טכנית לארז כתב:
אני לא צריך לשבת ולצפות במשחקים מהליגה הרומנית, הצ'כית או השוויצרית.
מספיק לעקוב אחרי הנציגות של הליגות האלה במפעלים האירופים בשנים האחרונות או סתם להסתכל על דירוג הליגות ולגלות שהליגות האלה מדורגות הרבה על הליגה שלנו (רומנית, שוויצרית, צ'כית למשל).
אם אתם חושבים שהפועל אמורה לעבור קבוצת צמרת באחת מהליגות האלה סתם כי היא מדורגת והיריבה לא, אז סבבה לכם.
גם גראסהופרס לא מדורגת, למשל.
וכן, לקבל יריבה ברמה של דודלאנג' או אקראנס בכל סיבוב, זה תמיד סבירות של בדיוק 1ל-5. היה לנו פוקס מטורף ו3 פעמים יצא לנו דייגים, גם יכולנו לקבל את פיינורד.. השנה לא.
אז מצטער באמת שאני לא בונה על זה שנקבל את אופציית הדייגים התורנית מאסטוניה או מליכטנשטיין ואני מניח שנוגרל מול יריבה מליגה קצת יותר רצינית, לפחות בסיבוב אחד מתוך שלושה.
וערן, טוב לדעת שהקמפיין באופ"א של 06/07, שכלל נצחונות בפאריז ועל ריינג'רס הוא "פחות זוהר" בעינייך.
ובכלל, שכשפגשנו את גטבורג הייתה לה "הסטוריה אירופית פחות טובה" משלנו.
רבע גמר צ'מפיונס ב1993, למשל, ואני לא מדבר על שנות השמונים.
אבל העיקר שלדעתך ולדעת חברייך הפועל אמורה לעבור קבוצות כאלה רק כי היא מדורגת והן לא.
מעניין מה היית אומר אם היינו מקבלים את גראסהופרס.
אני לא אומר שלעלות לבתים זה איזו משימה בלתי אפשרית, זה פשוט לא כזה קל כמו שעושים מזה, ויש הרבה קבוצות טובות מליגות לא פחות טובות (בלשון המעטה) מהליגה הישראלית שאינן מדורגות שיכולות להעיף אותנו. למשל האלה שיש להם הסטוריה פחות מפוארת משלנו באירופה, פנדורי.
הרומנית באותה רמה של הליגה שלנו, כמו שפאנדורי הדיחה אותנו כך חיפה הדיחה את אסטרה.
שוויצרית מסכים, הצ'כית הייתה מאחורינו והם במגמת שיפור לאחרונה.