תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 23:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אירופה
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 09:00 
הדרך היחידה אולי שגילי ישאר ושיהיה סגל נורמלי לעונה הבאה זה אירופה.
מה צריך לקרות כדי להגיע לשם ממקום רביעי ?
רק אם קרית שמונה זוכה בגביע ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 09:03 
סמל אישי של המשתמש
או באר שבע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אירופה
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 09:05 
ואוו.. בהחלט ריאלי.
רק אם כל ההתלהבות צריך לזכור שאנחנו עדיין פחות נקודה מחיפה והם עוד צריכים לארח אותנו.
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
שאלה חשובה שטרם נשאלה פה עד עתה.

אם כבר, בואו נעריך סיכויים נוכח הניצחון אתמול. אם ננצח את כל משחקי הבית שלנו (אפילו עם תיקו בדרבי), ננצח בסכנין ובקרית שמונה (יבטיחו מקום 3 ויהיו עם הראש בגביע) ולא נפסיד בקרית אליעזר (הכי חשוב) ובבאר שבע, אני מאמין שנסיים מקום 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 09:10 
סמל אישי של המשתמש
שום דבר לא צריך לעניין אותנו חוץ מהתוצאות שלנו ושל חיפה. כן אליפות למכבי או לא, הכל מתגמד. חשוב מאוד שנקבל כרטיס לאירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 09:10 
מה זה משנה?
עכשיו יש את הספין החדש. בכלל לא רוצים להגיע לאירופה כי זה יכול לגרור הוצאות כספיות וכועסים על בן שמעון כי הוא לא מוכן לשתף צעירים כי "הוא דואג לרזומה שלו".
שמעו, האנשים בהנהלה של המועדון הזה הם סרטן עם גרורות שאי אפשר להסיר. טביב, תאומים, רמון, חג'ג', כל הלוחשים על האוזניים שלהם, כל מיני אוהדים-מקורבים בעלי אינטרסים.
אירופה? בשנה הבאה הולכים לרדת ליגה והאמת שהמלחמה בטביב צריכה להיות משחק ילדים לעומת המלחמה ברמון. טביב אדם שברור היה שהמועדון לא מעניין אותו. רמון ותאומים אמורים להיות אוהדים. לא הגיוני שלקבוצה הזו אין רוכש. לא ביקשתי גולדהאר, אלא מישהו שלא יפיץ אפוקליפסה בשנייה שעפים מאירופה וההתמחות שלו תהיה ניהול הקבוצה ולא הפצת ספינים השכם וערב. אםלרמון היו יכולות ניהול והוא היה משקיע זמן במועדון כמו היכולת שלו להיות מתוחכם בשקרים שלו, הפעול היו כבר מזמן בליגת האלופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
איפה שמעת שלא רוצים אירופה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 09:14 
ערן כתב:
שאלה חשובה שטרם נשאלה פה עד עתה.

אם כבר, בואו נעריך סיכויים נוכח הניצחון אתמול. אם ננצח את כל משחקי הבית שלנו (אפילו עם תיקו בדרבי), ננצח בסכנין ובקרית שמונה (יבטיחו מקום 3 ויהיו עם הראש בגביע) ולא נפסיד בקרית אליעזר (הכי חשוב) ובבאר שבע, אני מאמין שנסיים מקום 4.

בתסריט כזה אנחנו מקום שלישי:
אם ננצח פעמיים את קריית שמונה, ולא נפסיד לחיפה אנחנו נקודה מתחת לכל אחת מהן לפני יתר המשחקים.
לפי החישוב שלך אנחנו לוקחים מינימום 11 מ-15 (נצחונות על ב"ש בבלומפילד וסכנין פעמיים, תיקו בדרבי ובב"ש). כלומר אנחנו צריכים ששתי הקבוצות יפסידו חמש נקודות כל אחת ביתר המשחקים שלהן - פעמיים מכבי, פעמיים ב"ש, סכנין והמשחק הנוסף ביניהן (שבהן מישהי בטוח תפסיד נקודות).
בקיצור, זה יקרה, השאלה היא האם אנחנו מסוגלים לתת כזה רצף. אני חושב שאנחנו ממש לא מסוגלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 09:18 
Eros Ramazzotti כתב:
איפה שמעת שלא רוצים אירופה?

יש ציטוטים בוואלה. אין לי כח לשים לינק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 09:19 
http://sports.walla.co.il/?w=/156/2733521

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 09:23 
Red&White כתב:
ואוו.. בהחלט ריאלי.
רק אם כל ההתלהבות צריך לזכור שאנחנו עדיין פחות נקודה מחיפה והם עוד צריכים לארח אותנו.
:bang:

אל תשכח שיש להם עוד לשחק מול מכבי פעמיים

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
1. קשה לי להאמין שנסיים במקום ה-3, מאידך קשה לי להאמין שהלוזוניה או נתניה ינצחו בגמר את בא"ש או ק"ש ומכאן שמקום 4 אמור להספיק ולגביו אני יותר אופטימי.
2. מה הקשר בין גילי ורמוט לאירופה? האם אתה חושב שבהפועל שוב יהמרו על אירופה כמו בקיץ הזה? ראינו לאן הגענו כשההימור נכשל. לכל היותר אירופה זה בונוס - כלומר, יבנו קבוצה עם תקציב מאוזן של 24-25 מיליון שקל (עם או בלי גילי), ואם נעלה לשלב הבתים (כמובן שקודם צריכים לסיים במקום 4 העונה) דבר שאני סקפטי לגביו בשל הסגל הצפוי בעונה הבאה, אז יובטח סכום נאה שבזכותו הפועל תוכל להתחזק כבר מיד לאחר ההעלפה וכן בינואר. אם לא, אז לא. התקציב נותר מאוזן כשהיה. אין קשר אפוא לשחקן כזה או אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 09:33 
Charlie כתב:
1. קשה לי להאמין שנסיים במקום ה-3, מאידך קשה לי להאמין שהלוזוניה או נתניה ינצחו בגמר את בא"ש או ק"ש ומכאן שמקום 4 אמור להספיק ולגביו אני יותר אופטימי.
2. מה הקשר בין גילי ורמוט לאירופה? האם אתה חושב שבהפועל שוב יהמרו על אירופה כמו בקיץ הזה? ראינו לאן הגענו כשההימור נכשל. לכל היותר אירופה זה בונוס - כלומר, יבנו קבוצה עם תקציב מאוזן של 24-25 מיליון שקל (עם או בלי גילי), ואם נעלה לשלב הבתים (כמובן שקודם צריכים לסיים במקום 4 העונה) דבר שאני סקפטי לגביו בשל הסגל הצפוי בעונה הבאה, אז יובטח סכום נאה שבזכותו הפועל תוכל להתחזק כבר מיד לאחר ההעלפה וכן בינואר. אם לא, אז לא. התקציב נותר מאוזן כשהיה. אין קשר אפוא לשחקן כזה או אחר.

התקציב לא צריך להיקבע לפי אירופה וגם אם יעלו לבתים, אז 10 מיליון שקל צריכים להיות מחולקים על 3 שנים ולא להתחיל להביא בספטמבר שחקנים. תקציב נקבע על סמך ההכנסות הבטוחות, כל דבר אחר מוביל להתרסקויות.
אתה רוצה קבוצה שתהיה רלוונטית - בעלים נורמלי ואמיד. לא נברח מהמשוואה הזו גם עוד 200 שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 09:38 
בלי גילי ועומר הם צריכים לקחת בחשבון 2000 מינויים (לפחות ) מינוס בחשבון.
שיעשו את החשבון לבד , מאמין שלפחות את זה הם יודעים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
בהפועל תל אביב אומנם מדברים על כרטיס לאירופה כמטרה מוצהרת, אך ישנו ויכוח לא קטן במועדון אם הישג כזה לא יפגע כלכלית יותר מכפי שיעזור לקופת המועדון הריקה. העובדה שהשתתפות במוקדמות הליגה האירופית מצריכה לא מעט כסף לטיסות ובתי מלון מצד הקבוצה ללא שום ערבות שהיא אכן תעפיל לשלב הבתים גורמת להתנגדות אצל לא מעט גורמים. בנוסף, במועדון חוששים כי הסיכוי להעפיל לשלב הבתים שוב יפתח את התיאבון לחיים רמון ועידו חג'ג', שכמו העונה ייקחו על עצמם סיכונים כספיים והתחייבויות עתידיות שיעמדו את התקציב בסכנה גדולה. "מי שחושב שההעפלה לאירופה תעזור איכשהו להפועל, טועה בגדול", אמר מקרוב להנהלה. "זה יכול לעור בעיות כלכליות ואנשים במועדון כולל חיים רמון, שהביא את המועדון למצב כלכלי נוראי, לא מבינים את זה. רק עלויות ההשתתפות במוקדמות הן הוצאה מיותרת שאין להפועל".

על השתתפות בכל שלב מוקדמות מקבלים 100 אלף יורו, שקרנים מטונפים.
אילו סיכונים לקחתם על עצמכם? בני זונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
אתה מתפרץ לדלת פתוחה. ברור שצריך בעלים אמיד. אני רק מציין שאם לא יהיה כזה בקיץ, אז אסור שוב למשכן את עתיד המועדון על מזבח אירופה. אבל אם מסיימים במקום ה-4 ומפתיעים ומגיעים עם סגל של 25 מיליון לשלב הבתים, אז ראוי וכדאי להתחזק ב-2-3 שחקנים בכירים ועדיין יישאר לך עוד לעונה שאחרי. ניתן להביא מיד 2 שחקנים טובים ועוד חיזוק נוסף בינואר, ועדיין לא לפרוץ את מסגרת התקציב ולהשאיר כמה לירות ליולי 2015. אבל מדובר בתיאוריות, עוד לא סיימנו במקום ה-4 ואני בספק אם נעפיל לשלב הבתים עם סגל בינוני וצעיר כמו שמתכננים לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
ציטוט:
בהפועל תל אביב אומנם מדברים על כרטיס לאירופה כמטרה מוצהרת, אך ישנו ויכוח לא קטן במועדון אם הישג כזה לא יפגע כלכלית יותר מכפי שיעזור לקופת המועדון הריקה. העובדה שהשתתפות במוקדמות הליגה האירופית מצריכה לא מעט כסף לטיסות ובתי מלון מצד הקבוצה ללא שום ערבות שהיא אכן תעפיל לשלב הבתים גורמת להתנגדות אצל לא מעט גורמים. בנוסף, במועדון חוששים כי הסיכוי להעפיל לשלב הבתים שוב יפתח את התיאבון לחיים רמון ועידו חג'ג', שכמו העונה ייקחו על עצמם סיכונים כספיים והתחייבויות עתידיות שיעמדו את התקציב בסכנה גדולה. "מי שחושב שההעפלה לאירופה תעזור איכשהו להפועל, טועה בגדול", אמר מקרוב להנהלה. "זה יכול לעור בעיות כלכליות ואנשים במועדון כולל חיים רמון, שהביא את המועדון למצב כלכלי נוראי, לא מבינים את זה. רק עלויות ההשתתפות במוקדמות הן הוצאה מיותרת שאין להפועל".

על השתתפות בכל שלב מוקדמות מקבלים 100 אלף יורו, שקרנים מטונפים.
אילו סיכונים לקחתם על עצמכם? בני זונות.

מה אתם מתרגשים מהשטויות האלה? אז מישהו אמר באותה מידה זה יכל להיות כתב שמדבר שטויות.
כנסו לפרופורציות ואל תיהיו מפגרים ותעלו את הלחץ דם על כל דבר שנכתב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 10:48 
אירופה היא מלכודת דבש. אם יגיעו לאירופה שוב יקפצו מעל הפופיק בכל הנושא הכלכלי.
הפועל צריכה לחיות מההכנסות שלה, ובשביל שזה יבוא עם הרבה מנויים צריך להציג את הנושא
בצורה הנכונה לאוהדים.
דבר ראשון החלפת הנהלה וצוות מקצועי בכזה שלא רק מדבר בתקושרת כל היום אלא עובד באמת!
ליובין ורב"ש הביתה ויפה שעה אחת קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
כבר 50 שנה שהפועל מתבססת על ההכנסות מאירופה כבר באותה שנה בהן מתהוות, אף פעם לא שמעתי איזה מנהל סיכונים כאן מתריע. להפועל אין בעלים ששם כסף אלא ערבויות בלבד (שכולנו הבנו השנה למה הן שוות) ולפיכך היא תלויה רק בתוצאות שלה. ברגע שמפעילים לבתים צריך להביא עוד שחקנים, כדי לעשות את זה שוב. זה מעגל הקסם של הקבוצה הזאת - הדירוג האירופי. הוא זה שהשקיע הכי הרבה כסף בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 11:20 
Charlie כתב:
אתה מתפרץ לדלת פתוחה. ברור שצריך בעלים אמיד. אני רק מציין שאם לא יהיה כזה בקיץ, אז אסור שוב למשכן את עתיד המועדון על מזבח אירופה. אבל אם מסיימים במקום ה-4 ומפתיעים ומגיעים עם סגל של 25 מיליון לשלב הבתים, אז ראוי וכדאי להתחזק ב-2-3 שחקנים בכירים ועדיין יישאר לך עוד לעונה שאחרי. ניתן להביא מיד 2 שחקנים טובים ועוד חיזוק נוסף בינואר, ועדיין לא לפרוץ את מסגרת התקציב ולהשאיר כמה לירות ליולי 2015. אבל מדובר בתיאוריות, עוד לא סיימנו במקום ה-4 ואני בספק אם נעפיל לשלב הבתים עם סגל בינוני וצעיר כמו שמתכננים לנו.

להביא שחקנים בספטמבר זה בד"כ רע. זה נעשה בלחץ כי יש לך עוד כמה ימים מהשנייה שהבטחת את שלב הבתים ועד לסגירת החלון והם בד"כ שחקנים פחות טובים כי מה לעשות, לטובים יש כבר קבוצה ואז שרפת את הכסף מאירופה.
קבוצה שאין לה כסף ובונה על אירופה, שתחלק את הרווחים לכמה עונות קדימה.
זה שאסור למשכן את המועדון על אירופה זה ברור, אבל להפועל במתכונת של 25 מיליון שקל תקציב היא לא רלוונטית, לא מעניינת ולא מגשימה את המטרות שלמענן המועדון הזה קיים. אז כל השטויות של אירופה לא רלוונטיות. הדבר היחיד שלמענו צריך להגיע לאירופה זה אם זה במקרה יכול להשפיע על הגעת רוכש, בשביל לשמור על נקודות דירוג ואולי, רק אולי להצליח להשאיר בזמן הזה, עד שיגיע הרוכש שחקנים במקום שיילכו לקבוצות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 11:34 
למה קשור לגילי?
כי אם נקבל הכרטיס לאירופה, ישאירו אותו עד שנעפיל או ניפול מהמפעל. אם נעפיל, ישאירו אותו. אם נודח, ימכרו לאחר מכן או בינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
אני לא רוצה לנחס חס וחלילה אבל ההיסטוריה אומרת שאנחנו טובים לקראת סיום העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
הנה אני אומר שלא צריך אירופה. בכלל צרייך לבנות את המותג מחדש. שום דבר לא יקרה. טוב מאד שלא נהיה באירופה. שישחררו את מי שחייבים נשחק קצת כדורגל של שכונה. שנתיים אחרונות היו אסון עם ים של רכש ושחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי כתב:
הנה אני אומר שלא צריך אירופה. בכלל צרייך לבנות את המותג מחדש. שום דבר לא יקרה.
אתה מדבר מבורות. בפעם האלף - וזה רק כי דני גולפיטק כבר לא פה כדי להזכיר יחד איתי - אירופה זה לא משהו שאפשר "לזרוק" ולחזור להשתמש כשרוצים. הפועל השכילה, גם בעונות לא מרשימות, לאגור ניקוד שאמור לשמש אותה כדי להישאר מועדון מוביל בזירה האירופית, מעגל קסמים שנבנה מניקוד מתגלגל. השנה לא עלינו, השנה הבאה מוטלת בספק, ותיכף אנחנו מאבדים את הניקוד הרב של עונות 09/10 ו-10/11. זה הנכס הכי גדול (והאחרון) שיש כיום למועדון, ואנשים פה מתנדבים לוותר עליו. על עומר דמארי וגילי ורמוט אתם רוצים להתאבד ועל זה לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
בני יעקבי כתב:
הנה אני אומר שלא צריך אירופה. בכלל צרייך לבנות את המותג מחדש. שום דבר לא יקרה.
אתה מדבר מבורות. בפעם האלף - וזה רק די דני גולפיטק כבר לא פה כדי להזכיר יחד איתי - אירופה זה לא משהו שאפשר "לזרוק" ולחזור להשתמש כשרוצים. הפועל השכילה, גם בעונות לא מרשימות, לאגור ניקוד שאמור לשמש אותה כדי להישאר מועדון מוביל בזירה האירופית, מעגל קסמים שנבנה מניקוד מתגלגל. השנה לא עלינו, השנה הבאה מוטלת בספק, ותיכף אנחנו מאבדים את הניקוד הרב של עונות 09/10 ו-10/11. זה הנכס הכי גדול (והאחרון) שיש כיום למועדון, ואנשים פה מתנדבים לוותר עליו. על עומר דמארי וגילי ורמוט אתם רוצים להתאבד ועל זה לא?

זה הפך מנכס לעול. זה נכס לשמעון מזרחי לא לנו. לא להתאבד לא על גילי ולא על דמרי ולא על אף אחד. התאבדיות הללו בשלוש שנים האחרונות הצליחו מעל למשוער כמעט מתנו. ששכטר ישחק. נבנה את המותג מחדש אם צריך שיקח גם 10 שנים. דבר ראשון? לחזור להיות אנחנו. עברנו את זה בכדורסל נצטרך לעבור גם בכדורגל אני מקווה שלא כל כך כואב כמו בכדורסל אבל אם צריך? זה מה שיהיה. אין שום צורך לשעבד את כל העתיד של המועדון בכדי להגיע לאירופה. אם נגיע נגיע לא נגיע לא קרה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
"זה נכס לשמעון מזרחי"? טוב, אני מבין עם מה יש לי עסק. שבוע טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 12:26 
ערן כתב לך מספר עובדות חשובות, ואתה ענית עליהן בערימה של קלישאות שלא אומרות שום דבר, כמו "אם לא נעלה אז לא יקרה כלום".
איך אתה רוצה שיגיבו לך עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
"זה נכס לשמעון מזרחי"? טוב, אני מבין עם מה יש לי עסק. שבוע טוב.

בדיוק. ואני מציע לך לעבור ליציע 11 שם ש הרבה כמוך שחשוב להם מה שחשוב לשמון . תוכל לרקוד שם יחד עם הזנבי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 12:30 
אירופה1 - ההבדל משנים קודמות הוא שהבעלים ידע מאיפה לגרד כסף אם נעלה לאירופה.
אירופה 2 - אם ורק אם הקבוצה ורן יאבדנו את האופי הלוזרי שלנו אנחנו באירופה ואולי גם במקום השלישי, כי פרט אולי למכבי בבסיס אנחנו הקבוצה הטובה בפלייאוף העליון ויכולים לנצח את ק"ש פעמיים."גרוע מזה" אם בגלל שהמשחקים לא קובעים רן יאבד את הלוזריות ויבנה ביטחון נרכש כמו שעשה בק"ש "אנחנו עלולים להגיע לאירופה על אפם ועל חמתם של הבעלים".
אירופה3 - מקום לאירופה לא מחייב הופעה באירופה אם אין כיסוי תקציבי. נקווה שגם נהיה באירופה וגם שבקיץ ימצא פיתרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
ערן כתב לך מספר עובדות חשובות, ואתה ענית עליהן בערימה של קלישאות שלא אומרות שום דבר, כמו "אם לא נעלה אז לא יקרה כלום".
איך אתה רוצה שיגיבו לך עכשיו?

יכולים לא להגיב. יש אנשים שחושבים שהמועדון הזה היו בו ערכים שהם מעבר לניצחון בכל מחיר. אחרת למה לא השארנו את טביב? הביא את הנצחונות הכי גדולים של המועדון הזה. זה חשוב לנצח אבל לא בכל מחיר. והכי חשוב חשוב שלא קרה כלום אם לא מנצחים. נמאס לי לכתוב את זה כאן. אני בבלומפילד מאז 1964? השנתיים האחרונות הכי קשות. פתאום כמו מכבי כל הפסד זה אסון , כל הגאונים משוכנעים שאפשר לשחזר את העונה של גוטמן כל שנה ואם לא נתלים על הגדר וצועקים תתפטר תתפטר כאילו שהיו בבונים מביטר. או ממקקי. אני רצינ. לכו. שמה יהיה לכם טוב. שמה רק מנצחים. אירופה הפכה לאובססיה . שום דבר לא יקרה גם אם נרד ליגה. יותר טוב מאשר הפיאסקו הזה שהיה כאן בשנתיים האחרונות.
נשב באום אל פאם עם סומבררו גדול לנשיר איך אפשר כל כך לאהוב אתך. לי יותר טוב מאשר להביא שבעה שחקנים לרבע עונה על חשבון הנוער ובסוף? גם אין אירופה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: