תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 16:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5596 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: למי שמעוניין לצחוק קצת - אלי טביב יתארח ביציע העיתונות
הודעהפורסם: 22 מרץ 2014, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
bloodbrother כתב:
dino כתב:
bloodbrother כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
זה פשוט וקל. חיים רמון הוא נורא להפועל, חייב לעזוב במיידית כי אין לו מושג בניהול ואין לו כסף. הוא בא רק כדי להוציא אותנו מהידיים של טביב.
אלי טביב זו קטסטרופה רצינית שאני לא רוצה לחשוב עכשיו איך היינו נראים כשהוא סיים לחלוב את כל הכסף הגדול שצברה הקבוצה שהוא כ"כ מתעב על שום מה שהיא מייצגת

איזה לחלוב כסף ואיזה בטיח? איזה מתעב ואיזה בטיח? אני ראיתי אותו חוגג את הדאבל בטדי, מול הקבוצה שהאשימו אותו שהוא "אוהד". בחייאת, הוא איש עסקים וכל מה שהוא רצה זה שהקבוצה תצליח כמה שיותר. והוא הצליח. ביותר. בהפועל.

השכנוע העצמי של אנשים פה, עם כל מיני "גם הראל היה שותף", בבית"ר הוא לבד בלה בלה. בבית"ר הוא לא מצליח. בכ"ס הוא לא הצליח. בהפועל הוא הצליח. להפועל הוא התאים. זהו. תמשיכו לשכנע את עצמכם מול העובדות.

הראל היה שותף וזאת עובדה. דווקא מתי בדיוק טביב נכנס להיות שותף פעיל ורשמי את זה קשה לדעת. הראל היה חלק בכיר ומרכזי בניהול המועדון ולפי התיאוריה שלך אז אתה צריך לסגוד גם להראל על הדאבל וההישגים.

הראל לא ממש הצליח לפני טביב (והיה כמדומני בכמה קדנציות בקבוצה). רק כשנאלץ להביא את טביב, התחיל להצליח ביחד עם טביב. טביב גם בלי הראל, המשיך להצליח בהפועל. כך שברור שמה שגרם להצלחה זה טביב, ולא הראל. כמובן שזה לא טביב לבד, זה מועדון שלם שהצליח בעזרתו והנהגתו. השילוב בינהם היה מנצח, ותודה למוחים והמעיפים שהרסו את זה. (והמשיכו עם כל הדברים שחתול אדום כותב עליהם בפורום).

*הרס 3 קבוצות ועוד אחת בדרך.
*יש לו עבר פלילי עשיר - טביב הורשע ארבע פעמים בבתי משפט, בביצוע עברות שונות: התחזות לאדם אחר במטרה להונות, שימוש במסמך מזויף, זיוף וקבלת דבר במרמה (עבירות בגינן נגזר דינו לשישה חודשי מאסר על תנאי וקנס כספי) והפרעה לשוטר בעת מילוי תפקידו (עבירה בגינה נגזר דינו לשישה חודשי מאסר על תנאי).
*מתנהל נגדו תיק על תקיפת הנער.
*נטש את אשתו והזניח את ילדיו שנים רבות.

ואתה ממשיך לטעון שהוא שה תמים :bang:

את הפועל הוא לא הרס. את הפועל הוא הביא להישגים הגדולים ביותר בתולדותיה.

אל תספר לי על עבר פלילי כשבמקומו הבאת בנאדם שהורשע במעשה מגונה ו"הנאשם לא דבק באמירת אמת". זה רק הראה שכל הטענות האלו היו רק כיסוי למטרה אחרת. וכל העבירות שטביב הורשע (אם אתה צודק) בהן, לא קרובות אפילו למה שרמון הורשע בו.

נו, וחיים רמון ונשים זה סיפורי הצלחה. מה זה בכלל רלוונטי ומי אתה שתקבע מה היה שם בין טביב לאשתו וילדיו?

טביב רחוק מלהיות שה תמים. אבל אתה מדבר על בעלים בכדורגל. תמצא שה תמים שיכול להצליח ותביא אותו. ההצלחה הכי חשובה. כל עוד לא מדובר ברוצח או איש שמורשע במעשה מגונה, אני לא מצפה לשה תמים.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2014, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
ואו בלאד. אין מצב שאתה אמיתי.
זה פשוט לא הגיוני שבן אדם שהיה קשור איכשהו לספורט בישראל בשנים האחרונות לא ראה את מה שהלך פה.
למרות טביב זכינו באליפות למרות טביב עלינו לצמפיונס, יותר מהכל בגביע השלישי שלקחנו פשוט כל היציע חזר על זה- זכינו בגביע אפילו שטביב בהפועל.
כל ההנהלה שלך התפרקה, כל עובד מועדון רצה לברוח, כל שחקן שני קילל אותי אפילו בפומבי, הבן אדם הודה שלקח כסף מהקבוצה! אני פשוט לא מבין אותך
האליפות מול קריית שמונה היתה שלנו אם לא הוא! הוא האשם, ברגע שארבעת הכוכבים הלכו ראינו שזה פשוט היה מזל לפני והטינופת הזה לא יכל כלום לעשות חיובי.
תתעורר את פטטי ומדבר שטויות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 00:49 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
מה אתה אומר על זה שתפסו את טביב בטייפרקורדר אומר שהוא בא לשנתיים - שלוש בביתר
לפרק אותם לגנוב את הכסף וללכת הביתה?

מתי זה קרה ואיפה פורסם?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 00:53 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
ירדן כתב:
מה אתה אומר על זה שתפסו את טביב בטייפרקורדר אומר שהוא בא לשנתיים - שלוש בביתר
לפרק אותם לגנוב את הכסף וללכת הביתה?

מתי זה קרה ואיפה פורסם?!

לא יודע אם הוא אמר לפרק אותם אבל אני חושב שהוא מדבר על השיחה שלו עם איציק קורנפיין שקורנפיין הקליט אותו ואז פרסמו את זה בידיעות אחרונות בכתבה לא קטנה עם השיחה המלאה ביניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 01:08 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4481401,00.html
ציטוט:

"אני יש לי דרך מילוט", מצוטט טביב בשיחה המתומללת. "אני יכול לצאת החוצה... לא שמתי שם עדיין כסף בתור כסף שלי. זה הכל הלוואה".
קורנפיין: "הלוואה ממי?".
טביב: "ממני. לקחתי הלוואה. צריך להחזיר אותה. הלוואה מצד שלישי. מה זה משנה?".
קורנפיין: "מבנק?".
טביב: "כן, מה".
קורנפיין: "שהכנסנו?".
טביב: "לא של בנקים... אבל זה הלוואה. ואני יכול למשוך את זה חזרה".
קורנפיין: "ממי אבל?".
טביב: "מבית"ר, מה זה משנה?".
קורנפיין: "לבית"ר אין כסף אתה אומר".
טביב: "מה זה מעניין אותי... אני עוצר, אני מוכר כמה שחקנים... נכנס כסף, לוקח את זה וסוגר הכל".
בשלב מאוחר יותר בשיחה מסביר טביב: "אין שום דבר. כלום, כלום, כלום. על מי הכל נופל? נופל עליי. אבל עשיתי כמה צעדים חכמים, שאם אני מחליט ללכת אני לא מפסיד כלום. אתה מבין? הכל יכול להתפרק להם... אני קצת יותר מבוגר ממך. תראה, אני אומר בחיים אתה לא יודע מה אתה מפסיד. אתה יודע מה אתה מרוויח. אוקיי? ואם ייווצר פה מצב... שאתה הולך איתי למלחמה, אין לי ברירה. אני אומר לך את האמת. במצב הזה יהיה פה בלגן, כאוס. מעניין אותך או לא מעניין אותך, אני רק אומר לך מה אני"...
קורנפיין: "מה זה בלגן?"
טביב: "יהיה בלגן מכל הבחינות. כאילו יהיה בלגן כאילו, אני לא, לא אמשיך. אני לא יכול לשאת בנטל הזה ולא יודע מה יהיה. לא יודע מה. והכל הכל יתפרק. גם אתה לא תקבל את הכסף שלך".

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 02:20 
יש עובדות ועובדה היא שבזמן טביב היתה להפועל את הקבוצה הכי טובה בתולדות הכדורגל הישראלי ואי אפשר לקחת את זה ממנו . עובדה נוספת שעד לרגע הפיצוץ בינו לבין האולטרס הוא הביא שחקנים הרבה יותר טובים מערימת הגרוטאות שנמצאת כרגע .הבעלים הנוכחי פחות טוב ממנו .הרושם שיוצרים האוהדים הרעשנים של הפועל לא עוזר בכלל להביא בעלים חדש.יש מספר אנשים שמקורבים למועדון שלא רוצים לאבד אחיזה במועדון והמבין יבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

יש עובדות ועובדה היא שבזמן טביב היתה להפועל את הקבוצה הכי טובה בתולדות הכדורגל הישראלי ואי אפשר לקחת את זה ממנו . עובדה נוספת שעד לרגע הפיצוץ בינו לבין האולטרס הוא הביא שחקנים הרבה יותר טובים מערימת הגרוטאות שנמצאת כרגע .הבעלים הנוכחי פחות טוב ממנו .הרושם שיוצרים האוהדים הרעשנים של הפועל לא עוזר בכלל להביא בעלים חדש.יש מספר אנשים שמקורבים למועדון שלא רוצים לאבד אחיזה במועדון והמבין יבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 02:56 
חמי אוזן:" הנהלת הפועל תל אביב וחיים רמון. תוך שנתיים חבורת המושיעים בגרוש הזו הצליחו לשנות אופי של מועדון. מקבוצה הישגית, רצחנית, נושכת, רצינית, הפועל תל אביב הפכה להפועל קומבינה. להפועל ספין. להפועל טריק, רק כדי לעבור את החודש. מקבוצה שהדבר הכי חשוב אצלה מתרחש על המגרש, הפועל הפכה לקבוצה שהדברים הכי חשובים שלה מתרחשים במוחו הקודח של הפוליטיקאי שמנהל אותה "

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 03:40 
סמל אישי של המשתמש
אתה כזה יצור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 04:09 
סמל אישי של המשתמש
david כתב:

:ROSE:

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 08:46 
david כתב:

העובדה היא שבעונת הדאבל הוא לא היה הבעלים אתה מדבר על עובדות? כנס לאתר ההתאחדות ותבדוק מי היה הבעלים ועונה אחרי זה היה בשותפות עם הראל והיה עסוק כל הזמן בלריב איתו, ההידרדרות התחילה כאשר טביב ניהל לבד המיליונים שנעלמו תוך זמן קצר הריב שלו עם כולם חוסר השקט חוסר האחריות שלו כאשר השאיר את המועדון בלי צוות ניהולי במשך כמה חודשים הובילו להפסד האליפות לקרית שמונה, הוא היה מנותק לגמרי ובריב עם כולם כך שבותה עונה זכינו בגביע למרות טביב ולא בזכותו, הוא אפילו לא חייך בזכיה בגביע.
קח עוד עובדות, אניימה ורמוט באדיר זהבי (גוטמן החזיר מהשאלה בתקופת מוני ) קנדה בונדר מהראן לאלא גוטמן ועוד.. היו בהפועל עוד מהתקופה שלטביב לא היה שום קשר עם הפועל.
בזמן טביב עלק, זמן טביב היה רק בעונה האחרונה ושם התחילה ההידרדרות.
על העובדה שבזמנו כפר סבא ירדה ליגה אף אחד לא מדבר כמובן, העיקר שיש עובדות
(

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 09:57 
למה אתם מנסים לנהל דיון עם מי שמשכתב את העובדות רק כדי שיתמכו בתאוריה שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: למי שמעוניין לצחוק קצת - אלי טביב יתארח ביציע העיתונות
הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
האמת שיש פה כמה עיוורים והזויים שנותנים לו פייט יפה מהצד השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:

אל תספר לי על עבר פלילי כשבמקומו הבאת בנאדם שהורשע במעשה מגונה ו"הנאשם לא דבק באמירת אמת". זה רק הראה שכל הטענות האלו היו רק כיסוי למטרה אחרת. וכל העבירות שטביב הורשע (אם אתה צודק) בהן, לא קרובות אפילו למה שרמון הורשע בו.

נו, וחיים רמון ונשים זה סיפורי הצלחה. מה זה בכלל רלוונטי ומי אתה שתקבע מה היה שם בין טביב לאשתו וילדיו?

טביב רחוק מלהיות שה תמים. אבל אתה מדבר על בעלים בכדורגל. תמצא שה תמים שיכול להצליח ותביא אותו. ההצלחה הכי חשובה. כל עוד לא מדובר ברוצח או איש שמורשע במעשה מגונה, אני לא מצפה לשה תמים

אתה משווה את כל ההרשעות של טביב, לחיילת פלרטטנית שחיימ'קה נתן גלל זה?????????? האהבה שלך ללכת נגד הזרם גוברת על האהבה שלך לקבוצה, בטח שבטח שאתה אומר שחיים רמון יותר פושע מטביב.
עשה טובה תמשיך לקחת את המירשם של הציפרלקס כמו שביקשו ממך, ותרד לנו מהגב חמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 10:25 
ערן כתב:
האמת שיש פה כמה עיוורים והזויים שנותנים לו פייט יפה מהצד השני.

עוד סיבה לא לקחת חלק בדיון..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
הסבתא של הפועל כתב:
bloodbrother כתב:

טביב רחוק מלהיות שה תמים. אבל אתה מדבר על בעלים בכדורגל. תמצא שה תמים שיכול להצליח ותביא אותו. ההצלחה הכי חשובה. כל עוד לא מדובר ברוצח או איש שמורשע במעשה מגונה, אני לא מצפה לשה תמים

אתה משווה את כל ההרשעות של טביב, לחיילת פלרטטנית שחיימ'קה נתן גלל זה?????????? האהבה שלך ללכת נגד הזרם גוברת על האהבה שלך לקבוצה, בטח שבטח שאתה אומר שחיים רמון יותר פושע מטביב.
עשה טובה תמשיך לקחת את המירשם של הציפרלקס כמו שביקשו ממך, ותרד לנו מהגב חמור.

אתה חתיכת חלאה מטונפת.

החיילת לא היתה פלרטטנית בשום צורה, זה מה שהשופטים קבעו, ויש פה מצב לתביעת דיבה כלפיך:

ציטוט:
השופטים מתחו ביקורת על המסע התקשורתי נגד המתלוננת: "במשך חודשים, מהשלבים הראשונים של החקירה ועד הלום, המתלוננת הייתה מושא להכפשות מצד גורמים שונים שלא הכירו את העובדות כהוויתן, עמדה "חשופה בצריח" בלי יכולת להתגונן. דבר מדברי הבלע שכוונו כלפיה לא היה בו אמת. מדובר בצעירה איכותית, ישרה, לא "פלרטטנית" ולא קלת דעת. צר לנו, שבתמורה לחשיפת האמת, שילמה המתלוננת מחיר כבד בפגיעה בכבודה ובשמה הטוב. מצערת העובדה, שהנאשם בחר לפגוע פגיעה בלתי הוגנת במתלוננת לצורך ניהול הגנתו. אנו תקווה ש"המסע המתוקשר" שליווה תיק זה, לא ירפה ידיהן של מתלוננת אחרות במצבים דומים."

וגם אם היתה פלרטטנית (והיא לא), זה לא היה מצדיק את זה:

ציטוט:
"הנאשם תפס לה את הסנטר בידו, נשק לשפתיה והחדיר את לשונו לפיה. היא הייתה המומה, נרתעה לאחור, הביטה בעיניו בתמהון ועזבה את החדר בלי אומר ודברים. היא נכנסה להלם ורעדה בכל הגוף."

חיים רמון הוא נחות וזבל אנושי. לא מבין איך אפשר להשוות את זה למה שטביב הורשע בו. רמון פגע קשות בחיילת הזאת, וגם בכלל בנשים עם ההתנהגות שלו לאחר זה. הוא נגע חברתי הרבה יותר גדול מטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
טרולולולולולוולולולול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
אין לו, אין לו, אין לו,

אין לו קבוצת כדורסל לאהוד.

רצחו לו אותה.

:LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
בלה בלה בלה בלה בלה, וכל מה שהוא אמר

רמון אולי פגע "קשות" בחיילת, טביב פגע בי.

אה, כן, ו...

אין לו, אין לו, אין לו,

אין לו קבוצת כדורסל לאהוד.

רצחו לו אותה.

:LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2014, 00:43 
עבד 14 כתב:
david כתב:

העובדה היא שבעונת הדאבל הוא לא היה הבעלים אתה מדבר על עובדות? כנס לאתר ההתאחדות ותבדוק מי היה הבעלים ועונה אחרי זה היה בשותפות עם הראל והיה עסוק כל הזמן בלריב איתו, ההידרדרות התחילה כאשר טביב ניהל לבד המיליונים שנעלמו תוך זמן קצר הריב שלו עם כולם חוסר השקט חוסר האחריות שלו כאשר השאיר את המועדון בלי צוות ניהולי במשך כמה חודשים הובילו להפסד האליפות לקרית שמונה, הוא היה מנותק לגמרי ובריב עם כולם כך שבותה עונה זכינו בגביע למרות טביב ולא בזכותו, הוא אפילו לא חייך בזכיה בגביע.
קח עוד עובדות, אניימה ורמוט באדיר זהבי (גוטמן החזיר מהשאלה בתקופת מוני ) קנדה בונדר מהראן לאלא גוטמן ועוד.. היו בהפועל עוד מהתקופה שלטביב לא היה שום קשר עם הפועל.
בזמן טביב עלק, זמן טביב היה רק בעונה האחרונה ושם התחילה ההידרדרות.
על העובדה שבזמנו כפר סבא ירדה ליגה אף אחד לא מדבר כמובן, העיקר שיש עובדות
(

למוני לא היה כסף לפתוח את העונה וזה אחרי שהוא קיבל מסגול קבוצה נקייה מחובות . בתיווכו של חלובה טביב שם ערבויות והביא את 3 השחקנים בתמורה לבעלות על חצי קבוצה .אלה עובדות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2014, 01:23 
הפועל שילמה עבור שלושת השחקנים האלה 8 מיליון שקל, אבל אני לא רוצה להפריע לך עם העובדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2014, 02:36 
סמל אישי של המשתמש
לפני שבועיים כשהערתי משהו לגבי (עוד) הוכחה שאלי טביב היה חלק מהמועדון כבר בעונת 09/10, לטובת כל המדחיקים והמכחישים שכאן, כתבו פה לי שאין על זה ויכוח וזה ברור וכו' וכו'. והנה, שוב מחדש צץ העניין. יש אוהדי הפועל שמתנהגים כמו ילדים קטנים שלא מצליחים להתמודד עם מציאות מורכבת: הם מאמינים (ובצדק) שאלי טביב היה צריך לעזוב את הפועל תל אביב בגלל הכשל שלו בלנהל אותה בצורה ראויה, אבל מנגד הם לא מסוגלים להכיל את העובדה שאותו אלי טביב היה שותף (סביל, פעיל, תחליטו אתם) בכמה מההצלחות הגדולות של המועדון. כאילו שאם יודו בזה - אפילו בינם לבין עצמם, בשקט, בחושך - יקרוס כל הקייס שבנו נגדו. זה מגוחך, זה פתטי, זה לא נאמן למציאות, זה לא אינטליגנטי. מקהל שתופס את עצמו כחכם יותר מכולם אפשר לצפות לבוחן מציאות טוב יותר. אלי טביב היה שותף לבניית הסגל שהביא להפועל דאבל; בתקופתו של אלי טביב הגיעה הפועל לליגת האלופות; אלי טביב גנב את הכסף של המועדון; אלי טביב ניהל את המועדון כמו שכונה והתנהל בצורה מביכה; אלי טביב היה חייב לעוף מהפועל. הכל ביחד, וכל אחד לחוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2014, 03:19 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
לפני שבועיים כשהערתי משהו לגבי (עוד) הוכחה שאלי טביב היה חלק מהמועדון כבר בעונת 09/10, לטובת כל המדחיקים והמכחישים שכאן, כתבו פה לי שאין על זה ויכוח וזה ברור וכו' וכו'. והנה, שוב מחדש צץ העניין. יש אוהדי הפועל שמתנהגים כמו ילדים קטנים שלא מצליחים להתמודד עם מציאות מורכבת: הם מאמינים (ובצדק) שאלי טביב היה צריך לעזוב את הפועל תל אביב בגלל הכשל שלו בלנהל אותה בצורה ראויה, אבל מנגד הם לא מסוגלים להכיל את העובדה שאותו אלי טביב היה שותף (סביל, פעיל, תחליטו אתם) בכמה מההצלחות הגדולות של המועדון. כאילו שאם יודו בזה - אפילו בינם לבין עצמם, בשקט, בחושך - יקרוס כל הקייס שבנו נגדו. זה מגוחך, זה פתטי, זה לא נאמן למציאות, זה לא אינטליגנטי. מקהל שתופס את עצמו כחכם יותר מכולם אפשר לצפות לבוחן מציאות טוב יותר. אלי טביב היה שותף לבניית הסגל שהביא להפועל דאבל; בתקופתו של אלי טביב הגיעה הפועל לליגת האלופות; אלי טביב גנב את הכסף של המועדון; אלי טביב ניהל את המועדון כמו שכונה והתנהל בצורה מביכה; אלי טביב היה חייב לעוף מהפועל. הכל ביחד, וכל אחד לחוד.

אין סתירה - אלי טביב עשה ככל יכולתו לבניית סגל חזק, להצלחת הקבוצה (ראשית בזכייה באליפות, ואח"כ בליגת האלופות - זירת הכסף הגדול), ולגריפת כסף רב לקופת המועדון - וממנה לקופתו שלו.

הוא עשה הכל כדי שייכנס כסף רב, שאותו הוא יוכל לשדוד.

מה היה קורה רגע אחרי שהיה מרוקן את קופת המועדון, וזו היתה מתדלדלת כסמרטוט שאין בו צורך עוד? תנו לבוחן המציאות שלכם לשפוט. (או להיסטוריה הקרובה שלו בהפועל כפר סבא).

זאת, אגב, גם התשובה שלי ל"עובדה" שציין הטרול שאלי טביב נצפה צוהל ושמח בטדי בערב הדאבל - הוא לא שמח בשל טובת הפועל, הוא צהל ושמח רק למחשבה על צלצול המטבעות שייפלו לחיקו מהזכייה הגדולה שלו בג'ק פוט. אם תתבוננו טוב בתמונות תראו השתקפות של $$ בעיניים שלו.

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 24 מרץ 2014, 05:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2014, 04:55 
Frank Serpico כתב:
ערן כתב:

אין סתירה - אלי טביב עשה ככל יכולתו לבניית סגל חזק, להצלחת הקבוצה (ראשית בזכייה באליפות, ואח"כ בליגת האלופות - זירת הכסף הגדול), ולגריפת כסף רב לקופת המועדון - וממנה לקופתו שלו.

מה היה קורה רגע אחרי שהיה מרוקן את קופת המועדון, וזו היתה מתדלדלת כסמרטוט שאין בו צורך עוד? תנו לבוחן המציאות שלכם לשפוט. (או להיסטוריה הקרובה שלו בהפועל כפר סבא).

ומה בדיוק קורה עכשיו עם הצוות תאומים ,רמון,לובין ??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2014, 05:37 
סמל אישי של המשתמש
david כתב:
Frank Serpico כתב:
ערן כתב:

זאת, אגב, גם התשובה שלי ל"עובדה" שציין הטרול שאלי טביב נצפה צוהל ושמח בטדי בערב הדאבל - הוא לא שמח בשל טובת הפועל, הוא צהל ושמח רק למחשבה על צלצול המטבעות שייפלו לחיקו מהזכייה הגדולה שלו בג'ק פוט. אם תתבוננו טוב בתמונות תראו השתקפות של $$ בעיניים שלו.

ומה בדיוק קורה עכשיו עם הצוות תאומים ,רמון,לובין ??

אני מתעלם לרגע מההבדל העקרוני בין זדון לחוסר כישרון, בין שוד לניהול כושל, ורק אשאל - הכיצד אשמתם של הצוות תאומים, רמון ולובין מוכיחה את חפותו של טביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 מרץ 2014, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
היתרון הגדול של טביב על רמון זה שטביב, על פניו, די מבין בכדורגל.
אני לא מבין איך בלאד מגיע מזה למצב שהוא מצדיק גניבה של מיליונים, אבל כנראה שזה בגלל שהוא איש קצת מוזר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 מרץ 2014, 12:37 
כל מילה של ערן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 24 מרץ 2014, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
כל מילה של ערן

כל עוד ברור שמה שהניע אותו היה טובתו שלו ונפח הארנק שלו, ולא "טובת המועדון" כמו שכמה הזויים פה סבורים ("הוא איש עסקים וכל מה שהוא רצה זה שהקבוצה תצליח כמה שיותר". ואני אומר: "הוא איש עסקים מושחת וכל מה שהוא רצה זה שהקבוצה תצליח כמה שיותר כדי שיוכל לחלוב אותה כמה שיותר").

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2014, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
אגב, בואן כתוב שמעבר למשכורות שלא משולמות, הצ'ק שנניתן להפועל ירושלים עבור איציק כהן חזר.
מנהל איכותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5596 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: