תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 444 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: צהריים טובים, היום רסלמניה! (WWE)
הודעהפורסם: 19 אפריל 2014, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ibtimes.co.uk/undertaker-dea ... ck-1445375

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2014, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
זה אמיתי?????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2014, 15:14 
לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2014, 17:26 
דרך אגב,היו שמועות שהתכנון היה שאנדרטייקר ינצח בקרב אבל בזמן הקרב טייקר לסנר והשופט סיכמו שהוא יפסיד.
לכו תדעו מה באמת קרה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2014, 16:53 
Yalla Hapoel כתב:
דרך אגב,היו שמועות שהתכנון היה שאנדרטייקר ינצח בקרב אבל בזמן הקרב טייקר לסנר והשופט סיכמו שהוא יפסיד.
לכו תדעו מה באמת קרה שם.

לא. טייקר רצה שלסנר ינצח אותו עוד ב-2010, אבל התכנית לא יצאה לפועל. הוא אמר שאם יש מישהו שהוא מוכן להפסיד לו את הסטריק זה או קיין, שסירב בתוקף, או לסנר, שכאמור הסכים. אני לא יודע עדיין למה הוא בחר בלסנר, אבל התחושה שלי היא שהוא חשב שאם מישהו ישבור לו את הסטריק, שזה יהיה מתאבק לגיטימי. לסנר היה אלוף UFC, לכן להפסיד לו את הסטריק יראה דבר אמין ולגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2014, 20:02 
טים ויזה, השוער לשעבר של ורדר ברמן, הופנהיים ונבחרת גרמניה שפרש בעונה שעברה, הצטרף לWWE ועשה אתמול את הופעת הבכורה שלו :SHOCK: :

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2014, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
גדול... מעניין תוך כמה זמן הוא יהפוך ל"גרמני הרשע".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2014, 20:11 
שמע... כמות המסה שהוא העלה על עצמו בתקופת הזמן הזאת היא פשוט מטורפת. העיקר שיש לWWE חוקים מאוד נוקשים נגד סטרואידים :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2014, 19:31 
הוא לא עשה שום "הופעת בכורה".
ברור שהחלום שלו היה להגיע ל-WWE, הוא התבטא בקשר לזה כבר כמה פעמים ויכול להיות שהוא מתאמן בליגת הפיתוח שלהם, אבל הוא עוד לא מתאבק רשמי באף רוסטר.
ההאוס שואו שהם עשו היה בפרנקפורט, גרמניה, וכנראה הם רצו לתת לו להופיע מול הקהל שלו, מה עוד שהוא בכלל לא התאבק, אלא סתם הפריע לקרב של גולדאסט וסטארדאסט נגד האחים אוסו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2015, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
למרות המצב המחורבן של ה-WWE, מסורת זאת מסורת, ובשנה ה5 ברציפות: צהריים טובים, מחר רסלמניה 31!!

תמונה

קרבות בולטים:
סטינג עם הופעת הבכורה שלו (ואולי גם האחרונה) נגד טריפל אייצ'
אנדרטייקר (אחרי ההפסד בשנה שעברה) נגד בריי וואייט
ברוק לסנר נגד רומן ריינס על אליפות ה-WWE
סינה נגד רוסב על אליפות ה-US
קרב סולם עם 7 מתמודדים (הכוכב של רסלמניה 30 דניאל בראיין ביניהם) על אליפות ה-IC
רנדי אורטון נגד סת' רולינס

אני מהמר שסטינג מנצח וטייקר מפסיד, מה שיוביל לקרב ביניהם ברסלמניה 32 שלאחריו שניהם פורשים.

שנה שעברה הגעתי לניו אורלינס עם ציפיות נמוכות ובסוף היה מדהים עם אופטימיות שדברים הולכים להשתפר... ואז דניאל בראיין נפצע והכל התחרבן. אני מקווה שגם הפעם יפתיעו, אבל אני בספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2015, 21:08 
סינה במיד-קארד ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2015, 21:11 
רגע, מה סטינג.
וואו, מה נהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2015, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
סינה במיד-קארד ?

כן. כבר פעם שניה ברציפות ברסלמניה. גם הולק הוגאן בשנות ה90 הידרדר לאט לאט למיד-קארד עד שהמציא את עצמו מחדש עם ההיל טרן ב-WCW, ומשם הכל היסטוריה.

מושקוביץ כתב:
רגע, מה סטינג.
וואו, מה נהיה.

כן כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 00:47 
דניאל בריאן מתחרה על ה-IC :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 00:52 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:

אם השמועות נכונות, והמטרה היא להפוך את החגורות IC ו-US לבעלות משמעות, כאשר לסנר מגיע פעם בכמה חודשים עבור החגורה העולמית, אני בעד.

אבל כמו שאני מכיר את וינס, אין סיכוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 01:02 
עדיין, מיד/אפר קארד. לא מעבר.
מאכזב.
על פניו נראה קארד נוראי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 08:20 
סמל אישי של המשתמש
לפי דעתי אם דניאל בראיין היה מנצח בראמבל ומחליף את רומן ריינס, כולנו היינו מדברים אחרים. הבעיה העיקרית בקארד זה המיין איבנט.
אבל אחרי שנה שעברה עם התקדים המטורף שהקהל קבע עבור וינס מי יהיה במיין איבנט, הוא לא יכל לתת לזה לקרות שוב, במיוחד שהוא חייב דחוף מחליף לסינה (שלדעתי אין לו עוד יותר מדי שנים כמתאבק Full Time) והוא רואה את ריינס כיורש שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 10:26 
ריינס משעמם כמו שי אבוטבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 11:32 
IdanTheLittle כתב:
אדום כתב:

אם השמועות נכונות, והמטרה היא להפוך את החגורות IC ו-US לבעלות משמעות, כאשר לסנר מגיע פעם בכמה חודשים עבור החגורה העולמית, אני בעד.

יכול להיות שזה בגלל שאני לא מעודכן, אבל מה שראיתי אתמול זה שדווקא לסנר הולך להגיע יותר בגלל שהוא עזב לגמרי את ה-UFC

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
IdanTheLittle כתב:
אדום כתב:

יכול להיות שזה בגלל שאני לא מעודכן, אבל מה שראיתי אתמול זה שדווקא לסנר הולך להגיע יותר בגלל שהוא עזב לגמרי את ה-UFC

לסנר כבר מזמן לא ב-UFC.
הוא סיים לפני שבוע חוזה של 3 שנים ב-WWE, בו הוא מחוייב ל-3 קרבות בשנה ומספר הופעות מצומצם בתוכניות השבועיות (לא כולל קרב).

עד לא מזמן הוא התאמן חזק כדי לחזור ל-UFC, אבל בלחץ המשפחה החליט להישאר ב-WWE וחתם על חוזה חדש שאני מעריך שהוא פחות או יותר זהה.
הוא אמר בראיון שזה חלום של כל אחד לעבוד במשרה חלקית ולקבל משכורת של משרה מלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 13:48 
לסנר שומר
סינה זוכה בUS
בריאן זוכה בIC
סטינג מנצח
רולינס מנצח
וואיט מנצח את טייקר

זהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 09:10 
רסלמניה מעולה לשם שינוי!

רק דבר אחד לא ברור לי וזה הניצחון של טייקר על וואייט.
קודם כל, טייקר נראה מעולה. הוא עבד על עצמו בשנה האחרונה, רזה, פיתח שוב קצת מסת שרירים והאריך את השיער ללוק של ה-ABA מה שגרם לו להיראות צעיר ב-10 שנים לפחות. בזירה הוא היה עדיין כבד ואיטי, אבל הבן-אדם בן 50 ואחרי המון פציעות, ולמרות כל אלו, הוא עדיין סיפק את הסחורה. מה שכן, אחרי הרסלמניה הקודמת בה הוא הפסיד ובכך נשבר הסטריק (בהחלטה סופר תמוהה, סופר מטופשת וסופר מאכזבת) אין שום סיבה שהוא ינצח את מי שאמור להיות ממשיך דרכו. הרי עוד ניצחון לטייקר לא ישנה כלום שכן אין כבר סטריק שאפשר להתחשב בו, והפסד לוואייט היה נותן לאחרון פוש מטורף ובעצם מסמל את העברת הלפיד. הקרב היה טוב, הם ידעו להעביר סיפור ולמרות ההפסד וואייט יצא גדול, אבל הוא עדיין הפסיד ועכשיו אין כ"כ מה לעשות עם זה ועובדה שב-RAW של אחרי רסלמניה לא הזכירו בכלל את הקרב הזה ולא ראו מוואייט סימני חיים.

נק' ראויות לציון:
- מקרב הסולם ציפיתי ליותר, אבל הוא עדיין היה מעולה ולמרות שבריאן הוא סוג של מידקארדר עכשיו, הוא ראוי לזכייה הזו ואולי הוא יחזיר את הכבוד והעניין לחגורה הבין-יבשתית.
- הקרב של סינה ורוסב הפתיע לטובה. תמיד כיף לראות את סינה מידקארדר, רק שישאר שם. קטע ענק ב-RAW שלמחרת שאתם חייבים לראות - הקהל של סאן חוזה של לסינה עם המוסיקה שלו John Cena Sucks.
- לסנר הוא חיה. הקרב שלו עם ריינס היה אדיר והסיום שלו היה גאוני. מהלך ענק של ה-WWE. האוהדים לא רצו לראות את ריינס אלוף, לרולינס כבר מזמן מגיע לקחת את התואר ובזה שהוא הצמיד את ריינס ולא את לסנר, לסנר עדיין יוצא אובר מהקרב.
- אני לא ממש מבין את הבאטל רויאל לזכרו של אנדרה. אם כבר עושים באטל רויאל כזה, שימו אותו כחלק מהאירוע ולא ב-Pre Show. ואם כבר, תנו למישהו שצריך את הפוש הזה, כמו שנתנו לסזארו שנה שעברה (לא שבסוף עשו עם זה משהו). מה הניצחון הזה ייתן לביג שואו בדיוק?
- הניצחון של טריפס על סטינג היה סופר מיותר. בשביל מה כל ההייפ של לפני עם בסוף טריפס שוב קובר מתאבק גדול כמו סטינג ועוד בהופעת הבכורה שלו באירוע הכי גדול של ה-WWE?
- ה-RKO של אורטון על רולינס הוא קרוב לוודאי ה-RKO הכי גדול בהיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 09:48 
ה-RAW של אחרי מניה הוא כרגיל הכי טוב של השנה. לדעתי יותר טוב מהאירוע עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 17:15 
סמל אישי של המשתמש
רון קעקועים כתב:
רסלמניה מעולה לשם שינוי!

רק דבר אחד לא ברור לי וזה הניצחון של טייקר על וואייט.
קודם כל, טייקר נראה מעולה. הוא עבד על עצמו בשנה האחרונה, רזה, פיתח שוב קצת מסת שרירים והאריך את השיער ללוק של ה-ABA מה שגרם לו להיראות צעיר ב-10 שנים לפחות. בזירה הוא היה עדיין כבד ואיטי, אבל הבן-אדם בן 50 ואחרי המון פציעות, ולמרות כל אלו, הוא עדיין סיפק את הסחורה. מה שכן, אחרי הרסלמניה הקודמת בה הוא הפסיד ובכך נשבר הסטריק (בהחלטה סופר תמוהה, סופר מטופשת וסופר מאכזבת) אין שום סיבה שהוא ינצח את מי שאמור להיות ממשיך דרכו. הרי עוד ניצחון לטייקר לא ישנה כלום שכן אין כבר סטריק שאפשר להתחשב בו, והפסד לוואייט היה נותן לאחרון פוש מטורף ובעצם מסמל את העברת הלפיד. הקרב היה טוב, הם ידעו להעביר סיפור ולמרות ההפסד וואייט יצא גדול, אבל הוא עדיין הפסיד ועכשיו אין כ"כ מה לעשות עם זה ועובדה שב-RAW של אחרי רסלמניה לא הזכירו בכלל את הקרב הזה ולא ראו מוואייט סימני חיים.

נק' ראויות לציון:
- מקרב הסולם ציפיתי ליותר, אבל הוא עדיין היה מעולה ולמרות שבריאן הוא סוג של מידקארדר עכשיו, הוא ראוי לזכייה הזו ואולי הוא יחזיר את הכבוד והעניין לחגורה הבין-יבשתית.
- הקרב של סינה ורוסב הפתיע לטובה. תמיד כיף לראות את סינה מידקארדר, רק שישאר שם. קטע ענק ב-RAW שלמחרת שאתם חייבים לראות - הקהל של סאן חוזה של לסינה עם המוסיקה שלו John Cena Sucks.
- לסנר הוא חיה. הקרב שלו עם ריינס היה אדיר והסיום שלו היה גאוני. מהלך ענק של ה-WWE. האוהדים לא רצו לראות את ריינס אלוף, לרולינס כבר מזמן מגיע לקחת את התואר ובזה שהוא הצמיד את ריינס ולא את לסנר, לסנר עדיין יוצא אובר מהקרב.
- אני לא ממש מבין את הבאטל רויאל לזכרו של אנדרה. אם כבר עושים באטל רויאל כזה, שימו אותו כחלק מהאירוע ולא ב-Pre Show. ואם כבר, תנו למישהו שצריך את הפוש הזה, כמו שנתנו לסזארו שנה שעברה (לא שבסוף עשו עם זה משהו). מה הניצחון הזה ייתן לביג שואו בדיוק?
- הניצחון של טריפס על סטינג היה סופר מיותר. בשביל מה כל ההייפ של לפני עם בסוף טריפס שוב קובר מתאבק גדול כמו סטינג ועוד בהופעת הבכורה שלו באירוע הכי גדול של ה-WWE?
- ה-RKO של אורטון על רולינס הוא קרוב לוודאי ה-RKO הכי גדול בהיסטוריה.

* מסכים עם הנקודה על טייקר, למרות שאם הוא היה מפסיד גם לוואייט, זה מוריד מהניצחון של לסנר.
* טריפל אייצ' היה חייב לגנוב את הצגה, ולהראות איך שה-WWE מנצחים את WCW. גם השדרנים קברו את סטינג.
* שרו John Cena Sucks גם במאניה
* ה-RKO היה אדיר. חובה לראות: https://twitter.com/SenorLARIATO/status ... 33/photo/1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 444 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: