כששמעתי לראשונה, ביציעי בלומפילד, את השיר " לכל מקום שבאתי, עשיתי מהומה " הזדעזעתי עד עמקי נשמתי. בתור מרוקאי, שמשפחתו סבלה רבות מאפליה וקיפוח במדינת ישראל, הרגשתי זוועה עם צמד המילים " ביתר אנאלפביתים.." שגרונות כה רבים שרו (וגם היום שרים), בלב שמח. צמד המילים הנוראי הזה, אינו מכוון למועדון הכדורגל בית"ר, ז'בוטינסקי או לאדם מהצוות המקצועי. הוא מכוון אל אוהדי בית"ר, בהתנשאות, ובצורה מגעילה וגסה. הוא מכוון אל אוהדי בית"ר על עצם היותם לא מתל אביב, על נחשלותם, על השונות שלהם, על עצם היותם מזרחיים.
האם מישהו משורקי הבוז ל" שירי השואה "שרק בוז לשיר הנ"ל?
האם אי פעם, פותח הדיון הנ"ל עשה דבר דומה, והביע זעזוע וכעס נגד השיר הגזעני והמכוער הזה?
אני קצת מופתע מפרץ הרגשות שהדיון הזה גורם לאנשים, בעיקר לאחר שאני מניח, בסבירות גבוהה, שהם שרים שיר גזעני ומתנשא, דורכים בברוטליות על חתך אוכלוסיה כל כך גדול במדינת ישראל, ובקהל שלהם עצמם, ואחרי זה מצפים שמישהו יהיה רגיש לכאב שלהם.
נ.ב
איך יכול אדם, להביע צער וכעס על שלט מסוים, ולאחר כמה עמודים של דיון, לאחל שואה בפה מלא? בסוף עוד כמה " פרחחים" יקראו את זה, זה יחלחל למוחם ואז נראה ביום שני שלט " שימותו שם כולם, אחד-אחד".
עמי נאווי כתב:
סעדון כתב:
אף אחד לא צייץ על "המוות לערבים" לפני תחילת המשחק של אוהדי מכבי. נו מה זה משנה מה אני משווה בכלל
למי איכפת מהבני זונות האלה? שימותו שם כולם, אחד-אחד. למה כל דבר צריך להשוות למכבי? הלו, אנחנו הפועל!