NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:
19 כתב:
בדוק? מאיפה אתה יודע?
עוד פעם החרא הזה ? עוד פעם הדיון חסר התועלת הזה במאיפה אתה יודע ולא למה מסבנים אותנו ?
שאלתי את כל העולם ואחותו.
אל תאמין לי, תשאל גם אתה.
אני לא יודע את מי לשאול, ואין לי גם את המספרי טלפון שלהם.
למי שיש מבחינתי הוא דרגה אחת מתחת למקורב.
ונניח שאין כלום, למה ההודעה הזאת לשחקנים?
זה ספין למה? יש הסבר מאחורי המילים שלך?
סבבה, שוב נמתין בסבלנות להתפוצצות של הבלון התורן. התרגלתי.
http://sports.walla.co.il/?w=//2735537 ציטוט:
שני הצדדים לא מדווחים על התקדמות משמעותית בשיחות ביניהם, שהתחילו כבר לפני שבועות כפי שפורסם בוואלה! ספורט. יתרה מכך, בהפועל טוענים כי אותה קבוצת רוכשים רוצה שתוך חמש שנים מגרש האימונים יהפוך להיות בבעלותה והיא תוכל לעשות בו מה שתחפוץ ובקבוצה מעריכים כי תבנה במתחם וולפסון. המתחם עצמו לא שייך להפועל תל אביב אלא לעיריית תל אביב, ולכן אין שום אפשרות לאדומים להציע אותו כחלק ממחירו של המועדון.
כמו כן, עוד עולה מטענות הפועל, כי קבוצת הרכישה רוצה שיהיה לה חלק מהשיפוץ המתוכנן בבלומפילד וכן לגזור מזה רווחים בעתיד. על פי אותם דברים שני הצדדים מעריכים כי הסכם רחוק מאוד מלהיחתם, אך בהפועל יש אנשים שמזהירים ואומרים: "רמון במצב כל כך נואש לעזוב שהוא עוד יכול לעשות טעויות", טען גורם בכיר במועדון. "בתנאים האלה, אין סיכוי לעסקה וגם חיים מבין את זה כרגע. אנחנו מקווים שהוא יתעקש על הבטחת עתידה של הפועל כפי שהבטיח כשנכנס למועדון"
לא יודע למה צנציפח כותב על זה, האינטרסים שלו מעניינים לי תתחת.
למה יצאה הודעה לשחקנים ? אולי כדי למשוך זמן ? אולי כדי לשדר שהכל בסדר והמצב לא כזה נורא כמו שהוא באמת ?
לא מתעסק בספקולציות ובמשחקי אינטרסים ובתאוריות קונספירציה.
אני מתמקד בעובדות שאני מכיר. אין שום התקדמות ואף אחד לא הולך להגיע לארץ.
19,
אתה צודק. מאוד צודק אפילו. הדרך לפתור את זה היא שיבוא רוכש שיסגור את השכונה הזו.
בהתנהלות הנוכחית של מי שנמצא כרגע בעמדת השליטה במועדון זה לא יקרה, ופה הבעיה הכי גדולה שלנו.