תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 00:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 161 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: משחק ההכתרה של מכבי
הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 10:01 
לירון האדום כתב:
ערן כתב:
הפיתרון הכי הגיוני - אם הנהלת הפועל היתה רוצה בו - זה לבקש מבית הדין לדחות את העונש למשחק הבית שאחרי, נגד באר שבע.

מעניין מדוע מלכתחילה ההנהלה לא ביקשה את זה.

הם מתים למשחק ברמת גן.
אפשר גם לשים את אוהדי מכבי ב4-5, יש אלף ואחת דרכים לטפל בנושא בלי לתת למכבי חוויה לכל החיים.
כל מי שמעורב בהחלטה הזאת אם היא תצא לפועל,צריך ללכת הביתה היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: משחק ההכתרה של מכבי
הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 10:04 
נגמר הנוער כתב:
לירון האדום כתב:
ערן כתב:
הפיתרון הכי הגיוני - אם הנהלת הפועל היתה רוצה בו - זה לבקש מבית הדין לדחות את העונש למשחק הבית שאחרי, נגד באר שבע.

מעניין מדוע מלכתחילה ההנהלה לא ביקשה את זה.

הם מתים למשחק ברמת גן.
אפשר גם לשים את אוהדי מכבי ב4-5, יש אלף ואחת דרכים לטפל בנושא בלי לתת למכבי חוויה לכל החיים.
כל מי שמעורב בהחלטה הזאת אם היא תצא לפועל,צריך ללכת הביתה היום.

אי אפשר לשים את מכבי ב4-5. העונש הוא שהיציע יהיה סגור. זה נאמר במפורש לדעתי.

בלי קשר, אסור לזוז מבלומפילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 10:19 
אוי אוי , אז יעבירו את הדרבי לר"ג ויתנו ל30 אלף מאוהדי המחלה לממן את השכר של גילי בעונה הבאה,
כאילו שבמשחקי הבית האחרונים שלנו במסגרת הדרבי ניצחנו בבלופילד שזה באמת מה שישנה ......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 10:23 
pokara כתב:
אוי אוי , אז יעבירו את הדרבי לר"ג ויתנו ל30 אלף מאוהדי המחלה לממן את השכר של גילי בעונה הבאה,
כאילו שבמשחקי הבית האחרונים שלנו במסגרת הדרבי ניצחנו בבלופילד שזה באמת מה שישנה ......

:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
idan כתב:
pokara כתב:

:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 11:51 
pokara כתב:

ואחרי חצי עונה או עונה שוב לא יהיה כסף, וגילי יימכר לקבוצה אחרת.
או בקיצור מה הקשר?!
לא להאמין שיש פה אוהדים שמכונים להיות שטיח של מכבי, שמוכנים למכור את הכבוד של המועדון הזה תמורת כסף !
תכף אותם אנשים יגידו אז יאללה נשנה את הסמל, נחליף גם צבע ונשחק עם כחול צהוב ואדום יחד כי זה יביא יותר כסף למועדון ! היידד !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: משחק ההכתרה של מכבי
הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 11:56 
משחקים ומנצחים בבלומפילד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 11:58 
לירון האדום כתב:
pokara כתב:

או בקיצור מה הקשר?!
לא להאמין שיש פה אוהדים שמכונים להיות שטיח של מכבי, שמוכנים למכור את הכבוד של המועדון הזה תמורת כסף !
תכף אותם אנשים יגידו אז יאללה נשנה את הסמל, נחליף גם צבע ונשחק עם כחול צהוב ואדום יחד כי זה יביא יותר כסף למועדון ! היידד !

טוב שאתה לא מקצין וגם מציע שנשנה את שם המועדון,
וכן, כרגע הדבר הכי חשוב למועדון המתפורר שלנו זה כסף, ולא אין אף אחד שם בחוץ עם פנקס צ'קים פתוח שרוצה להשקיע בנו....

אז אם הברירה היא בין לחיות מכוער (ובלי כבוד) לבין למות יפה (עם מקל הגאווה תקוע בתחת), מצטער שאני מעדיף את האפשרות הראשונה.......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 12:02 
סמל אישי של המשתמש
כן. כאילו באמת אלה הדברים שנמצאים על כף המאזניים.
כל הכנסה שיש כרגע או כל מהלך כלכלי שההנהלה מנסה להוציא אל הפועל הוא לטובת מזעור הנזקים, וצמצום ההפסדים של מר חג'ג'.
לכן, אין שום קשר בין תקציב העונה הבאה לבין ההכנסות מהדרבי.

מעבר לזה, יש דברים שלא שווים שום סכום שבעולם, וזה אחד מהם.

לא משחקים בר"ג!

נערך לאחרונה על ידי kruvi1 בתאריך 13 אפריל 2014, 12:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 12:06 
מעניין מה עוד הקהל יצדיק בשביל שאנשים לא יממשו את הערבויות שהם חתמו עליהן מרצון.

גילי שמילי, הערבויות. זה הסיפור פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 12:07 
איזו שאלה יש פה בכלל?
אם מזיזים לר"ג או לנתניה (שזה רעיון ממש מפגר בלי קשר) זה אחד הבזיונות הגדולים. בושה שזה לא נדחה על הסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 12:13 
pokara כתב:
לירון האדום כתב:
pokara כתב:

או בקיצור מה הקשר?!

טוב שאתה לא מקצין וגם מציע שנשנה את שם המועדון,
וכן, כרגע הדבר הכי חשוב למועדון המתפורר שלנו זה כסף, ולא אין אף אחד שם בחוץ עם פנקס צ'קים פתוח שרוצה להשקיע בנו....

אז אם הברירה היא בין לחיות מכוער (ובלי כבוד) לבין למות יפה (עם מקל הגאווה תקוע בתחת), מצטער שאני מעדיף את האפשרות הראשונה.......

אם ככה, אז אני מבין שגם אין לך בעיה שמחירי המנוי יעלו בשנה הבאה בעוד 10% וזאת למשל בשביל להשאיר את שכטר במועדון. (הרי את גילי נשאיר עם הכסף מהדרבי לטענתך).
בושה אם יעבירו את הדרבי מבמלומפילד, ואני מאד מקווה שבמקרה שכזה יהיה חרם של האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
מתוך וואינט
ציטוט:
האפשרויות הקיימות כעת: המרת הענישה בסגירת שער 4-5 לרדיוס עם קהל בנתניה, דחיית הענישה של סגירת השערים למשחק הביתי הבא מול באר-שבע , או הקלה בדרישות המשטרה לקיום הדרבי בבלומפילד. בהתאחדות לא יאשרו את קיום המשחק באיצטדיון רמת גן בטענה לחוסר ספורטיביות.

זה מה שצריך לעשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 12:29 
אין מה לעשות
המטרה היא שרמון ואנשיו ימשיכו להחזיק בהפועל למרות שאין להם את האמצעים
כדי לקיים אותה צריך להעביר את הדרבי לרמת גן וזה מה שיהיה

נערך לאחרונה על ידי pogi בתאריך 13 אפריל 2014, 12:30, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 12:29 
זה ממש לא דומה, (למרות שלא חשבתי שזה נכון להעלות את מחירי המנוי כדי להביא את שכטר העונה, אז אתה יכול להסיק את התשובה לבדך).

הכסף שיגיע במשחק הזה (להשארת גילי) הוא כסף של אוהדי המחלה שלא תוכל לקבל אם המשחק יהיה בבלומפילד (כי הם לא יוכלו להכנס) ולא נטל על הכיס של מנויי הקבוצה).

אני גם חושב שמי שנתן ערבויות צריך גם לדעת להפרד מהכסף במידת הצורך, אבל מצד שני גם יודע שהחיים הם לא רק שחור ולבן, ובמידה וניתנת אפשרות (במחיר של ה"כבוד") להקל עליהם קצת אז לא אתנגד לכך גם במחיר העברת המשחק לאיכסטדיון הלאומי.

רק שאני אבין, נניח והערבויות יחולטו והכסף ישומש העונה לתשלומים שונים ושוטפים, אתה באמת חושב שיהיה מי שייתן וישים ערבויות שוב בשנה הבאה?
או שאתה מעדיף שאז המועדון יוותר על הכבוד ויקבץ נדבות מכל דיכפין שיעזור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
ואם לא ישתמשו בערבויות, כן יהיה מי שישים ערבויות שנה הבאה?
אולי אותם אנשים שכל כך נבהלו השנה ועשו את כל המאמצים כדי שלא ישתמשו בערבויות שלהם, ירצו לחוות את את החוויה הזו שוב בשנה הבאה.
די להיות תמימים. המהלך של הקיצוץ בשכר, השאלת שכטר, וכל פעולה אחרת נועדו על מנת להציל את אותן ערבויות. אין לזה שום קשר לתקציב עונה הבאה,
ובושה אם מהלך כזה ייצא אל הפועל.

נערך לאחרונה על ידי kruvi1 בתאריך 13 אפריל 2014, 12:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 12:33 
pokara כתב:
זה ממש לא דומה, (למרות שלא חשבתי שזה נכון להעלות את מחירי המנוי כדי להביא את שכטר העונה, אז אתה יכול להסיק את התשובה לבדך).

הכסף שיגיע במשחק הזה (להשארת גילי) הוא כסף של אוהדי המחלה שלא תוכל לקבל אם המשחק יהיה בבלומפילד (כי הם לא יוכלו להכנס) ולא נטל על הכיס של מנויי הקבוצה).

אני גם חושב שמי שנתן ערבויות צריך גם לדעת להפרד מהכסף במידת הצורך, אבל מצד שני גם יודע שהחיים הם לא רק שחור ולבן, ובמידה וניתנת אפשרות (במחיר של ה"כבוד") להקל עליהם קצת אז לא אתנגד לכך גם במחיר העברת המשחק לאיכסטדיון הלאומי.

רק שאני אבין, נניח והערבויות יחולטו והכסף ישומש העונה לתשלומים שונים ושוטפים, אתה באמת חושב שיהיה מי שייתן וישים ערבויות שוב בשנה הבאה?
או שאתה מעדיף שאז המועדון יוותר על הכבוד ויקבץ נדבות מכל דיכפין שיעזור?

מצטער שאני לא קונה את השקר הזה שהכסף מהעברת המשחק ישאיר כאן את גילי ועוד שקרים.
מצטער שאני לא "אוכל" את כל נבועות הזעם של אדון רמון.
ובלי קשר שדבר כזה אינו ספורטיבי !
הבית שלנו זה בלומפילד ורק שם צריך להיות משוחק הדרבי !
כפי שכעסנו על רמה"ש ולהפועל פ"ת שהעבירו בזמן את המשחקים מול מכבי לר"ג, כך אני גם אכעס על המועדון שלי.
זאת תהיה תעודת עניות ויותר מהכל זה יהפוך את מועדון הפועל ת"א להיות הפועל פ"ת 2.
ועוד יש כאן אוהדים שמעוניינים לתת יד בדבר הזה.
גועל נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
1. כל העונש הזה של לסגור את 4-5 הזוי, כי אותם אנשים "מסוכנים" נכנסים ליציע אחר. ובכל מקרה אם העונש הוא ל"מסוכנים", מה הבעיה להכניס ל4-5 אוהדים של שער אחר? אלא אם המטרה המוצהרת של העונש תהיה לפגוע בהכנסה של הפועל.
2. קובסטר, למה אתה חושב שצריך לתת למכבי 10 אחוז מתחולת האצטדיון ללא העונש? זה כתוב איפהשהו? השאלה הזו עלתה בעבר? לא נראה לי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 12:50 
אני מקווה שאנשים פה או שהם מסתלבטים או שהם קריקטורות,בואו נעלה עם חולצות צהובות וזהו!יותר כסף!
אני אוהד קבוצה או אוהד חשבון בנק?!מה נדפקתם??
מי שיחתום על העברת דרבי אליפות של מכבי לרמת גן-נכנס לרשימה של שאול וחולדאי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
גם אם נגיע למחזור בעוד שבועיים כשיש להם פור של 13, ב"ש משחקים בסכנין בשעה 19:00 והדרבי מתחיל ב 20:00.
אם ב"ש לא מנצחים שם, המחלה עולה למחצית השניה כאלופה ללא קשר לתוצאה בדרבי.

עם או בלי קשר, אני מאוד מקווה שאם יוחלט להעביר את המשחק לר"ג, האוהדים לא יגיעו למשחק אלא יגיעו לחודורוב ו/או לבית של רמון ו/או לבית של חג'ג'.
נראה לי פתרון ראוי.

או לטקס פולסא דנורא בקברו של אריק אינשטיין זצוק"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 13:24 
סמל אישי של המשתמש
אה ולעניין המעבר לר"ג, לא שאני בעד, אבל בפעם האחרונה שזה קרה זה היה מהדרבים החד צדדיים אבר (לא מצאתי את התקציר סליחה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
1. כל העונש הזה של לסגור את 4-5 הזוי, כי אותם אנשים "מסוכנים" נכנסים ליציע אחר. ובכל מקרה אם העונש הוא ל"מסוכנים", מה הבעיה להכניס ל4-5 אוהדים של שער אחר? אלא אם המטרה המוצהרת של העונש תהיה לפגוע בהכנסה של הפועל.
2. קובסטר, למה אתה חושב שצריך לתת למכבי 10 אחוז מתחולת האצטדיון ללא העונש? זה כתוב איפהשהו? השאלה הזו עלתה בעבר? לא נראה לי..

2. הדיין כתב במפורש שאסור שהקבוצה האורחת תיפגע מעונש כזה או אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 13:37 
מצד אחד היה נגד להעלות עוד 10% למנוי בשביל לחזק את הקבוצה
מצד שני מוכן להעביר את הדרבי לרמת גן ולראות 30 אלף צהובים חוגגים עלינו אליפות בדרבי בשביל להשאיר את גילי
אם חשבתם שאי אפשר לנהל גרוע יותר מרמון...

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 13:48 
Red or Dead כתב:
מצד שני מוכן להעביר את הדרבי לרמת גן ולראות 30 אלף צהובים חוגגים עלינו אליפות בדרבי בשביל להשאיר את גילי

מה הקשר..........
מצד אחד, לא חושב שזה נכון להמשיך ולזיין את האוהדים הנאמנים של הקבוצה,
מצד שני, כן מוכן לקחת עוד קצת כסף כדי להחזיק ראת הקבוצה בחיים......... גם על חשבון לראות את אוהדי המחלה חוגגים (רק כדאי שתתרגל , כי זה מה שאתה הולך לראות בשנים הקרובות כל שנה מחדש לצערי)

אם חשבתם שאי אפשר יהיה למצוא משתמש טיפש יותר מאדום טורקי............

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

יש בעיה במה שרמון שטוען, הרי שאם אין אפשרות לשחק בבלומפילד כמו שרמון טוען, אז למה לא נתניה כמו שהיה נגד בית"ר? הוכח שהמשחק עבר שם בצורה טובה מאוד, וזה מוכיח שרמון מעוניין רק להרוויח כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

קוראים לנו רמה"ש ולא ידעתי?

לא זזים מבלומפילד!!

בושה שיש על זה וויכוח בכלל...

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4501103,00.html

ציטוט:
הדיין גיורא לנדאו אמר במהלך הדיון: "הנטייה שלי היתה קצת יותר להחמיר, אבל לאור העובדה שאני מזהה נכונות של הפועל כאגודה להילחם בתופעה, אני נוטה לקבל את עסקת הטיעון בכפוף לכך שסגירת היציעים לא תפגע ביריבה, והיא עדיין תקבל את הכרטיסים המגיעים לה - שהם עשרה אחוזים ".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אדום נחמד כתב:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4501103,00.html

ציטוט:
הדיין גיורא לנדאו אמר במהלך הדיון: "הנטייה שלי היתה קצת יותר להחמיר, אבל לאור העובדה שאני מזהה נכונות של הפועל כאגודה להילחם בתופעה, אני נוטה לקבל את עסקת הטיעון בכפוף לכך שסגירת היציעים לא תפגע ביריבה, והיא עדיין תקבל את הכרטיסים המגיעים לה - שהם עשרה אחוזים ".

מה אתה אומר.. זה צריך להיות חלק מהכרעת הדין?
איזה שכונה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 14:13 
pokara כתב:
Red or Dead כתב:

מה הקשר..........
מצד אחד, לא חושב שזה נכון להמשיך ולזיין את האוהדים הנאמנים של הקבוצה,
מצד שני, כן מוכן לקחת עוד קצת כסף כדי להחזיק ראת הקבוצה בחיים......... גם על חשבון לראות את אוהדי המחלה חוגגים (רק כדאי שתתרגל , כי זה מה שאתה הולך לראות בשנים הקרובות כל שנה מחדש לצערי)

אם חשבתם שאי אפשר יהיה למצוא משתמש טיפש יותר מאדום טורקי............

חכם גדול אתה בדיעבד
אם שכטר מצליח/ה-10% היו בשביל להחזיר את זהבי זו הייתה החלטה מבריקה
בוא תרשום עוד קצת נקודות אולי זה יהפוך את המשפט שלך לנכון

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2014, 14:21 
גם אם זה בשביל להביא את רונלדו + מסי +נויר , אין הצדקה להעלות מחירי מנויים לאוהדים,
אם לבעלים אין את הכסף הזה הוא לא יכול לעשות מגביות לצורך חיזוק הקבוצה.
מצד שני , אם בעקבות שטויות של האוהדים (השלט שהביא לסגירת היציעים) נוצרה הזדמנות לשפר את המאזן הכלכלי הגרוע של הקבוצה בעוד לפחות 2 מיליון ש"ח (100 ש"ח לכרטיס ולשיטתך יגיעו 30 אלף מאוהדי המחלה כך שזה אפילו כמעט תוספת של 3 מיליון), אז אין בזה שום פסול, וזה בטח הרבה יותר הגיוני מאשר להעביר לדוגמא את המשחק לנתניה כדי שאוהדי המחלה לא יוכלו להכנס ולחגוג..
אבל היות והגיון והפועל (או רבים מאוהדיה) לא הולכים ביחד כשהם רואים את הסמרטוטים הצהובים מנגד, אז בכלל מפתיע ההיסטריה הכללית שאחזה בכמה מכאן שכבר הפכו אותנו להפועל פ"ת או רמה"ש (שאולי יופתעו אבל מבחינה כלכלית עושה רושם שאנחנו במצב הרבה יותר קשה מכל אחת מהן בתורה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 161 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: