el dudernio כתב:
קובסטר יקר זה מהזיכרון אז סלח לי.
התקציב התפעולי של הפועל זה 15 מליון (נתון שרק בידי הביא ומעולם לא חושב כחלק מהצקציב כי הנוער למשל מכניס כסף)
שכר השחקנים / צוות מקצועי הינו כ 23 מליון ברוטו. ככה שאנחנו עומדים על 38 מליון שקל + 2 מליון השלמת קניית שחקנים, זה 40 מליון
למכור את שכטר ב 400 אלף יכניס לנו כ 3 מליון בגין מכירה וקיזוז הוצאות שכר. מכירה של דאמרי ב 2 מליון תכניס כ 4 מליון בגין מכירה וקיזוז הוצאות שכר, מה שבעצם משאיר אותך עם תקציב של 33 מליון.
זה לא טוב אבל לא אסון כמו שאתה מציג את זה
אח יקר,
התקציב התפעולי בהפועל הוא די קבוע בשנים האחרונות ועומד על 15-16 מיליון. צריך לזכור שאין לנו נכסים ואנחנו משלמים הרבה מאוד כסף על השימוש בחודורוב ובמקדש עם כל העלויות הנלוות של אבטחה, תחזוקה והוצאות שוטפות של הסעדה והסעות.
הנוער לא מכסה את מה שאתה משקיע בו והוא למעשה גרעוני אבל לא ברמה קריטית שתשפיע על העמדת תקציב, וצריך לזכור שאנחנו גם מקבלים סיוע ממפעלות חינוך וחברה (הדשא הסינטטי השנה למשל הגיע כולו במימון של המפעלות) כך שמחלקת הנוער לא משפיעה לכאן או לכאן מבחינת האיזון.
שכר השחקנים והצוות המקצועי לשנה הבאה (כולל שכטר ודמארי) עומד על 26-27 מיליון ברוטו. בתוספת הוצאות התפעול זה 41-42 בלי חובות של העברות שחקנים שמסתכמים ב 5 מיליון ש"ח (גילי,שכטר,עמוס,לוי,דגני), חוב לחברת האבטחה והחזר הקיצוץ מהעונה הנוכחית (עוד 5 מיליון בסה"כ). כלומר כרגע אתה עומד על התחייבויות של כ 50 מיליון בלי ההלוואה לדיסקונט (מיליון כל שנה) והלוואת הבעלים של חג'ג' (3 מיליון).
המכירה של שכטר ודמארי תעזור לסגור את הגרעון של העונה הנוכחית ואולי גם לכסות חלק מהחוב ללאוטרן, למכירה של שניהם לא תהיה השפעה על התקציב של השנה הבאה.
אגב, אתה עוד לקחת 5 מיליון מעבר למה שהם מתכננים וגם אני לא ממש מבין איך הם מתכוונים להעמיד תקציב של 28 מיליון שקל, כלומר שכר שחקנים וצוות מקצועי של 13 מיליון שקל בלבד. גילי לוקח 2, צוות מקצועי לוקח 2, ועכשיו לך תיפטר מכל החוזים הכבדים כדי להביא שחקנים יותר זולים שיתאימו למסגרת התקציב.
אגב 2, גם אם באורח פלא הם יצליחו להעמיד תקציב של 28 מיליון שקל בהוצאות, איך מתכוונים לכסות אותו ?
לקחו 5 מיליון מקדמה מלאן, למעלה ממיליון מהשילוט, בינואר צריך לשלם את החוב לחברת האבטחה, גם עם תחזית אופטימית של 6000 מנויים אתה עם 15-17 מיליון שקל הכנסות. מי ישלים את שאר תקציב ? עוד פעם נבנה על אירופה ? עוד פעם הלוואות ומקדמות ומשכון העתיד של המועדון ?
ערן, זו השקיפות שאני מדבר עליה. לא מעניין אותי הפירוט של כל סעיף וסעיף. שיגידו כמה לקחו מקדמות ע"ח השנה הבאה, כמה החובות של המועדון וככה נדע לאיפה המועדון הולך בשנה הבאה. מה עדיף ? התנהלות כמו השנה כשאנחנו מגיעים לחודש פברואר ומתחילים הקיצוצים מכל כיוון ומוכרים לנו שטויות על קבוצות רכישה מאמריקה, לונדון ושאר ירקות ?
חוסר השקיפות שלהם מובילה אותם לשקר לאוהדים. לא יודע מה איתך, אני מקבל עקצוצים כשמשקרים לי בפנים.