Asafas כתב:
גרמנרי כתב:
פורום שדים או פורום אנטי שער 5 \אולטראס הפועל??
כמה תלונות על הקהל, בלבולי שכל של אספסוף ובניו .
אספספס אתה המשועמם בחיים , אתה וחבריך הם הבכיינים שמתוסכלים מכל דבר שלא נראה להם טוב בעין, אין כמו להתלונן על הכוסות שתיה שנפלו למגרש.
הייתי בהרבה מגרשים באירופה, ואני עדיין הולך (כאוהד מושבע של אקסלסיור רוטרדם).
גם שם אצל האירופאים הנאורים נזרקים כוסות שתיה למגרש וכ'ו , ות'אמת לאף אוהד זה לא מזיז כמו שזה מזיז לחברינו ה"ותיקים".
שב לך בשקט עם הסנדביץ' חומוס בשער 2\7 ועזוב את "ילדוני" שער 5 לנפשם.
עונשים קולקטיביים כאלה בגלל כוסות שתיה הם בדיחה מגוחכת וצריך להתעלם מהם , כל עונש רדיוס עקב כוסות שתיה הוא רק יגביר את האנטי כלפי בית הדין, בדיוק כמו שאוהדי מכבי עשו.
לי נראה שאתה והחברים שלך חבורת מתוסכלים חסרי בטחון בחיים שרק בבלומפילד הופכים לגברים.
גם אני הייתי במגרשים באירופה ושם מפרקים לחוליגנים את הצורה ודואגים שלא יוכלו להגיע למגרשים שנים.
הייתי יושב בשער 5 עד לעונת הדאבל ב-2000 ונהניתי מאוד מהקהל שם. היום, יש שם חבורה לא קטנה של זבלים אנרכיסטיים שהמטרה שלהם להרוס לקהל ולקבוצה ואת אלו אני מקווה שיעיפו לאלף עזאזאל.
אתה וחבריך תתעלמו מהעונשים, אבל לי חורה שבדרבי שער 5 יהיה סגור ועל הנזקים הכלכליים שאתם גורמים לקבוצה.
מדהים שקהל שמטיף נגד גזענות ובעד שיוויון, משתמש במוטיבים גזעניים ושנאה שהיא הרבה מעבר לספורט.
אני לא יושב שער 5, ואני האחרון שאפשר להגיד עליו "חסר ביטחון", בנוסף אני לא קשור לאולטראס.
אני נמצא במגרשים באירופה לא מעט (פעם בשבוע , מממשחקים של דן האג שהיא עם החוליגנים הקיצונים ביותר לפיינורד ואקסלסיור כמובן) ותאמין לי שהאלימות , הפירוטכניקה, הכוסות למגרש, הכיסאות למגרש וכ'ו היא הרבה יותר ממה שיש לך בארץ.
נשבר הזין מהתלונות שלכם - אתה אפילו לא יושב ב5, רק מחפש סיבה להתלונן. פעם אחת זה שלט, פעם שניה זה שירי שואה, פעם שלישית זה כוסות ופעם רביעית זה ששער 5 קורא לאלי חכמון בן זונה.
14 שנה עברו משנת 2000, זה לא תופעה חדשה , הגיע הזמן שתפנים - זה שער 5 . גם אני לא מרוצה מהמון דברים בחיי ובהפועל.
אלה החיים, אם אתה לא מבסוט אתה מוזמן לתפוס פיקוד ולשנות. לפתוח עוד ועוד ועוד ועוד ועוד נושא על שער 5 לא ישנה דבר, רק מוציאה אתכם פתטיים.