תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 156 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 00:41 
סמל אישי של המשתמש
הוא צעיר גם ועוד יש לו לאן להשתפר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לוקאס סאשה
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 00:48 
עם קשר ברמה במקום הנגר המיותר בריאן והפנסיונר יש לו מקום בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 00:55 
סאשה יכול לשחק גם קשר אחורי הגנתי וגם 50-50, וגם קצת לפני שני אחוריים, כמו שהוא שיחק בשני המשחקים אחרונים. זה היתרון שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 01:29 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אחלה שחקן, גם ברזילאי, גם זול, גם מבקיע שערים..

הייתי מחתים אותו ל"קבוצה עם התקציב הקטן בעונה הבאה"...

והוא - אחד משחקני מרכז השדה החלשים בעשור הקודם - עוד כבש 5 ובישל 3... היום היו הופכים אותו ליהלום וסמל. אז לפחות אוהדי הפועל ידעו לזהות בינוניות ולהודות בה במקום להדחיק, להגמיש ולספר סיפורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 03:55 
במצבינו, חובה להשאיר אותו אם אפשר.

חוץ מהתרומה שלו הוא גם נלחם ואיכפת לו. להשאיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 09:34 
יובל כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
נועם שחם כתב:
גם סשה כבש ובישל.

בסך הכל אנחנו מדברים בשחקן צעיר שיש לו כדורגל ויש אצלו גרף שיפור. לדעתי אם נשאיר אותו בקבוצה נוכל להפיק ממנו הרבה יותר בעתיד.

מדויק.
ואתמול ראיתי אותו מתופקד באיזשהו שלב של המשחק קצת יותר קדימה והוא עשה המון תנועה. הוא חיכה לכדור שלא הגיע. היה המון פעמים לבד וכדור עומק אחד שהיה נוחת לו על הרגליים היה יכול לשנות את כל התמונה.
אני חושב שהוא חייב להישאר בהפועל.

הוא באמת עושה המון תנועה, גם כשהוא לא מתופקד בעמדה קדמית, והכדור הזה מגיע אליו בממוצע פעם-פעמיים כל משחק, וכמעט בכל פעם ופעם (חוץ ממסירה לשכטר בגביע ואולי עוד פעולה-שתיים טובות כל העונה) הוא מאבד את הכדור בשלומיאליות, או מוסר לא טוב, או בועט רע. פשוט אין לו שום יכולת התקפית .
הגנה הוא עושה בסדר בזכות זה שהוא רץ המון, לא מפתיע שבדרבים שבהם צריך קודם כל להגן ולרוץ הוא פתאום נראה טוב, ואחר כך כשצריך לחזור לנסות לשחק כדורגל נגד קבוצות ללא עליונות הוא לא תורם כלום. בסך הכל, כצפוי, עוד שחקן בינוני שהגיע על משבצת קריטית בקבוצה.

:WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
נסכם זאת כך - לקבוצה שמתיימרת להתמודד בליגה האירופית ועל מקומות 1-3 בליגה עם תקציב של 45-50 מיליון שקל אין לו מקום בהרכב ולספסל אני לא חושב שצריך להביא זרים.
לקבוצה של 23-24 מיליון שקל שאין לה מה לחפש באירופה ובקושי למכור בליגה, מקסימום מאבק על מקום בפליי-אוף העליון, קבוצה של מקומות 6-7, בהנחה שהחוזה שלו לא גבוה - יש לו מקום בהרכב וממילא יש לו חוזה לעונה נוספת. אלא שמאמנים בד"כ אוהבים את "הזרים שלהם" והשריף או כל מי שיחליף את רן בקיץ ירצה אולי שחקן זר אחר בתפקיד של סשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
יובל כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
נועם שחם כתב:
גם סשה כבש ובישל.

בסך הכל אנחנו מדברים בשחקן צעיר שיש לו כדורגל ויש אצלו גרף שיפור. לדעתי אם נשאיר אותו בקבוצה נוכל להפיק ממנו הרבה יותר בעתיד.

מדויק.
ואתמול ראיתי אותו מתופקד באיזשהו שלב של המשחק קצת יותר קדימה והוא עשה המון תנועה. הוא חיכה לכדור שלא הגיע. היה המון פעמים לבד וכדור עומק אחד שהיה נוחת לו על הרגליים היה יכול לשנות את כל התמונה.

הוא באמת עושה המון תנועה, גם כשהוא לא מתופקד בעמדה קדמית, והכדור הזה מגיע אליו בממוצע פעם-פעמיים כל משחק, וכמעט בכל פעם ופעם (חוץ ממסירה לשכטר בגביע ואולי עוד פעולה-שתיים טובות כל העונה) הוא מאבד את הכדור בשלומיאליות, או מוסר לא טוב, או בועט רע. פשוט אין לו שום יכולת התקפית .
הגנה הוא עושה בסדר בזכות זה שהוא רץ המון, לא מפתיע שבדרבים שבהם צריך קודם כל להגן ולרוץ הוא פתאום נראה טוב, ואחר כך כשצריך לחזור לנסות לשחק כדורגל נגד קבוצות ללא עליונות הוא לא תורם כלום. בסך הכל, כצפוי, עוד שחקן בינוני שהגיע על משבצת קריטית בקבוצה.

שחקנים יותר מוגבלים ממנו כבר כבשו שערים בעבר, אז מה הנקודה שלך? זה שעומר במהלך גדול שם אותו לבד מול השוער והוא הבקיע לא מוכיח כלום. גם במשחק אתמול הוא הראה גמלוניות ויכולת התקפית לא קיימת ברוב הפעמים שבהם הוא הגיע למצב מסוכן. כל העונה הוא לא עבר שחקן ונתן בערך שלוש מסירות משמעותיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: לוקאס סאשה
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 09:55 
יובל כתב:
נועם שחם כתב:
יובל כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
נועם שחם כתב:
גם סשה כבש ובישל.

מדויק.

שחקנים יותר מוגבלים ממנו כבר כבשו שערים בעבר, אז מה הנקודה שלך? זה שעומר במהלך גדול שם אותו לבד מול השוער והוא הבקיע לא מוכיח כלום. גם במשחק אתמול הוא הראה גמלוניות ויכולת התקפית לא קיימת ברוב הפעמים שבהם הוא הגיע למצב מסוכן. כל העונה הוא לא עבר שחקן ונתן בערך שלוש מסירות משמעותיות.

אני בגדול מסכים, אבל אתמול התנועה שלו היתה 50‰ מהבישול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
נועם שחם כתב:
יובל כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
נועם שחם כתב:
גם סשה כבש ובישל.

מדויק.

הכל טוב יפה. אבל אתמול הוא שותף מלא לשני שערים.
עם השפעה ישירה ולא איזה דרדלה מזליקי או כדור שנפל לו במקרה לרגליים מקרן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 09:58 
אז סשה בעיקר נהנה מזה שיש סביבו שחקנים טובים יותר. בקבוצה בלי עומר דמארי לא יהיה מי שיבשל לו בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 10:01 
אה, אז אתמול הוא כבש רק בגלל דמארי ולא בגלל חס וחלילה תנועה יפה שלו לעומק לקבל כדור. אני מבין את הצורך להוכיח שצדקת מתחילת העונה, ושאפו צדקת, אבל אפשר גם לתת טיפה קרדיט על פי מה שהיה אתמול במשחק. וכן הוא איבד כדורים, יש שחקן בעולם שלא מאבד כדורים? אני חושב שלא, או שהקשר התותח שצריכים להביא יתן פסים 100 אחוז כל משחק, אמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 10:04 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב שיש היום ויכוח על כך שהוא לא השחקן שהיינו צריכים העונה.
אבל בהנחה שתסריטי האיימים יתממשו לקראת העונה הבאה, עדיין צריך למצוא איזשהו איזון, ולשמור על חלק מהשחקנים של העונה הזו רק כדי שלא ניאלץ להחליף את כל הסגל, אז לסאשה יש מספר דברים שעומדים לזכותו.
כפי שהדברים נראים כרגע, כדאי להשאיר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 10:04 
chimpfive כתב:
אה, אז אתמול הוא כבש רק בגלל דמארי ולא בגלל חס וחלילה תנועה יפה שלו לעומק לקבל כדור. אני מבין את הצורך להוכיח שצדקת מתחילת העונה, ושאפו צדקת, אבל אפשר גם לתת טיפה קרדיט על פי מה שהיה אתמול במשחק. וכן הוא איבד כדורים, יש שחקן בעולם שלא מאבד כדורים? אני חושב שלא, או שהקשר התותח שצריכים להביא יתן פסים 100 אחוז כל משחק, אמן.

לא יבוא שחקן תותח למרבה הצער. אבל סשה באמת לא שחקן מספיק טוב. האיבודים שלו פחות מפריעים לי, יותר העובדה ששי אבוטבול תורם יותר ממנו למשחק ההתקפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 10:05 
די נו עם ה"תנועה" האוברייטד הזו...האיש רץ קדימה ולא נכנס לנבדל כמו שכדורגלן נורמלי צריך לעשות וניצל סיבוב גאוני, כדור עוד יותר גאוני של עומר והגנה מביכה...

כל הכבוד לו, מפרגן לו בכיף. באמת היה לו משחק לא רע אתמול . אבל אל תהפכו את זה למשהו סנסציוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
הוא מגיע להרבה הזדמנויות וכמעט תמיד לא מוציא מהן כלום. מה שחשוב זה כמה פעולות טובות הוא מצליח לעשות לאורך תקופת זמן משמעותית, ולאורך תקופה של כמעט עונה שלמה הכמות הזאת דלה מאוד. להיתלות בפעולה בודדת מהמשחק האחרון או מפעולות בודדות לאורך תקופה ארוכה משחקן שאמור לתת תפוקה משמעותית זה לא רציני, זה לשקר לעצמכם (לא משהו חדש פה העונה). הפעולות הבודדות האלה לאורך עונה שלמה הן בדיוק כמו הניצחון הבודד הזה בעונה של מקום חמישי וכישלון בכל החזיתות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 10:06 
יובל כתב:
נועם שחם כתב:
יובל כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
נועם שחם כתב:
גם סשה כבש ובישל.

מדויק.

הנקודה מאד פשוטה - בשביל שחקן בעמדה שלו, יש לו יכולות התקפיות סבירות לגמרי, והוא יודע להצטרף להתקפה ועושה את זה לא מעט לאחרונה. זה לא מספיק, אבל זה לא שהוא חסר יכולת התקפית. אם תשווה אותו לשחקנים אחרים ששיחקו בעמדה הזו בשנים האחרונות, דווקא במימד של הצטרפות להתקפה הוא עולה על רוב אלו שקדמו לו או שמשחקים לידו. לא צריך להיות סקורר גדול, יותר חשוב לעשות תנועה נכונה ואת זה הוא יודע לא רע בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 10:07 
zink כתב:
chimpfive כתב:

לא יבוא שחקן תותח למרבה הצער. אבל סשה באמת לא שחקן מספיק טוב. האיבודים שלו פחות מפריעים לי, יותר העובדה ששי אבוטבול תורם יותר ממנו למשחק ההתקפי.

לא טוען שהוא שחקן התקפי מושלם, או טוב, אבל אפשר גם להתייחס בצורה ריאלית פר משחק. אם מחליפים את שי ובריאן בקשרים עם יותר יכולות התקפיות וכושר, הוא בהחלט יכול להיות על המשבצת שלפני שני הקשרים.
וברור שהוא לא מספיק טוב, ובאמת שאני לא יודע לבחור בין גורדנה שנותן פעולה אחת טובה כל המשחק לבין שחקנים כמו סאשה, שי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
הנקודה מאד פשוטה - בשביל שחקן בעמדה שלו, יש לו יכולות התקפיות סבירות לגמרי, והוא יודע להצטרף להתקפה ועושה את זה לא מעט לאחרונה. זה לא מספיק, אבל זה לא שהוא חסר יכולת התקפית. אם תשווה אותו לשחקנים אחרים ששיחקו בעמדה הזו בשנים האחרונות, דווקא במימד של הצטרפות להתקפה הוא עולה על רוב אלו שקדמו לו או שמשחקים לידו. לא צריך להיות סקורר גדול, יותר חשוב לעשות תנועה נכונה ואת זה הוא יודע לא רע בכלל.

אילו יכולות התקפיות יש לו? הוא מסוגל לעבור שחקן? הוא יודע למסור? הוא יודע לבעוט? שום דבר מאלה. אפילו לקשר אחורי היכולות ההתקפיות שלו לא מספיק טובות, לדגני ולאיליץ' יש טכניקה יותר טובה. הוא עושה תנועה, מגיע ליחסית הרבה הזדמנויות מעמדת הקישור וכמעט תמיד הורס אותן. אתמול הוא הגיע להזדמנות טובה ולא הרס אותה אלא כבש, זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
הכל טוב יפה. אבל אתמול הוא שותף מלא לשני שערים.
עם השפעה ישירה ולא איזה דרדלה מזליקי או כדור שנפל לו במקרה לרגליים מקרן.

בשער אחד מהשניים שאתה מייחס לו הוא קיבל את הכדור לבד, התקדם במשך כמה שניות, אף אחד לא טרח לצאת אליו, בעט בעיטה סבירה ששוער צריך לקחת ובגלל שאדרי הדף לא טוב זה נגמר בגול. בזאת מסתכמת התרומה העונתית שלו מבחינת איומים מחוץ לרחבה. אתם לא שמים לב באילו אנקדוטות אתם נאחזים?

chimpfive כתב:
zink כתב:
chimpfive כתב:

לא טוען שהוא שחקן התקפי מושלם, או טוב, אבל אפשר גם להתייחס בצורה ריאלית פר משחק. אם מחליפים את שי ובריאן בקשרים עם יותר יכולות התקפיות וכושר, הוא בהחלט יכול להיות על המשבצת שלפני שני הקשרים.
וברור שהוא לא מספיק טוב, ובאמת שאני לא יודע לבחור בין גורדנה שנותן פעולה אחת טובה כל המשחק לבין שחקנים כמו סאשה, שי.

למה לקבוע עמדה לגבי שחקן לפי משחק ספיציפי בסוף העונה כשלאורך עונה שלמה הוא לא נותן תרומה מספיקה?
ואין שום היגיון לתת לו לשחק בעמדה קדמית. היכולות ההתקפיות שלו מוגבלות אפילו בתור קשר אחורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 10:24 
הוא לא שחקן התקפה גדול, ואין לו דריבל מי יודע מה, אבל אתה קצת מזלזל לדעתי בדברים שהוא כן יודע לעשות והם לא טריוויאליים:

1. הוא מחפש את התנועה לעומק לא מעט, וזה הדבר הכי חשוב.

2. הוא מחפש את השער לפחות פעם או פעמיים במשחק, והוא יודע להבקיע כשיש לו הזדמנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
הוא לא שחקן התקפה גדול, ואין לו דריבל מי יודע מה, אבל אתה קצת מזלזל לדעתי בדברים שהוא כן יודע לעשות והם לא טריוויאליים:

1. הוא מחפש את התנועה לעומק לא מעט, וזה הדבר הכי חשוב.

2. הוא מחפש את השער לפחות פעם או פעמיים במשחק, והוא יודע להבקיע כשיש לו הזדמנות.

1. אני חשבתי שהכי חשוב זה לכבוש שערים או לייצר שערים בדרך כזאת או אחרת. בזה, עובדתית, הוא לא הצליח לאורך העונה כולה. להיתלות ביכולת להגיע למצבים כשהם כמעט תמיד לא מגיעים לכדי מימוש זה כמו להיתלות באחוזי שליטה בכדור כשהם לא מביאים לניצחונות. זה כמעט קומי כל הקידוש של המטרות החלקיות האלה, לא ככה מודדים יכולת ותפוקה.
2. הוא מחפש את השער, רק שהוא כמעט אף פעם לא מוצא. "יודע להבקיע כשיש לו הזדמנות"? מתי זה קרה בדיוק? זה פשוט לא נכון עובדתית, זה תיאור של ההפך הגמור מהמציאות, יש לו הזדמנויות והרבה והוא לא ידע להבקיע אז איך אפשר לומר שהוא יודע להבקיע? הוא כבש ממשחק פתוח, לאורך העונה כולה, בדיוק פעם אחת וזה אתמול. עוד שני שערים בבעיטות חופשיות ושער אחד כשקיבל כדור בלי שוער בשער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 10:44 
אם הוא היה שחקן התקפה, אולי היה טעם במה שאתה אומר.

למצוא שחקן בעמדה הזו שהוא גם סקורר זה נדיר.

מעבר לכך - בניגוד לעמדה שלך, אני חושב שכדי לתת גולים לא צריך להיות סקורר גדול. צריך פשוט להגיע למצבים ולחפש את השער. סשה מגיע למצבים ומחפש את השער (גם הגול של זגורי להזכירך מגיע מנסיון בעיטה שלו).

ההצטרפות שלו להתקפה חשובה גם כדי ליצור יתרון מספרי בהתקפות. לא תמיד זה יבוא לידי ביטוי בשערים שלו דווקא, אבל זה מחייב את ההגנה לסגור עוד שחקן.

אמרתי גם קודם, שהוא לא עושה את זה מספיק, אבל אם תשים לב במשחקים האחרונים הוא הרבה יותר מעורב.

ושוב, תשווה אותו לשחקנים אחרים ששיחקו בהפועל בעמדה דומה, כמה מהם ייצרו תפוקה גדולה יותר? כמה מהם בכלל ייצרו איום על השער?

אתה יכול לבקר את סשה על הרבה דברים, אבל אם הביקורת שלך כלפיו היא משחק ההתקפה דווקא, אז אני חושב שהביקורת מוגזמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 10:56 
אין דבר כזה קשר שלא יודע לשחק בהתקפה. בטח אם הוא לא איזה עילוי הגנתי שמאפשר לשחק עם שניים מאד התקפיים לידו.

כל הגרזן הזה זה כדורגל של לפני 30 שנה. לא רלוונטי להיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 11:05 
19 כתב:
אין דבר כזה קשר שלא יודע לשחק בהתקפה. בטח אם הוא לא איזה עילוי הגנתי שמאפשר לשחק עם שניים מאד התקפיים לידו.

יופי. עכשיו תספור לי כמה כאלו יש אצלנו בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אם הוא היה שחקן התקפה, אולי היה טעם במה שאתה אומר.

למצוא שחקן בעמדה הזו שהוא גם סקורר זה נדיר.

מעבר לכך - בניגוד לעמדה שלך, אני חושב שכדי לתת גולים לא צריך להיות סקורר גדול. צריך פשוט להגיע למצבים ולחפש את השער. סשה מגיע למצבים ומחפש את השער (גם הגול של זגורי להזכירך מגיע מנסיון בעיטה שלו).

ההצטרפות שלו להתקפה חשובה גם כדי ליצור יתרון מספרי בהתקפות. לא תמיד זה יבוא לידי ביטוי בשערים שלו דווקא, אבל זה מחייב את ההגנה לסגור עוד שחקן.

אמרתי גם קודם, שהוא לא עושה את זה מספיק, אבל אם תשים לב במשחקים האחרונים הוא הרבה יותר מעורב.

ושוב, תשווה אותו לשחקנים אחרים ששיחקו בהפועל בעמדה דומה, כמה מהם ייצרו תפוקה גדולה יותר? כמה מהם בכלל ייצרו איום על השער?

אתה יכול לבקר את סשה על הרבה דברים, אבל אם הביקורת שלך כלפיו היא משחק ההתקפה דווקא, אז אני חושב שהביקורת מוגזמת.

לא ביקשתי שיהיה סקורר, אבל ארבעה שערים בעונה כמעט מלאה זה לא נתון מרשים (אם אתה רוצה השוואה אז נוסא ששיחק בערך באותה עמדה וגם היה מחמיצן בלתי נלאה כבש שבעה שערים). והבעיה היא פחות עם הנתון הספציפי הזה אלא עם התרומה הכללית שלו להתקפה. יש לו שני בישולים למשל שזה כבר נתון די עלוב. הוא לא מסוגל לעבור שחקן ולא לתת מסירה משמעותית, כל התרומה שלו למשחק ההתקפה מתבטאת בריצות קדימה וזה רחוק מאוד מלהספיק.
הוא הובא לעמדת הקשר המרכזי ובעמדה הזאת שיחק רוב העונה כשבמשחקים האחרונים הוא אפילו מתופקד כקשר התקפי (אני לא מבין למה אתה מציין שבמשחקים האחרונים הוא יותר מעורב כשבמשחקים האחרונים הוא משחק בעמדה יותר קדמית). ככזה התרומה ההתקפית שלו אפילו לא קרובה להספיק לשום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 11:21 
נועם שחם כתב:
19 כתב:

יופי. עכשיו תספור לי כמה כאלו יש אצלנו בליגה.

לא יודע, והאמת? לא איכפת לי. כדורגל זה כדורגל.

שחקן מוגבל שמועיל פעם בשלושה משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 13:19 
מפתיע שכל מי שהחליט שהוא לא שחקן ממשיך להגיד את זה
מישהו בדק את הסטטיסטיקה של גילי?

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
מפתיע שכל מי שהחליט שהוא לא שחקן ממשיך להגיד את זה
גם אם תחזור על אותו שקר זה לא יהפוך אותו לאמת, וכבר הערתי לך על זה פעמיים - גם בעניין סאשה וגם בעניין קולין. יש לך נטייה לעשות את זה. על סאשה לא נאמר, לפחות לא על ידי, שהוא "לא שחקן". כתבתי שהוא לא שחקן מספיק טוב לעמדה הזו. אני עדיין עומד מאחורי זה - כן, גם אחרי משחק טוב יחסית שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 13:24 
אם יכולים למצוא לי ראדי 2 במקומו ברור שאין לו מקום, כל מה שאני טוען שלעומת גורדנה, שי, בריאן, דג'מבה ממבה, אונסומבו, והשד יודע עוד איזה קשרים הזויים מאז ידין שהקבוצה הזאת הביאה - הוא לגמרי סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 156 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: