אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:
מה שראיוס עשה מצדיק כל מילה שנכתבה עליו.
אתרי כל העולם התאחדו כדי להסית נגד ראיוס.
כן, ממש.
עליהום מטורף. יש לא מעט תיקולים דומים, ההבדל הוא בתוצאה. תסתכל שוב ותראה שהשופט שנמצא קרוב, הולך לאירוע בצורה רגועה כאילו אין שם משהו מיוחד. כך גם ההתייחסות של השדרים בזמן אמת.
נכון, כניסה מגעילה. מגיע לו עונש זה נכון, אבל הכל מילה שנאמרה?
לגרש מהארץ? שלא ישחק יותר?
נו..
ואגב,
http://touch.walla.co.il/ExpandedItem.a ... 56/2728326 מה בדיוק הלינק הזה אמור להראות לי? שגם שחקנים אחרים נפצעו? תראה לי וידאו אחד עם כניסה פראית כמו של ראיוס. התוצאה במקרה הזה (בינתיים) זניחה ביחס לפגיעה.
לא מבין מה רלוונטי ההליכה של השופט או מה שהשדרים אמרו בזמן אמת? התגובות שבאו אחריהן הן בעקבות התיעוד של הפציעה בוידאו. אבי מלר סיפר על מקרה של שחקן שנכנס לכלא בעקבות עבירה ברוטלית בשוער.
יש כאלה עשרות בשנה. לרוב זה בכלל לא פוגע או פוגע בצורה לא רצינית (אתה לא באמת מצפה שאני אשב ואראה משחקים שלמים בשביל להפנות אותך).
לגבי המשפט השני אני חושב בדיוק הפוך ממך. אם הענין הוא הכניסה שלו - אז התגובה בזמן אמת מאוד חשובה כי היא ממחישה את הטענה שמדובר הכניסה חזקה ומכוערת אבל די סטנדרטית. זה שהפציעה קשה מאוד ואח"כ ראו את זה באמת בתיעוד זה נכון אבל זה לא רלוונטי לטענות
לא עשרות. תן לי עבירה אחת אלימה שכזו ואני לא מדבר על הנזק אלא על האופן האלים שבו ביצע ראריוס את העבירה.
בספרד, בארגנטינה, בברזיל, ביפן, בארצות ערב, באנגליה, בגרמניה ובכל אירופה תיעדו את הפאול הזה תחת כותרת "הפאול הכי מגעיל שראיתם אי פעם...
לגבי המשפט השני, אני לא בדיוק יודע איך להתייחס למישהו שאומר שלא צריך להתייחס למה שהעיניים של כולם רואות אלא להליכה של השופט או ל"התייחסות של השדרים בזמן אמת"..באמת, רק אלוהים ואתה אולי מבינים מה אתה מנסה לומר פה...מצד שני, לקרוא לפאול הזה כניסה די סטנרטית זה אפילו משפט עוד יותר הזוי, אני באמת לא מבין אפילו איך להתייחס למשפטים כאלה.