי
וגוט הצעיר יתפתחו עוד קצת ובצבע הארפר או יונתן לא יצטרכו להלחם בריבאונד כשהם 4 רחוק מהסל
במקרה הטוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:36 
זה בדיוק מה שאני צועק כל העונה.
קאונסיל חלש, אחלה.
אבל בכל העונה לא היתה לנו בעייה בשחקני החוץ. כן יש לנו בעיה (ענקית) מתחת לסל.
למעשה אין לנו כלום מתחת לסל. כשהארפר ויונתן משחקים ביחד זה בכלל עצוב.
זה כביכול שני גבוהים שאף אחד מהם לא רוצה ולא אוהב לשחק כגבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:42 
ranjef כתב:
זה בדיוק מה שאני צועק כל העונה.
קאונסיל חלש, אחלה.
אבל בכל העונה לא היתה לנו בעייה בשחקני החוץ. כן יש לנו בעיה (ענקית) מתחת לסל.
למעשה אין לנו כלום מתחת לסל. כשהארפר ויונתן משחקים ביחד זה בכלל עצוב.
זה כביכול שני גבוהים שאף אחד מהם לא רוצה ולא אוהב לשחק כגבוה.

אתה צודק אבל כבר מאוחר לויכוחים את מי צריך להחליף קודם.
את שניהם היה צריך להחליף מזמן. מאוד מזמן.

עכשיו זה מאוחר מדי ואנחנו משלמים את המחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הקטשים ואילת - רבע פלייאוף מס. 1
הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 00:42 
ofir כתב:
משהו יכול להסביר לי איך קבוצת ההגנה הכי טובה בליגה הופכת לקבוצת ההגנה הכי גרועה בליגה?
השחקנים הם בדיוק אותם שחקנים, הם משחקים בדיוק באותה צורה(הארפר רך מתחילת העונה, שולדבראנד עושה את העבירה וסל כל משחק מתחילת העונה וכו.) ועם ה "לא נלחמים" אני לא מסכים כי השחקנים כן השקיעו היום וכן נתנו מעצמם 100%.
וכל זה לא קשור בכלל למשחק היום, כבר כמה חודשים שההגנה לא קיימת ואני לא מוצא שום הסבר הגיוני לזה.

קוראים לסיבה מתן נאור
מאז הפציעה ההגנה שלו זאת לא אותה הגנה
לא בסגירה לריבאונד, לא בסגירות הנכונות וה״זריזות״ שהיו מביאות לשריקות תוקף ולא העמידה החזקה שהייתה מרחיקה שחקנים מהסל
כנראה הוא הדבק ההגנתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 00:49 
סמל אישי של המשתמש
ריבאונד?
ברצינות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 01:29 
NARKOTIKA כתב:
דובראש כתב:
מתי ניצחנו משחק שבו ספגנו יותר מ100 נק?

אני לא זוכר מתי.הפסדנו משחק כשמתן קולע כל כך הרבה (יחסית) נק'

עירוני ר''ג בזיסמן
101-104 לנו :SMOKE: :SMOKE:

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 01:31 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
ריבאונד?
ברצינות?

ברור שלא. מתן היה לאורך כל העונה (גם לפני הפציעה שלו) הריבאונדר הכי חלש בחמישייה, קרלון ורביב לקחו יותר ממנו (בסביבות הארבעה וחצי מול ארבעה) וכמובן גם שלושת הגבוהים.
הסיבה לדעתי לירידה ברמת ההגנה זה הרוטציה הקצרה והשוחקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 01:34 
ofir כתב:

לדעתי בגלל שכל הקבוצות בערך התלוננו בתחילת העונה שאנחנו מרביצים בהגנה, השופטים עכשיו שורקים לנו על הכל (גם דברים שלא קיימים).
זה יוצר מצב שעד החצי לכולם כבר יש 2 עבירות ואתה מתחיל להיות בבעיה. אנחנו שומרים טוב 2 רבעים (עזוב את המשחק היום) ואז מתמלאים בעבירות. קבוצות הולכות נגדנו לקו בכמויות לא הגיוניות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 03:16 
הכי עצוב, שזה לא באמת מפתיע. לפחות לא אותי. אבל יאללה, בסדר, עוד עונה. נקווה ששנה הבאה נצליח להתקדם עוד צעד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 08:09 
סמל אישי של המשתמש
מתן אתמול נתן הגנה גדולה. לא אשמתו שבגלל שהארפר ויונתן כאלו כוסיות כל חדירה זה חגיגה, וארז כ"כ מיואש בסוף שהוא שם אותו על כדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 10:51 
יש למישהו משהו אופטימי להגיד? שיגרום לי להגיע לאילת עם אמונה ו/או תקווה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 11:13 
תפוז אדום כתב:
יש למישהו משהו אופטימי להגיד? שיגרום לי להגיע לאילת עם אמונה ו/או תקווה?

אחוז השלשות של מתן מאתמול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 11:27 
אילת יותר טובה, אילת התנהלה הרבה יותר טוב עם הסגל ולאילת יש יתרון עצום עלינו בפנים
עדיין אפשר לנצח שם
חבל שהעונה הזו מתקרבת מאוד ללהיות פספוס

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 11:36 
משום מה זה מזכיר לי סדרת פלייאוף מול הקבוצה הקודמת של דורון הרציקוביץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 509 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: