תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 11 אוגוסט 2025, 21:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 404 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סופו בסיום המשחק
הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 21:43 
‏אהרל'ה ויסברג כותב:

לאור אירועי הדרבי, הצפייה בסרטון המפורסם הזה מקבלת מימד שונה לגמרי (אל תוותרו על ההילוך האיטי - שמתחיל אחרי 3:20 דקות)..

והשבוע, בטיימינג מושלם, סופו פוגש שוב את ננאד קרסטיץ'. אני מקווה שהסנטר הסרבי מביא איתו כיסא מהבית, ג'אסט אין קייס!

https://www.youtube.com/watch?v=82D7i_YRiME

מעניין מה היו העונשים במשחק ההוא

נערך לאחרונה על ידי rona בתאריך 07 אפריל 2014, 21:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
העיקר שאחרי שהכל נגמר פתאום רצו לתוך המגרש וליציע איזה 10 שוטרים עם קסדות, הם היו נראים מבולבלים ולא הבינו למי הם צריכים להרביץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
חוץ מזה שהתגובה של המנהלת ושל מכבי מביכה
הפסיקו עם השירי שואה,עכשיו גם אסור לקלל?!
(ואת זה אמרו מועדון שהאוהדים שלו מקללים בקביעות את שולדבראנד,שהחטא הכי גדול שלו זה שפניני קילל אותו והוא שתק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 21:47 
דרך אגב , האוהד רחב המימדים שהדף את סופו עד הפרקט :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 21:47 
חייבים לעשות הכל כדי שיזיינו אותם על זה

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 21:48 
"לא היתה לי ברירה, ניסיתי להגן על בלו" - למי ששכח...

https://www.youtube.com/watch?v=gN_bxu_uWLc

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
מה עם וידאו מהקטטה המטורפת שסופו היה מעורב בה (נדמה לי בנבחרת יוון)? שהלכו מכות עם כיסאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 21:51 
cheabuksis כתב:
"לא היתה לי ברירה, ניסיתי להגן על בלו" - למי ששכח...

https://www.youtube.com/watch?v=gN_bxu_uWLc

בדיוק כמו שוטר יס''מ, סתם אגרופים
כלב בן זונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 21:51 
בוז'אן קרקיץ' כתב:
מה עם וידאו מהקטטה המטורפת שסופו היה מעורב בה (נדמה לי בנבחרת יוון)? שהלכו מכות עם כיסאות

זה הקישור שהעלתי מהפייסבוק של וייסברג.

וזו תגובת המנהלת:

מנהלת הליגה מגנה כל תופעה של אלימות וכל תופעה של איבוד שליטה על ידי אחד מבעלי התפקידים ו/או שחקנים בליגה אשר מהווים מודל לחיקוי לעשרות אלפי בני נוער שצופים במשחקים במגרשים ועל המסך. המנהלת מצפה מבית הדין של איגוד הכדורסל לפעול בהקדם ובחומרה להענשת השחקן וקוראת לשחקנים ולבעלי התפקידים לשמור על איפוק ועל התנהגות נאותה לקראת הפלייאוף והשלבים המכריעים של העונה.
יחד עם זאת לא נעלמה מעיני המנהלת ההתגרות של אוהדי הפועל תל-אביב אשר ישבו בסמוך למגרש וקיללו וירקו על האורחים וגם על בעלי תפקידים במנהלת בסיום המשחק. המנהלת מצפה מהנהלת הפועל ת"א לטפל באוהדים אלה אשר מוכרים לה ולהרחיקם לתקופה ממושכת מהמגרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 21:52 
ורק לפני חודש...

בשלב מסויים הרוחות על הספסל של מכבי התלהטו, כשסופו התעמת עם הפיזיוטרפיסט רפי ורשובסקי מסיבה לא ברורה וצעק לעברו: "אתה מחפש ללכת מכות איתי?". יש לציין שהנוכחים במקום מיהרו להפריד בין הצדדים והרגיעו את הסנטר, שבהמשך נראה כמי ששכח מכל האירוע.

דיויד בלאט לא מאכזב: "לא היו מכות, נכון? אז לא צריך להתלהב. מי שמכיר את סופו, יודע שהוא עושה את זה כחלק מהלהט של המשחק ובכדי להכניס את עצמו לטירוף ואחר כך מרגיש רע עם עצמו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
אני לא רואה מנוס מלתת לנו 10 רדיוסים וקנס של חמישה מיליון שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 21:53 
חבל מאוד מאוד שאף אחד בהפועל חוץ מרמי לא מתבטא נגד הביזיון האדיר הזה. חבל מאוד שמאמן הקבוצה וקפטן הקבוצה מעדיפים לנצור את לשונם "כדי לא לחמם" או "להתרכז בכדורסל".
קשה לי להביע במילים את האכזבה שלי מהשניים האלה.

אני לא רואה שדייויד בלאט "מתרכז בכדורסל" כשהוא מלכלך על האוהדים שלנו על בסיס קבוע (לא מחונכים אה? נראה לי שהקפטן שלך יכול ללמד אותם דבר או שניים על חוסר חינוך יא אפס)

כל המועדון היה צריך להתגייס כאן (במיוחד המאמן והקפטן) ולגנות את הבושה הזאת. הבן אדם צריך להיות מאחורי סורג ובריח. ראבק יש שם ילדים קטנים שהוא פשוט רמס, זה פושע. חבל מאוד שכרגיל התגובה היחידה שבאמת מייצגת את המועדון היא של רמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
rona כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:

זה הקישור שהעלתי מהפייסבוק של וייסברג.

וזו תגובת המנהלת:

מנהלת הליגה מגנה כל תופעה של אלימות וכל תופעה של איבוד שליטה על ידי אחד מבעלי התפקידים ו/או שחקנים בליגה אשר מהווים מודל לחיקוי לעשרות אלפי בני נוער שצופים במשחקים במגרשים ועל המסך. המנהלת מצפה מבית הדין של איגוד הכדורסל לפעול בהקדם ובחומרה להענשת השחקן וקוראת לשחקנים ולבעלי התפקידים לשמור על איפוק ועל התנהגות נאותה לקראת הפלייאוף והשלבים המכריעים של העונה.
יחד עם זאת לא נעלמה מעיני המנהלת ההתגרות של אוהדי הפועל תל-אביב אשר ישבו בסמוך למגרש וקיללו וירקו על האורחים וגם על בעלי תפקידים במנהלת בסיום המשחק. המנהלת מצפה מהנהלת הפועל ת"א לטפל באוהדים אלה אשר מוכרים לה ולהרחיקם לתקופה ממושכת מהמגרשים
.

:SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
חבל מאוד מאוד שאף אחד בהפועל חוץ מרמי לא מתבטא נגד הביזיון האדיר הזה. חבל מאוד שמאמן הקבוצה וקפטן הקבוצה מעדיפים לנצור את לשונם "כדי לא לחמם" או "להתרכז בכדורסל".

אני לא רואה שדייויד בלאט "מתרכז בכדורסל" כשהוא מלכלך על האוהדים שלנו על בסיס קבוע (לא מחונכים אה? נראה לי שהקפטן שלך יכול ללמד אותם דבר או שניים על חוסר חינוך יא אפס)

כל המועדון היה צריך להתגייס כאן (במיוחד המאמן והקפטן) ולגנות את הבושה הזאת. הבן אדם צריך להיות מאחורי סורג ובריח. ראבק יש שם ילדים קטנים שהוא פשוט רמס, זה פושע. חבל מאוד שכרגיל התגובה היחידה שבאמת מייצגת את המועדון היא של רמי.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 22:04 
Fez כתב:

תכלס, רק לחשוב אם זה היה הפוך, מה היתה התגובה של בלאט, ולהעמיד מולה את התגובה של ארז.
היה צריך להגיד שהאיש הזה עבריין שצריך להיעצר. במינימום.
ובמקום רמי אני מודיע (אפרופו חשש לחיים בדרבים) שהפועל לא עולה לשחק נגד הנבלות עד שהעבריין לא מושעה עד סוף השנה,
מחשש לחיי אוהדיה. ובהתחשב במה שקרה ובגודל של הבן אדם - זה הכי מוצדק בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 22:04 
רמי כהן והקרואטי של מכבי עכשיו בחדשות הספורט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 22:06 
חחחחחחחחחח
תדרכו את סופו להגיד שהקהל של הפועל מבזה את ההמנון של המדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 22:08 
יובל כתב:
Fez כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 22:09 
נגמר הנוער כתב:
חחחחחחחחחח
תדרכו את סופו להגיד שהקהל של הפועל מבזה את ההמנון של המדינה.

המכונה המשומנת של הדון עובדת שעות נוספות.
שותלים קריאות שואה של הקהל (שלא היו ולא נבראו) בערוץ הבית, התחילו כבר דיבורים על "קריאות גזעניות נגד סופו" (פחחחח), עכשיו גם הקשקוש הזה על ההמנון (סופו הפטריוט נפגע מזה עד עמקי נשמתו)

מעניין מה הבא בתור
יאללה שימון
תנו לנו עוד תנו לנו עוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 22:10 
הדון: "אנחנו נגד אלימות מילולית ו-ודאי אלימות פיזית, אבל אלימות מילולית שמלווה בקללות ויריקות לפעמים יותר פוגעת וכואבת מאלימות אחרת. יש גבול כמה אפשר לירוק ולקלל שחקן ואת משפחתו. לא נעניש את סופו. אנחנו יודעים בדיוק מה קרה, מחר נשמע יותר פרטים ממנו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

מירי נבו הבת זונה.
תדרכו אותה טוב טוב לפני המהדורה.

נערך לאחרונה על ידי נגמר הנוער בתאריך 07 אפריל 2014, 22:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אצל פניני עוד קנסו,כאילו, פה אפילו זה לא, למי שחשב אחרת.
אני לא יכול לתאר במילים את השנאה לכל מי ששייך למועדון הזה. ולחשוב שחלק אמרו שמעדיפים אותם על ירושלים.

יו"ר מכבי ת"א שמעון מזרחי, אמר הערב ל-ONE: "אנחנו נגד אלימות מילולית ו-ודאי אלימות פיזית, אבל אלימות מילולית שמלווה בקללות ויריקות לפעמים יותר פוגעת וכואבת מאלימות אחרת. יש גבול כמה אפשר לירוק ולקלל שחקן ואת משפחתו".

מזרחי הוסיף ואמר על מה שקרה הערב בהדר יוסף: "לא יכול להיות שיוציאו שם כדור חוץ ואוהדים ירקו על שחקנים. זהו המקום היחידי בארץ שצריך ליווי משטרתי, לא יכול להיות כזה דבר".

"מי שצריך לטפל בזה הם האנשים שאמונים על הליגה ועל הניהול שלה. לא נעניש את סופו. אנחנו יודעים בדיוק מה קרה, מחר נשמע יותר פרטים ממנו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: סופו בסיום המשחק
הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 22:12 
שחקן זין וזבל. שלא יראה פרקט השנה!
ד״א, אוהד קוקסינל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
הולכים לקרוע אותנו.
מבחינתם נחצה היום קו אדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
טוב הקרב אבוד
תתכוננו לרדיוס בלי קהל ב 3 משחקים הבאים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 22:15 
"עד מחר אנחנו נשמע מסופו עוד פרטים" זה בתרגום חופשי "עד מחר נמציא עוד דרכים להפיל את זה על הקהל של הפועל"
למי שלא עוקב אחרי המכונה המשומנת של הדון

וזה ברור שהם לא יענישו את סופו, כי אז הם יצטרכו להרחיק אותו גם מהיורוליג
ובניגוד לפניני עליו הם לא יכולים לוותר

תגובה צפויה לחלוטין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
שחקן כדורסל שעולה ליציע ומרביץ לאוהדים צריך להיות מורחק עד סוף העונה עם קנס ענק.

מכבי כבר הודיעו שלא יענישו אותו.
השופטים והמשקיף אמרו שהם לא ראו כלום.
נשאר רק האיגוד בראשות היו"ר הזמני עו"ד שמעון מזרחי שיקבע את העונש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 22:18 
ממשיכים להתעסק בסופו ובכל מיני תקריות שלו העונה במקום להתעסק במקרה הספציפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 22:19 
אבי רצון בערוץ 1 מייצג את מזרחי בכבוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
איך הוא קיבל פרס ישראל המושחת הזה, אני בטוח שיש לו קשר גם להשתלת הסאונד באתר המתועב
תומך בסופו כאילו זה מובן מאליו שאם מקללים שחקן אז הוא צריך לעלות ליציע.
לפי וואן תלונה הוגשה במשטרה, למרר לו את החיים כמה שאפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 404 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: