Frank Serpico כתב:
אני קורא את דבריו של אופטימי באשכול הזה
ולצערי אני מוצא את עצמי מזדהה עם כל מילה שהוא כותב. ממש עם כל מילה. התחושות והרגשות שהוא מבטא כאן, כולל אחרי משחקים, נצחונות כהפסדים, כולל במשחקי דרבי (לא כולל משחקי גמר גביע או שמיטת אליפויות), כולל תיאור מהלך העניינים שלו במהלך הדרבי 3-2 האחרון וכולל תחושותיו חצי שעה אחרי, כאילו ביטא אותם הישר מליבי שלי (אליי, לעומתו, לא התקשר חבר מחו"ל בדקות האחרונות של הדרבי, אבל אם היה מתקשר מן הסתם גם אני, כמוהו, הייתי עונה

). גם אצלי, ממש כמוהו, הדרבי היה בעיקר נושא לשיחות ברזייה עם חברים ומכרים ביום שאחרי. לא מעבר. כנראה שגם אני, כמו אופטימי, בנישואין שלנו להפועל, אנחנו כבר לא בשלב ההתאהבות הראשונית אלא בשלב הישורת של האהבה סתם. סתם אהבה מתוך הרגל.
עצוב , אבל זה מה יש.

מה שלא ברור לי ידידי למה זה לצערך ? למה זה עצוב ?
כניראה שזה לא בדיוק לצערך וכניראה שזה לא בדיוק עצוב.
אם אם זה היה כל כך מצער אותך היית משנה את אורחות חייך (אולי הולך ליועץ זוגיות

)
אם זה היה עצוב כל כך הייתה כניראה מטפל בזה וגורם לעצמך להיות פחות עצוב.
דיברת על "אהבה מתוך הרגל". אז אני טיפלתי ממשהו שהיה אצלי הרגל. להתאמץ להגיע למשחק של הפועל גם אם הוא מתקיים בשעה 9 בערב בבלומפילד באמצע השבוע.
מצאתי את עצמי מקלל את העולם ואישתו כל הדרך הביתה (ולא משנה מה היתה תוצאת המשחק) , על כך שאני עייף מת וצריך מאוד להתרכז בנסיעה כדי שחלילה לא אפצע בשנית בתאונת אופנוע ומגיע הביתה לאחר יום עבודה בשעה 23:00 או 23:30 ואז נירדם בפועל בשעה 1 בלילה . קם עייף ליום עבודה וכו'.
לאט לאט הפסקתי עם "ההרגל הכפויי" שאתה קורא לו "אהבה מתוך הרגל" ע"י החלטה שלמשחקים באמצע השבבוע אני לא הולך. המשכתי להגיע בעיקר בשבתות עד שגם זה די עבר לי. כן הפכתי למפונק. מי שירצה שאני אגיע לצות בו ולשלם לו מכספי יצטרך לייצר לי אווירה מפנקת.
תמיד תמיד טענתי וזה רק התחזק אצלי שכל מה שאנחנו האוהדים עושים אנו עושים למען עצמינו. לא למען הקבוצה ולא למען אוהדים אחרים רק למען עצמינו.
כשאני כותב שכל חברי הקישוטים למיניהם עושים מה שהם עושים למען עצמם הם חושבים שאני מנסה להרגיז אותםף, מנסה לריב איתם.
לא ןךא !! אני באמת מאמין בכך. כל מי שמכין שלט או דגל עושה את זה עבור עצמו ורק עבור עצמו.