תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 21:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 60  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 25 מרץ 2014, 18:55 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
דעתי, כפי שציינתי, היא שרב"ש חייב להישאר בהפועל (במידה ויסכים לקצץ בשכר).
הוא עשה אינספור טעויות, 75% מהביקורות כלפיו מוצדקות לחלוטין.
אבל - השיטה הזו של לפטר מאמן כל שנה ולהביא אחד אחר שיבוא ויבנה כאן הכל מחדש פשטה את הרגל כבר מזמן. אלישע לוי קיבל בעונה שעברה יופי של תקציב (הרביעי או החמישי בליגה) וניצל מירידה במחזור האחרון. במונחים של קורלציה בין גובה התקציב למיקום בליגה הוא כשלון פי כמה וכמה גדול יותר מאשר זה של רב"ש העונה (תקציב 3 מקום 5 כרגע). העונה אלישע מועמד לתואר מאמן העונה. זה לא שהוא הפך למאמן מדהים תוך חודשיים, אלא למד את הקבוצה ואת המערכת, הבין את הטעויות שלו ופגע יותר טוב בזרים וברכש הישראלי. לפי השיטה שלנו ושל כל הספורט הישראלי, ב"ש הייתה צריכה להעיף אותו על טיל, להביא איזה מאמן בינוני אחר שהיה עושה שוב את כל הלופ המחורבן הזה.

הכעס של כולנו מוצדק ואין אף אחד שמטיל ספק בכך. השאלה היא איך מתקנים, ולדעתי האופציה של מאמן אחר מונעת אך ורק מתוך כעס ותסכול, אבל לא תקדם אותנו לשום מקום.

רב"ש לא נותן שום סיבה לתת לו עוד עונה.
ברור שלפטר מאמן כל עונה זה רע וכולנו רוצים מאמן להרבה זמן, אבל בשביל זה צריך קודם כל מאמן נורמלי.
ההשוואה לאלישע לא בדיוק רלוונטית, כי אלישע הוכיח בעבר שהוא מסוגל להתמודד עם הלחץ של לאמן קבוצה גדולה(2 אליפויות במכבי חיפה), רב"ש לא (הצליח בק"ש ששם לא היה לחץ,אבל נכשל במכבי ואצלנו)

אויש נו באמת, איזה חתירה למטרה עשית פה.
אפשר גם להגיד שרב"ש הוכיח שהוא טוב רק בקבוצות שמשחקות בצבע כחול.
מה זה השטויות האלה? גדולה, קטנה, בינונית. הכל הבל הבלים. הוא מאמן שחתום על הישגים יפים מאוד בק"ש ובקפריסין, וגם על כשלונות. כמו כל מאמן אחר. מהנקודה הזו אפשר להיכנע לתסכול, לעצבים, לזה שהוא שמן, לזה שהוא לפעמים מתנשא בראיונות, ולהחליט שהוא חרא בן זונה והלוואי שיעוף מכאן, ואפשר גם לחשוב מה טוב להפועל - עוד מאמן חדש ובינוני שיחייך במחנה אימונים ויחליף את כולם? זה מה שאנחנו צריכים? באמת?

מה תגיד על רוג'רס מליברפול? הגיע מסוונסי, נכשל בעונה הראשונה שלו בליברפול, היום הם הקבוצה הכי חמה באנגליה. אתה חושב שהם אמרו לעצמם אוי, הוא לא עומד בלחץ?

רודג'רס זה דוגמא מעולה אמת, בוא נדבר עליה קצת.
קודם כל הוא לא נכשל בעונה הראשונה שלו, הוא סיים בדיוק באותו מקום בליגה כמו שהם סיימו בעונה שלפני. רב"ש רחוק מאוד מלסיים באותו מקום שסיימנו בעונה שעברה. לצורך העניין אם רב"ש מייצב עכשיו את ההגנה בפלייאוף העליון ואנחנו מגיעים לאירופה, אפשר לדבר על לתת לו להמשיך.
אצל רודג'רס ראיתי הרבה דברים שנתנו לי סיבה לאופטימיות לעתיד. קידום צעירים (סטרלינג לדוגמא), שיפור ביכולת של שחקנים (הנדרסון לדוגמא שהיה זוועה בעונה הראשונה שלו בליברפול ופורח מאז שרודג'רס הגיע), רכש מוצלח (סטארידג', קוטיניו). למרות שלא הגיע להישגים מרשימים בעונה הראשונה שלו הוא נתן סיבות לחשוב שהוא יהיה יותר טוב בעונה הבאה, ולכן הוא קיבל עוד עונה.
אצל רב"ש אני לא רואה את זה. אני לא מרגיש שהוא מקדם שחקנים, אני לא מרגיש שהקבוצה משתפרת (הנעת כדור זה לא מספיק), על הכישלון ברכש אין צורך להרחיב. ומה שהכי מפריע לי, שאני לא רואה אצלו למידה מטעויות אלא סתם עקשנות. לקבוצה יש את אותן הבעיות מתחילת העונה (הגנה, אין משחק אגפים, בעיה מנטלית בלשמור על יתרון) ואני לא רואה איך הוא פותר אותן.
יש לו עד סוף העונה, בוא נראה מה יקרה. בוא נראה אם השיפור בהגנה אתמול היה חד פעמי או לא. בוא נראה אם הוא יצליח להביא אותנו לאירופה. בגלל שאני לא רואה את זה קורה, אני לא רואה סיבה שהוא ימשיך

1. אני לא יודע איך אתה קורא לעונה שנותן עומר דמארי, אבל אני לא זוכר אותו נראה ככה, ואפילו לא קרוב לזה. לא יודע אם ההתקדמות של הנדרסון שייכת לרוג'רס, אבל אם נלך בקו הזה אז נראה לי שגם דמארי קודם ע"י רב"ש.
2. סטרלינג יופי של שחקן, זה שהוא מתקדם זה דבר טבעי (אגב, לדעתי אותו כנל לגבי הנדרסון ודמארי ולכן אמרתי שאני לא סגור על הלוגיקה שלך), לא חושב שצריך לשייך את זה למישהו. בהפועל אין שחקנים צעירים נורמליים - כל מה שרב"ש קיבל זה קליימן, ספורי ועדן שרם. על קליימן VS עמוס דובר רבות ואין לי ראש להיכנס לזה, לגבי שני האחרים הם לא ראויים להפועל כרגע. אגב, קידום צעירים זו לא מטרה אלא אמצעי. לא שמעתי אף אחד מתלונן בעונת הצ'מפיונס על כך שאין קידום צעירים.
3. אם אתה לא רואה שיפור בכדורגל של הפועל לעומת העונה הקודמת אתה עיוור. הפועל משחקת את הכדורגל הכי טוב שלה מאז גוטמן. לגבי היעילות אני לא מתווכח, אבל להגיד שלא ראית שהקבוצה משתפרת מהעונות הקודמות זו חתיכת גניבת דעת. כנראה שכחת איך כל קבוצה באה לבלומפילד, עושה מה שבא לה ואתה לא מצליח לעבור את החצי.
4. רב"ש קיבל קבוצה עם דמארי וגילי. זהו. לכן היה צריך להביא המון שחקנים, כמעט קבוצה שלמה.
עכשיו מה זה כשלון ברכש? יש שחקנים שהוא הביא ובנה עליהם (גרזיציץ', סאשה, עמוס, ליאור לוי, דגני, זגורי, קולין, איליץ', שכטר) ויש שחקנים שהוא הביא כגיבוי לסגל מתוך הנחה שנהיה באירופה כי גם זה לא היה בהפועל (מסיקה, פדידה, צקול, יצחק).
את השחקנים שהוא הביא כגיבוי אי אפשר להגדיר ככשלון כי אף אחד לא ציפה מהם למשהו מיוחד.
השחקנים שהוא הביא להרכב הראשון מתחלקים ככאלה שהיו על הנייר יופי של רכש (גרזיציץ שהיה אחד הקשרים האחוריים הבולטים בליגה, עמוס שהיה שוער נבחרת ושוער ליגה מנוסה וטוב) ולא נתנו 50% ממה שחשבנו שיתנו, יש כאן כמה שהתגלו כהחתמות טובות כמו ליאור לוי ודגני שהגיעו בכסף לא גדול מדי, יש את איליץ' וזגורי שהדעות לגביהם חלוקות אבל כשלון לא הייתי קורא להם, יש את שכטר שכל אוהד כדורגל בישראל היה רוצה בקבוצה שלו והיה מחורבן, ויש את קולין שהוא באמת לא משהו לספר עליו. לא יודע מה איתך, אבל מבין כל השחקנים האלה אני לא רואה איזה כשלון מהדהד. יש כאן 3 שחקנים שאפשר להגיד שנותנים חרא של עונה (עמוס, גרזיציץ' וקולין) ומתוכם שניים היו החתמות מעולות על הנייר. קשה מאוד לבנות קבוצה מכלום, אי אפשר להביא 15 שחקנים בעונה ולפגוע בכולם. אגב, רוב השחקנים הגיעו בחינם או תמורת סכומי העברה נמוכים. אני כן יכול להבין את הביקורת לגבי אסטרטגיית העל בבניית הסגל מבחינת חלוקת המשאבים, כמו למשל החתמת דני עמוס והבאת 3-4 שחקני רוחב מאשר השקעה בעמדה כזו או אחרת. שוב, ישנן טעויות אבל ההצהרות האלה לא במקום.
5. לקחת את ליברפול למקום 7 מבחינתי זה כמו לקחת את הפועל למקום 5. אין הרבה הבדל, זה כשלון וזה כשלון

מעבר לכל הדברים האלה, אנחנו נכנסים לניתוח העונה מבחינתו של רב"ש וזה מיותר. אני אומר לך חד וחלק - הוא נכשל. השאלה היא מה הלאה, אני חושב שהוא כן מבין כדורגל, כן יותר טוב מכל דבר אחר שנצליח להביא כרגע, כן מחובר כבר לשחקנים ומכיר אותם, וכן יידע לתקן את הטעויות שלו מהר יותר ממאמן חדש שיגיע ויעשה הכל מחדש. נתווכח על הדוגמה של רוג'רס או לא, זה לא משנה. אתה תמצא דוגמא לכאן ואני אמצא דוגמא לשם, זה הכל שטויות.

1. דמארי מבחינתי זה כמו סוארז. שחקן ברמה מעל הליגה שהיה טוב גם בעונות לפני והגיע לשיא תחת המאמן הזה. אפשר להביא לו על זה קצת קרדיט, אבל אני מניח שתחת כל מאמן דמארי היה כובש כמות שערים נכבדת, פשוט כי הוא חלוץ מעולה. הנדרסון זה דוגמא אחרת-שחקן שעשה עונה לא טובה לפני, ורק תחת המאמן התחיל לממש את הפוטנציאל שלו. עם רב"ש אין ממש דוגמא כזאת לשחקן שהוא באמת הפך להרבה יותר טוב. ציפיתי אולי שזה יקרה עם גורדנה, או שעמוס וגרזיצ'יץ' יחזרו תחתיו ליכולת מעונת האליפות, אבל זה לא קורה. גם את שכטר הוא לא הצליח להחזיר ליכולת מפעם.
2. אין כל כך מה להשוות לעונת הצ'מפיונס כי אז הייתה לנו קבוצה מעולה, צעירים בקושי קיבלו דקות. השנה יש לנו קבוצה פחות טובה, ולכן צעירים מקבלים הרבה יותר דקות. אין תחושה שהם מתקדמים כל כך או משתפרים. אני מדבר על ספורי, מלכה וקליימן.
3. שוב, מה עוזר השיפור הזה אם אחוזי ההצלחה ירדו? אז במקום שקבוצות יחזיקו מולנו בכדור ונפסיד, השנה אנחנו מחזיקים בכדור ומפסדים יותר. כולנו התלהבנו בתחילת העונה מהחזקת הכדור, אבל ברגע שאנחנו במרץ וזה לא הוביל אותנו לשום דבר אז כנראה שאין באמת שיפור.
4. מסכים בגדול חוץ מהטעויות המרכזיות שהיו: דני עמוס, זה שהוא הביא גם את בראיין וגם את סאשה (אחד מהם לא היה צריך להגיע ובמקום היה צריך להגיע קשר 50-50), ובזבוז כסף על שחקנים שבקושי ראו דקות (יצחק, פדידה, מסיקה וכו'), הבעיה המרכזית היא שאף שחקן לא נראה באמת טוב תחתיו. דגני, איליץ', ליאור לוי וסאשה זה רכש סביר, בטח יותר טוב מאשר ההגנה בשנה שעברה (על הנייר), ועדיין ההגנה זוועה. בזה הוא אשם.
5. תקרא את ההודעה הקודמת שלי על זה שבליברפול היה שיפור משמעותי ואצלנו לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2014, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
החלק העצוב הוא שעל התרחיש שלך אפשר לפנטז, את התרחיש שלי כולנו נזכה כנראה לראות בעונה הבאה.
בעונה הבאה כל הקבוצה צפויה כרגע להיות מורכבת משחקני תחתית (אלא אם טדי שגיא יתחיל לשמוע קולות), כך שלבודד את עמדת החלוץ זה לא רציני.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2014, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
teknoboy כתב:
החלק העצוב הוא שעל התרחיש שלך אפשר לפנטז, את התרחיש שלי כולנו נזכה כנראה לראות בעונה הבאה.
בעונה הבאה כל הקבוצה צפויה כרגע להיות מורכבת משחקני תחתית (אלא אם טדי שגיא יתחיל לשמוע קולות), כך שלבודד את עמדת החלוץ זה לא רציני.

