תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 10:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 336 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום א' 30/3
הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 21:16 
ערן כתב:
או, טוב שבאת. עדיין מעדיף את עונת 13/14 על 11/12?

כן
אני תמכתי ברב"ש כל הדרך ואפילו טענתי שהוא צריך להמשיך לשנה הבאה, היום אני כבר לא חושב ככה בעיקר בגלל החוסר יכולת שלו להשתנות והתמיכה בחבורת הק"ש.
הבעיה העיקרית שלי איתו זה שמבחינתו הדבר החשוב ביותר זה רב"ש וכל האמצעים כשרים בעניין זה, לכן שינית את דעתי בנושא העונה הבאה
יחד עם זאת אני לוקח את רב"ש בשתי ידיים (בדיחת שמנים כאן) על מה שהלך כאן עונה שעברה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 21:17 
אשכרה, שכחתם מה הלך פה,
היה לנו איזה רצף של 8 משחקים בלי גול עד שסלים הכניס כדור חופשי נגד ק"ש (וגם ספגנו בדקה ה-90 בסוף).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום א' 30/3
הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
ערן כתב:

כן
אני תמכתי ברב"ש כל הדרך ואפילו טענתי שהוא צריך להמשיך לשנה הבאה, היום אני כבר לא חושב ככה בעיקר בגלל החוסר יכולת שלו להשתנות והתמיכה בחבורת הק"ש.
הבעיה העיקרית שלי איתו זה שמבחינתו הדבר החשוב ביותר זה רב"ש וכל האמצעים כשרים בעניין זה, לכן שינית את דעתי בנושא העונה הבאה
יחד עם זאת אני לוקח את רב"ש בשתי ידיים (בדיחת שמנים כאן) על מה שהלך כאן עונה שעברה

מה הקשר לעונה שעברה? אתה התווכחת איתי לפני כמה שבועות והכרזת שהעונה הזו עדיפה על עונת 11/12, למרות שהזכרתי לך שעלינו בתחילתה ובסופה לאירופה, לקחנו גביע, ניצחנו דרבי וכו׳. אל תחליף פתאום עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 21:30 
ערן כתב:
סימרוטיץ כתב:
ערן כתב:

כן

מה הקשר לעונה שעברה? אתה התווכחת איתי לפני שבועיים שהעונה הזו עדיפה על עונת 11/12, למרות שהזכרתי לך שעלינו בתחילתה ובסופה לאירופה, לקחנו גביע, ניצחנו דרבי וכו׳. אל תחליף פתאום עונה.

קודם כל התווכחתי עם הרבה אנשים (זה לא דעה כלכך פופולרית) מבחינת העונה ההיא של ניצן אחרי קשטן אני חושב שהפועל של העונה טובה יותר ואז היתה ליגה חלשה מזו של היום , בכל מקרה ברור שאני מעדיף את העונה ההיא מבחינת הישגים אבל אני יכול לומר בלב שלם שבעונה ההיא היה כדורגל רע מזה שיש העונה ולפי דעתי הפועל של העונה ההיא לא היתה מגיעה להישגים בעונה הזו
כנראה שלעולם לא נדע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 21:36 
סמל אישי של המשתמש
זה לא העניין המרכזי, אבל העונה הליגה השנה חלשה כמו שנה שעברה אם לא יותר..
מכבי קבוצה גדולה, ב"ש בינונית, ותגידו מה שתרצו על ק"ש, אבל דווקא איתם סיימנו פעמיים בתיקו. פרט לאלה, זו ליגה מחפירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 21:54 
איך ב"ש מקום שני רק אלישע יודע. קבוצה בלוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 22:05 
כי שאר הקבוצות בליגה היו יותר גרועות?
אם הם בלוף אז מה אנחנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 22:20 
הם לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום א' 30/3
הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 08:31 
אדום כתב:

אנחנו לא בלוף כי אנחנו לא מבטיחים כלום.
למעשה אנחנו הכי לא בלוף שאפשר - אנחנו מנצחים את כל הקבוצות שמתחתינו ומפסידים לכל הקבוצות שמעלינו בסיכום הכללי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 08:55 
בר קולמוסא כתב:
אדום כתב:

אנחנו לא בלוף כי אנחנו לא מבטיחים כלום.
למעשה אנחנו הכי לא בלוף שאפשר - אנחנו מנצחים את כל הקבוצות שמתחתינו ומפסידים לכל הקבוצות שמעלינו בסיכום הכללי.

מנצחים את כל הקבוצות שמתחתינו ? הלוואי וזה היה נכון, אז הגלולה היתה פחות מרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
הייתי מוסיף חלוץ במקום דמארי שכנראה עוזב, מביא שוער נורמלי, ומגן שמאלי. את כל שאר ההרכב הייתי משאיר. את השלד שרב"ש בנה אני באופן אישי אוהב, ודי בטוח שלהחליף את הסגל כולו זה מתכון לכישלון נוסף (ואולי זו הטעות המרכזית שלו השנה).

עיקר הבעיה העונה היתה ההגנה ודווקא שם אתה מסתפק בשינוי קוסמטי של מגן שמאלי. מה עם עוד בלם אחד לפחות ברמה גבוהה?
החלק החזק לכאורה היה ההתקפה, אלא שהבורג המרכזי שם, דמארי, לא יהיה בעונה הבאה וספק אם תמצא חלוץ ברמה שלו ועם המספרים שלו בהפועל באילוצים התקציביים הקיימים ממילא. לכן הייתי מכוון יותר לכיוון 2 חלוצים.
כמו כן, די ברור שאמצע המגרש של הפועל לא "שוטף" כמו שהיינו רוצים ודבר זה הוא בשל מגבלותיהם של בריאן וסשה. עוד מקום לשיפור.

אז נכון, לא צריך להחליף את כל הסגל, אבל די במגן, בלם, 2 קשרי אמצע ו-2 חלוצים כדי שחצי הרכב אכן יוחלף. בסופו של דבר - יחסית לתקציב ולציפיות (ותראה מה עשו ב"ש וק"ש עם תקציב נמוך משלנו) העונה הזו היא ללא ספק כישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 09:29 
למה צריך מגן שמאלי, יש את אורי כהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 10:52 
יצא לי לחשוב על משהו תתקנו אותי אם אני טועה.
אם התקציב שנה הבאה יהיה 23-25 מיליון אז אפשר להחזיר את שכטר מהשאלה להשאיר את גילי בוריס זגורי דגני לוי סאשה ואילץ' ולהתחזק ב5-6 שחקנים שאנחנו באמת צריכים, צעירים עם פוטנציאל הצלחה גבוה (שיבנו כבר מערך סקאוטינג במועדון הזה כמו כל מועדון נורמלי). אם דמארי יימכר בבמחיר שאומרים הפועל תקבל 1.2 מיליון יורו שזה כבר סוגר את המשכורת של גילי ושכטר .
להשאיר את גילי ושכטר זה לפחות ישאיר אותנו על 6000 מנויים ? אם לא יותר. במידה ונסיים השנה במקום שמוביל לאירופה (אמן) ובמידה ובטעות נצליח לעלות לשלב הבתים באירופה (אמן) אז אפשר יהיה להתחזק בעוד שחקן שתיים תותחים. אם לא נעלה זה לא ישנה את מה שרשמתי עד לאופציה של אירופה. אפשר לבנות משהו טוב שיוכל להיות בפליאוף עליון גם במחיר ששל 25 מיליון.
העיקר הפניקה של חיים....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
ערן כתב:

כן

עזוב שלעומת 11/12 אין בכלל מה להשוות. אבל במה לעזאזל עדיפה העונה הזו על העונה שעברה?
ושלא תעז להגיד לי "העונה לפחות משחקים כדורגל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 11:06 
or_5 כתב:
אם התקציב שנה הבאה יהיה 23-25 מיליון אז אפשר להחזיר את שכטר מהשאלה להשאיר את גילי בוריס זגורי דגני לוי סאשה ואילץ' ולהתחזק ב5-6 שחקנים שאנחנו באמת צריכים, צעירים עם פוטנציאל הצלחה גבוה (שיבנו כבר מערך סקאוטינג במועדון הזה כמו כל מועדון נורמלי). אם דמארי יימכר בבמחיר שאומרים הפועל תקבל 1.2 מיליון יורו שזה כבר סוגר את המשכורת של גילי ושכטר .
להשאיר את גילי ושכטר זה לפחות ישאיר אותנו על 6000 מנויים ? אם לא יותר. במידה ונסיים השנה במקום שמוביל לאירופה (אמן) ובמידה ובטעות נצליח לעלות לשלב הבתים באירופה (אמן) אז אפשר יהיה להתחזק בעוד שחקן שתיים תותחים. אם לא נעלה זה לא ישנה את מה שרשמתי עד לאופציה של אירופה. אפשר לבנות משהו טוב שיוכל להיות בפליאוף עליון גם במחיר ששל 25 מיליון.
העיקר הפניקה של חיים....

אני מתקן אותך
אתה טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 11:42 
הפועל רוצים למכור את גילי בסכום שקנו אותו- 300 אלף יורו בלבד!! מי שמוכר אותו לקבוצה בארץ בסכום הזה
הוא לא יותר מדביל! מתי יבינו שאם יש שוק לשחקן (ויש, חיפה מתים לקחת אותו) אז צריך להרים את המחיר כדי שהקבוצה השניה
לא תרגיש שאתה במצוקה ותנצל את זה. זה בסיסי בעסקים, רק שהנהלת המועדון כנראה לא מבינה בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 11:47 
kruvi1 כתב:
סימרוטיץ כתב:
ערן כתב:

כן

עזוב שלעומת 11/12 אין בכלל מה להשוות. אבל במה לעזאזל עדיפה העונה הזו על העונה שעברה?
ושלא תעז להגיד לי "העונה לפחות משחקים כדורגל".

אני בהחלט מעז, אבל יש עוד כמה סיבות, שנה שעברה לא היתה לי תקווה לעתיד אני פשוט הסתכלתי על הסגל ואמרתי לעצמי אם ישארו כאן שחקן אחד או שנים אני יהיה אופטימי
השנה יש לפחות 6/7 שחקנים שאני יהיה שמח אם הם ישארו ולטעמי יהוו שלד מספיק טוב לעתיד (לוי,סשה,דגני,זגורי,איליץ,גילי) שנה שעברה לא היה לי את זה
אני לא מסתכל על דברים בשחור ולבן, ככה אי אפשר להתקדם, יש גם אפור הפועל השנה קבוצה טובה יותר מזו של שנה לפי דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 11:54 
pogi כתב:
or_5 כתב:
העיקר הפניקה של חיים....

אני מתקן אותך
אתה טועה

ולמה אתה חושב שאני טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 11:57 
מה הם אמיתיים?
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 66470.html

למכור את גילי ב300K יורו.. בושה יא בני זונות. מכינים את הקרקע לזה שאוהדים יבקשו לפחות למכור במחיר נורמלי שעולה על 500-600 ואז ימכרו

לא לשחרר בחיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 12:02 
סמל אישי של המשתמש
הייתי אומר שיש לנו גייס חמישי בקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 12:27 
גילי במחיר הזה זה פשוט אדיר

זה סכום התחלתי.בסוף ירדו קצת וייתנו אותו בחינם.

אפשר להתווכח כן למכור לא למכור.אבל למכור בפחות ממיליון יורו לקבוצה בארץ זה ביזיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 12:32 
שונאי הפועל, לפחות שילכו הביתה ביום הבזיוני שהם מוכרים את ורמוט בפרוטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 12:33 
אנשי עסקים ממולחים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 12:36 
אין סיכוי שזה יסגר ככה, פשוט אין. רבאק, קניתם את אלרואי כהן בלמעלה מפי 3!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
ירדו לזנות. אפילו האיש ההוא החזק במועדון שמשקפיו הנוצצות והופעתו בגליצים, מנסות לשדר "אני בוס מיליונר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 12:39 
מזיז לרמון את ה#יצה, כל מה שמעניין אותו ואת מי שמפעיל את החוטים שלו זה לא להפסיד כסף ועל הדרך לעשות אקזיט, טביב 2 עם כוונות טובות וזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 12:54 
chimpfive כתב:
מזיז לרמון את ה#יצה, כל מה שמעניין אותו ואת מי שמפעיל את החוטים שלו זה לא להפסיד כסף ועל הדרך לעשות אקזיט, טביב 2 עם כוונות טובות וזה.

בשביל לא להפסיד כסף ולעשות אקזיט רצוי קודם כל לא למכור נכסים במחירי הפסד
מי שמוכר את גילי וורמוט בסכום הזה יפסיד כסף והרבה
ראבק שחר רצה על גולסה 2 מיליון יורו.
שחר שילם על אנדלובו סכום גבוה יותר
זאת פשוט בדיחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 12:54 
chimpfive כתב:

בשביל לא להפסיד כסף ולעשות אקזיט רצוי קודם כל לא למכור נכסים במחירי הפסד
מי שמוכר את גילי וורמוט בסכום הזה יפסיד כסף והרבה
ראבק שחר רצה על גולסה 2 מיליון יורו.
שחר שילם על אנדלובו סכום גבוה יותר
זאת פשוט בדיחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
הקהל ישן. ישן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 13:11 
מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני מנסה להבין האם המצב הוא כדלהלן (ואני מניח שפספסתי משהו):

לפני שנתיים (יולי 2012) רמון וקבוצתו רכשו את הפועל מטביב ב-12 מיליון ש"ח בהנחה שאין חובות (כלומר כל חוב על הקבוצה מנוכה מסכום זה).
היום, שנתיים אחרי, הקבוצה הוסיפה 18 מיליון ש"ח חובות (והמחיר של הקבוצה עלה בהתאמה ל-30 מיליון ש"ח), יחד עם צירופם של גילי ורמוט, איתי שכטר, רב"ש ועוד כל מני מרעין בישין.
בקיץ, אחרי שניפטר מגילי ורמוט, איתי שכטר רב"ש ועומר דמארי, מחיר הקבוצה ישאר עדיין 30 מיליון ש"ח?
מה הולך כאן?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 336 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: