עומרי קנדה כתב:
bloodbrother כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
זה פשוט וקל. חיים רמון הוא נורא להפועל, חייב לעזוב במיידית כי אין לו מושג בניהול ואין לו כסף. הוא בא רק כדי להוציא אותנו מהידיים של טביב.
אלי טביב זו קטסטרופה רצינית שאני לא רוצה לחשוב עכשיו איך היינו נראים כשהוא סיים לחלוב את כל הכסף הגדול שצברה הקבוצה שהוא כ"כ מתעב על שום מה שהיא מייצגת
איזה לחלוב כסף ואיזה בטיח? איזה מתעב ואיזה בטיח? אני ראיתי אותו חוגג את הדאבל בטדי, מול הקבוצה שהאשימו אותו שהוא "אוהד". בחייאת, הוא איש עסקים וכל מה שהוא רצה זה שהקבוצה תצליח כמה שיותר. והוא הצליח. ביותר. בהפועל.
השכנוע העצמי של אנשים פה, עם כל מיני "גם הראל היה שותף", בבית"ר הוא לבד בלה בלה. בבית"ר הוא לא מצליח. בכ"ס הוא לא הצליח. בהפועל הוא הצליח. להפועל הוא התאים. זהו. תמשיכו לשכנע את עצמכם מול העובדות.
תענה על שאלה פשוט.
בעונת 2010/11 הקבוצה השתתפה בליגת האלופות והכניסה לקופתה סכום של כ-60 מיליון שקלים,לאחר עונה וחצי בתום עונת 2011/12 אלי טביב עזב את הקבוצה כשבקופתה 0 שקלים ועומדות לחובתה מספר רב של תביעות מגורמים שונים. איפה הכסף הזה?
אין לי מושג אם מה שאתה אומר נכון, ולא בטוח שגם לך יש מושג. אני רחוק מלהאמין לדברים רק בגלל שאנשים כותבים אותם באינטרנט. ובכל מקרה זה לא משנה. טביב הביא את ליגת האלופות והצלחות בכל עונה, (לא צריך לחזור שוב, דאבל, גביעים בכל עונה, ליגת אלופות ועוד הצלחות באירופה, שליטה מוחלטת בתל-אביב, ואלו עובדות קלות ומוחלטות לבדיקה), והיה ממשיך עם ההצלחות ועם קבוצה חזקה בכל עונה, אם לא היינו מעיפים אותו. הוא איש עסקים (הוא עשה ועושה, כשאתם מדברים), וכל מה שחשוב לו זה ההצלחות של עסקיו, כולל הפועל ת"א כשהיה בעליה. הוא והפועל היה שילוב מנצח, ועכשיו קבלנו בעלים לוזרים וקבוצה לוזרית.
ואתה תענה לי גם על שאלה פשוטה - אתה מתגעגע לדאבל, גביעים, הצלחות באירופה, ונצחונות בדרבים?