תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 20:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 60  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
Daniel כתב:
חייב להישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 21:26 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
ממש לא שיחקנו ככה בדרבי הראשון, או נגד באר שבע בשני המשחקים הקודמים או נגד חיפה פעמיים. תפסיק להזות מציאות לא קיימת.

מול באר שבע בבית היינו הרבה יותר טובים והם ניצחו בגלל השופט הדפוק ובגלל ניצול מצבים טוב
גם מול חיפה בחוץ היה חלק גדול במשחק שהפועל שלטה והייתה מסוכנת יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 21:31 
לא צריך להסתנוור

שיחקנו מול קבוצה כבויה (כן, כן) בלי שחקן מאוד משמעותי שלה שמהווה עמוד תווך של ההגנה.

אין ספק שהפועל שיחקו טוב, אבל יש משימה לקבוצה והיא העפלה לאירופה, כשתיגמר העונה אפשר לדבר על ההמשך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 21:35 
ערן כתב:
ממש לא שיחקנו ככה בדרבי הראשון, או נגד באר שבע בשני המשחקים הקודמים או נגד חיפה פעמיים. תפסיק להזות מציאות לא קיימת.

שיחקנו ככה ועוד איך.
תפסיק אתה לסרב להודות בזה שלא תמיד מה שאתה אומר זה נכון.
התוקפנות שלך לא אומרת שאתה צודק. תלמד לקבל דעות אחרות, מר כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 21:36 
יש לי הרגשה שהעונה הזאת תסתיים בדיוק כפי שהתחילה- מרחק נגיעה מהליגה האירופית אלא אם כן יהיה שינוי מאוד גדול בצורת המשחק והכושר, עם קצת מזל, שהיה אבל רק לפרקים עד היום, יכול להיות יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
שיביא כרטיס לאירופה ונדבר.

מה זה קשור? אם יסיים מקום 4 אבל נתניה תיקח גביע אז הוא לא צריך להישאר?

רב״ש נכשל העונה בהפועל. היה צריך להביא יותר נקודות, לא מדבר על אליפות אבל מקום 3 מינימום, ובמרווח בטחון סביר. אם נסיים 4/5, אם נקבל כרטיס לאירופה או לא, זה לא ממש רלוונטי. גם לא העצבים של כולנו על הטעויות הרבות שנעשו.

השיקול היחידי הוא מה טוב מכאן והלאה. לדעתי, כפי שציינתי בכל הפעמים האחרונות שהנושא עלה, השיטה הזו של לפטר מאמן כל פעם שלא הולך לא הוכיחה את עצמה בלשון המעטה. אם היית אומר לי שאיזה מאמן מופלא מחכה לנו מעבר לפינה הייתי קופץ, אבל אם להיות ריאליים כדאי לתת שקט למערכת ולתת לו להמשיך ולתקן את הטעויות שנעשו, במקום להביא איזה מאמן בינוני רנדומלי שיכניס אותנו שוב לכל הסחרור הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 21:38 
סמל אישי של המשתמש
שיחקנו טוב היום, כבר 3 משחקים שאנחנו נראים בסדר.

אבל,
ניהול משחק מזעזע של החבית, זגורי ושי שהיו מהטובים בהפועל יוצאים, במקום גרזיצ'יץ' שהיה פח וגילי שהיה במשחק חלש מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
ערן כתב:

שיחקנו ככה ועוד איך.
״שיחקנו ככה ועוד איך״? מה זה, סוג של ״הכל עובר עליך וקקי בידיך״? אתה חי בחתיכת נדמה לי. אין קשר בין המשחק הערב ל-5 מתוך ששת המשחקים שציינת. לא מבחינת הקצב, לא מבחינת שליטה אמיתית ולא אופטית, לא מבחינת הזדמנויות ולא מבחינת האפשרות לנצח. פשוט לא. עכשיו, אתה יכול להמשיך להתנהג כמו ילד קטן שמתיישב על הרצפה ובועט ומנופף בידיים בצעקות עקשניות, או לחזור למציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 21:43 
ערן כתב:
טכנית לארז כתב:
ערן כתב:

שיחקנו ככה ועוד איך.
״שיחקנו ככה ועוד איך״? מה זה, סוג של ״הכל עובר עליך וקקי בידיך״? אתה חי בחתיכת נדמה לי. אין קשר בין המשחק הערב ל-5 מתוך ששת המשחקים שציינת. לא מבחינת הקצב, לא מבחינת שליטה אמיתית ולא אופטית, לא מבחינת הזדמנויות ולא מבחינת האפשרות לנצח. פשוט לא. עכשיו, אתה יכול להמשיך להתנהג כמו ילד קטן שמתיישב על הרצפה ובועט ומנופף בידיים בצעקות עקשניות, או לחזור למציאות.

כן. ולטעון בתוקף ש"לא שיחקנו במשחקים האלה כמו היום"בלי לתת שום הסבר לטענה הזאת, וכמובן לצרף מיד איזו הערה דורסנית אופיינית, זה טיעון מאוד ענייני. מלך הדיבייטים אתה ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
אני מזמן הפסקתי להתווכח עם ההזיות שלך, כרגע אני עוסק בלרוקן אותן מתוכן ולהציג את הגיחוך שבהן לעיני כל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 21:46 
אני חושב שמה שמתגלה לעיני כל זה שאתה שימון מזרחי של הפורום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 21:49 
ערן כתב:
אני מזמן הפסקתי להתווכח עם ההזיות שלך, כרגע אני עוסק בלרוקן אותן מתוכן ולהציג את הגיחוך שבהן לעיני כל.

ערן, חוץ מהרביעייה שקיבלנו מחיפה בבלומפילד, לא נפלנו באף משחק מול ב"ש מכבי וחיפה.
ברוב המשחקים אפילו היינו טובים יותר.
הפסדנו נקודות בגלל פאלטות של ההגנה והשוער.
מתחילת הפלייאוף משהו סופסוף הסתדר שם ובגלל זה אנחנו לא מפסידים.
אם ההגנה הייתה ככה בכל משחק העונה, היינו במקום של ב"ש היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
כיוון שכולנו יודעים מה זה שימון מזרחי, הרי שהשתמשת בחוק גודווין ולכן הפסדת בוויכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 21:52 
הפסדנו בגלל פאלטות... יפה מאוד.

הפסדנו במשחקים כי הפועל קבוצה מתפרקת מנטלית ושהתנהלה חצי עונה עם הרכבים הזויים וערימות של שחקנים לא איכותיים מספיק - מזה אי אפשר להתעלם וזה חלקו של מאמן.

עם זאת אני מסכים שלאחרונה הפועל משחקת טוב יותר, גם בדרבים (שם ראינו את החוסן המנטלי הלא קיים) וגם בשני משחקים האחרונים, ועם זאת - לא להסתנוור. חיפה מפורקת לגמרי מאז עניין ראיוס וב"ש, כמו שכתבתי קודם, ויתרו על האליפות.

אין לי שום דבר אישי מול רב"ש, הוא טעה השנה בהרבה מקרים אבל לפרקים ראינו אחלה כדורגל, כמו היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 21:52 
ערן כתב:
כיוון שכולנו יודעים מה זה שימון מזרחי, הרי שהשתמשת בחוק גודווין ולכן הפסדת בוויכוח.

אולי, אבל בגלל שכולנו יודעים ששימון מזרחי שונא לא לנצח ואינו מסוגל להפסיד, לפחות הוכחת שאני צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
אתה לא מאה אחוז הא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

ערן אתה יודע שאני חושב שאתה טועה....
ואתה לא מציג שום דבר מלבד את הדבקות שלך בעליונות דעתך.

ככה הפועל נראים מהמחזור השלישי עת חזרתו של גילי, כאשר הסיבה היחידה שלא הפסדנו היא שברדה לא הצליח לנצל את הטעות הקבועה של דגני והכדור של פלט נתקע במשקוף. הסיבה היחידה שלא ניצחנו היא החטאות מ 5 מטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 21:57 
הפלט הזה חתיכת שחקן. הבעיטה שהוא נתן שם זה מהלך של שחקן ענק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
מי שטוען שהמשחק מצד הפועל הערב זהה לכל 28 המשחקים שלפניו, אין לי אפילו בסיס להתחיל איתו דיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
מי שלא רואה שהפועל משחקת יותר טוב ב3 המשחקים האחרונים מאשר בכל העונה צריך משקפיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
בוז'אן קרקיץ' כתב:
מי שלא רואה שהפועל משחקת יותר טוב ב3 המשחקים האחרונים מאשר בכל העונה צריך משקפיים

היא תכליתית יותר,היו לנו כבר משחקים טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 22:01 
לא זהה בשיט, היום היה משחק ברמה אחת מעל לכל מה שראינו, משחק שני ברצף שבפעם הראשונה כל הקבוצה סוגרת את החצי שלה ועובדת חזק בהגנה (חוץ מגילי ברגיל) אם זה היה במשחקים הקודמים היינו במקום אחר.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 05 אפריל 2014, 22:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:

היא תכליתית יותר,היו לנו כבר משחקים טובים.

היו לנו משחקים יותר טובים מול קבוצות פח כמו הפועל חיפה ורמה"ש וכאלה... זה לא באמת נחשב
כמו שאמרת בעצמך. פחות הנעת כדור סתמית, יותר תכלס. וגם ההגנה השתפרה (טפו טפו טפו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 22:04 
איתי כתב:
הפסדנו בגלל פאלטות... יפה מאוד.

הפסדנו במשחקים כי הפועל קבוצה מתפרקת מנטלית ושהתנהלה חצי עונה עם הרכבים הזויים וערימות של שחקנים לא איכותיים מספיק - מזה אי אפשר להתעלם וזה חלקו של מאמן.

עם זאת אני מסכים שלאחרונה הפועל משחקת טוב יותר, גם בדרבים (שם ראינו את החוסן המנטלי הלא קיים) וגם בשני משחקים האחרונים, ועם זאת - לא להסתנוור. חיפה מפורקת לגמרי מאז עניין ראיוס וב"ש, כמו שכתבתי קודם, ויתרו על האליפות.

אין לי שום דבר אישי מול רב"ש, הוא טעה השנה בהרבה מקרים אבל לפרקים ראינו אחלה כדורגל, כמו היום.

מסכים בעיקר לגבי עניין החוסן המנטלי.
לגבי הטעויות המקצועיות אני יכול להחליק כי יש לו יותר כדורגל מלכל שאר הליצנים שמאמנים בליגה הזאת.
מבחינת כדורגל לא נפלנו מאף קבוצה בליגה למעט מכבי, אבל אשכרה הפסדנו כל משחק חשוב שהיה לנו העונה.
בעיני יש חשיבות גדולה לאיך שנסיים את העונה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
כל אלה שאומרים שכל העונה שיחקנו ככה טועים.
אנחנו כבר 3 משחקים במערך שלא שיחקנו בו כמעט במהלך העונה שסאשה הוא הקשר הקדמי מבין הקשרים האחוריים.

בריאן---שי
--סאשה--
זגורי---גילי
--דמארי--

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 22:09 
אין שום ספק שאנחנו משחים טוב יותר ותכליתי יותר במשחקים האחרונים. זה לא אומר ששאר העונה שיחקנו איום ונורא או שהיום אנחנו משחקים נפלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
[code][/code]
RedFox כתב:
כל אלה שאומרים שכל העונה שיחקנו ככה טועים.
אנחנו כבר 3 משחקים במערך שלא שיחקנו בו כמעט במהלך העונה שסאשה הוא הקשר הקדמי מבין הקשרים האחוריים.

בריאן---שי
--סאשה--
זגורי---גילי
--דמארי--

אז אתה אומר שהעובדה ששי המושמץ שיחק מלפני סאשה הבינוני ובריאן הצב זו הסיבה שאנחנו נראים טוב?
שמעו, עם תוצאות קשה מאוד להתווכח, אבל זה לא באמת סביר שפתאום בבוקר יום בהיר התחלנו לשחק טוב.
אני אישית לא רואה הבדל גדול מדי בין אמצע העונה והיום. אני לא רואה הבדל בכלל בין המשחק הראשון והשלישי נגד מכבי חיפה, וגם לא בין השני והשלישי מול ב"ש. אני לא רואה הבדל בין הדרבי הראשון והשלישי, כשהשני לא נספר רק בגלל האדום ששינה את המשחק.
השיטה אותה שיטה, המגנים תורמים פחות מכל אפסילון חיובי, וההתקפה נסמכת כולה על דמארי והברקות של זגורי, כשגילי הוא המתווך כשהוא טוב. זה מה שיש.

וערן, אתה כל הזמן חוזר על המשפט שאין לך בסיס לדיון עם אנשים שחושבים כך או אחרת. אז אתה יודע, אין באמת צורך לומר את זה, אתה יכול פשוט לא להתדיין איתם. סתם עצה, אתה לא חייב להקשיב לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
לא פעם ראשונה שאתה נכשל בהבנת הנקרא לפני שאתה מספק עצות לאחרים. כדי שיתקיים ויכוח רציונלי, צריך להיות איזשהו בסיס משותף, גם אם קטנטן, כדי שממנו אפשר יהיה לצאת להסכמות ולאי הסכמות. עם בנאדם שאומר שחור ואני אומר לבן (או שני קווים מקבילים, מה שעובד לך), אין סיכוי להגיע בכלל לדיון כזה. במקרה של ״טכנית לארז״ (האלטר אגו ההזוי עוד יותר שלו טרם הפציע הערב) אנחנו לא מדברים בכלל באותה שפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
בוז'אן קרקיץ' כתב:

אשכרה. היום היה המשחק הכי טוב שלנו העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 22:46 
הבן אדם שאני אפילו די מחבב נכשל בכל פרמטר אפשרי העונה. ניהול הסגל והמשחק שלו הזויים. אין שום סיבה שיישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: