הפועל תל אביב כדורסל כתב:
מהפכה כתב:
דני גולפיטק כתב:
אוי ואבוי לנו כמועדון אם נגיע למצב שאנחנו מסיימים את העונה במקום שמזכה בכרטיס למפעל אירופי ולא נלך לשחק באותו מפעל אירופי, כן, גם על חשבון תקציב שחקנים מעט קטן יותר
זו תהיה פגיעה תדמיתית עצומה
ההחלטה לתמוך בקבוצות שישתתפו ביורקאפ באה לאחר שיו"ר הפועל תל אביב, רמי כהן, דרש להטיל קנס כספי על קבוצות שלא תממשנה את זכותן להשתתף במפעלים האירופים לפי המיקום בטבלה. הייתה לכך התנגדות גדולה ובמקום זה הוחלט ללכת על גישת החיוב ולתמוך בקבוצות שישתתפו (הפועל תל אביב הציעה רבע מיליון ש"ח כשלבסוף הוסכם על 150,000 ש"ח).
אם נסיים במקום ה-3 בתום הסיבוב הזה ונעפיל לחצי הגמר - נהיה זכאים להשתתף ביורקאפ בעונה הבאה.
אגב - ההחלטה הזו באה כחלק מהדיונים על שינוי תקנון המנהלת, הפועל תל אביב הגישה למעלה מ-60 הצעות לתיקון התקנון (הרבה יותר מכל יתר הקבוצות ביחד) כשאת חלקם הצלחנו להשיג (יפורט בהמשך לחברי העמותה).
אני מתקשה להבין למה הקבוצה שלי רוצה להשתתף במפעלים אירופאיים (כדורסל אירופי מעניין כלב מת. מילא היורוליג אבל במפעלים משניים אין שום הגיון מלבד אם זה עוזר למטרות בליגה המקומית כמו בעונה של הבלקנית והכנה לאינטנסיביות של הפלייאוף).
אני מתקשה להבין למה להעניש קבוצות שלא מוכנות להשתתף במפעילם אירופאיים.
ואני מתקשה להבין למה הקבוצה שלי מובילה את היוזמה להעניש קבוצות כאלה.
אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל מזל שבמנהלת יש אנשים שהיו יותר חכמים מאיתנו בנושא הזה