kobster כתב:
Charlie כתב:
עפים פה הרבה סכומים, מצד סידי ומצד עיתונאים כלשהם.
אותי מעניין מה הגירעון של הפועל עד ליוני 2014.
אותי מעניין מה ההכנסה הצפויה (ללא אירופה) לעונת 14/15 בהתחשב בכך שהפועל כבר קיבלה העונה מקדמה מהפירסום, מהספונסר קמחי ומ"לאן".
ומכאן מעניין אותי לדעת מה יהיה גובה התקציב בעונה הבאה, מה בתוכו יהיה רכיב השחקנים (רכש/שכר וכו') ומה מתוך התקציב זה תפעול שוטף והחזר חובות. זו השאלה.
נראה לי שמשום מה השתרבב שלא לצורך חובו האישי של חיים רמון לאליעזר טביב בגין רכישת הפועל. זה לא אמור להיות חלק מחובות המועדון ואני מצדד בעמדה של טביב בעניין הזה. רמון יכול לקזז כמובן חובות של הפועל מהתקופה של טביב בהתייחס לסכום שיידרש לשלם, אם בכלל, לטביב. אבל אם תהיה לו חובה לשלם משהו לטביב זה צריך לצאת מהכיס שלו או מכיס פרטי של אדם אחר, לא מהתקציב השוטף של המועדון.
אז כנראה לא טרחת לקרוא.
הגרעון עד סוף העונה יעמוד על כ 8 מיליון שקל.
הוצאות התפעול השנתיות הן 15 מיליון שקל.
כרגע שכר השחקנים והצוות המקצועי לעונה הבאה עומד על 26.7 מיליון. במקרה הממש אופטימי שתמצא קבוצה לכל מי שאתה רוצה לשחרר ולא תצטרך לשלם פיצויים, תקצץ לכל מי שאתה רוצה לקצץ (כולל למאמן) תגיע ל 15 מיליון בערך.
ביחד זה 30 מיליון הוצאות בלי גלגול הגרעון.
ההכנסה הצפויה, לפי צפי של 6000 מנויים (וגם זו הערכה אופטימית בהתחשב בסגל הצפוי) היא כ 15 מיליון שקל כי אתה מוריד מקדמות מלאן, מהספונסר ומהשילוט. במידה ונצליח למכור את שכטר ודמארי נכניס עוד 5 מיליון שקל בערך.
יש לך פער של 10-15 מיליון שקל בלי גלגול הגרעון מהעונה הנוכחית לעונה הבאה ובלי להחזיר רשימה ארוכה של חובות- 5 מיליון שקל העברות שחקנים, 1.5 עבור האבטחה, מיליון על קיצוץ השכר של השנה שיתגלגל לשנה הבאה, ועוד סכום לא ידוע לעובדי המועדון.
עושה לך סדר ?
נורא קל לזרוק מספרים בלי להביא אסמכתאות לנושא, הרי אף אחד לא יבדוק את מה שהוא אומר.....
אין כאן הכנסות מאירופה (ואולי שבצדק כי אנחנו לא שם), אבל חלק נכבד מה15 מיליון הוצאות שוטפות אני מניח גם היה קשור בעונות האחרונות לזה באופן ישיר (טיסות, בתי מלון וכ"ו).
אין ספק שהמצב שלנו בכי רע , ולא ממש היה צריך את מר סידי (אני יודע הכל ומטוב ליבי מגלה לכם...) כדי לדעת את זה,
לנו כאוהדים אין הרבה מה לעשות בנידון (אלא אם יש מישהו שרוצה לקנות את הקבוצה), ומחאות או רעש לא ממש יעשו טוב למועדון או יעזרו,
אז כל שנשאר לנו זה לקוות לימים טובים יותר ושהקבוצה תצליח להתברג לאירופה (מה שאולי יגדיל את ההכנסות לעונה הבאה)