כן, סביר מאוד מאוד שגם התרחיש שלי הוא בסך הכול פנטזיה והמציאות צפויה להיות גרועה בהרבה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 03:48 
ומה שיפה זה שהיום שיחקנו בדיוק אותו דבר כמו בכל העונה בערך.

אבל למי איכפת מהאשכול הזה שהפועל מנצחת את חיפה 4-0. כל הפואנטה היא הרי לספר כמה צריך להחתים את מירו בן שמעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 07:44 
טכנית לארז כתב:

אבל למי איכפת מהאשכול הזה שהפועל מנצחת את חיפה 4-0. כל הפואנטה היא הרי לספר כמה צריך להחתים את מירו בן שמעון.

כפיים!!
מזל טוב, סופסוף ניצחת קבוצה מהחלק העליון, מחזור 28 אם לא שמת לב. אבל מה זה משנה לך שהקבוצה שלך נראתה כמו תחת 27 מחזורים לפני זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 08:12 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
טכנית לארז כתב:

כפיים!!
מזל טוב, סופסוף ניצחת קבוצה מהחלק העליון, מחזור 28 אם לא שמת לב. אבל מה זה משנה לך שהקבוצה שלך נראתה כמו תחת 27 מחזורים לפני זה.

כל מה שהוא אומר זה שנראינו אותו דבר כל העונה, כולל אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 08:30 
נכון. גם במשחק הזה לא נראינו משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 08:32 
אם כי אסייג ואומר שיצרנו יותר שאנסות ליד שער המתנגד. אז אולי כן נראינו שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
עד הגול הראשון, שהיה די מקרי, שיחקנו זוועה.
אחרי כן, קבוצת הפח ששיחקה נגדנו פשוט התפרקה. אנחנו באמת שיחקנו אותו הדבר כמו כל השנה. דבר אחד שאולי נראה שונה (אם כי לדעתי במקרה) , זה שהיו כמה מהלכים שאשכרה דרשו תיאום בין שחקנים בחלק הקדמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 08:48 
אדום נחמד כתב:
JustZiv כתב:
טכנית לארז כתב:

כפיים!!

כל מה שהוא אומר זה שנראינו אותו דבר כל העונה, כולל אתמול.

את זה הבנתי.
רק מה שלא הבנתי איך אחרי מה שהוא ראה כל העונה, הוא עדיין תומך בלהשאיר את הכושל על הקווים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 09:08 
נכון ששיחקנו אותו דבר.
אותה יכולת בערך שניצחה משחק אחד מ12 מול מקומות 1-5.
מה מקרי, הנצחון הבודד או ה11 האחרים, כל אחד יכול להחליט בשביל עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
נכון ששיחקנו אותו דבר.
אותה יכולת בערך שניצחה משחק אחד מ12 מול מקומות 1-5.
מה מקרי, הנצחון הבודד או ה11 האחרים, כל אחד יכול להחליט בשביל עצמו.

בלי קשר לעובדה שרבש כושל,
ההפסדים לחיפה השנה היו מקריים כמו הנצחון היום.
לא חושב שזה נכון לפרק את זה משחק משחק, כי זה לא ישנה את השורה התחתונה, אז אני אסתפק בשורות שכתבתי למעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
שלושת המשחקים האחרונים רק מדגישים את גודל הכשלון השנה. יכולנו לתת קרב למחלה הצהובה שלא היו שוכחים אותו הרבה שנים וגם לקחת אליפות. היה לנו את כל הכלים לצורך כך רק הקברניט כשל. וכשל רע. התעקש על שגיאות שלו נכנס לאותו בונקר לעומתי עם השחקנים במקום לעודד אותם. עדיין שנה הבאה זה שנה הבאה והוא יכול בהחלט להיות מאמן אם ירד בשכר. הוא צריך לקדת בשכר משתי סיבות הראשונה שאין ואפשר לצפות ממנו בתור המזיק הראשי לפחות לקחת אחריות על הנזק שגרם. הסיבה השניה? לא מגיע לו יותר. רוצה לשקם את השם שלו? שיבוא מהגובה האמיתי שלו. יאמן בעבור סכום של מאמן בינוני מינוס ולא של סופרסטאר. :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 14:26 
המאזן שלנו מול קבוצות הפליאוף העליון הוא 7-4-1. 7/36.
ברור שה4-0 הזה הוא לא איזה משהו להסתמך עליו, אבל הקיצוניות הזו גם יכולה להראות משהו.
ה4-0 אתמול מקרי ביחס למה? ביחס לשני ההפסדים הקודמים לחיפה (שממש שיקפו את מה שקרה על הדשא)? ביחס להפסד לפני שבועיים בדרבי? ביחס לזה שגרינפלד החליט להמציא לב"ש שני פנדלים?

הלוואי שרב"ש יישאר בסוף.

נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז בתאריך 30 מרץ 2014, 15:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
עד הגול הראשון, שהיה די מקרי, שיחקנו זוועה.
אחרי כן, קבוצת הפח ששיחקה נגדנו פשוט התפרקה. אנחנו באמת שיחקנו אותו הדבר כמו כל השנה. דבר אחד שאולי נראה שונה (אם כי לדעתי במקרה) , זה שהיו כמה מהלכים שאשכרה דרשו תיאום בין שחקנים בחלק הקדמי.

מה זוועה מה??
או שיש לך רמת ציפיות מטורפת או שאין לך מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 20:58 
אני כבר לא יודע מה לחשוב.
גם היום וגם שבוע שעבר באמת שיחקנו מעולה,מצד אחד הוא נכשל במבחן התוצאה כישלון עמוק וקיבל מה שהוא רוצה.
מצד שני בשבועות האחרונים רואים הפועל יותר טובה.

השאלה אם כדאי לפטר,ואז יבוא מאמן אחר ויבנה הכל מחדש.
אני אישית רוצה שהוא ישאר למרות הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 20:59 
אני חושב ששיחקנו היום די דומה למה ששיחקנו בכל העונה אבל קצת יותר טוב, ההבדל זה ההגנה ועמוס שהשתפרו קצת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
חייב להמשיך !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 21:05 
אולי כדאי שיישאר. עד שהצליח לחבר את הקבוצה איכשהו יצאה לו הנשמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 21:05 
אין מה לחשוב.
מקצועית רבש חייב להישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
שיביא כרטיס לאירופה ונדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
אני כבר לא יודע מה לחשוב.
גם היום וגם שבוע שעבר באמת שיחקנו מעולה,מצד אחד הוא נכשל במבחן התוצאה כישלון עמוק וקיבל מה שהוא רוצה.
מצד שני בשבועות האחרונים רואים הפועל יותר טובה.

השאלה אם כדאי לפטר,ואז יבוא מאמן אחר ויבנה הכל מחדש.
אני אישית רוצה שהוא ישאר למרות הכל.

לפי דעתי רק אחרי הפליאוף נדע לענות אם הוא צריך להישאר. אין ספק שעד עכשיו כל העונה הייתה כישלון לא משנה איפה.
אבל אם הוא יצליח להעמיד את הקבוצה יפה בפליאוף ונראה משחקים טובים הוא צריך להמשיך פשוט כי אין אלטרנטיבות וכי הוא כבר עשה שנה אחת וסביר להניח שבעונה שנייה ילך לו יותר קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
שיביא כרטיס לאירופה ונדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 21:11 
איך הגעה או אי הגעה לאירופה היא מדד להצלחה שלו בשנה הבאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 21:14 
סמל אישי של המשתמש
חייב להישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
לא, אבל זו לפחות עמידה חלקית במטרות של העונה (וננסה לשכוח מהדרך המחפירה בדרך לשם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 21:17 
כמו שנאמר בשבוע שעבר, שיחקנו היום כמו ששיחקנו ב6 המשחקים שלנו מול חיפה, באר שבע ודרבי בעונה הסדירה.

אם למישהו יש ספק, שישאל את עצמו מה באמת משקף יותר מבחינת יחסי הכוחות. ה5/9 הזה(שכולל וסרמיל ודרבי חוץ, שבשניהם יצאנו מבואסים מתיקו), או ה0/18 מולן בעונה הסדירה.

רבש חייב להישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
ממש לא שיחקנו ככה בדרבי הראשון, או נגד באר שבע בשני המשחקים הקודמים או נגד חיפה פעמיים. תפסיק להזות מציאות לא קיימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 21:19 
איפה הייתם בעכו ובסכנין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 05 אפריל 2014, 21:21 
ערן כתב:
ממש לא שיחקנו ככה בדרבי הראשון, או נגד באר שבע בשני המשחקים הקודמים או נגד חיפה פעמיים. תפסיק להזות מציאות לא קיימת.

רן מספיק טוב בדיבורים לבדו. הוא לא צריך ספין דוקטורס בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: