ציטוט:
יש אור ירוק: בלומפילד ישופץ ויכיל 24 א' מקומות
פרסום ראשון: שיפוצו הכללי של האצטדיון העירוני, בתקציב של כ-200 מ' ש"ח, אושר בעירייה ויחל בתום העונה הבאה. בתוכנית: גג מקורה ושטחי מסחר ()
אוהדי הקבוצות התל אביביות יכולים להיות מרוצים מאוד הבוקר (רביעי). בעיריית תל אביב-יפו ניתן האור הירוק לשיפוץ הנרחב באצטדיון בלומפילד והחל מסיום העונה הבאה, יפתחו העבודות באצטדיון היפואי על מנת לשדרגו ולהפוך אותו לאחד האצטדיונים המובילים בישראל.
כזכור וכפי שנחשף ב-ONE, היוזמה לשיפוץ בלומפילד ושידרוגו רצה באופן חזק מאוד בעירייה בשנה האחרונה והעבודות היו אמורות תחילה להיפתח בסוף העונה הזאת, אך עיכובים של לו"ז ותקציב מנעו זאת.
כל זאת עד לימים האחרונים כאשר ניתן האור הירוק לביצוע המהלך. בלומפילד יורחב ל-24 אלף מקומות (תוספת של כ-10 אלף מקומות) בהשקעה של כ-200 מיליון שקל. מסמך ההבנות לגבי השיפוץ עוד חסר את חותמת המועצה, כאשר הדבר האחרון שלגביו טרם התקבלה ההחלטה היא האם להפוך את האצטדיון למקורה בכל יציעיו או רק בחלקו.
השיפוץ יכלול גם מתיחת פנים נרחבת באצטדיון ולמעשה יהפוך את בלומפילד לגדול ביותר מאז הוקם בשנות ה-60. בשטח האצטדיון אמורים להיבנות גם אזור מסחרי על מנת להגדיל את ההכנסות מהמתקן.
טל טרון ורובי שבת ממשרד האדריכלים "פרטים אדריכלים" בע"מ הם אלו אשר עומדים מאחורי התכנון של הרחבת האצטדיון. עיריית תל אביב אמורה להוציא בקרוב הודעה לתקשורת על הסיכום לשדרוגו של בלומפילד.