GATE7 כתב:
yossi כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
kruvi1 כתב:
מר חג'ג' ההצהרות האלה מיותרות.
לגילי ורמוט יש חוזה בהפועל ת"א, אני גם מעריך שגילי ורמוט לא רוצה לעזוב את הפועל ת"א. לכן, על מנת להשאיר אותו לא נדרשים מאמצים, למעשה לא נדרש בעצם כלום.
תתחילו להתרכז בהבאת רוכש, או לחלופין בהעמדת תקציב לקבוצה טובה בעונה הבאה, והפעם לא בכאילו.

ואם אני מחבר 2 נקודות בקו דימיוני אז חג'ג' קובע הרכב
כי אתמול היה סקאוט שקיבל על המגרש 2 , ביניהם שחקן שלא פתח אף פעם וששיחק אתמול מעל 70 דקות
שחקן שהגיע בהשקעת "בעלות אישית" של קובע ההרכב
שחקן שחייב להימכר כדי שקובע ההרכב יוכל לתת את הציטוט דלעייל ללא השקעה ממשית ....
אבל תמיד יש סיכוי שאני סתם קונספירטור....
אתה יכול לתת את השמות של השחקנים שאתה מדבר עליהם? או שאתה בשבת ביציע ואתה לא רוצה להוציא הודעה מפורשת לעיתונות?
אם אתה מדבר על בסי אז הוא כן פתח. והוא גם לא שיחק אתמול יותר מ70 דקות.
אם אתה מדבר על רן יצחק או פדידה אז שניהם חילופים די קבועים של רן בן שמעון ושאחד מהם היה ברור שזה בשביל לתת סטאנדינג אוביישן לדמארי
בקיצור אתה כנראה סתם קונספירטור כמו 75 אחוז מהפורום הזה.
צודק!
אם הפכתי 58 דקות (וגם זה ללא בדיקה ) ל 70 זה באמת מוכיח שאני סתם קוסנפירטור
קרא את הטור של משגב בהארץ גם הוא שם לב שבסי שיחק יותר מתמיד ואפילו פתח , מה שלא קרה אף פעם
אבל עזוב , אולי גם הוא קונספירטור
או שתסביר לי בבקשה איך מאמן שכל מה שחשב העונה זה על איך הוא לא מפסיד פותח דרבי בצורה התקפית כזו
שלא תבין לא נכון , הייתי רוצה שישחק כך כל העונה
אבל אנחנו מכירים את הסופגניה הוא לא מאמן כזה הרפתקני.....
ולכן אין סיכוי שזה לא הגיע מלמעלה, אותו למעלה שלפני מספר משחקים (לא זוכר מול מי) בהוראה שלו הוחלף גילי לפני הדקה ה 70 והתעצבן עד מאד....
ואח"כ סיפרו לנו שיש לנו סיפור על ענייני צעירים וכאלה ....
ואני אפילו לא אחד שזוכר דברים כאלה בצורה כל כך טובה. אגב הוא שיחק שם 68 דקות.
עכשיו בבקשה תרשה לי לא "להסביר לך דברים" באותה מידה אני יכול להגיד לך בוא תסביר לי למה יש קשה בלחם ואז שתגיד לי שזה בגלל החום אני אגיד לך שזה רק מה שרוצים שתדע.
אתה קונספירטור ואין ממש דרך להתווכח איתך אתה תאמין במה שאתה רוצה בכל מצב אבל לפחות אל תעשה טעויות כמו שמר משגב עשה.