תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 21:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 300 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל 19.3
הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
חזוקה כתב:
בכל מקרה ב"ידיעות אחרונות" כתבת ענק על הניהול הכושל של הפועל בשנה האחרונה, בשורה האחרונה מצוין כי "התחדש מו''מ עם רוכש פוטנציאלי בימים האחרונים".

מישהו יכול לסרוק ולהעלות את הכתבה לכאן?

סתם שאלה, במקרה של "פירוק מרצון", הקבוצה מאבדת 9 נק' אוטומטיח, נכון? תיאורטית, אם הפועל בעוד חודש נכנסת לפירוק (אחרי עוד שרשרת הפסדים בדרבי, בבא"ש ובנתניה למכבי חיפה אח"כ, שמחסלים סופית כל סיכוי להגיע אפילו למקום ה-4) אז את הנקודות מורידים בעונה הזו כשבעונה הבאה הפועל מתחילה עם 0 כמו כולן, אמת?

(למען הסר ספק - מדובר בויכוח שהיה לי עם אוהד ולא רעיון שלי. לדעתי פירוק, גם במצב הנוכחי, יהיה אסון שכן ע"פ החוק על המפרק שימונה לממש את נכסי הקבוצה כדי לשלם חובות, משכורות והתחייבויות שונות וכן כדי לדאוג לתפעול שוטף של המועדון, לרבות מחלקות הנוער. כלומר, אם יהיה צורך יימכרו גם את דמארי, גם את שכטר וגם את גילי, ואולי נוספים כמו בסארט או בוריס, כדי שהפועל תוכל להעמיד תקציב מאוזן לעונה הבאה ללא חובות והתחייבויות מעבר למה שיש לשלם. כלומר, מי שיקנה את הקבוצה אולי ישלם עליה הרבה פחות ויקבל אותה "נקיה" ללא חובות אבל מנגד יקבל קבוצה שרמתה המקצועית היא איפשהו בין מכבי פ"ת להפועל רעננה. אכן אטרקטיבי מאד.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל 19.3
הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
האשמים היחידים בזה שאין רוכש הם האולטראס!!!!!!!!!1

לא היחידים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 16:05 
איזה סיבה יש למישהו (פרט למילארדר משועמם שנדיר למצוא) לקנות את הפועל עם כל החובות, ובנוסף לזה כל הבלאגן עם החברי דירקטוריון?
אפילו הדירוג האירופאי והקהל התומך והמאוחד שהיו הסיבות העיקריות לכך צונחים לאט לאט, למרות שעדיין לא נעברה הנקודות האל חזור אבל אנחנו מתקרבים אליה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 16:06 
Charlie כתב:
חזוקה כתב:
בכל מקרה ב"ידיעות אחרונות" כתבת ענק על הניהול הכושל של הפועל בשנה האחרונה, בשורה האחרונה מצוין כי "התחדש מו''מ עם רוכש פוטנציאלי בימים האחרונים".

סתם שאלה, במקרה של " פירוק מרצון ", הקבוצה מאבדת 9 נק' אוטומטיח, נכון? תיאורטית, אם הפועל בעוד חודש נכנסת לפירוק (אחרי עוד שרשרת הפסדים בדרבי, בבא"ש ובנתניה למכבי חיפה אח"כ, שמחסלים סופית כל סיכוי להגיע אפילו למקום ה-4) אז את הנקודות מורידים בעונה הזו כשבעונה הבאה הפועל מתחילה עם 0 כמו כולן, אמת?

( למען הסר ספק - מדובר בויכוח שהיה לי עם אוהד ולא רעיון שלי. לדעתי פירוק, גם במצב הנוכחי, יהיה אסון שכן ע"פ החוק על המפרק שימונה לממש את נכסי הקבוצה כדי לשלם חובות, משכורות והתחייבויות שונות וכן כדי לדאוג לתפעול שוטף של המועדון, לרבות מחלקות הנוער. כלומר, אם יהיה צורך יימכרו גם את דמארי, גם את שכטר וגם את גילי, ואולי נוספים כמו בסארט או בוריס, כדי שהפועל תוכל להעמיד תקציב מאוזן לעונה הבאה ללא חובות והתחייבויות מעבר למה שיש לשלם. כלומר, מי שיקנה את הקבוצה אולי ישלם עליה הרבה פחות ויקבל אותה "נקיה" ללא חובות אבל מנגד יקבל קבוצה שרמתה המקצועית היא איפשהו בין מכבי פ"ת להפועל רעננה. אכן אטרקטיבי מאד.)

אני חושב שבעונה הבאה..
בכל מקרה, פירוק זה לא רק 9 נקודות, אלא תתחיל פה מכירת חיסול אמיתית, ימכרו כל אחד שעוד אפשר למכבי/חיפה/ביתערס במחירי מציאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 16:15 
קבוצת נוער מחוזקת נו באמת
זה מה שמגיע לנו קבוצה שמוכרת 9000 מנויים בשנה.
אני במקום רמון הייתי מתבייש עם פרסום כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
איל כתב:

למה? לא רחוק מהאמת. אם הפועל תיתן לשחקנים דוגמת בוריס, פיליפ, רמזי, שון, עדן וכו' הרבה יותר דקות משחק מהעונה, אז כבר יש לך מצב שבו בכל משחק כמעט שליש הרכב יהיה צעיר מאד. זה לא 8 שחקני נוער מחוזקים בסלים ושי, ברור, לא יהיה פה מה שהיה ב-1989, אבל אם במועדון כמו הפועל ת"א שחקני המפתח בעונה הבאה יהיו רמזי, עדן, שון ופיליפ, מבלי לפגוע כמובן בהם וביכולתם, אז אנחנו בבעיה מסויימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 16:26 
השופט לדרבי יהיה אלון יפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
איל כתב:

למה? לא רחוק מהאמת. אם הפועל תיתן לשחקנים דוגמת בוריס, פיליפ, רמזי, שון, עדן וכו' הרבה יותר דקות משחק מהעונה, אז כבר יש לך מצב שבו בכל משחק כמעט שליש הרכב יהיה צעיר מאד. זה לא 8 שחקני נוער מחוזקים בסלים ושי, ברור, לא יהיה פה מה שהיה ב-1989, אבל אם במועדון כמו הפועל ת"א שחקני המפתח בעונה הבאה יהיו רמזי, עדן, שון ופיליפ , מבלי לפגוע כמובן בהם וביכולתם, אז אנחנו בבעיה מסויימת.

אם זה קורה אתה לא "בבעיה מסויימת", אתה המועמד הבכיר לרדת ליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
Charlie כתב:
איל כתב:

למה? לא רחוק מהאמת. אם הפועל תיתן לשחקנים דוגמת בוריס, פיליפ, רמזי, שון, עדן וכו' הרבה יותר דקות משחק מהעונה, אז כבר יש לך מצב שבו בכל משחק כמעט שליש הרכב יהיה צעיר מאד. זה לא 8 שחקני נוער מחוזקים בסלים ושי, ברור, לא יהיה פה מה שהיה ב-1989, אבל אם במועדון כמו הפועל ת"א שחקני המפתח בעונה הבאה יהיו רמזי, עדן, שון ופיליפ , מבלי לפגוע כמובן בהם וביכולתם, אז אנחנו בבעיה מסויימת.

אם זה קורה אתה לא "בבעיה מסויימת", אתה המועמד הבכיר לרדת ליגה

ניסיתי לעדן את זה.... :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 16:28 
שבתאי יחבס כתב:
האשמים היחידים בזה שאין רוכש הם האולטראס!!!!!!!!!1

לרוב אני לא סובל את התגובות שלך בפורום. הפעם:
:ROSE:

*מחכה לתגובה שיסבירו לי שהיית ציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 16:42 
אני האחרון שיהיה בעד תאוריות קונספירטיביות בקשר לרצון של שחקנים ומאמנים, אבל אני לא מוצא הסבר אחר למשפט הבא מלבד שרב"ש פשוט רוצה שיפטרו אותו

"הסלובני צפוי לפתוח בהרכב בדרבי ביום שני, כאשר בריאן חרסיסיץ', ששיחק כבלם, ישוב לעמדה המקורית שלו בקישור האחורי"

באיזה עולם השחקן הכי גרוע חוזר מפציעה לאחר תקופה טובה של המועדון ממשיך לשחק רע וכך גם היכולת של הקבוצה אבל עדיין מקבל קרדיט ???

כנראה בעולם שעמוס פותח בשער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 16:48 
חייב לומר שלגבי גרזיציץ, אני מסכים. פרט לתחילת העונה הוא קטסטרופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 17:03 
קיצר ההרכב לדרבי הקרוב יהיה ככה

קליימן
הרוש דגני איליץ' לוי
בריאן שי סאשה
זגורי דמארי גילי

איזה כיף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 17:12 
חזוקה כתב:
JustZiv כתב:
תמשיכו לגונן על רמון,
״הוא ניסה״
״הוא לא טביב״
״קורה שטועים״
״אם שכטר לא היה מגיע התגובות היו זהות״
״מה הוא אשם שרב״ש מאמן תחת״

בהצלחה, נראה מי הפראייר שישים פה 6 מיליון יורו ככה סתם, רק בשביל לקנות את הצעצוע ומבלי לשים את הכסף לתפעל אותו.

עוד פעם, אולי פראייר, אולי השקיע ולא הלך. אולי אין תוצאה והכל חרא, אולי ניהול הכי גרוע בעולם בערך, אבל בראש ובראשונה הוא בא בכוונה טובה.

נכון
כי זה לא משנה שהוא פירק וריסק אותנו לחתיכות קטנות קטנות
העיקר שהיו לו כוונות טובות

אוהדים הזויים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 17:13 
Adom Bdam כתב:
Charlie כתב:
חזוקה כתב:

סתם שאלה, במקרה של " פירוק מרצון ", הקבוצה מאבדת 9 נק' אוטומטיח, נכון? תיאורטית, אם הפועל בעוד חודש נכנסת לפירוק (אחרי עוד שרשרת הפסדים בדרבי, בבא"ש ובנתניה למכבי חיפה אח"כ, שמחסלים סופית כל סיכוי להגיע אפילו למקום ה-4) אז את הנקודות מורידים בעונה הזו כשבעונה הבאה הפועל מתחילה עם 0 כמו כולן, אמת?

( למען הסר ספק - מדובר בויכוח שהיה לי עם אוהד ולא רעיון שלי. לדעתי פירוק, גם במצב הנוכחי, יהיה אסון שכן ע"פ החוק על המפרק שימונה לממש את נכסי הקבוצה כדי לשלם חובות, משכורות והתחייבויות שונות וכן כדי לדאוג לתפעול שוטף של המועדון, לרבות מחלקות הנוער. כלומר, אם יהיה צורך יימכרו גם את דמארי, גם את שכטר וגם את גילי, ואולי נוספים כמו בסארט או בוריס, כדי שהפועל תוכל להעמיד תקציב מאוזן לעונה הבאה ללא חובות והתחייבויות מעבר למה שיש לשלם. כלומר, מי שיקנה את הקבוצה אולי ישלם עליה הרבה פחות ויקבל אותה "נקיה" ללא חובות אבל מנגד יקבל קבוצה שרמתה המקצועית היא איפשהו בין מכבי פ"ת להפועל רעננה. אכן אטרקטיבי מאד.)

אני חושב שבעונה הבאה..
בכל מקרה, פירוק זה לא רק 9 נקודות, אלא תתחיל פה מכירת חיסול אמיתית, ימכרו כל אחד שעוד אפשר למכבי/חיפה/ביתערס במחירי מציאה.

אם וכאשר פירוק:
דמארי רוצה להגיע רק לאירופה בעונה הבאה.
אולי ורמוט זו אבידה אם יימכר, אבל כבר עתה יש שמועות שמתכוונים למכור אותו בכל מקרה לחיפה.
רוב שאר השחקנים הם ממש אינם מציאה וצריך לקוות שבכלל ירצו לרכוש אותם.
נתחיל עונה במינוס 9 , ונצטרך להתמודד היטב על מנת לא לרדת ליגה בתום העונה. זה הסיכון הכי משמעותי לדעתי בפירוק, לאור המצב הנוכחי. הרי תקוות לזכיה בתואר, או לפחות להבטיח מקום במוקדמות הליגה האירופית - גם העונה עם תקציב של כמעט 50 מיליון ש"ח לא הצלחנו (ואני בספק גדול אם יקרה נס ונצליח להבטיח בסוף העונה מקום במוקדמות הליגה האירופית).
היתרון בפירוק הוא הגדלה באופן משמעותי של הסיכוי למצוא רוכש רציני.

לדעתי, כשמניחים על כף המאזניים את היתרונות והחסרונות (סיכויים מול סיכונים) - עדיף כבר ללכת לפירוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 17:17 
עוד פעם התחלתם עם הפירוק?
כמה דביל צריך להיות?
אתה בעצמך כותב שעם מכירה של 2 שחקנים הפועל לא רק מאוזנת תקציבית, היא גם בפלוס. אז למה שבנוסף לזה תוסיף מינוס 9?
כמה זבל את מסוגלים לבלוע מחצאי כתבות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
איך זה שהגירעון כל הזמן גדל וגדל?
וזה אחרי שהשאילו את שכטר וקיצצו לכולם בשכר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 17:26 
NARKOTIKA כתב:
עוד פעם התחלתם עם הפירוק?
כמה דביל צריך להיות?
אתה בעצמך כותב שעם מכירה של 2 שחקנים הפועל לא רק מאוזנת תקציבית, היא גם בפלוס. אז למה שבנוסף לזה תוסיף מינוס 9?
כמה זבל את מסוגלים לבלוע מחצאי כתבות?

גם אם הקבוצה תהיה מאוזנת תקציבית, יש פלונטר ניהולי וחשש תמידי לפלונטר תקציבי (חובות, בוררויות על חובות וכו").
מינוס 9 נקודות זה אכן מחיר כבד - שבעצם קובע מראש כי הפועל לא תוכל להתמודד בצמרת , אלא תסתכן בהתמודדות ישירה על הנשירה לליגה השניה.
אבל מצד שני נעלמת אחת ולתמיד העננה הכבדה שרובצת על המועדון ומתחילים עם דף נקי לחלוטין. זה מצב אידיאלי להביא רוכש רציני.

למרות הכל גם אני לא אומר בלב שלם פירוק.
אבל עדיין זה נראה כמו הרע במיעוטו.

נערך לאחרונה על ידי ofer23 בתאריך 19 מרץ 2014, 17:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 17:27 
ספורט5 כתב:
הצעה לעיסקה: סגירת יציעים 4 ו-5 בבלומפילד
הפועל תל אביב ותובע ההתאחדות הציעו בבית הדין כי השערים ייסגרו למשך 3 מחזורים, בגין השלט שהונף בדרבי. כמו כן, האדומים ייקנסו

הפועל ת"א עמדה היום (רביעי) לדין בגין זריקת חפצים לכר הדשא והנפת השלט "יודנראט". את המועדון ייצג היועץ המשפטי של הקבוצה, עו"ד עמית פינס, כשגם דובר המועדון, רותם גרוסמן, נכח. בדיון הגישו האדומים הסדר טיעון, יחד עם תובע ההתאחדות עו"ד ניר רשף, לפיו הקבוצה תודה בעבירות המיוחסות לה ותיענש בסגירת שערים 4-5 בשלושת המשחקים הביתיים הבאים. בנוסף תקבל הפועל קנס בפועל.

"הנטייה שלי היתה קצת יותר להחמיר" אמר הדיין גיורא לנדאו, "אבל לאור העובדה שאני מזהה נכונות של הפועל כאגודה להילחם בתופעה, אני נוטה לקבל את עסקת הטיעון בכפוף לכך שסגירת היציעים לא תפגע ביריבה, והיא עדיין תקבל את הכרטיסים המגיעים לה - שהם עשרה אחוזים מכלל המושבים".

"עד היום עברנו כברת דרך במישור החינוכי והראייה הכי טובה היא שהקריאות האלה עד שלשום נעלמו כלא היו מהמגרשים", ציין עו"ד פינס, ולאחר מכן פירט את הפעולות האקטיביות שעשה המועדון ביומיים האחרונים. בין היתר, הפועל ביקשה את סרטי האבטחה על מנת למצוא אוהדים נוספים הקשורים להנפת השלט.

במקביל עמדה גם מכבי ת"א לדין על התפרצות אוהדיה לכר הדשא בסיום הדרבי. את המועדון ייצג עו"ד אוהד רחמני. "מספר מצומצם של אוהדים אכן נכנס לתוך המגרש, אבל הייתי רוצה להכניס את הדברים לפרופורציה. חשוב שנבין שמדובר במספר מצוצמם שנכנס ורק בתום המשחק, דהיינו זה לא הפריע לניהול המשחק. זה היה משחק היסטורי, טעון, כולנו יודעים מה זה דרבי. ננסה להגיע לאותם אוהדים ולמצות איתם את הדין, כאשר המנויים שלהם יוחרמו. כל האירוע הזה התחיל בגלל סכנת נפשות, היה לחץ ועומס ולא בשביל חגיגה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 17:34 
ציטוט:
הפועל תל אביב והתובע ביקשו עסקת טיעון לפיה ייסגרו יציעים 4-5 לשלושה משחקים ביתיים, ובנוסף תספוג הקבוצה קנס. הדיין אמר במהלך הדיון שהוא נוטה לקבל את העסקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 17:37 
עסקת טיעון תגרום לכן שגם מול חיפה וגם בדרבי 4-5 יהיו סגורים.

כבר היה עדיף ללכת על 2 רדיוסים מחוץ לבלומפילד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 17:42 
איזה ליצנים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל 19.3
הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
השופט לדרבי יהיה אלון יפת.

מכולם הכי פחות גרוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 17:52 
כן, פינס, העיקר שלכתוב סטטוסים מזלזלים על זהבי אתה יכול, אבל לייצג אותנו אתה לא מסוגל. מה עם להציג את תשע מאות פעמים שמכבי חיפה קיבלה על תנאי ולבקש עונש זהה? מה עם לציין שכמו יקירת בית הדין אותם אוהדים נתפסו ונענשים ולכן אין סיבה שיציע שלם ייענש? טפי עליך ועל כל ההנהלה, מחרבי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 17:53 
joshsoos כתב:
כן, פינס, העיקר שלכתוב סטטוסים מזלזלים על זהבי אתה יכול, אבל לייצג אותנו אתה לא מסוגל. מה עם להציג את תשע מאות פעמים שמכבי חיפה קיבלה על תנאי ולבקש עונש זהה? מה עם לציין שכמו יקירת בית הדין אותם אוהדים נתפסו ונענשים ולכן אין סיבה שיציע שלם ייענש? טפי עליך ועל כל ההנהלה, מחרבי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 17:59 
חבורה של חלאות, למה אני צריך להיענש בגלל כמה ילדים מפגרים? מה זו ההצעה ההזויה הזאת? איזה מן עסקת טיעון זאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 18:00 
סמל אישי של המשתמש
העסקה שהם הציעו זה על השלט או על כל הסעיפים שבגללם הועמדו לדין? בקשר לשלט. כבר תפסו את מי שהניף והענישו אותו. למה כל שער 5 צריך להיפגע? כמו שהאוהדים של ביטר פרצו לדשא והם לא קיבלו כלום כי תפסו את האוהדים וחיפה בכלל לא עמדה על זה לדין אם אני לא טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
מה זה העונש המפגר הזה???
למה?????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 18:19 
סמל אישי של המשתמש
אם העונש הזה יוצא לפועל צריך להתפוצץ עליהם. חבורה של שרמוטות מזדיינים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 300 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: