סיימנו עם המנות הראשונות, הגיע הזמן למנה העיקרית.
UFC ON FOX 11 יערך בלילה בין שבת לראשון באורלנדו, פלורידה וצפוי להיות אחד האירועים החזקים בזמן האחרון
המיין קארד :
Heavyweight Fabricio Werdum vs. Travis Browne
Women's Bantamweight Miesha Tate vs. Liz Carmouche
Lightweight Donald Cerrone vs. Edson Barboza
Middleweight Brad Tavares vs. Yoel Romero
עוד לפני כן, בהחלטה שערורייתית מבחינתי, יערך הקרב בקטגורית ה Lightweight בין רפאל דוס אנחוס המדורג חמישי לחביב "הנשר" נורמגומדוב המדורג שביעי. הניסיון ה UFC להחביא את נורמגומדוב (בלתי מנוצח עם 21-0) בכל דרך אפשרית מעצבן. אין סיבה שבאותה קטגוריה משדרים בשידור חי את הקרב בין המדורג 8 (סרונה) ל 11 (ברבוזה) ולא קרב בין שני מדורגים בכירים יותר.
זה לא יעזור להם, הוא יהיה אלוף במוקדם או במאוחר.
1) המנצח בקרב של ורדום (מדורג 2, מאזן של 17-5-1) נגד בראון (מדורג 3, מאזן של 16-1-1) יהיה זה שיתמודד מול קיין ואלסקז על החגורה במשקל כבד, כנראה באירוע שיתקיים בנובמבר במקסיקו סיטי. ורדום, שלעד יזכר בתור זה ששבר את רצף הנצחונות הפסיכי של פדור אמיליננקו המלך שנמשך 10 שנים , מגיע עם מאזן נקי מהפסדים אחרי שלושה קרבות ב UFC מול יריבים די נוחים (נלסון,רוסו,נוגיירה) והיה אמור להיות הבא בתור אחרי ההפסד של דוס סנטוס לקיין ב 166. לרוע מזלו קיין נאלץ לעבור ניתוח בכתף ודיינה וויט לא רצה להשבית את הקטגוריה במשך שנה שלמה, ולרוע מזלו העוד יותר גדול טרוויס בראון צבר רצף נצחונות על יריבים חזקים מאוד (גונזגה,אוברים,ברנט) ואי אפשר היה להתעלם מהלגיטימציה שלו לקבל קרב על החגורה.
הולך להיות קרב אש ואני לא רואה סרט שזה יגיע להכרעה. ורדום ירצה לקחת את זה לקרקע בכל מחיר, בראון יעדיף לשמור מרחק ולבעוט בורדום בכל זווית אפשרית. אם ורדום ילחץ את בראון אל הכלוב הוא עלול להסתכן במהלך הקטלני של בראון שניצח לו את הקרבות נגד גונזגה וברנט עם מרפק ימין קטלני שיורד ישירות אל הראש של היריב.
לא פשוט להמר על מנצח כאן, אני הולך עם בראון.
2) בקרב הנשים, מיישה טייט (מדורגת 3, מאזן 13-5) תנסה להתאושש מרצף של שני הפסדים מתוך שני קרבות ב UFC נגד זינגנו וראוזי מול ליז קארמוש (מדורגת 7, מאזן 9-4) שבעצמה מגיעה אחרי הפסד לאלכסיס דיוויס, היריבה הבאה של ראוזי על החגורה. גם כאן צפוי להיות קרב צמוד מאוד, לטייט אסור להפסיד כאן והיא תנסה לבעוט בקארמוש ואז להוריד אותה לקרקע שם יש לה יתרון ברור, קארמוש תנסה לקחת את זה לסגנון יותר פיזי של חבטות והיאבקות. אגב, קארמוש שירתה בתור טכנאית מסוקים במארינס במשך 5 שנים והיא הלסבית המוצהרת היחידה ב UFC. דמות מאוד מעניינת. אני הולך עם טייט בכל מקרה.
3) שני הקרבות הנוספים יפגישו גם הם מדורגים די בכירים בכל קטגוריה. מעבר לקרב של סרונה (8, מאזן של 22-6) וברבוזה (11, מאזן של 13-1) שיפגיש בין שני לוחמי קיקבוקסינג אדירים שלא יביישו את הסרט ספורט הדמים, הקרב האחרון יפגיש את טבארס (מדורג 13, מאזן 12-1) נגד יואל רומרו יקיר המדור (מדורג 14, מאזן של 7-1) והמדליסט מסידני בהיאבקות.
שניהם מגיעים אחרי רצף נצחונות מרשים, חמישה לטבארס ושלושה לרומרו, והקרב הזה יהיה קרב סופר חשוב מבחינתם בשביל להיכנס לעשיריה הראשונה בדרך לקרב על החגורה בקטגוריה הכי צפופה ב UFC. אני הולך עם ברבוזה ורומרו.
שידור ישיר בספורט 5 הפתוח וספורט 5 HD החל משלוש לפנות בוקר בלילה בין שבת לראשון. ד"ר אבי, תארגן לנו לינק גם לקרבות המוקדמים שנראה את חביב...
השקילה הרשמית תיערך היום ב 23:00, שידור ישיר בלינק הבא:
https://www.youtube.com/watch?v=FyhLMXTReVsתהנו