טוב, מעניין.
מרשה לעצמי להגיב פה, כאחד המועמדים לוועד המנהל :
אלון שורץ ולהציג את עצמי :
עובד בתחום ההיטק כ- 20 שנה, במגוון תפקידים –מתפקידי פיתוח וניתוח מערכות, דרך ניהול פרויקטים, ועד לתפקידי ניהול, פיתוח עסקי וחדשנות. כיום, מנהל את תחום טכנולוגיות הדיגיטל בחברת yes.
התמחות מקצועית :
הובלת תחום דיגיטל בארגונים – הובלת תחום הדיגיטל, קביעת מדיניות ואסטרטגיה, ניהול צוותים מולטי-דיסיפלינריים, ניהול פרויקטים חוצי חברה וניהול מוצרים.
ניהול חדשנות ופיתוח עסקי דיגיטלי – ניהול תהליכים אסטרטגיים משלב המחקר דרך גיבוש אסטרטגיה מותאמת לארגון, ייזום והגדרת מיזמים ועד לשלבי היישום והליווי העסקי והשיווקי.
ניהול פרויקטים –ניהול פרויקטים מורכבים בסביבה עסקית תחרותית, ניהול גאנטים, תעדופים ותקציבים, ניהול צוותים בניהול ישיר ומטריציוני.
שליטה בעולם האינטרנט, הסלולר והמדיה החברתית, שילוב מנצח בין העולם העסקי לעולם הטכנולוגיה.
מה אני מביא איתי לתפקיד כחבר בוועד המנהל ?
כמנהל בארגונים גדולים – חברות הייטק, בנק לאומי ו- yes, צברתי ניסיון עשיר בניהול, הובלת מהלכים אסטרטגיים ופיתוח עסקי. ניסיון זה יסייע לי להמשיך ולהוביל את הפועל תל אביב במסע לצמרת הכדורסל הישראלי והאירופי, תוך חשיבה יצירתית וחדשנית.
אני רואה בפעילות בעמותה שליחות ותרומה אדירה לקהילה. בשלב זה בחיי, אני רוצה להיות יותר מאוהד מן השורה ע"י תרומה מעשית לקידום ולהתפתחות העמותה והקבוצה.
אני מאמין – העמותה והקבוצה
אוהדי הקבוצה, באמצעות העמותה ימשיכו להחזיק ברוב הבעלות על הקבוצה.
שילוב משקיעים נוספים הינו חיוני, הוא מהווה כורח המציאות ויסייע להתפתחות המועדון. עם זאת חשוב לשמור על איזון ועל כניסת משקיעים בזהירות, תוך הקפדה על שימור השפעת האוהדים.
המועדון ימשיך לשאוף למצוינות ספורטיבית ולשימור מעמדו כמועדון פאר ישראלי, כל זאת, תוך שמירה על שפיות כלכלית, יושרה והוגנות, השקעה לטווח ארוך (פרויקט האקדמיה המרשים) וטיפוח שחקנים צעירים
על ההנהלה הנבחרת לגבש את החזון של הקבוצה ולסמן את הדרך אליה הקבוצה תצעד.
הגורמים המקצועיים הם האחראים הבלעדיים על מימוש המדיניות שנקבעה ע"י ההנהלה.
המטרות של המועדון בטווח הארוך: יצירת מסורת של הצלחה ומקצועיות, טיפוח וגידול שחקנים מובילים וכמובן- זכיה בתארים והשתלבות במפעלים בינלאומיים.
כיצד אוכל לתרום ?
כאיש מקצוע ה"חי באינטנרט" ב- 18 השנים האחרונות, אוכל לתרום רבות מהידע שלי ואוביל את תחום הדיגיטל בעמותה ובקבוצה – תקשורת פנימית בין העמותה והקבוצה לאוהדים וכמובן שגם תקשורת חיצונית באמצעות מגוון הכלים העומדים היום לרשותנו – אתר האינטרנט, רשתות חברתיות, מיילים, סלולר וכו'.
תחום זה שנוהל בהצלחה רבה ע"י נמרוד בוכמן שהחליט לפרוש, חייב להמשיך ולהתפתח ולהוות כלי מרכזי בהתפתחות המועדון. אני אמשיך להוביל את הפועל בגזרה הדיגיטלית ואביא אותה לחזית ההצלחה תוך שימוש בטכנולוגיה ובחשיבה חדשנית.
מוזמנים לפנות אלי בכל שאלה : פה, בפייסבוק או בטוויטר (כפי שרבים כבר עשו)
לעמוד הפייסבוק שלי :
http://www.facebook.com/schwartsלעמוד הטוויטר שלי :
http://www.twitter.com/schwarts .
טלפון : 054-6933193
מצרף גם את השאלות והתשובות שלי לשאלות שעלו פה בפורום :
מצע הבחירות שלי :
http://bit.ly/1caK2GLמניח שהתשובות לשאלות שהועלו יעלה שם בהמשך. עד אז, משלב אותן גם פה :
שאלה : מהן הפעולות המרכזיות בהן על הוועד המנהל להתמקד בשנתיים הבאות?
תשובה : על הוועד המנהל להתמקד בשנתיים הקרובות בבניית התשתית שתאפשר למועדון לחזור למקום הראוי לו בצמרת הכדורסל הישראלי. הפעילויות מתחילות בהערכות לכניסה לאולם החדש, עם דגש על מימוש הפוטנציאל הכלכלי הטמון בו, המשך הרחבת בסיס האוהדים וחברי העמותה, המשך שיווק פעילות המועדון והעמותה, כקבוצת האוהדים המובילה בישראל והמשך טיפוח שחקנים צעירים שיהוו את הבסיס לפעילות המועדון.
שאלה : מהו סדר העדיפות הראוי בחלוקת תקציב העמותה בין פעולותיה השונות?
תשובה : מרבית התקציב יופנה לקבוצה הבוגרת לטובת התפתחותה המקצועית והתבססותה בצמרת ובמפעלים אירופאיים. לאחר מכן – האקדמיה, קבוצות הנוער והפעילויות לטובת הקהילה.
שאלה : האם יש צורך בשינוי מבנה הניהול בעמותה ובקבוצה, לרבות שאלת הוספת בעלי תפקיד בשכר?
תשובה : מבנה הניהול הנוכחי מתאים להמשך התפתחותה, תוך מתן אפשרות לכניסת משקיעים וגורמים פיננסיים נוספים. הקבוצה צריכה להעסיק אנשי מקצוע בתחומים התפעוליים והאדמיניסטרטיביים, בהתאם ליכולת.
שאלה : מהן הדרכים להגדלת תקציבה של העמותה?
תשובה : הגידול בתקציב העמותה יתבסס על המשך גיוס משקיעים והגדלת כמות חברי העמותה (הפוטנציאל גדול) והמנויים. כמובן ששלושת אלו תלויים בהצלחה המקצועית של הקבוצה הבוגרת, ולכן הדגש חייב להשאר, לפחות בשנים הקרובות בה, מבחינה תקציבית ומבחינת שיווק ויחסי ציבור. המשך גיוס המשאבים יאפשר גם את המשך ההתפתחות בשאר הערוצים – גידול שחקני נוער, אוהדים צעירים והפעילויות למען הקהילה.