תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 22:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 60  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מרץ 2014, 11:36 
עוד דרבי עם שתי בעיטות לשער מוכתר כהצלחה ומשחק טוב.
שנות ה90 אול אובר אגיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 25 מרץ 2014, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
זה כי אוהדי הפועל התאהבו באפשרות לספר לעצמם סיפורים ולהאמין להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2014, 11:39 
לא הבנתי, אני סותר את עצמי לטענתך? רן בן שמעון בנה קבוצה טובה השנה. קבוצה עם חלק התקפי מעולה, עם קישור שיודע להחזיק כדור, ועם הגנה שדופקת אותנו כמעט בכל משחק. עם הגנה טובה יותר, הפועל נמצאת עכשיו במאבק צמוד עם מכבי. אז זו עונה מפוספסת, אבל העונה הכי טובה של הפועל מבחינת כדורגל מאז אלי גוטמן (שגם אותו היו המון אוהדי הפועל שרצו לחתוך מהר).

אני סומך על רב"ש. בהצלחה עם עוד תגובה צינית שאני בטוח שתתן בהמשך. אני מאמין ביכולותיך.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2014, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
עומר דמארי היה בקבוצה לפניו. גילי ורמוט היה בקבוצה לפניו. את שכטר הוא לא ממש הביא. גם לא את עבדורחימי. נשארנו עם ישראל זגורי (סביר) ורן יצחק (בדיחה). אז איזה חלק התקפי הוא בנה?
קישור שיודע להחזיק כדור? אתה פשוט מתעלם (כלומר מדחיק) מכל אלו שהסבירו לך ולאחרים שזה לא מדד לכלום ולא עוזר בכלום, שזו לא מטרה אלא אמצעי.
ו"הגנה שדופקת אותנו בכל משחק". ומי הגאון שבנה אותה (כי פה הוא הביא את כל השחקנים, בניגוד להתקפה)? שאימן אותה? שלא הצליח לגרום לה להיות ממושמעת? סבתא שלי?
אוסף של קלישאות ריקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2014, 11:51 
האדום הצורר כתב:
לא הבנתי, אני סותר את עצמי לטענתך? רן בן שמעון בנה קבוצה טובה השנה . קבוצה עם חלק התקפי מעולה, עם קישור שיודע להחזיק כדור, ועם הגנה שדופקת אותנו כמעט בכל משחק .

כן נראה לי שאתה סותר את עצמך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2014, 12:01 
האדום הצורר כתב:
לא הבנתי, אני סותר את עצמי לטענתך? רן בן שמעון בנה קבוצה טובה השנה. קבוצה עם חלק התקפי מעולה, עם קישור שיודע להחזיק כדור , ועם הגנה שדופקת אותנו כמעט בכל משחק. עם הגנה טובה יותר, הפועל נמצאת עכשיו במאבק צמוד עם מכבי. אז זו עונה מפוספסת, אבל העונה הכי טובה של הפועל מבחינת כדורגל מאז אלי גוטמן (שגם אותו היו המון אוהדי הפועל שרצו לחתוך מהר).

אני סומך על רב"ש. בהצלחה עם עוד תגובה צינית שאני בטוח שתתן בהמשך. אני מאמין ביכולותיך.

:LOL2: :LOL2: :LOL2:

אחינו, בלי עומר דמארי אני לא רואה אותנו נשארים בליגה
איך אני איתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2014, 12:01 
ערן כתב:
עומר דמארי היה בקבוצה לפניו. גילי ורמוט היה בקבוצה לפניו. את שכטר הוא לא ממש הביא. גם לא את עבדורחימי. נשארנו עם ישראל זגורי (סביר) ורן יצחק (בדיחה). אז איזה חלק התקפי הוא בנה?
קישור שיודע להחזיק כדור? אתה פשוט מתעלם (כלומר מדחיק) מכל אלו שהסבירו לך ולאחרים שזה לא מדד לכלום ולא עוזר בכלום, שזו לא מטרה אלא אמצעי.
ו"הגנה שדופקת אותנו בכל משחק". ומי הגאון שבנה אותה (כי פה הוא הביא את כל השחקנים, בניגוד להתקפה)? שאימן אותה? שלא הצליח לגרום לה להיות ממושמעת? סבתא שלי?
אוסף של קלישאות ריקות.

עומר דמארי נותן את עונת חייו, אני לא חושב שאפשר לגרוע את האשמה של רב"ש מהיכולת שלו. שכטר זו הטעות המרכזית שלו, בעיניי, וגם אמרתי את זה בקיץ. היה עדיף להשקיע את הכסף במקום אחר, בעיקר בבלם טוב יותר מזה שהגיע, ואולי גם בעוד חלוץ ליד דמארי.
וכן, אני לא מבין את מה שקורה להגנה של הפועל העונה, וכן, זאת אשמת רן בן שמעון. יחד עם זאת, הפועל סוף סוף משחקת כדורגל, ויש לי תחושה שעם מאמן אחר (מבין אלו שפנויים כרגע) נחזור לימי להעיף כדור למעלה ולקוות לטוב. עם קבוצה שמשחקת כבר שנה יחד, עם סגל יציב ואותו המאמן, יש סיכוי אמיתי לעשות משהו טוב בשנה הבאה. אפשר היה לראות אתמול איך ההגנה של הפועל נראית כשהשוער מאחורה מעניק לה ביטחון והבלמים נמנעים ממהלכים מטומטמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מרץ 2014, 12:05 
להשקיע כסף בבלם טוב? שני הבלמים שהוא הביא מקבלים כסף טוב. אחד מהם כבר מוקפא כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2014, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
איזה כדורגל לעזאזל?????? איזה?????
נמאס לי לשמוע את המשפט הזה. לפי מה אתה מודד את זה בכלל?
כל מה שראיתי העונה מהפועל זו הנעת כדור אינסופית ממגן אחד אל המגן השני. זהו. אין שום יצירתיות ושום דמיון בהתקפה. יותר מזה, חוסר התיאום בין השחקנים בחלק הקדמי פשוט זועק לשמיים, כאילו הם לא מתאמנים ומשחקים יחד כבר עונה שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2014, 12:11 
kruvi1 כתב:
איזה כדורגל לעזאזל?????? איזה?????
נמאס לי לשמוע את המשפט הזה. לפי מה אתה מודד את זה בכלל?
כל מה שראיתי העונה מהפועל זו הנעת כדור אינסופית ממגן אחד אל המגן השני. זהו. אין שום יצירתיות ושום דמיון בהתקפה. יותר מזה, חוסר התיאום בין השחקנים בחלק הקדמי פשוט זועק לשמיים, כאילו הם לא מתאמנים ומשחקים יחד כבר עונה שלמה.

אנחנו עם ההתקפה השנייה בליגה, וזה כשחלוץ אחד לא מתפקד חמישה חודשים.
בכל משחק יש לפחות 3 מצבים ודאיים לגול, לרוב יותר מזה.
לא מסכים איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2014, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
בכל משחק 3 מצבים ודאיים לשער?
משפט מנותק מהמציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מרץ 2014, 12:25 
3 מצבים לגול זה נתונים של קבוצת תחתית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2014, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
ערן כתב:
אוסף של קלישאות ריקות.

עומר דמארי נותן את עונת חייו, אני לא חושב שאפשר לגרוע את האשמה של רב"ש מהיכולת שלו. שכטר זו הטעות המרכזית שלו, בעיניי, וגם אמרתי את זה בקיץ. היה עדיף להשקיע את הכסף במקום אחר, בעיקר בבלם טוב יותר מזה שהגיע, ואולי גם בעוד חלוץ ליד דמארי.
וכן, אני לא מבין את מה שקורה להגנה של הפועל העונה, וכן, זאת אשמת רן בן שמעון. יחד עם זאת, הפועל סוף סוף משחקת כדורגל, ויש לי תחושה שעם מאמן אחר (מבין אלו שפנויים כרגע) נחזור לימי להעיף כדור למעלה ולקוות לטוב. עם קבוצה שמשחקת כבר שנה יחד, עם סגל יציב ואותו המאמן, יש סיכוי אמיתי לעשות משהו טוב בשנה הבאה. אפשר היה לראות אתמול איך ההגנה של הפועל נראית כשהשוער מאחורה מעניק לה ביטחון והבלמים נמנעים ממהלכים מטומטמים.

משחקת כדורגל? לפי איזה מדד בדיוק?
הנעת כדור זה אמצעי, לא מטרה. וברגע שזה לא מוביל לתוצאות אז מה זה נותן לנו בעצם?
מעדיף שנשחק פחות "כדורגל", כמו ב"ש לדוגמא, אבל שנגיע לתוצאות שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 25 מרץ 2014, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:

אני לא מתלהב להשתתף בדיון הדי מיותר הזה
אבל אם כבר,
אז מכבי בעטו אותה כמות של בעיטות לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 25 מרץ 2014, 14:25 
אדום נחמד כתב:
zink כתב:

אבל אם כבר,

אם אתה טוב מדי להשתתף בדיון אין צורך לסייג ואז כן להשתתף. פשוט אל תהיה חלק ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2014, 14:29 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
אדום נחמד כתב:
zink כתב:

אבל אם כבר,

אם אתה טוב מדי להשתתף בדיון אין צורך לסייג ואז כן להשתתף. פשוט אל תהיה חלק ממנו.

זה שהדיון מיותר לא אומר שההערה שלך מיותרת. הערת אותה ואני באמת לא מבין על בסיס מה אתה מדבר.
כל ביקורת שנשמעה כלפי הפועל ורבש העונה מדויקת. ועדיין, תמוה בעיני הסחפויות כמו זו שלך.

ותודה על ההצעה. תזכיר לי להחזיר לך בהזדמנות, כי התנשאות זה פחות או יותר הדבר היחיד שאתה מכיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מרץ 2014, 14:34 
להגיד שמכבי, שנמצאת איזה מיליון נקודות מעלינו, במשחק או שניים ספיציפיים הייתה שווה לנו באספקט מסויים של המשחק, זה משהו שמתאים למאמן של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מרץ 2014, 14:39 
אז אם הדיון לא מיותר בעצם תסכים איתי שברו המשחקים מכבי מגיעה להרבה יותר הזדמנויות מהשלוש ארבע שאנחנו מגיעים אליהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2014, 14:39 
19 כתב:
להגיד שמכבי, שנמצאת איזה מיליון נקודות מעלינו, במשחק או שניים ספיציפיים הייתה שווה לנו באספקט מסויים של המשחק, זה משהו שמתאים למאמן של הפועל.

אפרופו המאמן של הפועל, הוא אמר שהפועל שיחקו מצוין בדרבי הקודם חוץ מהחמש דקות האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2014, 14:44 
מכבי, האימפריה הגדולה, בשלושה משחקי ליגה לא הייתה טובה יותר מאיתנו.
למען האמת לא הגיע לנו להפסיד אפילו דרבי אחד העונה ובכל דרבי הסתכלנו להם בלבן של העיניים, עם ה100 מליון שלהם.
אז כן, סליחה שאני מתרשם מזה.

עובדתית, אחרי 75% ליגה, יש לנו את ההתקפה השניה בטיבה בליגה, אז להגיד ש"זה לא כדורגל" וכאלה זה קצת קלישאתי גם כן ודי פופוליסטי.
נכון, יש לנו הגנה פח אשפה השנה (למרות שאתמול ראינו שהקבוצה הזו גם יכולה לעשות הגנה), זה מה שדפק לנו הכל.

אני מאמין שאם רב"ש ממשיך הוא מתקן את הפאדיחה הזו של "משחק ההגנה" שהוא בנה פה, שומר על אותה שיטת משחק (כן, זו שכולם פה מזלזלים בה אבל מעמידה ממוצעים של כמעט שני שערים שהפועל כובשת כל משחק) ובונה קבוצה יעילה, טובה יותר וכזו שבעונה הבאה תלמד איך לא לשלוט בכדור 85% מהזמן ולקבל גול מחצי מצב ב75% מהמשחקים.

מצטער, אבל זה נראה לי סביר מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2014, 14:52 
מתקן? מאיפה הוא מתחיל? זה אומר שהוא מעיף את שי, בריאן, עמוס, קליימן, לא רואה שיש לו חוט שידרה לזה.
וכמובן זה אומר להביא חלוץ נורמלי שאני לא יודע מאיפה הוא מביא במקום דאמרי.
על הרוש וחבורת ההלם יצחק וכו׳ אני מאמין שאין קושי גדול. אנטבי כנראה ישאר עוד עונה כי הוא ליצן חדר הלבשה, וזה מאוד קריטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2014, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
דעתי, כפי שציינתי, היא שרב"ש חייב להישאר בהפועל (במידה ויסכים לקצץ בשכר).
הוא עשה אינספור טעויות, 75% מהביקורות כלפיו מוצדקות לחלוטין.
אבל - השיטה הזו של לפטר מאמן כל שנה ולהביא אחד אחר שיבוא ויבנה כאן הכל מחדש פשטה את הרגל כבר מזמן. אלישע לוי קיבל בעונה שעברה יופי של תקציב (הרביעי או החמישי בליגה) וניצל מירידה במחזור האחרון. במונחים של קורלציה בין גובה התקציב למיקום בליגה הוא כשלון פי כמה וכמה גדול יותר מאשר זה של רב"ש העונה (תקציב 3 מקום 5 כרגע). העונה אלישע מועמד לתואר מאמן העונה. זה לא שהוא הפך למאמן מדהים תוך חודשיים, אלא למד את הקבוצה ואת המערכת, הבין את הטעויות שלו ופגע יותר טוב בזרים וברכש הישראלי. לפי השיטה שלנו ושל כל הספורט הישראלי, ב"ש הייתה צריכה להעיף אותו על טיל, להביא איזה מאמן בינוני אחר שהיה עושה שוב את כל הלופ המחורבן הזה.

הכעס של כולנו מוצדק ואין אף אחד שמטיל ספק בכך. השאלה היא איך מתקנים, ולדעתי האופציה של מאמן אחר מונעת אך ורק מתוך כעס ותסכול, אבל לא תקדם אותנו לשום מקום.

נערך לאחרונה על ידי Eros Ramazzotti בתאריך 25 מרץ 2014, 14:57, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 25 מרץ 2014, 14:56 
מושקוביץ כתב:
19 כתב:

אפרופו המאמן של הפועל, הוא אמר שהפועל שיחקו מצוין בדרבי הקודם חוץ מהחמש דקות האחרונות.

למה שלא יגיד את זה, גם פה יש אנשים שקונים את ההזיות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2014, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

היי, זה לא שיש ספק בנוגע לכמות הדרגות שמכבי טובה מהפועל.
אבל לומר שהנתון הזה שייך לקבוצת תחתית זו גניבת דעת, כי זה מבטל כל אספקט אחר של הדיון. כמו למשל, שמולך עמדה קבוצה טובה יותר ומאומנת יותר שלא סיכנה אותך כל כך. לזה אין חשיבות?

zink כתב:
אז אם הדיון לא מיותר בעצם תסכים איתי שברו המשחקים מכבי מגיעה להרבה יותר הזדמנויות מהשלוש ארבע שאנחנו מגיעים אליהן.

ברור. ותסכים איתי שבחלק לא מבוטל המשחקים, גם אלה שהפסדנו, הגענו לכמות מצבים מספיקה בשביל לנצח?

אני חוזר על מה שכולכם מסכימים איתו- הפועל משחקת כדורגל לא חכם, תלויה יותר מדי בגילי ודמארי, ועם הגנה שערורייתית שעליה אחראי אך ורק המאמן (כי גם אם השחקנים הם בינוניים, הם לא פחות טובים מאלה של כמעט כל קבוצה אחרת בליגה).

אני רק סולד מדמגוגיות. אם נבחן את הדרבי הראשון העונה, אז בהחלט היינו טובים לפחות כמו מכבי. כמות המצבים לא משנה. בדרבי השני לא כל עוד היה 11 על 11, אבל אי אפשר לומר שלא הפתיע אותי הצורה שמכבי נראתה גם בעשרה שחקנים וזה קרדיט להפועל.

נותים פה מאוד לשפוט את הפועל לחומרה, ואני מבין את זה. אבל אי אפשר להתעלם מכך שאנחנו בסך הכל בביצה המקומית..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2014, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
אבל - השיטה הזו של לפטר מאמן כל שנה ולהביא אחד אחר שיבוא ויבנה כאן הכל מחדש פשטה את הרגל כבר מזמן. אלישע לוי קיבל בעונה שעברה יופי של תקציב (הרביעי או החמישי בליגה) וניצל מירידה במחזור האחרון. במונחים של קורלציה בין גובה התקציב למיקום בליגה הוא כשלון פי כמה וכמה גדול יותר מאשר זה של רב"ש העונה (תקציב 3 מקום 5 כרגע). העונה אלישע מועמד לתואר מאמן העונה. זה לא שהוא הפך למאמן מדהים תוך חודשיים, אלא למד את הקבוצה ואת המערכת, הבין את הטעויות שלו ופגע יותר טוב בזרים וברכש הישראלי. לפי השיטה שלנו ושל כל הספורט הישראלי, ב"ש הייתה צריכה להעיף אותו על טיל, להביא איזה מאמן בינוני אחר שהיה עושה שוב את כל הלופ המחורבן הזה.

הכעס של כולנו מוצדק ואין אף אחד שמטיל ספק בכך. השאלה היא איך מתקנים, ולדעתי האופציה של מאמן אחר מונעת אך ורק מתוך כעס ותסכול, אבל לא תקדם אותנו לשום מקום.

רב"ש לא נותן שום סיבה לתת לו עוד עונה.
ברור שלפטר מאמן כל עונה זה רע וכולנו רוצים מאמן להרבה זמן, אבל בשביל זה צריך קודם כל מאמן נורמלי.
ההשוואה לאלישע לא בדיוק רלוונטית, כי אלישע הוכיח בעבר שהוא מסוגל להתמודד עם הלחץ של לאמן קבוצה גדולה(2 אליפויות במכבי חיפה), רב"ש לא (הצליח בק"ש ששם לא היה לחץ,אבל נכשל במכבי ואצלנו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2014, 15:25 
אדום נחמד כתב:
19 כתב:

היי, זה לא שיש ספק בנוגע לכמות הדרגות שמכבי טובה מהפועל.
אבל לומר שהנתון הזה שייך לקבוצת תחתית זו גניבת דעת, כי זה מבטל כל אספקט אחר של הדיון. כמו למשל, שמולך עמדה קבוצה טובה יותר ומאומנת יותר שלא סיכנה אותך כל כך. לזה אין חשיבות?

zink כתב:

ברור. ותסכים איתי שבחלק לא מבוטל המשחקים, גם אלה שהפסדנו, הגענו לכמות מצבים מספיקה בשביל לנצח?

אני חוזר על מה שכולכם מסכימים איתו- הפועל משחקת כדורגל לא חכם, תלויה יותר מדי בגילי ודמארי, ועם הגנה שערורייתית שעליה אחראי אך ורק המאמן (כי גם אם השחקנים הם בינוניים, הם לא פחות טובים מאלה של כמעט כל קבוצה אחרת בליגה).

אני רק סולד מדמגוגיות. אם נבחן את הדרבי הראשון העונה, אז בהחלט היינו טובים לפחות כמו מכבי. כמות המצבים לא משנה. בדרבי השני לא כל עוד היה 11 על 11, אבל אי אפשר לומר שלא הפתיע אותי הצורה שמכבי נראתה גם בעשרה שחקנים וזה קרדיט להפועל.

נותים פה מאוד לשפוט את הפועל לחומרה, ואני מבין את זה. אבל אי אפשר להתעלם מכך שאנחנו בסך הכל בביצה המקומית..

אחותך דמגוג. מר אדום צורר טען פה שזה שהפועל מגיעה לשלושה מצבים זה עדות למשחק הטוב שרב"ש הנחיל לקבוצה. אני עניתי לו שזה נתון שמאפיין קבוצת תחתית. פעם הבאה תקרא את הדיון לפני שאתה נכנס באמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2014, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
בוז'אן קרקיץ' כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

רב"ש לא נותן שום סיבה לתת לו עוד עונה.
ברור שלפטר מאמן כל עונה זה רע וכולנו רוצים מאמן להרבה זמן, אבל בשביל זה צריך קודם כל מאמן נורמלי.
ההשוואה לאלישע לא בדיוק רלוונטית, כי אלישע הוכיח בעבר שהוא מסוגל להתמודד עם הלחץ של לאמן קבוצה גדולה(2 אליפויות במכבי חיפה), רב"ש לא (הצליח בק"ש ששם לא היה לחץ,אבל נכשל במכבי ואצלנו)

אויש נו באמת, איזה חתירה למטרה עשית פה.
אפשר גם להגיד שרב"ש הוכיח שהוא טוב רק בקבוצות שמשחקות בצבע כחול.
מה זה השטויות האלה? גדולה, קטנה, בינונית. הכל הבל הבלים. הוא מאמן שחתום על הישגים יפים מאוד בק"ש ובקפריסין, וגם על כשלונות. כמו כל מאמן אחר. מהנקודה הזו אפשר להיכנע לתסכול, לעצבים, לזה שהוא שמן, לזה שהוא לפעמים מתנשא בראיונות, ולהחליט שהוא חרא בן זונה והלוואי שיעוף מכאן, ואפשר גם לחשוב מה טוב להפועל - עוד מאמן חדש ובינוני שיחייך במחנה אימונים ויחליף את כולם? זה מה שאנחנו צריכים? באמת?

מה תגיד על רוג'רס מליברפול? הגיע מסוונסי, נכשל בעונה הראשונה שלו בליברפול, היום הם הקבוצה הכי חמה באנגליה. אתה חושב שהם אמרו לעצמם אוי, הוא לא עומד בלחץ?

נערך לאחרונה על ידי Eros Ramazzotti בתאריך 25 מרץ 2014, 15:38, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2014, 15:36 
ומה עם ה-0 מצבים שהם הגיעו אליהם אתמול?
אם אני לא טועה, הפעם האחרונה שהם לא כבשו שער במשחק ליגה הייתה ב0-0 שלהם נגד אשדוד, במחזור 5.
יש להם את ההגנה הכי טובה בליגה והאמת שלהגיע מולם ל-3 מצבים (כשכל האצטדיון צהוב), זה סבבה.

להתחיל לספר פה כמה התיקו הזה בסיטואציה של אתמול הוא כלום (כאילו אנחנו באיזה 2011) זו גניבת דעת לא פחות גרועה מזו של רב"ש כיבכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2014, 15:37 
רב"ש לא צריך להחליף את כולם? ובהתחשב באיך הוא זרק 50 מיליון לפח לא הייתי רוצה לדעת מה הוא יעשה עם 20 מיליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2014, 15:42 
טכנית לארז כתב:
ומה עם ה-0 מצבים שהם הגיעו אליהם אתמול?
אם אני לא טועה, הפעם האחרונה שהם לא כבשו שער במשחק ליגה הייתה ב0-0 שלהם נגד אשדוד, במחזור 5.
יש להם את ההגנה הכי טובה בליגה והאמת שלהגיע מולם ל-3 מצבים (כשכל האצטדיון צהוב), זה סבבה.

להתחיל לספר פה כמה התיקו הזה בסיטואציה של אתמול הוא כלום (כאילו אנחנו באיזה 2011) זו גניבת דעת לא פחות גרועה מזו של רב"ש כיבכול.

גם נגד קרית שמונה ונגד סכנין הגעת ל3-4 מצבים. גם נגד קבוצות תחתית עלובות כמו עכו ופתח תקוה. גם סבבה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: