תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 15:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 404 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סופו בסיום המשחק
הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 23:31 
דון שימון בחדשות הספורט של מחר: "דיברנו עם סופו. מסתבר שהאוהד ירק עליו חומצה הידרוכלורית רעילה, שצילקה את סופו פיזית ונפשית. כמו כן קללותיו של האוהד נאמרו בתדר שגרם להשפעה אנרגטית שאיימה על חייו של סופו. אנחנו מתכוונים להעמיד את האוהד לדין על ניסיון לרצח"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 23:31 
צריך לעזוב את כל ערוצי התקשורת שפועלים באופן מכוון נגדנו ולהתחיל לעדכן רק מהאתר הרשמי ומאתרים שבסדר איתנו (נגיד כמו וואלה שהם פחות פועלים באופן מכוון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
שהסיגריה האחרונה שידליק תיהיה מהנר נשמה של הבן שלו :SMOKE: :DEVIL3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
מעניין מה יקרה אם משחק הבא אחרי שאוהדי מכבי יקללו את שולדי הוא יעלה ליציע וירביץ להם
גם אז שימון יגיד שזה בסדר כי יש גבול לכמה בנאדם יכול לספוג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל מירי נבו בחדשות הספורט הוכיחה כמה שהיא זבל מהסוג העלוב ביותר. שנית מכונת התעמולה של שמעון מזרחי לא נופלת מזו של יוזף גבלס ברייך השלישי. שלישית אייל ברקוביץ זה חתיכת מיקרוב עלוב שמשווה אולפן לאיצטדיון, ומצדיק אלימות פיזית ותקיפה של אנשים על ידי ספורטאים.

מביש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 23:44 
היה היום את ההמנון לפני המשחק??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
איזה מועדון דוחה זה מכבי, לא ייאמן שהם אשכרה מצדיקים ומגבים אותו. אחרי זה אנשים שואלים אותי למה אני רוצה שהם יפסידו באירופה ומדברים איתי על זה שהם מייצגים את ישראל. קבוצה בלי ישראלים ובלי רק ערכים, קבוצה שעל ידי ייבוש ישראלים במשך דורות על הספסל דפקה את נבחרת ישראל ואת הכדורסל הישראלי.
מעבר לתגובה על סופו שאני מאמין שיהיו אנשים שיקומו בסופו של דבר ויתבטאו בצורה חריפה ונוקבת כפי שצריך על מכבי (בכל זאת כמה קשה לבקר טנק שרומס ילד, תשאלו את הפלשתינאים כמה שווה תמונה כזאת). עצם זה שמועדון כדורסל שמתיימר לסמל משהו מגבה התנהגות כזאת ושולח מסרים ששחקן יכול להכות אוהדים זה חמור בצורה שקשה להסביר, לצורה השוואה, האם התגרות של פניני של תנועות אקדח לעבר יציע אוהדי הפועל מצדיקה את זה שאוהדי הפועל ירדו לפרקט ויחזירו לו באלימות?
איך לעזעזל אדם הגון יכול להצדיק את זה שהגוש שומן הזה פגע באשה מבוגרת ובילד קטן? לאן הגענו? שמישהו יתעורר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 23:52 
יש למישהו צילום מסך של מה שוואן כתבו? על זה שסופו עלה ליציע בגלל הבן של ארז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 23:56 
ועכשיו וויצ'יץ' מספר שסופו התפרץ כי האוהד קילל את אמא שלו (תרשו לי לשער שזה מה שבאמת קרה, שכן 90% מהקללות בעולם מערבות אמא).

רגע, שימון לא אמר שזה היה בגלל קללות גזעניות ויריקות??
אולי זה היה קללות גזעניות ויריקות נגד אמא של סופו??

כרגיל, הדון לא יבחל באף שקר. באף תכסיס. באף תחבולה.
מדובר באדם שפל ושקרן מהמדרגה הנמוכה ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 23:57 
מתוך פורום צ'ה (אוהדי הפועל ירושלים)

ציטוט:
אני יודע שיש לנו משחק על מקום ראשון, ושחבל להתמקד בהם, והכל טוב ויפה וחרא על הפועל ת"א.
עד כאן. יש דברים שהם מעבר לתארים והישגים, ואם האיש הזה מראה את פניו במלחה במוצאי שבת צריך להבהיר לו טוב טוב מה אנחנו חושבים על התנהגות כזאת.

רעיונות? שלטים? מישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 00:21 
סמל אישי של המשתמש
מעניין אותי באיזו עוצמה יצאה היריקה מאותו אוהד שהגיע כ"כ רחוק במנהרה. הרי כשהזבל היה קרוב אליו לא הפריע לו דבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 00:24 
סמל אישי של המשתמש
cheabuksis כתב:
הדון: "אנחנו נגד אלימות מילולית ו-ודאי אלימות פיזית, אבל אלימות מילולית שמלווה בקללות ויריקות לפעמים יותר פוגעת וכואבת מאלימות אחרת. יש גבול כמה אפשר לירוק ולקלל שחקן ואת משפחתו. לא נעניש את סופו. אנחנו יודעים בדיוק מה קרה, מחר נשמע יותר פרטים ממנו".

בנאדם חלאה. לערן זהבי אני מאחל רק שיגמור את הקריירה בתור שחקן כדורגל, ואחר כך מצידי שיהיו לו חיים מלאים בבריאות.
לשמעון מזרחי אני מאחל, את מה שאני מאחל לשאר החלאות שרוצים להשמיד אותי כגון חיזבאללה חמאס וכל שאר הטינופות, רק רע חלאת המין האנושי, שונא ישראל אמיתי שמפיץ שנאת חינם כי לא אוהדים את הקבוצה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 00:35 
צדיק יחיד בסדום.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4507939,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 00:36 
סמל אישי של המשתמש
אגב, חבל שאף אחד לא ניצל את ההזדמנות להתגונן מחלק מהחלאות האלה ולתת לו איזו ברכייה לביצים או פצצה עם הסוליה לפנים של האפס הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: סופו בסיום המשחק
הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 00:39 
ranjef כתב:

רק שלא היו יריקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 00:59 
סמל אישי של המשתמש
טיעון שהשתמשתי בו על אוהדי מכבי, השתיק אותם לגמרי:
לא יודע מה האוהד אמר לסופו, אבל אני מניח שזה לא יותר חמור ממה שפניני אמר לשולדי
אם אתם מצדיקים את סופו שניסה להכות את האוהד, מה שולדי היה צריך לעשות לפניני? ובמקרה הזה זה בא מהקפטן של היריבה ולא מסתם אוהד
אם שולדי היה מפרק את פניני הייתם אומרים שזה בסדר? שאלימות מילולית לפעמים יותר פוגעת מאלימות פיזית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 01:25 
עזוב אותך, המסקנה מהסיפור היא שבדרבי הבא שמעון מזרחי עולה ליציע ומרביץ מכות לכל אוהד ואוהד.
כי אלימות מילולית יותר חמורה...
וכמה אפשר לשאת...
והם מבזים את ההמנון...
ואני חתן פרס ישראל...
ואתם לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 01:51 
סמל אישי של המשתמש
הסיפור כבר מופיע בכל אתר ספורט אירופאי מטורקיה ועד איטליה וספרד.
אם שמעון מצליח להוציא את סופו מזה, זה פשוט מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: סופו בסיום המשחק
הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 01:53 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
צריך לעזוב את כל ערוצי התקשורת שפועלים באופן מכוון נגדנו ולהתחיל לעדכן רק מהאתר הרשמי ומאתרים שבסדר איתנו (נגיד כמו וואלה שהם פחות פועלים באופן מכוון)

לא יודע מה אתכם אני מתכוון לבטל את המנוי לערוצי שטות שלהם. גם ככה אין בהם כלום ויש מספיק אלטרנטיבות. שקל הם לא יראו ממני.
הגיע הזמן להפסיק לממן את החגיגה המכביסטית הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: סופו בסיום המשחק
הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 02:53 
צור ש. כתב:
יש למישהו צילום מסך של מה שוואן כתבו? על זה שסופו עלה ליציע בגלל הבן של ארז?

כן לי יש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: סופו בסיום המשחק
הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 03:08 
שלח בוואטסאפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 04:17 
העונש שהוא יקבל מהאיגוד אם בכלל יהיה מצחיק. דווקא התלונות במשטרה יותר מבטיחות. עם כל הציניות צריך לזכור שהמשטרה הגישה כתב אישום נגד טביב על הכאת אוהד צעיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 04:34 
אם דונטה סמית או קרלון בראון עושים דבר כזה במלחה, הם מורחקים עד סוף העונה עוד בשעה 23:30 בערב.

השחיתות והגועל נפש שלהם יתגלה שוב כשהוא יקבל את ה"עונש".
6 משחקים בחוץ וקנס כבד. יוזף גבלס כבר יספר אצל מגדה באולפן חדשות הספורט כמה החמירו איתו ואיזה עונש מטורף זה.
הכל פה מושחת והכל פה רקוב.

ובלי קשר, אפשר לשנות את כותרת האשכול פה? "סופו" עלק. איזה מצחיק זה שהוא בפרסומת להמבורגר אה? איזה שמן הוא!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 06:40 
סמל אישי של המשתמש
שימו לב שהאוהד שמקלל לתוך המנהרה עושה את זה עוד לפני שסופו מגיע בכלל, לשניים שנכנסים לפניו ואותם לא ראיתי מסתובבים להרביץ לו (אלא לעצור את סופו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 06:54 
לא קראתי את כל הדברים אבל בלי אני מסכים לבטח עם רוב הנאמר .לדון שימון מאחל כל רע, הנבלה נבו שתיענש על משוא הפנים שלה , סופו כאן צריכה להיגמר העונה שלו כולל אירופה.
אבל אני חייב לשתף ויש לי גם מה להגיד לאותו אוהד מ"שלנו" . כשברח הוא יודע טוב מאוד כנראה למה ברח. הוא הבין מיד שסופו אחריו והשאיר באמת את גיבורי הרגע בעיניי אותם אוהדים שלא ידעו מה קרה אבל נאבקו באיש האלים הזה ולא בפעם הראשונה שהוא מפגין אלימות ומאיים מה שכמובן מותר לחלאות הצהובות.
איני מכיר את שמו של האוהד אבל זכיתי לעמוד מתחתיו בדרבי בו הפסדנו בהחלטת פנדל שלא היה של שופט נבל (לא זוכר מי זה היה) בתחילת העונה.
הקללות בהן ניבל ללא הרף את שחקני הפועל ולא משנה מי היה שם (לא ראיתי אותו מעודד לשם שינוי) הפריעו לי וברגע מסויים חשבתי אני לטפל בעניין. הוא גם כמובן מקלל כל מי שזז כולל אוהד הפועל שהוא גם כנראה שופט בליגות נמוכות והכנראה סוג של חבר לאותו שופט. הנ"ל עמד כמה שורות מתחתיי ואותו אוהד קילל אותו כאילו הוא קיבל את ההחלטה. כמובן שהוא הבטיח שיזזין את כולם ותנו לי לנחש שזה גם מה שהבטיח לסופו ולכן הוא התפרץ עליו.
שיהיה ברור לסופו כמובן היה אסור לעשות את מה שעשה ויותר מכל גם למי שמגן עליו אך לא ציפיתי ליותר מאותה קבוצה נלעגת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 07:02 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 07:17 
המוג לב עם החולצה הלבנה נמלט ומשאיר את השאר להיאבק בבריון קשקשים הזה שנקווה שהיה משחקו האחרון בישראל .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 07:29 
סמל אישי של המשתמש
לא מכיר את הבנאדם. אבל אני מתקשה להאמין שיש הרבה אנשים בעולם שהיו נשארים ללכת מכות עם ענק 160 קילו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 07:34 
סמל אישי של המשתמש
עפ וואלה בגלל שלא נפצעו אוהדים אז סופו רק ייחקר במשטרה אבל לא יוגש נגדו אישום.
לגבי עונש מהאיגוד מדברים שם על הרחקה בין משחק אחד לארבעה משחקים מקסימום..

בנוסף בראינות עם שחקני מכבי הם מספרים שסופו היה רגוע בחדר הלבשה והתנהג רגיל. זה משחקן שדקה לפני כן רמס ילדים ביציע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 07:37 
הפועל כתב:
לא מכיר את הבנאדם. אבל אני מתקשה להאמין שיש הרבה אנשים בעולם שהיו נשארים ללכת מכות עם ענק 160 קילו

נכון אבל כמו שאמרתי כנראה הוא יודע עם עצמו מה אמר כשברח והשאיר את מי שאמרתי שהם גיבורי השעה ונאבקו בו.
הבחור הוא מנבל סדרתי שגם לא יודע לשים גבול היכן שצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 404 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: