אדום נחמד כתב:
האדס כתב:
ההחלטה לעלות את מכירי הכרטיסים בגלל העונש היא דבילית מ-2 סיבות:
1. אתם הצעתם את העונש הזה, מה אשכרה לא חשבתם 2 שניות קדימה וראיתם שיש דרבי? תתמודדו עם ההשלכות.
2. מכבי תל אביב אלופת ישראל, בפעם השנייה ברצף. היא הדבר הכי חם במדינה, יותר מהאחות שעלתה אתמול לפיינל פור, הם סולד אוואט לכל משחק, ופועל יוצא מכך שהם גם יהיו סולדאואט מבחינת מנויים לעונה הבאה. אני בטוח שגם פה ההנהלה לא חשבה שניה אחת קדימה, אבל תחשבו אתם איזה מחיר תקבלו לדרבי הבא שמכבי יארחו.
אה, ומעבר להכל, מעבר לשנאה ספורטיבית או שנאת חיים, לא יכול לחשוב שאדם צריך לשלם 130 שקל למשחק כדורגל בליגה הזו. זה חתיכת ביזיון.
אפשר שניה להתעכב על סעיף 1?
מה הכוונה הם הציעו..
נראה לך שרמון לא היה מעדיף שלא יהיה עונש בכלל?
מה הנקודה שאתה מנסה להעביר?
אני אעשה לך סדר, כי אולי קצת שכחת,
לאחר הנפת השלט "סופר יודנראט" הנהלת הפועל ניגשה על בית הדין וביקשה 3 משחקי בית ללא שער 5.
כאשר בפועל אילו הייתה מציגה מצב בו נעצרו האוהדים, מציגה את פעילות העמותה והמועדון לניצולי שואה, ומגנה בחריפות את המעשים, אולי היינו מקבלים רדיוס אחד.
במקום זה הם נכנסו לפאניקה, נכנעו ללחצים של התקשורת ופעלו מאימפולסיביות שבסופו של דבר פגעה ב-2500 אוהדים שלא הרימו את השלט, פגעה בקבוצה ברמה המקצועית והכי מהכל פגעה בהם כלכלית.
עכשיו או שיתבעו את האוהדים האלו על הנזק הכלכלי, מה שלא נראה לי שיכול לקרות, או שיספגו אותו כי הם חבורה של מטומטמים. אחרי הכל מי שיסבול מזה, זה שוב אותם 2500 איש, אלו שילכו לדרבי חוץ הבא וישלמו 130 שקל לכרטיס.
ותודה לעמותע ולרמון.