תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 23:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עומר דמארי
הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 03:26 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
חזוקה כתב:
שחקן מצוין. אחד החלוצים הטובים שהיו פה. יש לו גוף ובעיטות. ויכולת כיבוש מצוינת.
אבל לכל שחקן יש חסרון אין מה לעשות, ודמארי לא כזה בועט טוב פנדלים. משום מה הוא בועט עם הפס במקום עם המלא ורוב הבעיטות חלשות כאלה.
עדיין רמה מעל הליגה.

עד השבוע שעבר הוא לא החמיץ פנדל
כולל נגד חיפה וכולל נגד מכבי ו כולל באירופה

זה לא משנה.. תוכל לספור את כמות הפנדלים הזאת ביד אחת..
פנדל מבסיסו זה לא אמור להיות משהו מאתגר, ככה או ככה, תוכל לתת לילד בן 16 מהקהל לבעוט והסיכוי היותר גדול הוא שיהיה גול, כן גם נגד שוער מקצועי.
אני אומר את זה גם על הפנדלים שנכנסו.. תשים לב שדמארי לא בועט פנדלים חדים ובעוצמה חזקה. הוא סתם נותן פס לפינה ואם נכנס נכנס..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 06:58 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי לפינה.. שני הפנדלים שלו היו די לאמצע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 08:28 
הרבה יגידו שבפנדלים סטטיסטחקה היא הכל, גם כשהוא הכניס לא החזקתי ממנו בועט טוב. זה תמיד היה נראה לי הימור נטו. הוא לא מסתכל לאן השוער קופץ, הוא בועט חלש וגם לא מאוד לפינה. תמיד זה נראה שאם השוער מנחש נכון הוא לוקח לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2014, 10:03 
idanzoarets כתב:
גם לטובים ביותר זה קורה ,אפילו מסי החמיץ פנדל היום ,
בזכותו הפועל הגיע לפלייאוף

הוא גם מלך שערים של הפועל בכל הזמנים במפעלים האירופאים
בנאדם אגדה :ROSE: :BOW: :BOW:

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 אפריל 2014, 10:50 
עומר דמארי לבלב
מלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2014, 11:12 
NARKOTIKA כתב:
הרבה יגידו שבפנדלים סטטיסטחקה היא הכל, גם כשהוא הכניס לא החזקתי ממנו בועט טוב. זה תמיד היה נראה לי הימור נטו. הוא לא מסתכל לאן השוער קופץ, הוא בועט חלש וגם לא מאוד לפינה. תמיד זה נראה שאם השוער מנחש נכון הוא לוקח לו.

זה לא נכון. הוא מסתכל לצד שמאל ובועט לימין, ורץ ישר כך שכיוון הריצה לא יסגיר את כיוון הבעיטה. לכן השוערים תמיד בוחרים פינה הפוכה לזו שהוא בועט אליה. הפנדל מול חיפה נבעט משום מה לשמאל, ולא לימין, כמו שהוא בועט תמיד, וגם נעצר כתוצאה מזה. מול ב"ש זאת הייתה קריאה יפה של אג'ידה, אבל גם הפנדל נבעט די לאמצע. בעיטה טובה לפינה כמו בדרבי הייתה סביר להניח מסתיימת בגול.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2014, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
:BOW: :ROSE: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 אפריל 2014, 18:16 
סמל אישי של המשתמש
היה שווה לחלל שבת בשביל לראות אותו שובר את השיא.
אין עוד מלבדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 אפריל 2014, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
יהוה לא יסלח לך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2014, 18:33 
מלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2014, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
מעבר לשמחת הנצחון והאהבה לדמארי - אם הוא היה פותח את העונה ביכולת דומה ליכולת שלו בחודשים האחרונים, המצב שלנו היה נראה אחרת בכל החזיתות - אירופה, ליגה ועתיד כלכלי. חבל כל כך כי הוא הוכיח העונה למה הוא מסוגל כשמתחשק לו.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2014, 19:33 
mbracha כתב:
מעבר לשמחת הנצחון והאהבה לדמארי - אם הוא היה פותח את העונה ביכולת דומה ליכולת שלו בחודשים האחרונים, המצב שלנו היה נראה אחרת בכל החזיתות - אירופה, ליגה ועתיד כלכלי. חבל כל כך כי הוא הוכיח העונה למה הוא מסוגל כשמתחשק לו.

כן, דמארי והגישה שלו היו הבעיה שלנו העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2014, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
mbracha כתב:

כן, דמארי והגישה שלו היו הבעיה שלנו העונה.

וזה לא שדמארי היה חלש בתחילת העונה או משהו
הבקיע גם מול הבולגרים וגם מול פנדורי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2014, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:

אה ?
באירופה דמארי כבש צמד מול ברואה בחוץ, צמד בבית ואת השער מול פאנדורי בבית. 5 שערים ב 4 משחקים.
בליגה הוא אמנם לא כבש בשלושת המחזורים הראשונים אבל ב 27 מחזורים יש לו 23 שערים.
סה"כ 28 שערים ב 31 משחקים.
אני לא באמת עוקב אחרי שאר הליגות באירופה אבל אני בספק אם יש שחקן עם נתונים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2014, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
אתם מוזמנים לעיין באשכולות דמארי מתחילת העונה, ואם טעיתי אני מבטיח להתנצל. דמארי אמנם כבש פה ושם, אבל ההחמצות מסמרות השיער שלו בכמה משחקים בתחילת העונה (מרגיש אקטואלי להיום להזכיר את המשחק מול סכנין בתחילת העונה שהוא יכול היה לגמור 2-3 ברבע שעה הראשונה), בליגה ובאירופה. הפתיחה הדפוקה שלנו, מבחינת נקודות וכיבושים כי היכולת הייתה לא רעה, עיצבה את כל העונה הזאת והשפיעה עלינו בטווח של כמה שנים קדימה.

שני דברים גרמו לעונה הזאת להתחיל רע (וההתחלה היא שמעצבת את כל ההמשך) - היכולת של דמארי בתחילת העונה, והעזיבה של טב״ח למכבי (שלמען האמת כבר דיי ברור היום שהייתה בהסכמה של הפועל ורצון שלה למכור את השחקן, לא בנקמה של לוזון נגד רב״ש).

מוזמנים ללכת אחורה לבדוק.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 00:11 
mbracha כתב:

בתחילת העונה הוא שיחק באגף,ושכטר שיחק חלוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 00:17 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
אתם מוזמנים לעיין באשכולות דמארי מתחילת העונה, ואם טעיתי אני מבטיח להתנצל. דמארי אמנם כבש פה ושם, אבל ההחמצות מסמרות השיער שלו בכמה משחקים בתחילת העונה (מרגיש אקטואלי להיום להזכיר את המשחק מול סכנין בתחילת העונה שהוא יכול היה לגמור 2-3 ברבע שעה הראשונה), בליגה ובאירופה. הפתיחה הדפוקה שלנו, מבחינת נקודות וכיבושים כי היכולת הייתה לא רעה, עיצבה את כל העונה הזאת והשפיעה עלינו בטווח של כמה שנים קדימה.

שני דברים גרמו לעונה הזאת להתחיל רע (וההתחלה היא שמעצבת את כל ההמשך) - היכולת של דמארי בתחילת העונה, והעזיבה של טב״ח למכבי (שלמען האמת כבר דיי ברור היום שהייתה בהסכמה של הפועל ורצון שלה למכור את השחקן, לא בנקמה של לוזון נגד רב״ש).

וגם היום היה לו החמצה מסמרת שיער, וגם בכמה משחקים האחרונים.
זה חלק מהגדולה שלו - שהוא מצליח להגיע לבדו לכל כך הרבה מצבים, שגם אם הוא כובש רק חצי מהם, זה המון.
אז יש תקופות שהוא מחמיץ יותר מהכמות הזאת, יש תקופות שפחות, אבל גם בתקופות הפחות טובות שלו הוא עדיין מספק את הסחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 06:38 
צריך עוד ארבעה שערים כדי להיכנס לחמישיית הכובשים בגדולים בהפועל בכל הזמנים
זה כל כך מגיע לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 08:23 
תגידו,אתם עושים צחוק?

כששכטר היה כאן המאמן הגאון נתן לדמארי לשחק בקישור.

הוא עדיין כבש אבל ברור שמאיפה שהוא תופקד הוא לא יכל לתת את המספרים הנוכחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 08:29 
אפשר לומר ששכטר היה ההחלטה הכי קטסטרופה של העונה.
דמארי :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 08:32 
כמה שהוא הולך להיות חסר בעונה הבאה,איזה דכאון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
נכנס לפנתיאון של תולדות הפועל ת"א.
טוטו ייזכר כמלך השערים הראשון של המועדון.
דמארי ייזכר כמי שכבש הכי הרבה שערים בעונה אחת, לפחות עד שישברו את השיא שלו. אני מקווה שהוא גם יסיים את העונה כמלך שערי הליגה.
(ובכלל אני מקווה שאם יגיע רוכש ולא תבוא הצעה קוסמת מאירופה, ניתן יהיה לרכוש את החצי השני של הכרטיס שלו ולהשאירו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
מלך העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
פרחון קטן למי שהביא אותו להפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
רק לחשוב שכשהוא הגיע היו ויכוחים בינו לבין עמאשה מי יותר טוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 12:49 
mbracha כתב:

צןדק ב-100%.

רן התחיל את העונה ב-4-3-3 שאיתה הצליחה בעבר במאמן. חלק חשוב ב"הדרך". דא עקא, ששכטר ודמארי לא מצאו את עצמם בשיטה זו. גם החלפת עמדות לעמדות דומות יכולות להפוך את שחקן העונה בבונדס ליג לצל חיוור במנצ'סטר נטול דקות משחק אפילו שהמאמן היה אז פרגוסון. ולהפך ואן פרסי התעורר כאשר ונגר העביר אותו למרכז.
שכטר המשיך לא למצוא את עצמו ונראה לא פעם כמו דג מחוץ למים. היו לו גם בעיות נוספות, אבל דבר כזה עלול להרוס קריירה.
גם דמארי לא מצא את עצמו בתחילת העונה. אפילו כחלוץ ב-4-4-2 טוטו היה הסקורר הדומיננטי בינהם ובכלל דומיננטי שעזר גם לדמארי. לקבל את כל הבמה, במקום 2 חלוצי השיטה הקודמת, דורש תקופת הסתגלות. שכטר כשל בה ודמארי הצליח לאחר זמן.
אתה צודק לגמרי (מה שמגביר את הסיכוים לחטוף בפורום) ואם תיאורטית היה בעמדה הנוכחית וביכולת הנוכחית היו לנו עוד נקודות חשובות נגד קבוצות פח. (נגד קבוצות טובות רן "הסכים" לנצח רק החל מאשדוד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 13:04 
דמארי מצוטט "בשנה הבאה זו תהיה הפועל או אירופה".
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4509705,00.html

אין ספק שעלינו לעשות הכל להשאירו לעונה אחת לפחות. גם אם זה כרוך בקשר עם ארביטמן, טוטו, שכטר עטר ושאר הגיבורים.
גם הצעה טובה באמת ומעמד מיוחד. קפטן מחליף אם גילי נשאר וקפטן אם חו"ח גילי עוזב. ובכל מקר הטונות של חום שהוא כל כך ראוי להם. בקשר להצעה ניתן לחבר לשכרו את עלות רכש המחליף הצפוי.
ועוד:
1 זהבי נשאר למרות שזהבי של העונה אינו זהבי שיצא לאירופה. אגב, נקודת מפתח היה המעמד שלו. ואולי כדאי לארגן בינהם פגישה כדי שזהבי יספר לדמארי בסוד למה הוא נשאר.
2 דמארי טרם מיצה את הכדורגל הישראלי. אין מה לעשות, מקום שלישי זה לא "מיצה".
רן מפסיק לפחות והפועל מתחילה לשחק. יש מצב שבעונה הבאה יתקדם, כולל באירופה. גול נגד פנדורי הוא לא תעודת כניסה לאירופה הקלאסית.
3 דמארי, בשונה מרוב הכדורגלנים בישראל, נראה מאוזן ונבון. גם תפקיד המשך בהפועל עשוי לקרוץ לו. ובכלל, הוא כל כך הפועל שקשה להאמים שרק אימצנו אותו.
לא יותר האם כל אלה יעזרו, אבל בטוח שצריך להפסיק להיות אדישים. מרמון ועד לאחרון האוהדים.

אבל, חשוב מזה. כן, כן, לא לא. אבל אסור להפסיד בקיץ אחד גם את דמארי וגם את טוטו הפנוי יחסית. אם חו"ח דמאיר יהיה בחו"ל וטוטו יהיה בבאר שבע נוכל לפתוח אלבום קבוצתי. צילום של בוזגלו בבאר שבע ושל טוטו בנתניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2014, 13:54 
חבר'ה משהו אחר לגמרי אבל קשור לדמארי. בעונת 07 08 שיחקנו נגד מכבי פ"ת בבית והם עלו ליתרון של 1-0 ואז הפכנו ל2-1 (הייתי במשחק). השאלה שלי היא אם דמארי זה שהבקיע נגדנו? אני ממש לא זוכר ואני גם לא מוצא איזה תקציר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2014, 13:57 
adomi כתב:
חבר'ה משהו אחר לגמרי אבל קשור לדמארי. בעונת 07 08 שיחקנו נגד מכבי פ"ת בבית והם עלו ליתרון של 1-0 ואז הפכנו ל2-1 (הייתי במשחק). השאלה שלי היא אם דמארי זה שהבקיע נגדנו? אני ממש לא זוכר ואני גם לא מוצא איזה תקציר.

http://www.one.co.il/cat/leagues/MatchA ... 10130&bz=1

דמארי כבש

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2014, 13:59 
אגב, גם הבקיע יותר מזהבי 23-20 וגם בישל יותר מזהבי 5-4.
סטטיסטיקה זה לא המדד היחיד, אבל שנדע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: